Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Έφτιαξα πραγματάκια !


Καλημέρα με το..χαμομήλι στο χέρι..τελικά η ίωση που με χτύπησε ήταν κάτι σαν γαστρεντερίτιδα και αναγκάστηκα να πάρω και αντιβιοτικά που στη κυριολεξία αποφεύγω σχεδόν πάντα. Η διάθεση μου ..επιστρέφει αν και το μόνο καλό απο την όλη υπόθεση είναι οτι βλέπω φαγητό και ...στρίβω.
Όμως όσο ήμουν κάπως καλύτερα έβγαλα τα υλικά μου , βούτηξα και τα μανταλάκια απο το πακέτο και έφτιαξα ένα σωρό μικροπράγματα.. μέχρι το βράδυ που η ίωση μου και τα συμπτώματα της επιστρέφουν σαν τα ..δρακουλίνια!


Αν έχετε πιο όμορφα μπουκάλια απο αυτά ας πούμε κάπως πλακέ μπορείτε να φτιάξετε πολλή όμορφα δωράκια για φίλους. όμως και τα μανταλάκια μου δεν έγιναν άσχημα... δεν φημίζομαι για τις φωτογραφίες μου ..απο κοντά είναι πιο όμορφα.


Έτσι λοιπόν πέρασε το απόγευμα μου...παρέα με τη Κλώντη και τα κουτιά αποθήκευσης μου γεμάτα με μικροπράγματα που μαζεύω για κάτι τέτοιες ώρες. 
Βρήκε την δικαιολογία ο Δημήτρης μου και πήγε μόνος του στο Πράκτικερ... και μου γύρισε με ένα...μηχάνημα αξίας  340 ευρώ (!) ευκαιρία μου λέει..έκανε ανακύκλωση ένα παλιό του ( πριόνι; κάτι τέτοιο..) και του έκανα έκπτωση 100 ευρώ!!!!! Μετά..αγόρασε και ...πλακάκια για το μπάνιο λέει που θα φτιάξει στο μαγαζί!!! Δέστε τον βρε παιδάκια μου..λίγες μέρες τον άφησα χωρίς παρακολούθηση! 
Το βράδυ..τον έστειλα στο βιντεοκλάμπ με πολύ ..φόβο για το τι θα διαλλέξει και ..μου έφερε  : μία που την είχαμε δει και μία που δεν βλεπότανε απο τη χαζομάρα της.. Ηθικό δίδαγμα...μη στέλνετε τον άνδρα σας στο βιντεοκλαμπ! Το ωραίο ήταν η δικαιολογία... μου είπε οτι κάνανε λάθος και του έδωσαν άλλες  ταινίες.......
Όπως βλέπετε..ΠΡΕΠΕΙ  να γίνω καλά επειγόντως.. τουλάχιστον στη κουζίνα μαγειρεύει..τώρα στεναχωριέται που δεν τα τρώω..
Φιλάκια Αχτιδένια φίλοι μου, ας ελπίσουμε να είμαι καλύτερα απο αύριο...επείγει..

57 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

χαχαχα καλημέρα! Τι περνάς και εσύ! Μα είναι δυνατόν τόσα λεφτά για ένα μηχάνημα;; χαχαχα έχουν κόλλημα οι άντρες με κάτι τέτοια! Τελικά και φάρμακα, ελπίζω μέχρι το βράδυ να είναι όλα καλά!!

apinkdreamer είπε...

καλημερα αχτιδουλα! τι ομορφες δημιουργιες!!
περαστικα σου!

apinkdreamer είπε...

καλημερα αχτιδουλα! τι ομορφες δημιουργιες!!
περαστικα σου!

Pavlina είπε...

Καλημέρα!!!! Πολύ όμορφα πραγματάκια έφτιαξες!!! Περαστικά σου και πολλά φιλάκια.

ασωτος γιος είπε...

τι ωραια πραγματάκια, πολύ όμορφα και με συγκίνησε η φωτογραφία της μαμας διπλα να σου φυλάει το μπλογκ

pisces είπε...

Καλημερα αχτιδουλα μου και εγω σαν και εσενα αρρωστη και με πονοδοντο που δεν φευγει με τιποτα [2 κουτια αντιβιωση και συνεχιζω.........]αλλα εσυ παλι ......μας εντυπωσιασες....πολυ ωραια η ιδεα σου για τα μανταλακια στις κουρτινες!!!!!φιλακια πολλα ...περαστικα μας!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas,φίλε μου τα μηχανήματα κατασκευών είναι το..πάθος του , έχει τα πάντα και φτιάχνει απο κουζίνα μέχρι καναπέ..είναι αυτό που λένε πολυτεχνίτης.Έχει μία αποθήκη γεμάτη με αυτά.Χθες που έφτιαχνε τα ηλεκτρικά μου είπε με καμαάρι οτι επιτέλους ένα μηχάνημα που είχε κάποτε αγοράσει να κάνει ..τρύπες για μπρίζες στο τοίχο ..το μεταχειρίστηκε!!!!Να έβλεπες χαρά που είχε!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ apinkdreamer ευχαριστώ γλυκιά μου, έχω και πόνο στο στομάχι μου ..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Pavlina, ευχαριστώ τα έφτιαξα για το παζάρ μίας φίλης για άρρωστα παιδάκια..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ασωτος γιος, ακόμα και όταν γερνάμε..η μάνα είναι μάνα, την είχα 11 χρόνια στο σπίτι μας άρρωστη, μου λείπει όταν θέλω μια συμβουλή ή να πω το πρόβλήμα μου .

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ pisces, περαστικούλια και σε σένα γλυκιά μου..οδοντίατροςςςςς;;;; Ο τρόμος μου!

Μαρία είπε...

Αχτιδούλα μου τι έχεις περάσει αυτές τις μέρες...υπομονή..η φαντασία όμως δεν πτοείται με τίποτα..τέλεια πραγματάκια έφτιαξες..τον κυρ-Δημήτρη μάλλον δεμένο πρέπει να τον έχεις..χαχα..η κλωντούλα όμως φύλακας-άγγελος..φιλάκια πολλά

Thalassitsa είπε...

Καλημέρααα...να γίνεις γρήγορα καλά λοιπόν...γιατί ο κύριος Δημήτρης θέλει την καθοδήγηση του, χιχι...να έχετε μια όμορφη Κυριακή. Τέλεια τα πραγματακια που έφτιαξες...

foufoula89 είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒ ΚΟΖΑΝΗ 28 ΟΚΤ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΟ .ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ,ΠΑΝΤΩΣ Ο Κ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΛΑ

kiki είπε...

Και του χρόνου! Τι όμορφα!

Nena είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ...ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ.

Leviathan είπε...

polla perastika!! :) iperoxa auta pou eftiaxes!!!! kalo ipoloipo kiriakis euxomai!

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,καλημέρα μανούλα μου!!είναι όλα υπέροχα!!όσο για τον νταντούλι μου...τον ξέρω..πάντα ίδιος!!έχει πολύ κρύο....

Demi είπε...

Περαστικά Αχτιδα μου!!!Πολύ μαρεσουν τα πραγματακια που έφτιαξες!μπράβο σου!!!

Ξανθή είπε...

Καλά γέλασα με το Δημήτρη πολύ!!!καλέ νομίζεις ότι θα αλλάξει;;; Εμείς στήσαμε ολόκληρο εργαστήριο το ένα δωμάτιο του σπιτιού!! Από χτες είναι η κόρη μου με πυρετό κάποια ίωση μάλλον αχ ας μη με πιάσει έχω πολλές!!!!!δουλειές.
Πολλά φιλιά.

Eustathia είπε...

Αχτίδα μου περαστικά...καλά πολύ γέλασα με όσα έγραψες για τον άντρα σου...ΟΛΟΙ ίδιοι είναι μικροί, μεγάλοι δεν έχει διαφορά...εμένα ο δικός μου κάθε Κυριακή, μα κάθε Κυριακή επισκέπτεται το παζάρι του Σχιστού και ψωνίζει συνεχώς εργαλεία....(είναι ηλεκτρολόγος) οπότε ναι δεν είναι να κυκλοφορούν μόνοι τους αδειάζουν τις τσέπες τους!!!! Ήθελα να σου πω ότι τα μπουκαλάκια και τα μανταλάκια είναι άψογα...τα χρώματα στα μπουκάλια είναι τέλεια ...!!! Με τι τα έχεις βάψει???
ΥΓ. Τρέχει giveaway στο blog μου έως τις 21/11/11 αν θέλεις πέρνα να συμμετέχεις.... Φιλιά πολλάααααααααααααααααααααααααααααα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρία μου κάποτε μου έλεγαν όταν ειχα τα κοριτσάκια μου μικρά να κάνω ένα ..αγοράκι..κι εγώ τους έλεγα οτι το ΕΧΩ ...με καμία ελπίδα να μεγαλώσει!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Thalassitsa, κοριτσάκι μου πέρνα κανένα πρωινό..σπίτι είμαι συνήθως, έλα και για μεσημέρι να φάμε!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ foufoula89 δεν έχω συνάχι..έχω πόνο στη κοιλία και στο κεφάλι μου και πόνο σε όλα τα κόκκαλα μου!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Να μη πω ακόμα Καλά Χριστούγεννα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Nena μου αυτό που λες είναι σιγουρο..δέστο κόμπο και για το μέλλον..δεν αλλάζουν!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Leviathan, ευχαριστώ φίλε μου, καλή εβδομάδα να συ πω!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου πήρα το μέιλ σου, θα σου φτιάξω..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Demi μου ευχαριστώ καλή εβδομάδα να έχεις.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ξανθή μου αύριο θα σου τα συσκευάσω και θα τα στείλω μάλλον μεθαύριο..προλαβαίνουμε ..έτσι;

ΑFRA είπε...

Αχτιδα,εισαι πολυ μετριοφρων!Ακου..πραγματακια!Δημιουργιες να λες!
Μας κανεις να αισθανομαστε ανεπαρκεις ,εμας, που δεν ειμαστε του καλλιτεχνικου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Eustathia μου πήγα στο μπλοκ σου και δεν μου ανοίγουν τα σχόλια..θα ξαναπροσπαθήσω.Επειδή εδώ στο σπίτι δεν μπορώ να μεταχειριστώ τον αερογραφο που είχα στο μαγαζί μου τα βάφω με σπρέυ.

Ανεράιδα είπε...

Αχου πολύ ωραία, όλα!!!! Περαστικά σου.....Αν έχεις όρεξη για ένα παιχνιδάκι, έλα να πάρεις τη σκυτάλη!

mia είπε...

Aχτίδα είναι ίωση μάλλον και κυκλοφορεί....κάτσε κει που είσαι....ο Δημητράκης ξέρει τι κάνει....το ευχαριστήθηκες βλέπω ...έφτιαξες ...έφτιαξες...όμορφα...καλή εβδομάδα να έχουμε...

Eustathia είπε...

Αχτίδα μου είσαι η μόνη που μου λέει ότι δεν τις ανοίγουν τα σχόλια ..τι να πω προσπάθησε πάλι...Η συμμετοχή στην πρόκληση της κρεμάστρας είναι μια ωραία εμπειρία σε βάζει λίγο να σκεφτείς και να υλοποιήσεις κάτι από το τίποτα...δοκίμασε το θα σου αρέσει...φιλιάααααααα...........

ΥΓ.εξακολουθώ να γελάω με τον τρόπο που αναφέρεσαι στον άντρα σου...(@ Μαρία μου κάποτε μου έλεγαν όταν ειχα τα κοριτσάκια μου μικρά να κάνω ένα ..αγοράκι..κι εγώ τους έλεγα οτι το ΕΧΩ ...με καμία ελπίδα να μεγαλώσει!) χαχαχαχιχιχιχοχοχοχ

Αναστασία είπε...

Αχτίδα μου να είσαι πάντα καλά! Την είπα την εγγονή σου: Έχεις την πιο ουάου!!!! σούπερ-γιαγιά!! Δνε έχω γνωρίσει άλλη γιαγιά με τόση ενέργεια, και που τα προλαβαίνει όλα! Πολλά φιλιά και την αγάπη μου!!!!

Ερωφίλη είπε...

Πολύ γέλασα με τα καμώματα του Δημήτρη.Εμένα ο δικός μου δεν το κατέχει το σπορ!!!Για κάθε επισκευή φωνάζουμε τον ειδικό! Λοιπόν μην παραπονιέσαι για τον Δημήτρη σου...
Υπέροχες οι δημιουργίες σου!!!
Καλό βράδυ.

Effie's Sweet Home Designs είπε...

aΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ! ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ!
ΦΙΛΑΚΙΑ!

Iωάννα είπε...

Κατ'αρχάς να σας ευχηθώ περαστικά.Οι κατασκευές σας είναι πραγματικά καταπληκτικές.Να είστε πάντα καλά και να χαίρεστε όλη σας την οικογένεια.
Καλό βράδυ!

fotolabida maria είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ!ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΟΥ!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

KaPaworld είπε...

Εφόσων άρχισες τις δημιουργίες αναρρώνεις....Ομορφα πραγματάκια έφτιαξες πάλι....αυτή η περά με τη Κλώντη...που γράφεις είναι η πιο ζηλευτή κι έχει να κάνει και με την ανάρτηση μου για τον δικό μου σκυλάκο,τον Νάντο μου, που έφυγε, γερούλης!!Καληνύχτα...και καλή εβδομάδα Αχτίδα!!

Χρυσούλα είπε...

Καλησπερα!!!!καλως σε βρηκα!!!!!!τι ομορφα πραγματακια που εφτιαξες....!!!!!!αν και αρρωστουλα...οσο για τον αντρουλη σου....δεν εισαι η μονη...ο δικος μου να δεις τι φερνει...!!!!!!χαχαχα!!!! περαστικα σου ...καλη εβδομαδα!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ!!!!!!
ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ , ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!

δημητρα λαγονησι είπε...

αχτιδα τι ωραια πραγματα που εφτιαξες!!!!και εισαι και αρρωστουλα.ειναι ολα καταπληκτικα!!!! καταλαβαινουμε οτι ερχονται τα χριστουγεννα.σου ευχομαι να γινης γρηγορα καλα.να μου φιλησης την κλωντη και τον δημητρακι αυριο που θα ελθη.πολλα φιλακια,καλο βραδυ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΑFRA μου δεν είμαι καλή σε κατασκευές εδώ και καιρό..τα δάχτυλα μου πια δυσκολεύονται σε λεπτές κινήσεις λόγω της Πάρκινσον και την Αρθρίτιδας μου..όμως ..τα κουτσοκαταφέρνω!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανεράιδα , έρχομαι να δω η..περίεργη γάτα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mia μου σ' ευχαριστώ, ναι είναι ίωση και άρχισα τα αντιβιοτικά γιατί είχα πόνους στη κοιλιά μου ..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Eustathia μου τώρα θα πάω να ξαναπροσπαθήσω..Ο άνδρας μου είναι ο καλύτερος άνδρας του κόσμου..είναι ένα παιδί που δεν θα μεγαλώσει ποτέ..όπως κι εγώ δηλαδή..έχουμε μείνει σε επίπεδο ..εφηβείας.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αναστασία, την ρωτάω για σένα..την πήρα στα χέρια μου μωρό..40 ημερών..κοιμώμασταν μαζί,κάναμε περιπάτους και ατελείωτες κου βέντες στους δρόμους χωρίς καροτσάκι περπατώντας.. έγραψα παραμύθια γι' αυτήν..είναι η διαλλεχτή μου, η ψυχή μου ..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ερωφίλη μου μη κοιτάς που αστειεύομαι μαζί του..είναι ξεχωριστός..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Effie's Sweet Home Desi, είμαι καλύτερα, έχω βέβαια πόνο στη κοιλιά μου μα είμαι καλύτερα..όπως βλέπεις ..λαλώ!!!!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Iωάννα μου σ' ευχαριστώ..τι να πω εγώ για τις δικές σας κατασκευές..τις θαυμάζω πάντα..για τη φαντασία ακι τη λεπτότητα τους.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ fotolabida1 ευχαριστώ γλυκιά μου καλή εβδομάδα και σε σένα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαζί... KaPa, αχ! λυάμαι αφάνταστα..μόνον εγώ μπορώ να σε καταλάβω ..το έχω περάσει δύο φορές..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Χρυσούλα μου καλώς ήρθες στο..καναπέ μου..είμαι τόσα χρόνια στα μπλοκ..και είμαι τόσο ακόμα ..ερωτευμένη μαζί του που έχω όλο το δικαίωμα να τον αστειεύομαι για την καταναλωτική του τάση..αγοράζει τα πάντα.. η χαρά των καταστημάτων..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Rena Christodoulou, φίλη μου σαν τα δικά σου ποτέ..βρήκα τελικά μαγνητάκια, αγόρασα και σε φύλλο

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ δημητρα λαγονησι, την ...γλυτωσα..αύριο θα τον πάει στη πεθερά της γιατί ο Δημήτρης της είπε πόσο χάλια ήμουνα..