Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ξαναχειμώνιασε ή είναι ιδέα μου;

Μ. Δευτέρα σήμερα και ο καιρός χειμωνιάτικος..έβαλα ξανά τα μποτάκια μου γιατί η υγρασία μου προκαλεί πόνους στην αρθρίτιδα μου!
  Πέρασα το πρωινό μου στο πρώην μαγαζί μας με πολύ δουλειά μια που το πήρα απόφαση να παραδεχθώ και να επιβάλω  στον εαυτό μου ότι τουλάχιστον για το Πάσχα αυτό εγώ έτσι κι αλλιώς δεν πήρα σύνταξη λόγω ηλικίας  και δεν πήρα σύνταξη κυρίως γιατί όποιος ζωγραφίζει πεθαίνει μαζί με αυτό που οι άλλοι λένε επάγγελμα και εγώ ..πάθος.
Τα αυγά μου είχαν την πρέπουσα επιτυχία και αλήθεια δεν προλαβαίνω, ο Νυμφίος που ζωγραφίζω σιγά σιγά ..παίρνει μορφή.
Πριν λίγα λεπτά φανταστείτε ενώ έγραφα σε σας με κατέβασαν με την πιζάμα και τη ρομπίτσα μου νυχτιάτικα να τους αμπαλάρω καλαθάκια με αυγά για ταξίδι .. Ο Δημήτρης το έχει πάρει απόφαση αν και πιστεύει ότι μετά το Πάσχα θα το πάρω κι εγώ..απόφαση.. είναι και η εγχείρηση του ...
Αύριο περιμένουμε και τα αποτελέσματα και έχω τη σχετική αγωνία , μας είπαν να πάρουμε πρώτα τηλέφωνο... ακόμα και σε ιδιωτικά κέντρα  το έχουν σκάσει οι γιατροί..
Τσατίζομαι και μαζί του γιατί κάνει λέει νηστεία και τρώει ακόμα περισσότερο από πριν ενώ πρέπει να κάνει δίαιτα.. δεν καταλαβαίνει ότι το κάνω για καλό του που φωνάζω, που γκρινιάζω σε κάθε γόπα κρυφή που βλέπω στα πιο απίθανα μέρη.. Είναι φοβερό που με κάνει να γκρινιάζω .. είναι κάτι που δεν μου αρέσει...
Το σκάει στις κόρες του όταν του φωνάζω για το τσιγάρο και το φαγητό τα βράδια και μετά γυρνά με ένα λουλούδι για να με καλοπιάσει. Αυτό είναι το σημερινό... ποιος ξέρει πιο πάρκο το κλαίει... Μετά όμως γεμίζει η καρδιά μου τρυφερότητα γιατί είναι μια γλυκιά συνήθεια που μπόρεσε να κρατήσει .


Στην εκκλησία αρκετός κόσμος σήμερα.. το κρύο βέβαια μαζί με την υγρασία της πόλης μας σε κάνει να μελανχολείς για την Άνοιξη που σε άγγιξε και .. κρύφτηκε κάπου  σαν το κοριτσάκι που παίζει κρυφτό μέσα στο σπίτι... Σας το έχω ξαναπεί..δεν την μπορώ την υγρασία και τη συννεφιά...είμαι παιδί της Άνοιξης. ( παιδί έγραψα;...χάζεψα..γιαγιά θα έπρεπε να πω... μα δεν το παίρνω απόφαση ) .
Καληνύχτα φίλοι μου, τώρα τελευταία έγινε βραδινή η κουβεντούλα  μας στο ...καναπέ μου και αντί για καφέ κρατώ στο χέρι  γιαούρτι με λεμόνι που μου αρέσει.
Ξέρω ..θα πείτε το γιαούρτι δεν είναι νηστίσιμο..ε! εντάξει..δεν τρώω κρέας..

18 σχόλια:

Lefkothea είπε...

παιδι παιδι...ετσι...ειμαστε οτι νιωθουμε...χαιρομαι να ακουω τετοια...μα ο αντρουλης σου ειναι πολυ γλυκος...σαν παιδακι πραγματικα οταν γυρναει με το τριανταφυλλο στο χερι μου θυμιζει τα παιδακια που κανουν την ζημια και μετα κανουν αγκαλιτσες στην μαμα για να μην τους μαλωσει...αααχ,ομορφη που ειναι η καθημερινοτητα...καλα αποτελεσματα αυριο!!!

el.mar είπε...

Βλέπω το λουλούδι να γίνεται ανθοδέσμη!..χιχι..μην αγχώνεστε..όλα καλά θα πάνε...!!!
Έχεις παιδική ψυχή Αχτιδούλα μου!
Καλά να περνάτε...έχετε ο ένας τον άλλον κ αυτό είναι ότι καλύτερο!
Σε φιλώ!!!

fantaizi είπε...

Xαιρομε Αχτιδουλα μου που νιωθεις παιδι αυτο το να μην σταματησεις να το νιωθεις μεχρι τα βαθια γεραματα σου.Ο αντρουλης σου ειναι πολυ γλυκος και μη τον αποπερνεις για της γοπες και το φαγητο εγω πιστευω αυτη ειναι η αμυνα του.Θα δεις αυριο ολα θα πανε καλα.ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

Hfaistiwnas είπε...

Νηστεία από το κρέας μια χαρά είναι!
ααα θέλει θυσίες η υγεία παρακαλώ!! Γι'αυτό προσοχή!!!
Μην το βάλεις κάτω και να ζωγραφίζεις όποτε σου ρχεται!!!

Ανώνυμος είπε...

@αχτιδα,μανούλα μου καλά αποτελέσματα άυριο!όλα καλά θα πάνε.θα δεις.πάντα τρυφερός ο ντάντης μου!καλό βράδυ μανούλα.θα τα πούμε άυριο

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Lefkothea, θα το πιστέψεις οτι ΔΕΝ θα ήθελα να ξαναγίνω παιδί; Θα ήθελα να γυρίσω ( μαζί με τον άνδρα μου ) στα 35 μου χρόνια..η γυναίκα τότε ξέρει τι θέλει και είναι δημιουργημένη.Καλά ...ο άνδρας τότε είναι παιδί!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ el.mar, λες και το κάνει επίτηδες με το φαγητό..με συγχίζει..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, φίλε μου καλέ..ξέρω οτι νοι'άζεσαι για μένα καιο με συγκινείς..Είπαμε...ψηφιακή, διαδυκτιακή μαμά σου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ fantaizi , θα με σκάσεις..δεν καταλαβαίνω αφού έχεις μπλογκ γιατί γράφεται με μαύρο και δεν ανοίγει το όνομα του.

Lefkothea είπε...

Αχτιδα,το πιστευεις πως στα 35 μου ακομη νιωθω παιδι???δεν εχει ηλικια αυτο το συναισθημα...απλ νιωθεις οσο παιδι θελεις...χιχιχιχι....εγω θελω γυρω στα 26...ετσι με συμφερει τελευταια...χιχιχιχι...φιλια...

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη μου..βρε αθεόφοβη.. κάνε του ένα φαγητό του καημένου..θα έρθει σε μένα και θα γλύφει πάλι το πιάτο.Πέστου οτι θα του κάνω πάλι εκείνο που του άρεσε..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Lefkothea είμαστε μαζί στο διαδύκτιο..μπα..26 είσαι παιδί..επιμένω ..35..πέρασα υπέροχα τότε ..όμως πάντα περνάω..κάθε ηλικία έχει τα καλά της.Τώρα όμως τρέμεις γαι τον άλλο , για τήν υγεία του..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, κι εσύ σερφάρεις; πάνε κάνε ..νάνι..

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδούλα μουυυυυυυ! Σ'αγαπώ...ευχαριστώ για την συμπαράσταση και τα καλά σου λόγια στο μέιλ.
Τένια

Άννα είπε...

Καλή βδομάδα. Πράγματι χειμώνιασε. Ανάψαμε πάλι καλοριφέρ. Όμως που θα πάει. Η άνοιξη έρχεται. Μας κάνει μερικά νάζια αλλά θα έρθει. Τα δύσκολα θα περάσουν και τα σύννεφα θα φύγουν. Όλα θα πάνε καλά. Το ξέρεις άλλωστε ότι τα σύννεφα έρχονται και φεύγουν και ο ήλιος λάμπει μέχρι να ξαναέρθουν τα σύννεφα και πάλι το ίδιο. Καλά αποτελέσματα να έχετε.
Φιλάκια
Άννα

love2love είπε...

ηρεμα περιμενουμε νεα σας ολα καλα θα πανε και μην σκας το ξερει οτι το κανεις για καλο αλλα δεν το λεει

Marios είπε...

Μουσική καλημέρα.Γιατί η μουσική είναι το καλύτερο φάρμακο για ολα.
Ακούστε το μουσικό θέμα που σας στέλνω.Είμαι σίγουρος οτι θα σας αρέσει.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jr_1PKfjYSk

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.