Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Όταν το βέλος δεν βρίσκει στόχο....

 

 

Με αέρα εδώ και 2 μέρες φίλοι μου και θυμήθηκα τον περίφημο Βαρδάρη της Θεσσαλονίκης που σε.. σήκωνε και σε ταξίδευε. Κοίτα καιρό που έπεισα τν ανδρούλη μου να ξεκουνηθεί από την κουζίνα και τον καναπέ και να πηγαίνουμε μαζί βολτίτσα την Κάντυ! Βλέπετε η..κοιλλιτσα μεγάλωσε , η καραντίνα μας γύρισε μπούμεραγκ και η νηστεία δεν είναι από τα αγαπημένα του όσο και αν οι .. δηλώσεις του για λαδερά και όσπρια κρατούνε μέχρι να πεινάσει.!

Όσο για τον καιρό.. τι να πω...έχω στο χολ 3 ειδών επανωφόρια και φοράω για τις βόλτες μου ανάλογα με τα .. κέφια του. Ήλιος.. κρύο.. ζέστη.. συννεφιά..

                


Τα δένδρα άνθισαν στο πάρκο, ο αέρας σκορπίζει τα πέταλά των λουλουδιών και χωρίς τα γυαλιά μου τα πέρασα για.. κομφετί!!! Αρχίζω να ελπίζω για την Άνοιξη που αγαπώ και περιμένω το πρώτο ξεπέταγμα της κληματαριάς μας στο μπαλκόνι που θα είναι η.. επίσημη σφραγίδα στην αρχή της αγαπημένης μου εποχής. Οι φίλοι μου από το κτήμα μου στέλνουν μηνύματα, φιλιά ιντερνετικά, φωτογραφίες.. η καλή μου γειτόνισσα απέναντι μου έδειξε το καινούργιο το σκύλο που το γλύτωσε κουτάβι από ένα βοσκό της περιοχής που δυστυχώς .. λυπάμαι που το βλέπω είναι μάστιγα για αδέσποτα και πεινασμένα εχθρικά σκυλιά. 

Επιτρέψτε με να κάνω και μία άσχημη παρένθεση στη σημερινή μας κουβεντούλα,  Χθες μία.. ανώνυμη έκανε ..φθηνό.. γεμάτο κακία και προσβολές σχόλιο και για πρώτη φορά πιστέψτε με έκανα διαγραφή σχολίου και έγκριση σχολίων  Η.. ανώνυμη μου είπε ότι την.. κατέστρεψα, με αποκάλεσε με επίθετα που το επίπεδο μου δεν επιτρέπει να επαναλάβω. Δεν θα επαληθέψω ούτε θα πολεμήσω με αντίλογο τα πιστεύω της για μένα.. ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΆΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ.. ΑΝΏΝΥΜΗ .Να καταστρέψω κάποιον; δεν έχω την δυνατότητα , ούτε την πρόθεση , όμως θα πω πως ποτέ δεν μας καταστρέφει κάποιος.. μας καταστρέφουν οι ΠΡΑΞΕΙΣ μας φίλοι μου απέναντι στους άλλους και στον εαυτό μας. Γιατί κάθε μας ενέργεια γυρίζει μπούμερανγκ  και ο.. αναμάρτητος πρώτος ας ρίξει το λίθο... 

Είμαι στα μπλοκ από το 2007 και πήρα μόνο αγάπη και φιλία, απέκτησα σχέσεις και δεσμούς οικογενειακούς με μερικές από εσάς και νομίζω πως αυτό είναι η δική μου απάντηση. Δεν μισώ κανένα, με πλήγωσαν πολλοί μα ορκίζομαι πως τα βράδια προσεύχομαι γι αυτούς,  όποιος δεν είναι αυτό που με εκπροσωπεί απλά τον.. απομακρύνω. Θα σας διαβεβαιώσω πως μετά από την πρώτη έκπληξη μου σε τέτοια σχόλια έρχεται η.. λύπη.. ο οίκτος για το μίσος και την κακία που κάποιος για τους δικούς του λόγους μπορεί να κρύβει μέσα του. Η γιαγιά μου κάποτε μικρή που της παραπονέθηκα για μία συμμαθήτρια μου στο .. δημοτικό μου και είδε την.. οργή μου για αντεπίθεση μου  είπε κάτι που κράτησα έμβλημα μέσα μου: 

- Γιαβρί μου, η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση σε όποιον  μας πληγώνει, είναι η απόδειξη πως δεν έχει θέση μέσα μας  και στη ζωή μας. 

Φίλοι μου ζητώ συγνώμη που εκμεταλλεύτηκα χώρο αυτό τέτοιες μέρες που ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα, για χωρίς αξία λόγους. Θα λυπήσω την ανώνυμη μα τα βέλη της δεν βρήκαν το στόχο που επιθυμούσε γιατί ο θυμός μας κάνει και χάνουμε την .. καρδιά. Αντίθετα κάτι τέτοια με ανδρώνουν, με κάνουν να αισθάνομαι πιο δυνατή για  να αντιμετωπίζω τα όσα διστάζω να πολεμήσω. Σήμερα θα μπω στο εργαστήρι μου, θα δω κατάματα το λευκό καμβά που .. αράχνιασε και θα κάνω ότι μπορώ ακόμη και αν δεν είναι ότι θέλω. 

                        ΑΧΤΙΔΈΝΙΑ ΦΙΛΆΚΙΑ 

 

18 σχόλια:

fish eye είπε...

Αχτίδα μου μόλις είδα δεξιά στο blog σου πως έχεις 1017 followers. Αυτό και μόνο δείχνει το τι προσφέρεις στον καθένα μας τόσα χρόνια.
Το σχόλιο για το οποίο μιλάς δεν το διάβασα εξαφανίστηκε φαντάζομαι γιατί τόσο του άξιζε.
Μη μασάς!
Τέτοια σχόλια έχουμε πάρει όλοι μας, είναι κούφια λόγια χωρίς αντίκρυσμα και χωρίς αξία.

Μ'αρέσουν τα λουλουδιασμένα δέντρα αυτή την εποχή και κάποιες περιοχές της πόλης έχουν μπόλικα. Είναι χάρμα οφθαλμών. Μ'αρέσουν πολύ οι βόλτες στη φύση.

Στέλνω τα φιλιά μου και την καλημέρα μου

Ανώνυμος είπε...

Η Κάντυ σου όλα τα λεφτά, τα σχόλια να μη σε ενδιαφέρουν ,μόνο στα φίδια υπάρχει δηλητήριο. Σε διαβάζω σχεδόν 10 χρόνια.

...irida... είπε...

καλησπέρα γλυκιά μου!!
μην στεναχωριεσαι !!αδιαγνωστοι γυρω μας πολλοι!!!
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑς.....

Ελένη Φλογερά είπε...

Γεωργία μου σε παρακολουθώ εδώ και οκτώ χρόνια περίπου και οι αναρτήσεις σου κάθε άλλο παρά καταστροφικές είναι. Απεναντίας παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι και εσύ σε προσωπικό επίπεδο οι αναρτήσεις σου είναι αισιόδοξες, ενθαρρυντικές και εκπέμπουν και ένα σεβασμό προς όλους τους αναγνώστες σου.
Σου στέλνω την αγάπη μου!

Giannis Pit. είπε...

Κρίμα που κυκλοφορούν άνθρωποι με νοσηρές σκέψεις. Πρέπει να το σκεφτούν ξανά. Κάνουν μεγάλο κακό στον εαυτό τους.
Γεωργία μου ο καιρός δεν έχει σταθερότητα. Και δημιουργεί προβλήματα. Και εγώ προσμένω το άνοιγμα του καιρού, δεν ξέρω γιατί τόσο πολύ φέτος.
Να στείλω φιλιά και στους δυό σας.

Giorgos Varvakis είπε...

Τοξικοί άνθρωποι υπάρχουν παντού Γεωργία μου και ιδιαίτερα στον ανώνυμο χώρο του διαδικτύου!!! Εσείς να είστε καλά και όπως διάβασα σε ένα σχόλιο παραπάνω : "μη μασάς" !!!
Φιλιά και στους δυο σας!!!!!

Marina Tsardakli είπε...

Μην ασχολείσαι Αχτίδα μου, με κακόβολους ανθρώπους.
Ίσως αυτή να ήταν η πρόθεση αυτού του ανθρώπου... η προσοχή.
Εσύ μέσα από αυτόν τον χώρο ανοίγεις την καρδιά σου, μοιράζεσαι τις σκέψεις σου.
Μην ασχολείσαι με άτομα, που δεν είναι αντάξια τους η καρδιά ή οι σκέψεις σου. Απόλαυσε τη blogoγειτονιά μας και εστίασε στην αγάπη που παίρνεις από αυτή.
Σε φιλώ πολύ γλυκά! Καλό ξημέρωμα!

Mia είπε...

Γεωργία μου, δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι πολλοί. Είμαι βέβαιη ότι στον λευκό καμβά σου θα φτιάξεις πάλι αριστουργήματα. Πολλά φιλιά, ταλαντούχα φίλη μου. Όσο για εκείνο το "κάτι" που μου "χρωστάς", να σου πω πρώτον ότι δεν χρωστάς κάτι αλλά θα χαρώ αφάνταστα να λάβω κάτι από εσένα και δεύτερον να σου επαναλάβω να μην αγχώνεσαι τέτοιο καιρό με το ταχυδρομείο. Άσε να δούμε πώς θα πάει η κατάσταση και εδώ είμαστε, έχουμε χρόνο. Υγεία να έχουμε και όλα θα γίνουν. Ξανά πολλα πολλά φιλιά.

ANNA FLO είπε...

Να έλθει η άνοιξη πια. Κουράστηκα από όλα και απο τον καιρό.
Όσο για τους ανευ περιεχομένου ανώνυμους του διαδικτύου και μόνο που ανωνύμως έβρισε καταλαβαίνεις τι κόμπλεξ μπορεί να έχει. Να λυπάσαι...τίποτε άλλο
Καλά να μου είσαι
Τα φιλιά μου

ANNA FLO είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Αγαπημένοι μου φίλοι σας ευχαριστώ, εσείς είστε που αγάπησα, δέθηκα,έμαθα, έζησα χαρές και λύπες. Είστε το αντίδοτο για κάθε δηλητήριο.

Ανώνυμος είπε...

Αχ αχτίδα μου...
Παράμονές γιορτών πρίν έξι χρόνια κάποιος καλός άνεμος του διαδικτύου σας έφερε στην οθόνη μου
και έτσι γνώρισα και εγώ και λάτρεψα την αχτίδα...κάνατε στολίδια τότε για τους καλούς σκοπούς σας θα ταξίδευα Θεσ.κη και σας ζήτησα ένα να το πάρω απο το καφέ της κόρης σας,όπου δεν προλάβατε να το στείλετε και ο καλός γαμπρός σας μας το έφερε στο ξενοδοχείο μου είχε κάνει τόση εντύπωση...Το αγγελάκι μου το πιο πολύτιμο μου στολίδι κάθε χρόνο απο τότε στην κορυφή του δέντρου μου...πόσο είχα κλάψει σε εκείνο το ταξίδι αχ τι θυμάμαι τώρα...
Το παιδάκι μου είναι 5.5 χρονών σήμερα αχτίδα μου ΟΛΑ πήγαν καλά, ανέλπιστα μας ήρθε και δεύτερο και μακάρι να έχω την τύχη κάποτε να σας γνωρίσω απο κοντά αγαπημένη μου αχτίδα...
Είστε η καλή μου νεραιδα ευχαριστώ για την νεραιδόσκονη που πασπαλίζετε μέσα απο εδώ
Μαρίνα

HelenZ είπε...

Καλή μου Αχτίδα, πήρα τόση δύναμη απο σένα με αυτήν την ανάρτηση. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις το θέμα είναι ο καλύτερος. Πάντα θα υπάρχουν κακοπροαίρετοι που δεν σέβονται τον εαυτό τους. Σε θαυμάζω!

Χελώνα είπε...

Ας μην τους δίνουμε αξία με τα σχόλιά μας. Αυτό που είπε η σοφή γιαγιά σου. Πάρε τον καμβά σου και δημιούργησε. Περιμένουμε.... Φιλάκια.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΜΑΡΙΝΑ @ Φίλη μου όποτε θέλειςμου στέλνεις mail και σου υπόσχομαι κάτι περισσότερο από το αγγελάκι.Βέβαι προυπόθεση να..πάει στα κομμάτια ο covit και ο ΕΛΤΑ να γίνει προσητός όπως παλιά.

Αννίκα είπε...

Κακόβουλα σχόλια από ανασφαλείς ανθρώπους που δεν μπορούν να δουν ούτε το πρόσωπό τους στον καθρέφτη (θα τρομάξουν απ' την κακιασμένη όψη τους) Είναι μάλλον να τους λυπάσαι. Η αξία και η δύναμη της ψυχής στην απαξίωση φαίνεται.
Να είστε καλά!
Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Αχτίδα μου ευχαριστώ!
Το κάτι παραπάνω και τότε το βρήκα στο πακετάκι, το γούρι του 15 με το αχτιδένιο <>εννοείται όπως κρεμάστηκε στην κουζίνα μου ότι δεν ξαναβγαίνει!
Πόσες φορές έχω φύγει με γεμάτη ψυχή από αυτόν εδώ τον καναπέ σας να ξέρατε...και δεν είναι λίγο αυτό!
Είστε μοναδική μια αρχόντισσα με τα όλα σας και δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω!
Φιλιά Μαρίνα

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Γεωργία γειά σας,σας"ακολουθώ" απ'το 2013 και πάντα αυτό που παίρνω απ'τα γραπτά σας είναι αισιοδοξία,αγάπη, ελπίδα,ένα φως που ψάχνουμε όλοι,μια αχτίδα!
Για μένα είστε πολύ σημαντική.
Παρεμπιπτόντως να σας πω πως μετά την μεγάλη ταλαιπωρία με το ατύχημα του συζύγου μου, -ελπίζω να θυμάστε-είναι πολύ καλύτερα τώρα.
Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά από Σέρρες.