Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Πρωινή κουβεντούλα με το καφέ στο χέρι!

Έφθασε και η Τετάρτη οπότε ..πάει και η εβδομάδα! Ο καιρός παράξενος , πότε βρέχει , πότε λάμπει ο ήλιος , εγώ με τους πόνους μου με την αθρίτιδα έχω πια συνηθίσει τόσο που ..έπαψα να γκρινιάζω !
Η δουλειά στο εργαστήρι μου εντελώς σπασμένη οπότε τριγυρίζω με τον άνδρα μου και ..τρώμε τα έτοιμα όπως λέμε και γελάμε!
Αυτό το καιρό έχω μάθει τόσα νέα απο φίλες για αρρώστιες και πόνους σοβαρούς που κάθε πρωί κάνω το σταυρό μου και λέω οτι είμαι μια χαρά , πιές τα χάπια σου Αχτίδα, κάνε τα κεκάκια και τα φαγητά σου, γράφε στους φίλους σου και ζήσε το σήμερα όπως σου έρθει!
Έκανα λοιπόν το γλυκάκι μου χθες και το μοίρασα στη πολυκατοικία στις φίλες μου όπως μου αρέσει και ...χάρηκα με τη χαρά τους.
Όμως ο Δημήτρης μου έκανε να χαρώ περισσότερο αφού μου υποσχέθηκε να με πάει τη Κυριακή στη φίλη μου το Δρομάκι που μένει πια στο Κεχρόκαμπο σε ένα υπέροχο σπιτάκι ( απο φωτογραφίες στα μέιλ )με κήπο και βεράντες και δενδράκια και αηδονάκια ...μου έταξε...και καφέ με θέα! Θα πάρω και τα πινέλα μου να της ζωγραφίσω μια μικρή τοιχογραφία που θέλει και ελπίζω ο καιρός να μου χαμογελάσει για να περάσω όμορφα στην εξοχή.
Το Δρομάκι είναι η...άλλη μου κολητή! Η πρώτη που γνώρισα μέσα στο διαδύκτιο και και ταίριαξα τόσο μαζί της, αν δείτε πόσες ώρες μιλάμε στο τηλέφωνο θα μείνετε άφωνοι, θα μου το κόψει ηForhtnet !To ίδιο ισχύει βέβαια και με Κρήτη!
Θα πιούμε τα καφεδάκια μας, θα πούμε τα δικά μας και θα δούμε ακόμα μια φορά πόσο ταιριάζουμε εμείς οι δυό. Βέβαια θα ξαναπάω στη Καβάλα την επομένη πάλι Κυριακή γιατί είμαι καλεσμένη στη βάπτιση του εγγονού της , του γυιού της Κόκκινης Ομπρελίτσας και θα περιμένω το Σεπτέμβρη να τους το ανταποδώσω στη βάπτιση του δικού μου εγγονού που αυτές τις μέρες ζωγραφίζω σιγά σιγά τις μπουμπουνιέρες του με το πάσο μου να το χαρώ!
Καλή σας μέρα λοιπόν φίλοι μου, σας κάνω πρωινή αγκαλίτσα και ..μην ακούτε τις ειδήσεις και ψυχοπλακώνεστε, ευτυχώς αύριο είναι η ..καλή μου..έχουν απεργία!

18 σχόλια:

Dee Dee είπε...

Πολυ θα ηθελα να δω το σπιτι στον Κεχροκαμπο. Ειμαι σιγουρη οτι θα το εχει κανει κουκλοσπιτο και χαιρομαι διπλα που θα εχει πλεον η Λουνα τον κηπακο της!! Να βγαλεις φωτογραφιες να μας δειξεις οταν επιστρεψεις. Και να μου φιλησεις ζουλιχτα το Μαρακι απο μενα!!

Πολλα πολλα φιλακια και να περασετε υπεροχα!!!!

Florendia είπε...

Καλημέρα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Dee Dee μου σίγουρα θα ..δώσω τα φιλάκια, φωτογραφίες αν με αφήσει θα σας δείξω!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Maddie, καλημέρα φίλη μου.

Asteri (Maria) είπε...

Να περάσετε τέλεια!!!
Πολλά φιλιά

Αγγελικη Ν είπε...

Καλημέρα! Καλά να περάσετε! Αηδόνια? Αχ τέλειο!

( fortounata) είπε...

καλά να περάσεις.δεν μας πτοούν οι ειδήσεις,προσπαθούμε να χαμογελάμε.καλημέρα.

Katerina είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα!
Να περάσετε καταπληκτικά... και θέλουμ επολλές πολλές φωτογραφίες!
Φιλιά

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα! Και καλά να περάσουμε!!!!

Un par de neuronas... είπε...

Να περνάτε καλά... και εδώ έχουμε τέτοιο καιρό, βρέχει, φυσάει, ήλιο... όλα μαζί!

Φιλάκια, εφώ έκανα μαγδαλένες χθές και ξέχασα να βάλω την μισή ποσότητα και είμαστε περικυκλομένοι στην κουζίνα από αυτές!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αγγελικη Ν, τον καιρό δεν βλέπω καλά μα ..τι πειράζει;

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα καθυστερημένα. Να περάσετε τέλεια και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.
Καλό σας βράδυ.
Τζένη

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Asteri μου να είσαι καλά φίλη μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ φουρτουνιασμενη ψυχη, μας μαυρίζουν τη ψυχή , αύριο θα γλυτώσουμε!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κατερινα μου ..χωρίς φωτογραφίες γίνεται κορίτσι μου, θα προσπαθήσω, δεν τις γλυτώνετε.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Hfaistiwnas, αν κατάλαβα καλά..θα πας κι εσύ κάπου ..οπότε καλά να περάσεις.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ VERÓNICA MARSÁ, Βερονίκη μου δεν κατάλαβα ακριβώς τι έκανες, θα σε πάρω τηλέφωνο να τα πούμε.

ΓΩΓΩ είπε...

Καλα να περασεις λοιπον αχτιδα μου στην φιλη σου στην εξοχη!! Ευχομαι ο καιρος να σου κανει την χαρη για να το ευχαριστηθεις...