Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Θέλω τόσα να πω...χωρίς να λέω λέξεις....

Μου την έστειλε μια φίλη σε μείλ...δεν είναι ένα όνειρο;

Βραδάκι πια.. κι εγώ κυνηγώ τον άνδρα μου από πίσω με τα 4 ποτήρια νερό και το σκιαγραφικό φάρμακο που πρέπει να πιει μέχρι το βράδυ και άντε πάλι το πρωί τα ίδια μέχρι τις 12 που θα γίνει η Αξονική.
Καταλαβαίνω ότι έχει αγωνία και ας μη το δείχνει..για να μη με κάνει να αγχώνομαι το κάνει.. Κι εγώ πάλι από τη μεριά μου προσπαθώ να του δείξω ότι θα είναι μία εξέταση ρουτίνας , άνευ σημασίας ... και πιάνω τον εαυτό μου να ξεχνά  απλά πράγματα ... απλές καθημερινές λέξεις και ονομασίες αντικειμένων.. Είναι η γνωστή αντίδραση της Πάρκινσον όταν αγχώνομαι..
Δεν είχα σκοπό ν' ανοίξω τον υπολογιστή μου, ζωγράφιζα μέχρι τώρα δίπλα του βλέποντας το αγαπημένο του σήριαλ, μα τώρα ανάμεσα στο κυνηγητό με το νερό και τις καραμέλες γάλακτος που τσάκισα από το.. άγχος μου σας σκέφτηκα. Είπα  μέσα μου ..κάπου πρέπει να πω ότι έχω αγωνία, ότι ανησυχώ σωστά ή άδικα.. μα ..ανησυχώ..
 Όσο ζωγράφιζα στο εργαστήρι μου τον είδα να κάθεται μέσα στο αυτοκίνητο του και να ...ακούει ραδιόφωνο, κατάλαβα ότι ανησυχούσε κι αυτός ... άφησα τα πινέλα μου και ετοιμαστηκα να πάω κοντά του μα..στάθηκα...
Ένοιωσα την ανάγκη του να μη μου δείξει την αδύναμη ανδρική του πλευρά  σε μένα ... σε μένα που πάντα φροντίζει . Κατάλαβα ότι την είχε ανάγκη εκείνη τη στιγμή με τη μουσική στο ..δικό του χώρο ... είπαμε..οι άνδρες αντιδρούν με τον δικό τους τρόπο.
Μετά πήγε μια βολτίτσα λέει και μου γύρισε με μια σακούλα γεμάτη  πακετάκια..
- Σου πήρα δωράκια !  μου είπε και δεν...  ξαφνιάστηκε που για πρώτη φορά δεν του έβαλα κατσάδα που αγοράζει ότι βρει μπροστά του...
Άνοιξα τα πακετάκια και τον άφησα να χαίρεται με τα ξεφωνητά μου για... δύο πιατελίτσες για πασχαλινά,  ένα  βαζάκι που του άρεσε, δύο πορσελάνινα παπάκια ......Αλήθεια σκέφτηκα... γιατί του φωνάζω πάντα η ...κακίστρω ρεαλίστρια για κάτι που του αρέσει να κάνει και τον ευχαριστεί ; 
Σας τα είπα....σας ζάλισα...νοιώθω καλύτερα...τέρμα οι καραμέλες.....καληνύχτα σας και ...Αχτιδένια αγκαλιά!

29 σχόλια:

Astrofegia είπε...

Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείτε! :)
Φιλιά πολλά!

Ρεβεκκα είπε...

Αχτιδουλα μου προσευχομαι κ θα δεις ολα καλα θα πανε....σου στελνω μια αγκαλια ζεστη κ ενα φιλι...περιμενω νεα....

Ανώνυμος είπε...

Ευχομαι ο Θεος να σας φερει το καλυτερο αποτελεσμα για την αυριανη αξονικη σας...Κι ολα να πανε κατ'ευχη!!!Αισιοδοξη σε θελω!!! Σε νιωθω και σε καταλαβαινω...

Ειρηνη Σ είπε...

στις 12 το μεσημερι θα Του πω ενα ευχαρηστω γιατι εχω περασει απο αυτην την διαδικασια και ξερω
μια αγκαλια και για τους δυο σας

Ανώνυμος είπε...

νομίζω ότι όλοι ανησυχούμε πριν από εξετάσεις πολλές φορές και για πολύ απλές. με τις ευχές μας για όλα καλά και μικρά και περαστικά!

Ποδηλάτισσα είπε...

Η σκέψη μου κοντά σας και η προσευχή μου για τον Δημήτρη σου και την Δήμητρά μου.... το κεράκι μου θα το αναψω αύριο και για τους δύο στην Παναγιά την Γιάτρισσα... και όλα θα πάνε καλά!!! Θα περιμένω νέα σας... πολλά φιλιά!!!

Thalassitsa είπε...

Η σημερινή προσευχούλα μου θα είναι για τον Κύριο Δημήτρη και όλη μου η θετική ενέργεια αύριο μαζί σας...με τόσο κόσμο να στέλνει την αγάπη του είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά! :) Αχτιδούλα είναι φυσιολογικό να νιώθεις ανησυχία και σε καταλαβαίνω και εγώ πολύ, αλλά όλα θα πάνε τέλεια, θα δεις!

Hfaistiwnas είπε...

Είναι από τις στιγμές που βλέπεις τον άλλον και χαίρεσαι που είναι δίπλα σου.. :)
Όλα καλά θα πάνε!!!!!

Marina είπε...

Μην ανησυχείς...Οι Δημήτρηδες είναι ταύροι!!! Φυσιολογικό και το άγχος και η αγωνία και από τους δυό σας. Καλή επιτυχία αύριο και ψυχραιμία! Ότι και να δείξουν οι εξετάσεις να είσαι ευχαριστημένη: αν είναι όλα καλά-τόσο το καλύτερο, αν υπάρχει πρόβλημα-το προλάβατε για να μη γίνει μεγαλύτερο!!!

μπλεγμένο κουβάρι είπε...

Όλα καλά εύχομαι!
Η φωτογραφία μας κάνει να αδημονούμε για καλοκαίρι!

Πόπη είπε...

Άδικα ανησυχείς Αχτιδούλα μου, όλα θα πάνε καλά θα το δεις. Σκέψου θετικά και μαγνήτισε όλα τα καλά να σε πλησιάσουν και να σου συμβούν. Από εδώ και πέρα μόνο καλά. Φιλάκια!

mariak είπε...

Είναι φυσικό γλυκούλα μου να αγχώνεστε...όλοι κάπως έτσι νοιώθουμε και πρίν από την πιο εύκολη εξέταση...όλα θα πάνε καλά και από αύριο θα σκέφτεσαι το υπέροχο καλοκαίρι που σας περιμένει. Φιλιά πολλά και από τον Κων/νο που ακόμη μιλά για την Κλώντη σου....

καλημέρα είπε...

Nα πάνε όλα καλά Γεωργία μου,
και θα πάνε καλά, θα δεις!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

δε θα σου κρυψω πως συγκινήθηκα με αυτή σου την ανάρτηση!

μακαρι ολα τα ζευγαρια να ειμαστε πάντα όπως είσαστε εσείς! μακάρι! :)

όλα καλα θα πάνε! όλα!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Μπορώ να καταλάβω..
Πόσες έχω κάνει;
Εχασα το μέτρημα... είναι η αναμονή που αποσυντονίζει το μυαλό..

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!

moments collector είπε...

Συγκινούμαι τόσο πολύ με σας τους δύο....μην ανησυχείτε...όλα θα πάνε καλά...φιλιά

foufoula89 είπε...

ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ.. ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ MARINA...

Κωνσταντίνα είπε...

Καλά αποτελέσματα να έχετε και να περάσει αυτή η αγωνία και για τους δυο σας. Κάθε φορά συγκινούμαι με το πόση αγάπη έχετε σαν ζευγάρι...
Σας στέλνουμε όλοι θετικές σκέψεις, προσευχές και ευχές να πάνε όλα καλά.
Και θα πάνε όλα καλά!

Ξανθή είπε...

Καλά αποτελέσματα!!Θα σας πάρω τηλέφωνο από το χωριό να μάθω νέα σας!!
Φιλάκια

love2love είπε...

πες τα μην φοβασαι να τα λες εδω τα βγαζεις ολα και ναι ολα καλα θα πανε τετριμενο αλλα με αυτη τη σκεψη να πατε και τπτ μην σας φοβιζει.

Ανώνυμος είπε...

Σκέψου θετικά και όλα θα πάνε καλά!!! Το εύχομαι ολόψυχα!!!
Νάνσυ

Ανώνυμος είπε...

Με την αγάπη σας και τις ευχές όλων όσων σας αγαπάμε, είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά!!!
Πολλά πολλά φιλιά,
Χριστίνα από Κατερίνη

ElenaG είπε...

12 η ώρα και σας σκέφτομαι...
Όλα καλά θα πάνε αγαπημένοι μου
Ο Θεός μαζί σας+

magda είπε...

Είναι φυσικό το συναίσθημα της ανησυχίας, παραμονή αξονικής..
Αλλά θα δεις, όλα θα είναι καλά !!!
Πολλά φιλάκια και καλή επιτυχία!

el.mar είπε...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά Αχτιδούλα μου!Αλήθεια γιατί να φωνάζουμε..εφόσον αυτό τους αρέσει κ τους ευχαριστεί?..εμάς δεν μας χαλάνε χατίρι...φιλάκια πολλά!!!

Γιώργος Πιτερός (gpiter) είπε...

Σας ευχομαι απο καρδιας ολα να πανε καλα και μονο καλα νεα να ακουσετε,ολα τα περαστικα γινονται γρηγορα αερας και χανονται ..........θα σας εχω στο μυαλο μου περιμενοντας ευχαριστα...φιλια πολλα.

Ερωφίλη είπε...

΄Ολα θα πάνε καλά. Φυσικό είναι να ανησυχείτε παραμονές της εξέτασης. Το ίδιο συμβαίνει με όλους μας.Είπαμε, θετική σκέψη, πίστη στο Θεό και ....το καλοκαίρι είναι μπροστά μας, τα Φλογητά περιμένουν!!!

Ερωφίλη είπε...

΄Ολα θα πάνε καλά. Φυσικό είναι να ανησυχείτε παραμονές της εξέτασης. Το ίδιο συμβαίνει με όλους μας.Είπαμε, θετική σκέψη, πίστη στο Θεό και ....το καλοκαίρι είναι μπροστά μας, τα Φλογητά περιμένουν!!!

Rena είπε...

Αχτίδα μου,όλα καλά θα πάνε και σε λίγο θα κάθεστε σ' αυτές τις δύο καρέκλες και θα αγναντεύεται τη θάλασσα,μάλλον ο Δημήτρης θα την αγναντεύει κι εσύ θα τη ζωγραφίζεις!