Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Σαν λουλούδι που ανοίγει στο χάδι του ήλιου το σήμερα μου..


Μετά από ένα διάστημα που μείναμε σπίτι κατ' ανάγκη δυστυχώς και αφού στο τέλος όλα καλά.. δεν πιανόμασταν σήμερα δηλαδή από χθες και πήραμε τους δρόμους τα παλιοσουρτούκια !!
Έτσι φύγαμε από το πρωί με αρκετές ιδέες για προορισμούς μα με στενά όρια γιατί απλά δεν ήθελα να οδηγήσει ο καλός μου πολλές ώρες και έτσι του πρότεινα τη ..γνωστή διαδρομή..Έδεσσα Αριδαία, Ποζαρ για μπανάκι.. Συμπτωματικά και η Ειρήνη με τον γαμπρό μου στο ίδιο μέρος μα αργότερα!
Κάναμε τις βολτίτσες μας, κάναμε και τα..κονέ μας για ένα κτηματάκι που λάτρεψα από τη πρώτη ματιά..στεναχωρήθηκα πάλι με αυτή τη ..σφαγή ζώων στην άσφαλτο που μας κάνει και αισθανόμαστε πραγματικά χάλια βρε παιδιά..
Μετά Πόζαρ Λουτρά Αριδαίας όπως πρέπει να τα λέμε ! Πολύς κόσμος σήμερα, χτύπησε και κατα λάθος ο Δημήτρης μου ένα άλλο αυτοκίνητο και σαν μοναδικός "κύριος" που είναι έψαξε να βρει τον ιδιοκτήτη να του το πει και να του προτείνει χρήματα!!!!!!!!!!!!!!! Ήταν τόση η έκπληξη του ανθρώπου και το γδάρσιμο μηδαμινό που δώσανε και τα χέρια φιλικά στο τέλος.. Αυτός είναι ο Δημήτρης μου, ένας και μοναδικός!!
Φάγαμε στο εστιατόριο με θέα όλα τα λουτρά και μετά για καφέ στη πισίνα όπου συναντηθήκαμε με την Ειρήνη μας που έλειπε διακοπές και δείχνοντας μου φωτογραφιες..έσκασα απο τη ζήλια μου..Μύκονος, Σύρος.. μοναδικές φωτογραφίες τράβηξε..ας ελπίσουμε να ακούσει τη συμβουλή μου και να επανέλθει στα μπλογκ με αυτές..
Αύριο πρωί πρωί θα πάω στο αεροδρόμιο να υποδεχθώ τη γλυκιά μου μικρή φίλη Όλγα μία από εσάς, να την γνωρίσω και να με γνωρίσει όπως τόσες φορές μου το ζητά..Οπότε..πρωί πρωί..
Φίλες μου σήμερα πέρασα μια όμορφη μέρα και είμαι χαρούμενη γι' αυτό, άναψα και τα καντηλάκια στο μικρό προστατευόμενο εκκλησάκι μας στο Λόγγο και είπα για μία φορά ότι η ζωή πάντα ανοίγει παράθυρα όταν κλείνει μια πόρτα.. αρκεί να έχεις τη ψυχή σου ανοιχτή για να τα δεις ..
Φιλάκια Αχτιδένια..με πολύ διάθεση  και με χαρά για αύριο


26 σχόλια:

Fanypap είπε...

χαίρομαι πάρα πολύ Αχτιδένια μου, σου εύχομαι να είσαι πάντα έτσι χαρούμενη, και να περνάτε καλά!!! μαζί σας χαιρόμαστε κι εμείς!!! φιλάκια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Φανή Παπαγεωργίου, ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου και..καληνύχτααααα!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,τ'ελεια μανούλα!όλα καλά.ειδες?χαίρομαι που περάσατε όμορφα!και βρήκατε και την ειρήνη,θα ήθελα πολύ να την δω..φιλάκια και καλό βράδυ μανούλα .έχω πάρει σβάρνα τα επεισόδια του εζελ.βλέπω το τρίτο

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΕΙΡΗΝΗ Κ.

Leviathan είπε...

εύχομαι η διάθεση να μείνει έτσι ανεβασμένη για πάντα :-) καλή εβδομάδα :-)

Unknown είπε...

ωραίες διαδρομές...αλλά και ένα μεγάλο μπράβο στον δημήτρη...μπράβο του αληθινός κύριος.....

όσο για την ειρήνη συμφωνώ μαζί σου απόλυτα......πέρασαν καλά στα νησιά μιλήσαμε....

ναστε όλοι σας καλά να δωσεις χαιρετισμούς σε όλους

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με ανεβασμένη διάθεση πάντα!!!

Ερωφίλη είπε...

Ωραία η βολτίτσα που μας ταξίδεψες πάλι σήμερα αλλά χωρίς φωτογραφίες δεν λέει...Λέει;
Την καλημέρα μου και καλή εβδομάδα

Katerina είπε...

Καλημερούδια και Καλή μας εβδομάδα!!!
Πόσο σας χαίρομαι δεν λέγεται!
Να περνάτε πάντα τόσο όμορφα!
Πόσο δίκιο έχεις... πάντα!
Η τελευταία σου κουβέντα-πρόταση είναι πέρα για πέρα αληθινή... ...
θα τα πούμε από κοντά :-)
Φιλιά πολλά

Ανεράιδα είπε...

Πάντα τέτοια διάθεση και πάντα τόσο ωραία και ήρεμα να περνάς! Να μεταφέρεις σε παρακαλώ τα μπράβο και στον κύριο Δημήτρη, τον τζέντλεμαν!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου..ωχ! ωχ! βλέπω να με ..επικυρήσει ο άνδρας σου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΙΡΗΝΗ Κ.έχει π[άρει σβάρνα τους δρόμους.. σήμερα ήμαστε με την Όλγα, πήγαμε Φλογητά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Leviathan, ευχαριστώ φίλε μου, τι κρίμα να μην ήμαστε στην ίδια πόλη να πάρουμε μαζί σβάρνα τους κινηματογράφους..ο Δημ. δεν τον αγαπά πολυ, τώρα θέλω να πάω σε μια τρισδιάστατη..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ homemade φίλε μου ξέρω οτι είστε φίλοι μου το λέει, χαίρομαι , η Ειρήνη μου είναι διαμάντι.

Katrina είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ!!!!ΦΙΛΙΑΑ!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas ανεβασμένη ..αρκετά..ευχαριστώ φίλε μου μικρέ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ερωφίλη, τεχνικό ..πρόβλημα..δάνεισα τη φωτογραφική μου μηχανή στην Ειρήνη..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κατερινα μου και βέβαια θα τα πούμε..περιμένω το γάμο!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανεράιδα , φίλη μου δεν είναι η πρώτη φορά..κάποτε χτύπησε ένα βράδυ κάποιο σταθμευμένο αυτοκίνητο και του έβαλε σημείωμα με τα στοιχεία του.Επειδή ο κόσμος είναι πολύ..πολύ μικρός μερικές φορές έτυχε να είναι αδελφός ενός καθηγητή στο σχολείο που δίδασκα. Οπότε ακούω συζήτηση για ένα ...βλάκα που χτύπησε το αμάξι χωρίς να τον δει κανείς και άφησε...σημείωμα, έτσι τον αποκάλεσαν!!!!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΤΣΑΡΚΕΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ !! ΑΣΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΜΕΝΑ.ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΕΣ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ !!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΣΑΝΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟ ΑΧ ΚΑΙ ΒΑΧ . ΑΧ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΧ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ , ΑΧ ΤΑ ΔΑΣΗ , ΠΑΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ !!!!ΦΙΛΑΚΙΑ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@Η Effie's Sweet Home De, καλέεε! δεν μουρμουράω με κακό..μουρμουράω ..έτσι ..για να ..μουρμουράωω( αυτό πια μόνον εγώ θα το έγραφα!!!)Καλέ δεν μπορώ να χωνέψω ακόμα το ότι είμαι συνταξιούχος απο συζυγική αλληλεγγύη, συγχρόνως όμως με την Παρκ. δεν μπορώ να κάνω όλα όσα έκανα παλιά και..μουρμουράω..μου αρέσει να γυρίζω με τον ανδρούλη μου γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς αυτόν μα..μουρμουράω..γιατί αν δεν μουρμουρίσω ..καλέ πως θα κάνατε εσείς χωρίς τη ..μουρμούρα μου;;; Φιλάκια Αχτδένια..καλέ πολύ σε πάω εσένα όπως έλεγε και ο Χριστόδουλος!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Katrina , πουλάκι μου τώρα σε είδα εσένα!!Ευχαριστώωωω!

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΤΟΚ ΤΟΚ !ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ.ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΙ ΠΑΛΙΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΑΛΙΟΣΟΥΡΤΟΥΚΙΑ!!!!! Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΟΛΟ ΤΟΥ ΛΕΩ , ΑΧ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ, ΑΧ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ.ΒΡΕ ΜΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΚΥΔΩΝΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ.ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΑΝΤΩΣ!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ1

gitsanas είπε...

Ειλικρινά σας χαίρομαι!!!
Ξέρεις, πρώτα διαβάζω τις ειδήσεις, με πιάνει κατάθλιψη που εξελίσσεται σε οργή και μετά λέω..."λοιπόν στην αχτίδα τώρα να έρθω στα ίσια μου".
Να περνάς πάντα καλά με τον καλό σου!!!
Την καληνύχτα μου!!

mia είπε...

Μπράβο .. μπράβο ..μπράβο μια ωραία μέρα...εύχομαι και η αυριανή καλύτερη!!!