Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Από..εκείνες τις μέρες...

                                                            

Είναι από αυτές τις μέρες..που ξυπνάς.."στραβά", που δεν έχεις κέφια να κάνεις καφέδες, να μιλάς Γαλλικά λόγω φιλοξενούμενων, να ετοιμάσεις τα πρωινά, να πλύνεις τα λίγα πιάτα που βγήκαν την..νύχτα από "νυχτερινούς περιπατητές της κουζίνας", να ετοιμάσεις το φαγητό της Κλώντης και την ινσουλίνη..να...να..
Κάνεις μηχανικά το καφέ σου, τον παίρνεις μπροστά στον υπολογιστή σου και ανοίγεις το μπλοκόσπιτο να δεις..να δεις..οτιδήποτε εκτός από τα συνήθη που σε κουράζουν να τα κάνεις απλά γιατί...δεν έχεις κέφια.
Τότε.."κάποιος" σου πλένει τα πιάτα, βγαίνει από το σπίτι στα κρυφά και σου φέρνει τυροπιτάκια , κουλούρι πολύσπορο που αγαπάς, γάλα και...ένα λουλούδι λέγοντας στις αχνές διαμαρτυρίες σου:
-Ξέρω πόσο κουράζεσαι...σ' αγαπώ..


Αυτό έχει ξεχωριστή αξία όταν εκείνος είναι 72 κι εγώ 65..Τότε..όλα γίνονται φωτεινά, νιώθεις ξανά γεμάτη από διάθεση και κάθεσαι στον υπολογιστή να πεις..ΚΑΛΗΜΕΡΑ .

Αχτιδένια φιλάκια

8 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Αχ τι ωραία όταν υπάρχουν αυτές οι άσχημες μέρες να έχεις δίπλα σου φως και αγάπη!!
Να είστε καλά και οι δυο Παράδειγμα για όλους μας
Φιλιά πολλά

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδούλα μου, και ο δικός μου άνδρας μου τα κάνει αυτά και μετά δεν μπορώ να κάνω παράπονα για κάτι άλλο.Πράγματι υπάρχουν μέρες που δεν έχω όρεξη ούτε φαγητό για τους μικρούς μου να κάνω.Σου στέλνω την αγάπη μου και σου δηλώνω πως όταν έρθω Θεσσαλονίκη θα σου κουβαληθώ σίγουρα να σε γνωρίσω.Μαρίνα

Συννεφάκι είπε...

Αχ! τι όμορφα που είναι να ζεις με έναν σύντροφο που έχει ενσυναίσθηση.
Να χαίρεστε κάθε πρωινό σας με αγάπη.
Φιλιά

marypertax είπε...

Τι όμορφο ο σύντροφος σου να σε γνωρίζει έτσι και να σέβεται την ύπαρξη σου. Αυτό είναι ένα αμφίδρομο μονοπάτι και το βαδίζετε άψογα εσείς οι δύο όπως έχω καταλάβει. Στα Αχτιδένια φιλάκια σου στέλνω και τα δικά μου!

Giannis Pit. είπε...

Μένω πραγματικά συγκινημένος από το μέλι που εξακολουθεί να βγάζει αυτή σας η σχέση Γεωργία μου....!
Και τιμώ με όλο μου τον σεβασμό αυτόν σου τον σύζυγο....! Τελικά κάτι τέτοιοι άντρες τιμούν τη φύση μας. Κάτι ζευγάρια σαν και εσάς αναδεικνύουν τη δύναμη και το άφθαρτο της αγάπης και της έμπνευσης.
Πραγματικά με συγκινήσατε.
Καλό σου βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Γεωργία σας ζηλεύω λιγάκι θα πω την αλήθεια γιατί ο δικός μου δεν σηκώνει ούτε καρφίτσα , να τον στείλω τον Γιωργάκη μου να τον στρώσει ο δικός σου;

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

τι γλυκό εκ μέρους του να σου φέρει λουλούδι με ένα αγαπώ
τι γλυκά,τρυφερά,ρομαντικά,συγκινητικά το έκλεισες

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Τι γλυκός !!!! Δεν πιστεύω να δηλώνεις άκεφη επίτηδες για να παίρνεις το λουλούδι και το σ αγαπώ χαχαχα Πάντα να είστε έτσι αγαπημένοι !!!! Τα φιλιά μου !!!!