Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Δεν έχω κέφια..είμαι τσατισμένη ....

Μια μέρα κουραστική και δύσκολη.. το πιο άσχημο όμως είναι οτι απλά δεν παίρνεις απαντήσεις.... απλά σου λένε.... απλά ..θα κάνετε αυτές και αυτές τις εξετάσεις και ..βλέπουμε.. Αναίσθητοι γιατροί...Και ενώ μπορεί να είναι κάτι σχετικά πράγματι ...απλό εσύ με τη φαντασία και το φόβο της αγάπης που έχεις μέσα σου για όσους νοιάζεσαι τα βλέπεις τεράστια και αγωνιάς.. 
Έτσι..πάμε για την επόμενη Πέμπτη και Τριπλεξ και Μαγνητικές κι εγώ είμαι πυρ και μανία με τον άνδρα μου και ..( κλείστε τα αυτιά σας) και το ..κ.....τσίγαρο του!!!! Θα κάνω ..μία νύχτα να του μιλήσω ..( άντε 5-6 ώρες..) αν δεν το πάρει απόφαση..θα του κόψω αλάτια και κρεατικά και θα πει λαδερά και Άγιος ο Θεός!!! ( κάτι απο..Λυσιστράτη σκέπτομαι σαν δραστικό μέσον!), θα του τρυπήσω τα λάστιχα για να το πάρει απόφαση να περπατά και λίγο με τα πόδια.. Του τα έψελνα φίλοι μου απο το Ιατρικό κέντρο μέχρι το σπίτι... με άφησε στη πόρτα και μου είπε:  -Αύριο θα πάμε εκδρομούλα στη λίμνη!!!!!! και ..εξαφανίστηκε για να μου..περάσει ....λέει...αμ! δεν μου περνά... Τα είπα και ξεθύμανα!
Τίποτα δεν με φοβίζει για τον εαυτό μου..το χειρότερο μπορώ να το δεχθώ γιατί για μένα είμαι έτοιμη για όλα... για όλα, δεν φοβάμαι τίποτα.. μα για ότι αγαπώ...πονάω και αγωνιώ διπλά...

26 σχόλια:

el.mar είπε...

Μαζί σου Αχτιδούλα μου...κ εγώ τσατισμένη είμαι...για άλλο λόγο βέβαια...Να τον προσέχεις βρε...έτσι είναι η αγάπη σας...Σε φιλώ...!!!

Evie είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΚΟΜΗ. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΗΔΕΣ, ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΙΡΕΙΤΕ!!!!
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτίδα,αχ μανούλα μου οι άνδρες εσύ το ξέρεις καλύτερα !!είναι παιδιά που δεν θα μεγαλώσουν ποτέ!!ειδικά ο νταντούλις μου!ηρέμησε όλα καλά θα πάνε.όσο για τους γιατρούς....άστα να πάνε!μόνο στην τσέπη σε κοιτούν!λίγες οι εξαιρέσεις!!!

Νίκη είπε...

Αχ, Αχτίδα μου σε καταλαβαίνω... κι οι γιατροί αναίσθητοι τα' χουν όλα ρουτίνα κι οι άντρες θέλουν πιο πολύ ντάντεμα κι από τα παιδιά!
Κουράγιο!

Ανώνυμος είπε...

ε!ε!ε!κοριτσάκι....ηρέμισε...λίγο...
υπομονή να γίνουν πρώτα οι ..εξετάσεις....
και μετά.....χιχι!
εχεις το ελευθερο...να φωνάζεις....
ευχομαι να μην ειναι απολύτως ....τίποτα...
καλο βραδυ...καλή μου!
...irida...

Πόπη είπε...

Άντε πάλι γκρινιαρούλα...
Δεν είπαμε ότι, αυτό που μελετάμε, αυτό μας συμβαίνει, αφού όλοι μας είμαστε ζωντανοί μαγνήτες.
Γι αυτό να σκέφτεσαι αυτό που επιθυμείς και όχι αυτό που φοβάσαι...
Καλό Σαββατοκύριακο !!!
όλα θα πάνε καλά !!!

AFRA είπε...

Να,λοιπον,που το να μην ασχολειται ο ανδρας στη κουζινα εχει και ενα καλο!
Τρωει ο,τι υγειινο και πιθανα ψιλοανοστο του ετοιμαζεις αλλα προοδευτικα εθιζεται σ αυτο!Οσο για τις εξετασεις ..χρειαζονται κι αυτες!
Ολα θα πανε καλα!

Pavlina είπε...

Αχ Αχτιδούλα, τα ίδια τραβάω κι εγώ αυτόν τον καιρό.Ένοιωσα να διαβάζω την δική μου ιστορία.. Ο δικός μου είναι 34 χρονών κι έχει πίεση, ζάχαρω, χοληστερίνη. Λίγο απ'όλα κι ούτε να ακούσει για γιατρούς δεν θέλει.Δεν ξέρω πώς να το χειριστώ. Τελικά οι άνδρες μένουν πάντα παιδιά!Υπομονή κι επιμονή για το καλό τους!!! Φιλάκια πολλά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ el.mar, καλημέρα..ας μου πει κάποιος οτι δεν έχω δίκιο..Τι μπορεί να προσφέρει βρε κορίτσι μου ένα τσιγάρο που να είναι πάνω απο τη ζωή σου;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Evie μου , αν βάλω σε σειρά όλες τις υποσχέσεις και όρκους που έχει βάλει γι' αυτό το τσιγάρο θα χρειαστώ πακέτο με χαρτιά..Είμαι πολύ στεναχωρημένη..

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα αχτιδούλα! όλα καλά θα πάνε!! οσο για το τσιγάρο αν θελει μπορει να το ελαττωσει... και μετα να το κοψει.

ολα στο μυαλο μας ειναι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου ξέρεις οτι δεν είναι θέμα χρημάτων απο τους ιατρούς γιατί απο το ιατρικό κέντρο έχουμε τα πάντα..πρέπει να κάνει δίαιτα και να κόψει το κάπνισμα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νίκη με τρόμαξαν..μας έδωσαν ένα σωρό εξετάσεις σοβαρές κι εκείνος δεν λέει να συμορφωθεί..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ...irida...φωνάζω, μουρμουράω για καλό του..έχει τόσα σχέδια που θέλει να κάνει..δεν είναι άδικο για κακές συνήθειες να τυρανιέται;έχω δίκιο που του φωνάζω..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Πόπη μου ..μακάρι να ήταν για μένα..τώρα ούτε καν θα το σκεπτόμουνα..όμως ξέρω οτι δεν είναι υπάκουο άτομο σε γιατρούς και δεν θα ακούσει ότι του πούνε..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ AFRA χθες βράδυ μαγείρεψα εγώ..σήμερα θα δούμε αν θα το φάει..όχι οτι μαγειρεύω άσχημα ..απλά μαγειρεύω υγειηνά χωρίς πολλά αλάτια και συντηρητικά..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Pavlina μου τόσο νέος ;θα τον είοχα πάρει στο κυνήγι μα σε καταλαβαίνω απόλυτα...απόλυτα...δεν ακούνε, φοβούνται για λίγο και συνεχίζουν μετα.Το είχε κόψει για..1 μήνα..μετά ..κάπνιζε περισσότερο..

Mary Ka είπε...

Μου φαίνεται ότι πρέπει να συνδράμουμε όλοι από την ιστολόγηση και να δέσουμε τον κ. Δημήτρη μακριά από την κουζίνα. Θα τον λύνουμε μόνο για να προαυλιστεί και-υποχρεωτικά-γυμναστεί.
Στα Φληγητά να τον βάζετε να κολυμπά πρωί-απόγευμα, η κολύμβηση είναι η πιο καλή εκγύμναση.
Θα τρώει λαχανικά ατμού και, πού και πού, ψαράκια, ιδίως τα μικρά και τα παχιά, με τα πολλά Ω.
Τι να πω...Πέστε του ότι τα ψέλνουμε όλοι για τη χάρη του.

Ανώνυμος είπε...

Αχτίδα, έτσι είναι με τους καπνιστές...πρέπει να το πάρει απόφαση μόνος του...κάνε του δώρο το βιβλίο "Ο εύκολος τρόπος να κόψετε το κάπνισμα" του Άλαν Κάαρ...Θα με ευγνωμονείς...
Βίκυ

marilia είπε...

Χμμμ... Μήπως να πλακώσουμε τα μηνύματα του στιλ: "Ό,τι φτιάχνεις είναι χάλια, παχυντικό, χοληστερινούχο, ανθυγιεινό και ΆΝΟΣΤΟ", να πάθει κρίση αυτοπεποίθησης και να σταματήσει να μαγειρεύει; Θες;;;;;; Θες να του λέμε και ότι βρίσκουμε μέσα στα διάφορα πιάτα στάχτες και γόπες και ότι δεν τολμάμε να μπούμε στο μπλογκί απ' την καπνίλα; Θες;;;;;

Άμα σκεφτείς κάτι διαφορετικό, σφύριξε κι έγινε! :)

Όλα καλά θα πάνε. Φιλάκια

labrini είπε...

Αχτιδούλα μου,η ιστορία σας,ιστορία μας!!!έτσι φωνάζω και αγανακτώ κι εγώ εδώ και ενάμιση χρόνο!ούτε το τσιγάρο έκοψε,ούτε τα απαγορευμένα φαγητά,σε καταλαβαίνω και συμμερίζομαι την αγωνία σου!εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!!!τι να κάνουμε?οι άντρες μας έμειναν ανυπάκουα παιδιά!φιλάκια και καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σας!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΕΚΦΡΑΣΟΥ, είναι και να γελάς με τις δικαιολογίες του..σήμερα μου έλεγε οτι καπνίζει χωρίς να τραβά το καπνό.

meril είπε...

Αχ καλή μου...άντρες...
αλλά κι αυτό το....λυσιστράτειο(!!) μέσο!!!!
(κρίμα βρε....)

όλα καλά θα πάνε
θα το δεις!

sunnefoula είπε...

σωστή!!! κι εμένα ο γιατρός έβαλε τον μπαμπά μου να το κόψει μαχαίρι και του μουρμουράει η μαμά μου!

Unknown είπε...

για το τσιγάρο .....από χθές...δείξτου του ...το σχόλιο μου...
αγαπητέ φίλε δημήτρη πάνε περίπου 6 χρόνια που με τεράστια δυσκολία έκοψα το φουμάρισμα..οι διαφορές είναι τεράστιες..η αναπνοή μου και γενικά πολές λειτουργίες οργανικές δουλεύουν πλέον αρμονικά...ιδίως εκείνο το πρωϊνό γλουχ..γκουχ....έφυγε...τωρα μένει το φαϊ...δημήτρη δυναμικά τωρα είναι η ευκαιρία σου..μην την αφήσεις....να περνάτε όμορφα

Marie είπε...

Κι εγώ τσατισμένη είμαι φιλενάδα!!! Και με τους γιατρούς (για παρόμοιο λόγο) και με τους άντρες που... είναι σαν τα μικρά παιδιά! Σε φιλώ και... σε κατανοώ!!!