Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Ζωγραφική στο κτήμα

Ναι..το καταλάβατε..γύρισα πάλι στο σπιτάκι μου!!! Είπαμε..μοιράσαμε με τον άνδρα μου την εβδομάδα στους δύο χώρους μας. Όμως και εκεί πέρασα όμορφα γιατί  με το καβαλέτο που μου έφτιαξε ο Δημήτρης κάτι βρίσκω να ζωγραφίσω οπότε..ασχολούμαι με πράγμα  που αγαπώ όσο εκείνος αλώνιζε με το χορτοκοπτικό αμαξάκι του όλο το κτήμα.
Αρχίζω να ..υποπτεύομαι ότι αυτός ήταν ο λόγος που μου έφτιαξε το καβαλέτο και οι γείτονες που όλο και παίρνουν τα δωράκια τους.


Ένα ακόμα καπάκι από τα παλιά ντουλάπια που βγάλαμε από τη κουζίνα του τροχόσπιτου κατά την..ανακαίνιση ( έχω μερικά ακόμη..χα! χα! ) και..εδώ να δείτε..του πήρα το δίσκο που άλλαξε από το μηχάνημα κοπής και που το πέταξε και το ζωγράφισα! Μετά το χάρισα στο γείτονα που μας βοήθησε και αναρωτιόταν τι θα το κάνω!
Την επόμενη μέρα είχαμε λαϊκή στο χωριό, αγόρασε ψαράκι για ψήσιμο κι εγώ..ένα δίσκο.


Αυτό θα πάει στο πακέτο που ετοιμάζω για την Πρωτοβουλία για το παιδί. Φίλοι μου έχω αρχίσει να ετοιμάζω από τώρα σε κουτιά τα όσα θέλω να δώσω σε 3 ιδρύματα που συμμετάσχω. Όμως..όμως..είπαμε , με είδαν με τα πινέλα οι γείτονες και  βρήκα δουλειά για ..μήνες! 
Η μία απέναντι μου έφερε ένα μεγάλο σινί μπακιρένιο που έφτιαχνε πίτες η..γιαγιά της και μου ζήτησε κάτι από τη ζωή σε χωριό.
Η άλλη Ρένα με παρακάλεσε για μία μικρή τοιχογραφία στο σπίτι της..δεν μπορώ να αρνηθώ ..αν και αυτή θα είναι λίγο πρόβλημα για μένα γιατί ..πρέπει να ανεβώ σε σκαλάκι για να ζωγραφίσω και..η αστάθεια μου γνωστή. όμως είναι μία πολλή καλή φίλη και δεν μπορώ να πω..όχι!
Περιμένετε λοιπόν προσεχώς τα έργα μου. Προς το παρόν περνάω έτσι ευχάριστα τις ώρες μου, κάνω ότι μπορώ όσο μπορώ.
Γυρίσαμε λοιπόν γιατί έπρεπε, έχουμε ένα σημαντικό ραντεβού με γιατρό για τον άνδρα μου και δεν μπορώ να μην ανησυχώ , δεν μπορώ να μη νοιάζομαι και μου ..σπάει τα νεύρα που αδιαφορεί και κυριολεκτικά τον...σπρώχνω.
Φίλοι μου καλή μας  εβδομάδα, άρχισα και τα μαθήματα με τα δύο κοριτσάκια μου την προηγούμενη εβδομάδα και ..καλή μας χρονιά. Στη μία την παλιά, την αγαπημένη μου της "περνάω" μία τεχνική δική μου γιατί της έχω..αδυναμία!
Σας εύχομαι ότι καλύτερο και..μακάρι ο καλός Θεούλης να είναι δίπλα μου σε ότι με απασχολεί και να πάνε όλα καλά γιατί..δεν αντέχω πια δύσκολες στιγμές σε άλλους . Τα δικά μου τα αντιμετωπίζω με το καλύτερο τρόπο, ξέρω να τα διαχειρίζομαι..μα ότι αφορά άλλους...
Αχτιδένια φιλάκια.

6 σχόλια:

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Δεν κάθεσαι ήσυχη με τίποτα και σε χαίρομαι !!!!!
Να παίρνεις όμως και το χρόνο σου για να ξεκουράζεσαι λιγάκι !!!
Τα έργα σου υπέροχα βέβαια !!!
Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά !!!

ANNA FLO είπε...

Χαίρομαι που ασχολείσαι με ό,τι αγαπάς...
Οι πίνακές σου πανέμορφοι όπως πάντα.
Εύχομαι όλα καλά να πάνε με τους γιατρούς αλλά νομίζω ότι η καλύτερη στάση είναι του άντρα σου που είναι ήρεμος. Μην αγχώνεσαι...
Καλή σου εβδομάδα
Φιλάκια

Lysippe είπε...

Καταπληκτικές οι δημιουργίες σου, Γεωργία μου. Μπράβο, και πάλι μπράβο! Νομίζω πως καταλαβαίνω τους φίλους και τους γείτονες που όλο κάτι σου παραγγέλνουν. Τέτοιο ταλέντο...

Πολλές ευχές, να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις τού άντρα σου. :)

Woman in Blogs είπε...

Καλή εβδομάδα, Γεωργία μου!
Και σπρώχνε με την αγάπη σου τον άντρα σου! 😉

Maria είπε...

Πολύ όμορφα τα έργα σου, δεν αφήνεις τίποτα να πάει χαμένο σε όλα τα αντικείμενα τους δίνεις νέα πνοή!!!
Πρώτα ο Θεός, όλα καλά θα πάνε για τον σύζυγό,μην αγχώνεσαι γλυκιά μου!
Φιλάκια!!!

Νίκη είπε...

Κάθε επιφάνεια μπορεί να γίνει έργο τέχνης! Μα και ο δίσκος;!
Τυχεροί οι γείτονες που θα έχουν τετοια δωρα!
Συνέχισε πάντα έτσι ακούραστη!
Ευχομαι οι εξετάσεις κι οι γιατροί να μη σας ανησυχήσουν καθολου και να συνεχίσετε ακαθεκτοι να κάνετε όλα όσα αγαπάτε!!
Φιλιά, καλή εβδομάδα!