Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ζέστη βρε παιδιά ..πολύ ζέστη σήμερα!

Θέλω θάλασσα...θέλω θάλασσα.....θέλω θάλασσα σας λέωωωωωωωωω!


Θέλω νησάκια, θέλω ηλιοβασιλέματα , θέλω να ξυπνώ και να βλέπω τέτοια χρώματα....( καιρό είχατε να με ακούσετε να γκρινιάζω!)


Βέβαια και ένα εξωτικό νησί δεν θα με χαλούσε.... κι εδώ θα τσαλαβουτούσα στα νερά μόνο που θα είχα το νου μου στους καρχαρίες!




Κάνει τέτοια ζέστη σήμερα... θέλω ...θέλω... να πάρει η ευχή μου ήρθε και το " δωράκι " της εφορίας σήμερα ...με θυμήθηκαν τα χρυσά μου... ε! να μην έχω παράπονο μου έκαναν και αύξηση απο πέρσι ... 7543.70.....φτου να μην αβασκαθώ φροντίζω κι εγώ για τα άπορα της Βουλής. 
Ευτυχώς το ... ροζ συννεφάκι μου με παρκάρισε σ' αυτό το παλάτι... έχω ραντεβού με τον πρίγκπα μου, ταίζω το δελφίνι μου και πάω να παίξω κυνηγητό με το καραβάκι που βλέπετε!


Θέλω θάλασσα σας λέω... αμ! δε!...εδώ θα μείνεις, άντε το πολύ πολύ μια βουτιά στο διαδύκτιο και ένα σερφαρισμα στα κύμματα του. 
Δεν πειράζει βρε παιδιά...υγεία να έχουμε, χθες βράδυ ένας γείτονας μου στη πολυκατοικία έπαθε ξαφνικά έμφραγμα και τρέχαμε ... στα καλά καθούμενα...το πρωί μιλούσαμε όπως πάντα! Γι' αυτό....  άστα να πάνε υγεία να έχουμε και υπάρχει και η ...μπανιέρα!

53 σχόλια:

Μαρια είπε...

Axtida moy κι αυριο περισσοτερη ζεστη θαχει..γι αυτο εμεις τις ημερες που ειναι κλειστα τα μαγαζια το απογευμα πηγαινουμε το μεσημερι για θαλασσα ΣΤΑ ΦΛΟΓΗΤΑ...Κινηση μηδεν ...Σου ευχομαι η αυριανη μερα να περασει οσο πιο δροσερη μπορεις να την μετατρεψεις εσυ...Καληνυχτα

( fortounata) είπε...

Αχτίδα μου και γω θέλω θάλασσα,αλλά κάθε απόγευμα βρέχει και μας χτυπάει αλύπητα και η υγρασία.φιλάκια.

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Nα σου πω καλη ειναι και η μπανιερα....ας σκεφτουμε πόσοι δεν την εχουν ουτε αυτη...,

anthivolon είπε...

Υπομονή Αχτιδούλα μου!!! Έστω και λίγες ώρες απόδρασης στη θάλασσα καλό θα σου κάνουν!! Πάρε λοιπόν τον Δημήτρη σου και κάντε κοντινές εξορμήσεις για λίγη δροσιά!! Κάτι είναι κι αυτό!!
Σε φιλώ
Καληνύχτα

Hfaistiwnas είπε...

Ζέστη παντού σήμερα! Από Πέμπτη θα πέσει!
Όσοι έχετε θάλασσα κοντά να πηγαίνετε!!!!!!!!!!!!

Asteri (Maria) είπε...

Ααααχχχχ κι εδώ πολύ ζέστη!!!!!!!!! καήκαμε και σήμερα!!!!
Φιλιάααααααααααα

Ελευθερία είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΘΑΛΑΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΣΝΙΦ! ΣΝΙΦ!

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΧΤΙΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΑΣΤΑ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΠΗΓΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρια, καλημέρα φίλη μου, το ξέρω οτι μπορώ να φύγω για Νέα Πλάγια ή Φλογητά μα δεν μπορώ να αφήσω τη μητέρα μου πάνω απο 2 ώρες μόνη και δεν αντέχω αυτό το πάνε έλα μέσα στη ζέστη, ταλάιπωρεία είναι τελικά.Το θέμα είναι να πας και να κάτσεις λίγες μέρες κοντά στη θάλλασσα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ φουρτουνιασμενη ψυχη, και στη Θεσσαλονίκη έχει πολύ υγρασία , χθες δεν μπορούσα να περπατήσω και να ανοίξω τα χέρια μου απο την αθρίτιδα.

stella είπε...

καλημερα αχτιδα μου!
ζεστη καικαμε,ασε που ξυπναω απο τις 5 ,υπνος δεν με παιρνει.
Αντε να περασει ο μηνας να παμε σε καμια παραλια

!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ρίκη Ματαλλιωτάκη, καλημέρα φίλη μου , γλεντούμε με ότι έχουμε καλή μου , το θέμα είναι να είμαστε με χαμόγελο.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ anthivolon, μεγαλώσαμε φιληνάδα, δεν αντέχω τη ταλαιπωρία του πάνε έλα μέσα στη ζέστη.Θέλω δροσιά ακόμα και στη θάλασσα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, καλημέρα φίλε μου..θυμήθηκα το Προσκοπισμό και λέω να τραγουδάω σαν τους Ινδιάνους το ...χορό της βροχής.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Asteri, χθες είχα και τα εγγόνια μου (3 ! ) με αυτή τη ζέστη ...λάλησα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ελευθερία , έλα καλέεεε να κλάψουμε παρέαααα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Θαναση μου και Έφη καλημέρα, σας σκέφτηκα μόλις με ρώτησαν.Επειδή ήμουν χρόνια διαχειρήστρια όλο εμένα ρωτούνε για τέτοια.Τυχαίο...δεν νομίζω!!!

Ανώνυμος είπε...

@ Αχτιδούλα μου καλημέρα, κι εδώ ζέστη κάνει υπερβολική , επιθύμησα τη Θάσο, υπέροχα πέρασα θα σε πάρω τηλέφωνο να σου πω.
Τένια απο Κέρκυρα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ stella μου κούκλος ο Όθωνας, για τσίμπημα ο άτιμος!Εγώ πρώτα ο Θεός το Σεπτέμβδη θα πάω για 4 μέρες Κρήτη..μέχρι τότε..εδώ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Τένια απο Κέρκυρα, γιατί δεν έμεινες κι άλλο, είμαστε και οι δύο μαζί στον υπολογιστή , μπες στην συνομιλία να τα πούμε!

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

εμείς σταθερά, βουτιές στη μπανιέρα, άντε βρε, είδες έχεις και παρέα!!!!!!

Μάγια Ρέθυμνο είπε...

Είναι η θάλασσα 5 λεπτά από το σπίτι μου και με έχει δει 2 φορές όλες και όλες φέτο. Και αυτές λόγω της μικρής δηλαδή. Λόγω έλλειψης χρόνου απολαμβάνω βουτιές στη μπανιέρα. Βάζω το μαγιώ μου, και αντιηλιακό βέβαια μη καώ από το φως της λάμπας, ανεβαίνω στο ψηλότερο σημείο της μπανιέρας και μπλουμ...σαπουνάδες και νερό σηκώνονται ένα μέτρο πάνω...εμ πως να αντέξουν τόσο βαρος....
χαχαχχα

Ευτυχώς δε μου μοιάζει πολύ η κόρη μου και είναι όντως κουκλα. Το κανονίζουμε το προξενιο!!!

ZouZouna είπε...

Σταμάτα την γκρίνια, καλοκαίρι είναι ζέστη θα κάνει. Δεν είμαστε στην Αφρική δα!
Ανοιξε το αρκουδίσιο στο φούλ και απλώσου.

Κόσμο θάχουν τα νησάκια, θα στριμώχνωνται για μια ξαπλώστρα, ζέστη του σκασμού. Φαγητό πανάκριβο και βρώμικο, ποτά μπόμπες, οι παραλίες γεμάτες σε σημείο απελπισίας...
στο γκρέμισα ή ακόμη !

Ανοιξε και την μάνικα στο μπαλκόνι και βρέξε ποδαράκια... πλιτς...
τάχεις βαμμένα, δεν βλέπω....

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ, όλο το πρωί είμασταν σε γιατρούς για τσεκ απ στο Δημήτρη και κάτι εξετάσεις για μένα.Αυτή τη στιγμή κυλά ο υδρώτας μου ποτάμι, έχω κάνει αμέτρητα ντουζ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μάγια Ρέθυμνο, φίλη μου μικρή δεν μου τα λες καλά...Είσαι δίπλα στη θάλασσα και δςεν πας επειδή έχεις το μωρό; Βρε η κόρη μου πάει συνέχεια κουβαλώντας 3 μωρά!!!Λίγο τεμπελούλα να μαντέψω; χειρότερη απο μένα δηλαδή;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γλυκό - Κερασο - Ζουζούνα, κάτσε να σου γκρινιάξω να ξεσκάσω!!! Όλο το πρωί έτρεχα σε γιατρούς για τσεκ άπ στο Δημήτρη.. είμαι σκασμένη μα ... το αιρ κοντίσιον δεν το μπορώ βρε παιδάκι μου. Έχω λοιπόν αναμένους 3 ανεμιστήρες μεγάλους.

Un par de neuronas... είπε...

Έλα εδώ τότε! Έχουμε την παραλία σε 12 χιλιόμετρα και το σπίτι είναι μεγάλο!!!

Είμαι η νέη "κατοικήσια" του μπλογ Big Mama, το είδες;

Φιλάκια πολλά, πολλά.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Verónica Marsá , φιληνάδα μου λες να ήμουνα εδώ ή να μην έβρισκα ακρογιαλιά στην Ελλάδα..δυστυχώς δεν μπορώ να φύγω.Σήμερα η ζέστη είναι φοβερή και απο ότι βλέπω στις ειδήσεις παντού στην Ευρώπη έχει τον ίδιο καιρό.Ποιό είναι το μπλογκ που είσαι; γράψε διεύθυνση.

Ανώνυμος είπε...

εγω ειμαι κοριτσι του βουνου,εκτος αν η θαλασσα ειναι ερημικη,τοτε μ αρεσει..

κι η μπανιερα δεν ειναι ασχημη,με κρυο νερακι,να φευγει το φουντωμα της ζεστης ουφ!

ΜΑΡΙΑ είπε...

Axtida..Τις καθημερινες ο δρομος για Χαλκιδικη ειναι αδειος...Δεν υπαρχει προβλημα.Ξερω εχεις την μαννουλα σου ...Καληνυχτα.

ΜΑΡΙΑ είπε...

Axtida..Τις καθημερινες ο δρομος για Χαλκιδικη ειναι αδειος...Δεν υπαρχει προβλημα.Ξερω εχεις την μαννουλα σου ...Καληνυχτα.

Ανώνυμος είπε...

http://evaggelia-p.blogspot.com/
ενα blog για την τεχνη

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ η σιωπηλή κραυγή, δεν αντέχω... θα σου τα ψάλλω πορωί πρωί! Γιατί δεν θέλεις κόσμο στη παραλία; έχεις κάτι που σε κάνει να ντρέπεσαι; είσαι υπερβολικά όμορφη, εγώ που σε ξέρω το λέω.Έχεις υπέροχο σώμα..βρε τολμώ να βγαίνω εγώ στη θάλασσα τίγκα στη κυταρίτιδα και δεν βγαίνεις εσύ.Βρε..θα σε δείρω να το ξέρεις!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΜΑΡΙΑ μου σήμερα θα πάω, θα το σκάσω κατα τις 5.30 και θα γυρίσω στις 8.30, θα πάρω και τα εγγόνια μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος , καλέ μου ..άγνωστε , σ' ευχαριστώ για τις κατα σειρά πληροφορίες σου για άλλα μπλογκς μα ήθελα να ξέρω..με φοβάσαι και δεν μου γράφεις κάτι; Ενδιαφέροντα τα μπλογκ που μου δίνεις πάλι να το ξέρεις και σ' ευχαριστώ που επιβεβαιώνεις το γεγονός ότι είμαι περίεργη γάτα.

mahler76 είπε...

αχ άσε και εγώ θα ήθελα μια βουτιάααα

Καλή σου μέρα αχτίδα μου :)

Creep είπε...

Άπαπα.
Τέτοιες ζέστες που έχει... :Ρ
Εγώ απλά θέλω να βιθιστώ σε έναν παγωμέεενο βυθό και να βγω από κει το επόμενο καλοκαίρι. :Ρ Τέτοια ζέστη και στην Θεσσαλονίκη. :)

Μάγια είπε...

Δεν είναι τεμπελιά. Μακάρι να ήταν. Είναι έλλειψη χρόνου. Δουλεύω σπαστό και ένα μεσημέρι τι να πρωτοκάνω; ειδικά όταν λένε τα παιδιά να μην πηγαίνουν στη θάλασσα μεσημέρι. Και συνήθως μια Κυριακή που μπορώ έχει αέρα και κυματάκι. Οπότε πάλι την αποφεύγω. Η μικρή είναι δελφινάκι και για το χατήρι της πήγα και αυτές τις 2 φορές μάλιστα μετά από βάπτιση...και το βράδυ πονούσε η κοιλιά μου...
3 παιδια ε; και γω εχω 1,5 και ζορίζομαι....φιλακια

ZouZouna είπε...

Δημήτρης παρελήφθη
και ήπιε και καφέ
έφερε κολιαδάκια
για κεινον και για με!!!


και μιας και δεν είχατε τι να την κάνετε την ζέστη, είπατε, "δεν την στέλνουμε στην χαμουτζία, να σκάσουν κι αυτοί". σήμερα γκρινιάζω εγώ, η οποία σκέπτομαι πως θα βγώ έξω ύστερα απο τόση παγωνιά που έχω στο γραφείο!!!

Eleni Dafnidi είπε...

Αχτίδα μου και 'γω με μπανιέρα τη βγάζω τις περισσότερες μέρες και, ναι, έχει κι αυτή τη χάρη της!
Τα καλύτερα έρχονται και αυτό είναι που μετράει :)
Να περάσεις υπέροχα όσο καλοκαιράκι απομένει και να είσαι πάντα έτσι κεφάτη και θετική. Έχω πάντα ένα χαμόγελο όταν σε διαβάζω και μην με παραξηγείς που χάνομαι κατά καιρούς. Αργά ή γρήγορα πάντα επιστρέφω στην Αχτίδα!
Σε φιλώ γλυκά
χχχ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ mahler76 , τι να κάνουμε ..περνάμε όπως μας έρθει..τώρα πάω για το καφεδάκι μας με το Δημήτρη μου .

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Creep φίλη μου στη Θεσσαλονίκη είναι χειρότερα γιατί έχουμε πολύ υγρασία συγχρόνως.Εγώ έχω και την αθρίτιδα μου και είμαι..άστα να πάνε.Δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα απο τους πόνους.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μάγια μου κι εσύ έχεις τα δίκια σου κορίτσι μου, καταλαβαίνω οτι είναι δύσκολο, φαντάσου τη κόρη μου με 3..τη θαυμάζω πίστεψε με.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γλυκό - Κερασο - Ζουζούνα, σήμερα άνοιξα το αιρ κοντίσιον και προσπαθώ να δροσιστώ, τώρα πάω να πιω το καφεδάκι μας με τον άνδρα μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Eleni Dafnidi καλό μου κορίτσι πάντα σε σκέπτομαι να το ξέρεις δεν σε ξεχνώ, άλλωστε περιμένω ένα ακόμα βιβλίο σου.

Un par de neuronas... είπε...

Είναι ένα μπλογ στα ελληνικά που μας δάνεισε μία φίλη για λίγο!

http://bigbigmama.blogspot.com/

Φιλάκια!

kiki είπε...

Κι εδώ ζέστη!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Verónica Marsá , Χρόνια σου Πολλά φίλη μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ kiki μου αυτή τη στιγμή έχουμε 30 βαθμούς , έπαψα να μετρώ τα ντουζ που κάνω...

Rena είπε...

Αχτίδα μου πέρνα λίγο από το μπλογκ μου για ένα κερασματάκι!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ rena μου το παρέλαβα... θα το διακοσμήσω στην επόμενη ανάρτηση μου.Ευχαριστώ πολύ πολύ φίλη μου !

Ανώνυμος είπε...

AXTIDA MOY GLYKEIA EIMAI KAINOYRIA STHN PAREA KAI ASXETH ME TOYS UPOLOGISTES!!AN EΡΘΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ !!!!!!ΚΑΛΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!ΤΥΧΑΙΟ ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!SARAH KAY!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ SARAH KAY, καλή μου φίλη σ' ευχαριστώ κατ' αρχάς που μου έγραψες και που μπαίνεις στο μπλοκόσπιτο μου για να βρεις ότι εσύ νομίζεις οτι αγαπάς σε αυτό.Σε καλωσορίζω στη παρέα μας και σου λέω ότι πιο άσχετη απο μένα σε υπολογιστες δεν υπήρχε και τώρα...ξεσπαθώνω.Το μειλ μου είναι aktida7@gmail.com και θα χαρώ πολύ αν θελήσεις να τα πούμε και προσωπικά.Ε! ο γιός θα βοηθήσει λίγο..εγώ δεν είχα κανένα σε πληροφορώ και τα κατάφερα με τη βοήθεια των φίλων απο τα μπλογκς που η κάθε μια μου έδινε και μια βοήθεια.