Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Μία όμορφη μέρα πάντα αφήνει γλύκα στο στόμα.. σαν το γλυκό σταφύλλι που μου κέρασαν σήμερα!

Μία πρωινή βολτίτσα πήγαμε με τον άνδρα για δουλειά όμως στο χωριό Νεοχωρούδα λίγο έξω απο τη Θεσσαλονίκη.. Με το χαρτί όπου μου είχαν γράψει την διαδρομή στο χέρι ..κάπου πήραμε λάθος στροφή.. τον άκουσα να μουρμουρά που τον πάω όλο σε δύσκολα μέρη.
Graphics.dom.gr



Τελικά το βρήκαμε αγοράσαμε ότι ήθελα και θαύμασα δύο νέα παιδιά , δύο αδέλφια περίπου 24 ετών που ανέλαβαν την βιοτεχνική μονάδα των γονιών τους και την έκαναν ένα μοντέρνο συσκευαστικό και διακομιστικό κέντρο.
Χαίρομαι φίλοι μου όταν βλέπω στις πιο ..άχαρες και λίγο βρώμικες δουλειές όταν βλέπω νέα παιδιά να προοδεύουν και να κάνουν αυτό που κληρονόμησαν μεγαλύτερο, παιδιά μορφωμένα , ευγενέστατα και με επικοινωνιακή χάρη.
Απο εκεί πήραμε άλλο δρόμο για τον γυρισμό μας και βρεθήκαμε στο Ωραιόκαστρο θεσσαλονίκης.
- Εδώ μένει η φίλη μου η Αγλαία του λέω..πάμε για καφέ;
Η καλή μου αυτή φίλη είναι ένα απο τα ...διαμάντια που γνώρισα μέσα απο το διαδύκτιο και έχουμε εδώ και καιρό γνωριστεί με την υπέροχη οικογένεια της. Μας δέχθηκε με τόση χαρά , με πολλή αγάπη, με ένα υπέροχο καφέ και κουβεντούλα.
 Χωριστήκαμε με την υπόσχεση να βρισκόμαστε στα γνωστά εμπορικά κέντρα με ..μηχανήματα και υλικά κατασκευών ..να παρκάρουμε τους άνδρες μας που έχουν κοινά ενδιαφέροντα να τα .. θαυμάζουν κι εμείς να τα λέμε στο καφέ του με την ησυχία μας.
Το απόγευμα ζωγράφιζα μία Παναγία που με πιέζει ο χρόνος να την δώσω και μετά ...έπαιξα με τα αυγουλάκια μου  πίνοντας καφέ με την φίλη μου την Ελένη όσο εγώ ζωγράφιζα.
Αύριο περιμένω την φίλη μου την Θαλασσίτσα αν το είπα σωστά( όλο μπερδεύω 2-3 με το ίδιο περίπου όνομα) . Σε περιμένω με χαρά γλυκιά μου, μέσα στη τσαπατσουλιά του διαλυμένου εργαστηρίου μου θα σε δεχθώ μα ..όπως πάντα με ορθάνοιχτη Αχτιδένια αγκαλιά!

23 σχόλια:

ElenaG είπε...

Αδαμαντωρυχείο θα ανοίξεις
στο τέλος!!!!χι χι

Rena είπε...

Πότε θα μας δείξεις τα αυγά είμαι ανυπόμονη βλέπεις να δω τι έχεις φτιάξει φέτος!!!

magda είπε...

Χαχααα, πάντα με χιούμορ !!!
Χαίρομαι που πέρασες καλά και θα βρεθείς με την φίλη σου !
Φιλάκια

Thalassitsa είπε...

Ανυπομονώ να σε γνωρίσω!!! καλό βράδυ

Hfaistiwnas είπε...

Καλησπέρα!!!
Την κάνατε και σήμερα τη βόλτα σας! Μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

@Αχτίδα ,καλησπέρα ,μανούλα μου,και καληνύχτα.θα τα πούμε άυριο

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ElenaG, σου το εχω πει..είμαι πάμπλουτη απο τέτοια διαμάντια.. ένα είσαι κι εσύ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ rena μου φέτος δεν κάνω τίποτε το σπουδαίο..δεν έχω τα ίδια κέφια και το χέρι μου δεν με βοηθά..θα σας τα δείξω , αύριο ίσως αν προλάβω και βγάλω καμμία φωτογραφία!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ magda μου πέρασα πολύ όμορφα, είναι υπέροχο να σε υποδέχονται με τόση αγάπη και χαρά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, την έκανα φίλε μου ..και πέρασα ωραία..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νεφέλη, κοριτσάκι μου σ' επιθύμησα..

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Thalassitsa, σε περιμένω με π[ολύ χαρά, πάρε τηλέφωνο αν χαθείς.

Marina είπε...

Κάνεις συλλογή από μπλογκοφίλες, έτσι Αχτιδούλα;;; Που θα μου πάει...θα'ρθω και εγώ...Μεγάλη η αγκαλιά σου και μας χωράει ΟΛΕΣ!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

΄ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ..ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΜΠΛΟΚΟΣΠΙΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ, ΔΙΚΑΙΑ Η ΑΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ.ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΓΝΩΣΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΟΥ ΒΡΕΣ ΤΟ ΜΕΙΛ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ.ΠΙΚΡΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ..

Ερωφίλη είπε...

Αχτίδα μου, προσπαθώ να σου στείλω το ε-μail μου αλλά δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία. Μόνη μου, έμαθα ό,τι έμαθα αλλά μάλλον έφθασε η ώρα να ζητήσω βοήθεια από τα παιδιά μου!!

love2love είπε...

να εισαι καλα για τα καλα σου λογια παντα γελαστη εισαι
αααααααααααα
θελω και εγω να ερθω ποτε και που;

marilise είπε...

Περνάει ο καιρός περιμένω τα αυγουλάκια σου , τθι όμορφο που είναι να συναντάς τους φίλους του διαδικύου φιλάκια σε όλους τους αγαπημένους σου ( και φυσικά στους τετράποδους )

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ερωφίλη φίλη μου , πας στο σύνθεση μηνύματος, γράφεις επάνω την ηλεκτρονική μου διεύθυνση που θα την βρεις στο προφίλ μου και θα την κάνης Αντιγραφή ( copy) μετά θα γράψεις το μήνυμα σου και θα απτήσεις..αποστολή!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ love2love, όποτε θες μπορείς να έρθεις, στείλε μου μέιλ, σου δίνω το τηλέφωνο και την διεύθυνση μου και 'έλα όποτε θες αρκεί να ξέρω να μη..ξεπορτίσω ..η συνταξιούχος!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ marilise, θα ζωγραφίσω όλα τα σχέδια και μετά θα σας τα βάλω, τώρα κάνω τα περσινά σχέδια μςε το κεραμικό λουλουδάκι που μου το ζητούν περισσότερο.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anisixos, φίλε μου με στεναχώρησες..δεν μου αρέσει να βλέπω μαλλώματα και κακίες πουθενά.Εγώ έχω δεχθεί πολλές φορές τα άσχημα σχόλια πολλών μα δεν αντέδρασα ποτέ ανταποδίδοντας με βρισιές..Νομίζω οτι το γνωμικό των Αρχαίων μας που λέει: Η σιωπή μου προς απάντηση σου.., νομίζω οτι τα λέει όλα.Όσο για τη δική μου γνώμη νομίζω δεν αξίζει και κάτι..ποιά είμαι εγώ που θα κρίνω τους άλλους..Φίλε μου μάθε να διαβάζεις ήρεμα όλα τα σχόλια, να συγκρατείς το θυμό σου και να αφήσεις το χρόνο να δικαιώσει το πρόσωπο σου ανάλογα με τις πράξεις σου.Είμαι μεγάλη και πιστεύω να δεχθείς καλοπροαίρετα την συμβουλή μου σαν μια φιλική κουβεντούλα.Είσαι πάντα ευπρόσδεκτος στο μπλοκόσπιτο μου , σε ξέρω, σε έχω επισκευτεί έστω και αν δεν γράφω πάντα . Να θυμάσαι πάντα οτι πολλές φορές στο θυμό μας λέμε πράγματα που μετά τα αναιρούμε..

PiciFriki είπε...

Είναι πράγματι σημαντικό οι νέοι άνθρωποι να ασχολούνται με τέτοιες δουλειές. Διότι, ξέρεις, πολύ τις θεωρούν υποτιμημένες