Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Μια νέα εβδομάδα είναι μία νέα πρόκληση για κάτι νέο.


Καλημέρα, καλημέρα όλη..μέρα φίλοι μου..αρχή εβδομάδος, δεν θα πω τσαγκαροδευτέρα γιατί εδώ και ένα χρόνο για μένα μάλλον δεν υπάρχει αφού ξυπνόντας το πρωί δεν έχω ωράρειο μπροστά μου καλώς ή κακώς ..
Στο όμορφο Ρεντζίκι χθες περάσαμε ξεκούραστα την ημέρα του Ευαγγελισμού στους αγαπημένους μας φίλους σε ένα υπέροχο κήπο με θέα τις αυγδαλιές και όλη τη πόλη ..πιάτο μπροστά μας.


Το πρωί χθες πήγαμε με τον άνδρα μου στην Ευαγγελίστρια για το κεράκι και τη λαμπάδα μου και μας έκανε εντύπωση που για πρώτη φορά δεν είδα πολλή κόσμο σχεδόν ελάχιστοι. Η μέρα ηλιόλουστη και ανοιξιάτικη αντίθετα με τη σημερινή που κάτι μου προμηνύει ότι θα..βρέξει.
Εγώ πάντως άπλωσα τα ρούχα από το πρωινό πλυντήριο και έκανα βιαστικά τις δουλειές για να καλοδεχθώ σε λίγο τον εγγονό μου. Θα κατέβω και κάτω να βοηθήσω ο Δημήτρη μου με τα καπάκια από τα ντουλάπια( ξέρετε τώρα..βοηθός τσιράκι για τις βίδες)  , η κουζίνα εκεί φθάνει στο τέλος και θαυμάζω ακόμα μια φορά το χάρισμα του να φτιάχνει πράγματα όπως αυτό το εργαστήρι σε ένα μικρό στούντιο. 
Θα σας φυλλάξω έκπληξη όταν τελειώσει αυτό το μικρό δημιούργημα του ( ο χρυσούλης μου) η μάλλον ένα κάλεσμα με επιφύλαξη αν θα χωρέσετε όλες η γνωστή παρέα..
Σήμερα προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να ..αποχωριστεί τα παλιά αγαπημένα του σπορτέξ  που με βολεύουν και τα αγαπάω..σας συμβαίνει να μη μπορείτε να πετάξετε κάτι παλιό και φθαρμένο πια σε σημείο να ..γίνεσαι και ρεζίλι όταν κάποιος τα παρατηρεί και να μη θέλετε να τα αποχωρισθείτε γιατί..
 Είναι τα αγαπημένα μου σπορτέξ και ας υπάρχουν  στο ντουλάπι κι όλας τα καινούργια που δεν λέω να βγάλω ούτε τις..ετικέτες. 
Παίρνω λοιπόν κάθε φορά τα παλιά τα βάζω στα σκουπιδια και σε μισή ώρα πάω και τα ξαναπαίρνω  λες και με φωνάζουν οτι κανένα σπορτέξ δεν θα με αγαπήσει σαν κι αυτά!!!!!
Καλή εβδομάδα λοιπόν και Αχτιδένια φιλάκια.

27 σχόλια:

...irida... είπε...

καλημερα!

Ελευθερία είπε...

καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!
κι εγώ δυσκολεύομαι να πετάξω το οτιδήποτε με αποτέλεσμα να μαζεύω διαφορα πράγματα!!!!!
αμα κολήσεις με κατι...δεν ξεκολλάς εύκολα!!!

φιλιά πολλά

Βασιλική είπε...

Καλημέρα, η αλήθεια είναι ότι αμα κλλάς με κάτι κολλάς τελεία και παύλα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://live24.gr/radio/difono
H kalyteri moysiki

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ...irida.. φίλη μου τελικά η μέρα ήταν όμορφη και ηλιόλουστη και σήμερα..βροχή ούτε για ίχνος στον ορίζοντα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ελευθερία μου μόλις γύρισα από το σούπερ μάρκετ και ακόμα αυτά φοράω!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Βασιλική - Βίκη, κάποτε το είχα πάθει με ένα τζιν..μέχρι που έγινε κουρέλι ξεσκονόπανο.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, θα το δω φίλε μου, είμαι περίεργη γάτα!

Madlen είπε...

Κι εγώ αποχωρίζομαι δύσκολα αγαπημένα και βολικά πράγματα αχτίδα,
οπότε σε καταλαβαίνω.
Καλό μεσημέρι να έχεις!

Ioanna K. είπε...

καλησπέρα Αχτιδούλα μου!! αν αγαπάς κάτι, το αγαπάς! πώς να το κάνουμε;;;; Και αν έχω σώσει πράγματα από της μάνας μου τα δόντια (όπως λέμε του Χάρου τα δόντια!!!)
Δεν ξέρω αν θα χωρέσουμε, εγώ θα έρθω από τις πρώτες πάντως!! φιλιά στο Δημήτρη!! :*

alex είπε...

καλημερα!!!περασα να σου ευχηθω,
να εχεις μια απολαυστικη,ηλιολουστη και δημιουργικη εβδομαδα!φιλια...
Πες αντιο στα αγαπημενα σου σποτρεξ και προχωρα μπροστα!!!!χαχαχα

el.mar είπε...

Γειά σου βρε Αχτιδούλα!!!!!
Πάντα όμορφα να περνάς!!!!!
Πόσες φορές μου έχει συμβεί και εμένα αυτό....εφόσον τα αγαπάμε βρε Αχτιδούλα μου γιατί να τα πετάξουμε...ε αν είναι τόσο χάλια τα κρατάμε σε μια άκρη αλλά δε σου πάει η καρδιά να τα ρίξεις στα σκουπίδια!!!Φιλιά....καλή εβδομάδα!!!

annettaspace είπε...

Αχτιδούλα τώρα..... μου πάτησες τον κάλο!!!! Από τα ρούχα μου, δίνω ότι να 'ναι, συνήθως ούτε που σκέφτομαι αν το θέλω για λίγο ακόμα ή όχι και στα παπούτσια το ίδιο... τα χαρίζω και ας μην είναι παλιά. ..... Μη μου πειράξεις τα παλιά μου αθλητικά !!!!(τα έχω περίπου 10 χρόνια, ίσως και πιό πολύ)Τα κακόμοιρα έχουν ανοίξει σε διάφορα σημεία και ... δεν νομίζω να κυκλοφορεί κανείς με πιό παλιά αθλητικά!!!! Άσε που έχω πάρει πριν καιρό καινούργια και είναι με τις ταμπέλες, όπως τα δικά σου,χαχαχα, φιλάκια, να είσαι καλά!!

Κατερίνα είπε...

και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Έχω τόσα παπούτσια σα να ήμουν σαρανταποδαρούσα, γιατί φυλάω ακόμα και εκείνα που είχα στο πανεπιστήμιο (10 και χρόνια πίσω ένα πράγμα). Με μεγάλη δυσκολία πετάω που και που κανένα, γιατί δεν ύπάρχει χώρος να τα βολέψω όλα. Καλή σου μέρα εύχομαι και καλή εβδομάδα σε όλους :)

ΕΛΕΝΑ είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου, να έχεις μιαν πολύ όμορφη εβδομάδα!
Φιλιά!

Eva's blog είπε...

αχ ολες ειμαστε ιδιες!!Ετσι ειμαι κι εγω δεν πεταω και αν βολευτω ενα ρουχο ειμαι ικανη να το φοραω συνεχεια θαρρεις και δεν εχω αλλο...Με το καλο να τελειωσει ο χωρος!!!Φιλακια!!!!

KaPaworld είπε...

Καλή εβδομάδα Αχτίδα...τα καταλαβαίνω τα ποδαράκια σου, βολεμένα μέσα στα παλιά μαλακά τους παπούτσια...δύσκολοι οι αποχωρισμοί!!

Marina είπε...

Καλή, χαμογελάστή εβδομάδα!!!!
:)

Μαρία είπε...

Kαλησπέρα και καλή εβδομάδα,Αχτίδα...

marimar είπε...

Αχτίδα μου, κατα καιρούς κάνω κάτι πολύωρα διαβάσματα εδώ μέσα.
Καλή σου εβδομάδα και φύλαξε τα παλιά σου αθλητικά, γιατί εγώ την έπαθα με κάτι καινούρια και δεν βολεύομαι πια.
Και του χρόνου να είστε καλά, ωραία η εξοχή που περάσατε την χθεσινή μέρα.
Πολλά φιλιά

Ειρήνη Ε. είπε...

Αχτίδα καλησπέρα. Άντε να τελειώσει με το καλό ο κ.
Δημήτρης το στούντιο, να μας το δείξεις! Τώρα που πήρες και το κολάι με το βίντεο! Όσο για τα αθλητικά, η παροιμία λέει: ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά κι ο νέος είναι ωραίος!!!!

Despina είπε...

Γειά σου Αχτίδα μου... Και εγώ πάσχω από την ίδια ασθένεια...πολύ δύσκολα αποχωρίζομαι πράγματα (εξ άλλου έχουμε περάσει τόσες ώρες παρέα..) Πολλά φιλάκια

thomi είπε...

αχτιδουλα μου μην τα πεταξεις κ ασε τους αλλους να λενε οτι θελουν..
σπορτεξ forever!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Καλη εβδομαδα να εχετε φιλη μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΏ ΣΕ ΚΆΘΕ ΜΙΑ ΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ..ΜΙΝΙ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΑς ΤΑ ΔΕΙΞΩ ΑΥΡΙΟ.ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Απο ότι ειδα στα σχόλια ΑΧΤΙΔΑ μου...ολες λιγο πολύ δεν πεταμε πραγματα..το παθένω και εγώ κατα διαστήματα...αλλα καποια στιγμή κανω ξεκαθάρσμα ..και αδιαζω γωνιές... αν και απο εδω και περα νεν το βλεπω να γινεται πιά...φιλακια..

Tante Kiki είπε...

Καλησπέρα Αχτίδα μου ...κι εμένα μου συμβαίνει και κολλάω με κάτι και δεν μπορώ να το αποχωριστώ!!! Καλή εβδομάδα!