Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Γκρίνια πάλι...

                                  


Τέρμα.. βαρέθηκα ..θέλω να μη γκρινιάξω και δεν με αφήνουν να πάρει η ευχή!

Καραντίνα ξανά, βροχή από το πρωί, τα παυσίπονα δεν μπορώ να τα σταματήσω αν και έπαψαν να μου δίνουν την πρώτη ανακούφιση , το.. καζανάκι χάλασε.. η κόρη μου η Ειρήνη λόγω ιού ανέβαλε το ταξίδι της, η υγρασία στη Θεσσαλονίκη έχει πάρει αλά μπρατσέτα τον ιό και μας άλλαξε τα φώτα.

Η καθιερωμένη  βόλτα μου σήμερα με αδιάβροχο απλά γύρω από την.. πολυκατοικία με μήνυμα βέβαια (καλή αρχή!). Έτσι και με ακούσετε κάθε πρώτη του μήνα να σας εύχομαι Καλό Μήνα να μου κάνετε.. φραγή στις αναρτήσεις. Τα εγγόνια μου τα μικρά με πυρετό μπήκαν σε καραντίνα μαζί και όλη η οικογένεια, εμάς δεν μας πλησιάζει κανείς, οι μάσκες έχουν γίνει αξεσουάρ του ντυσίματος μου. Παλιά σε κάθε τσέπη μου έβρισκες μαντηλάκια η ξερή τροφή για τα γατάκια που συναντούσα.. τώρα βρίσκεις μάσκες σε κάθε χρώμα. Προτιμώ τις γκρι με λευκές βουλίτσες φίλοι μου, πιο βολική απόχρωση για τη μόνιμη φόρμα που κυκλοφορώ και μία βυσσινούλα που πήρα για.. έξοδο σε.. μπουζούκια στην εκπομπή "Στην υγειά σας βρε παιδιά"

                      


Συγχρόνως βλέπουμε μία σειρά όπου υπάρχουν όλα τα κακά που ζούμε τώρα με κάποιο ιό και αυτή. Τι μαζοχισμός να την βλέπουμε... Ο " Φράχτης" αν ενδιαφέρεστε στο  netflx.

Απορώ γιατί έβγαλα τα χειμωνιάτικα.. παντελόνια φούτερ φορώ και τις ίδιες μπλούζες γιατί τριγυρίζοντας μέσα στο σπίτι μπαίνω πότε πότε στο εργαστήρι μου ..έτσι να πάρω την.. πρέζα μου.

Χθες το πρωί ετοίμαζα συσκευασίες για να βάλω μέσα κάποια δωράκια που θέλω να στείλω..καντεμιά μεγάλη φίλοι μου.. δεν λένε να φύγουν από το εργαστήρι. 

Τέρμα η γκρίνια.. πάω να βάλω ρεβύθια στη κατσαρόλα, ο καιρός και η.. όρεξη μου τα τραβάει! Τέρμα οι ευχές..

                        Αχτιδένια φιλάκια

8 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Υπομονή!!! Δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο...
Κι εμείς κάπως τα ίδια με σας
Γκρίνιαξε, εκτόνωση είναι κι αυτό
Και φτιάχνε ας μην τα στείλεις ποτέ. Φτιάχνε να ξεχνιέσαι
Περαστικά στα εγγόνια σου. Δεν είναι ιος έτσι;
Καλή σου μέρα

Αρτίστα του βωβού είπε...

Κουράγιο, θα έλθει κάποια μέρα που η ευχή για καλό μήνα θα γίνεται πραγματικότητα!
Κατά τα λοιπά, καλά κάνεις και γκρινιάζεις.
Γι' αυτό εχουμε τα βλογ μας. Και για να γκρινιάζουμε αν χρειαστεί!
Περαστικά στα εγγονάκια!
Φιλί σε εσένα και στην Κάντυ!

Giannis Pit. είπε...

Τι να πούμε βρε Γεωργία μου, δύσκολα τα πράγματα αλλά δεν μασάμε. Οργανώνουμε τη ζωή μας, διατηρούμε την αγωνιστικότητά μας, ακέραια τη σκέψη και τους προβληματισμούς μας.
Στέλνω πολλές ευχές και καλή διάθεση καλή μου φίλη. Τα φιλιά μου.

Αννίκα είπε...

Το στρουθοκαμηλίζειν εστί φιλοσοφείν, αν και δεν είναι ώρα για φιλοσοφίες, αλλά για κουράγιο ν' αντέξουμε την πραγματικότητα. Στιγμές έγινε ο χρόνος μας. Μεγάλες, μικρές, σιωπής, αμφισβήτησης. Στιγμές και ευχολόγια να ξημερώσουμε καλά. Κι έχει ο Θεός!
Κουράγιο!
Περαστικά στα μικρά σας.
Καλό βράδυ!

Simon Durochefort είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Χελώνα είπε...

Όχι, όχι οι αχτίδες έτσι κάνουν, κρύβονται για λίγο και μετά βρίσκουν μια χαραμάδα και τρυπώνουν και γεμίζουν με φως. Και μεις στο κόκκινο είμαστε οσονούπο σας ακολουθούμε. Πάνε τα καφεδάκια. Δουλειές , εργοχειρα και υπομονή. Εκείνο που με θλίβει είναι τα Χριστούγεννα, μακάρι τουλάχιστον να μπορέσουμε έστω λίγο να τα χαρούμε...

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Πώς να μη γκρινιάζεις Γεωργία μου;
Είμαστε στην αρχή του χειμώνα ακόμα.
Ελπίζω να βγούμε ζωντανοί κι από την καινούργια καραντίνα.
Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

LitsArt είπε...

καλο κουραγιο...τι αλλο να πουμε?ολοι καπως ετσι ειμαστε αν σε παρηγορει καθολου αυτο....ευτυχως που εχουμε κ τη δημιουργια να ξεφευγουμε λιγακι...