Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Η βροχή είναι για τους..ρομαντικούς .

                            

Καλή μας εβδομάδα φίλοι μου βροχερή..ακόμη και τώρα που γράφω..βρέχει και το βράδυ στις 12 έγινε κάτι σαν..μίνι τυφώνας που εκτόξευε μαζί με τη δυνατή βροχή γλάστρες και ρούχα! .
 Καλημέρα με νέα ώρα που με δυσκόλεψε λιγάκι γιατί..έχασα το λογαριασμό μου για τις ώρες που ταΐζω τη Κλώντη και της βάζω την ινσουλίνη γιατί απίστευτο αυτό που λέγεται βιολογικό μου ρολόι όμως σαν να έχω καταπιεί ένα ξυπνητήρι ξυπνάω ακριβώς στις 7 !
Τελικά τα προγράμματα είναι για να ανατρέπονται , το Σάββατο στο κτήμα και ο Δημήτρης μου λέει: -Κοριτσάκι μου δεν μου πάει να πάρουμε έτοιμο μπακαλιάρο..χάσαμε τόσα πράγματα από τις συνήθειες ας μη χάσουμε κι ΄αυτό και ας ήμαστε οι δυο μας.
Έτσι Κυριακή αφού πήγαμε στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας γυρίσαμε σπίτι για να φτιάξω φίλοι μου τον..ωραιότερο μπακαλιάρο που έχω φτιάξει μέχρι τώρα η αφιλότιμη κατά τον ..άνδρα μου που βέβαια έφτιαξε τη σκορδαλιά και το τζατζίκι.!!!


Με βροχή δύσκολα περνάει η ώρα..σκέπτεσαι Ανοιξιάτικα πρωινά ,με λουλούδια και πρασινάδα έστω και αν είναι τα..χόρτα που μου μάζεψε ο άνδρας μου το Σάββατο.
Έφτιαξα λοιπόν κάποιες λαμπάδες της τελευταίας στιγμής που μου τις ζήτησαν . Τις λαμπάδες τις στολίζω ανάλογα με τον..παραλήπτη πάντα.


Μετά σκέφτηκα ότι έχω το πρωί να πάω στη Νευρολόγο μου με τη Μαγνητική μου και..σκέφτηκα ότι ένα μικρό δωράκι θα ήταν όμορφο εκ μέρους μου. Έψαξα στα ..έτοιμα που είχα..νάτο ..το βρήκα ..ένα μικρό μικρό χωριουδάκι στο βράχο..


Όμως..που να το βάλω;..να το τυλίξω σε ζελατίνα;..μπα..σαν ζαχαρωτό θα φαίνεται.. Ανακύκλωση σκέφτηκα..και αν και δεν έλαβα μέρος στο διαγωνισμό της Αριστέας για μετατροπή και αλλαγή..την έκανα.
Ένα κουτί από τα πολλά της MLS που έχω μαζέψει σαν..ρακοσυλλέκτρια για να βάζω τα διάφορα πετράκια μου..


Όσο νάναι..θα φαίνεται καλύτερο το χωριουδάκι μου μέσα σε αυτό έστω πρόχειρο κουτί..τι λέτε;
Τώρα έχω πέσει σε..προσχέδια για τις λαμπάδες των γαμπρών μου ( ΑΕΚ) που με δυσκολεύουν..μα που θα πάει..θα τις καταφέρω.
Βιαστικά σας λέω την καλημέρα μου, πάω να ακούσω τι θα μου πει πάλι η γιατρός μου , τι κουσούρια θα μου βγάλει η ατιμούλα και σε τι τρεχάματα θα με στείλει..και..βλέπουμε!

                             

                                                          Αχτιδένια φιλάκια!

10 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Καλή βδομάδα με τις δημιουργίες σου Γεωργία μου.
Να είσαι καλά και να απολαμβάνεις κάθε λεπτό της μέρας σου.
Τις ευχές μου.

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου
καλή εβδομάδα

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

εδώ από τα μέσα Φεβρουαρίου μύρισε η άνοιξη , ωραίες ανοιξιάτικες μέρες
αλλά τις τελευταίες μέρες μας έπνιξε η σκόνη

ANNA FLO είπε...

Καλή εβδομάδα με καλά αποτελέσματα και όχι τρεχάματα.
Ωραίες οι λαμπάδες και το χωριουδάκι σου αλλά το κουτί έγινε απίστευτα όμορφο. Σίγουρα θα αρέσει στη γιατρό σου
Καλά να περνάς και ας βρέχει Πού θα πάει; Ο ήλιος πάλι θα βγει
Καλό σου βράδυ

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Αχτιδα μου ελπίζω ότι η βροχή θα εχει σταματήσει πια και οι εξετασεις σου θα έχουν καλα αποτελέσματα.. πα ρ όλα αυτα δεν καθεσε ησυχη.. και καλα κανεις φιλεναδα η δημιουργίες ειναι εκεινες που μας κρατανε ζωντανούς και χαρουμενους για το αποτελεσμα της δουλειας μας.. το καθε τι που κανεις εναι φτιαγμενο με αγαπη γι αυτο ειναι και ομορφο.. να είσαι καλα και όπως λεει και η Αννα απο πανω ..ο ήλιος θα βγει που θα παει; καλό σου βραδυ και καλη εβδομαδα να έχεις φιλεναδα σου στελνω απο τον νότο πολλα και ζεστα φιλακια !!

Μαρία Γ. είπε...

Πανέμορφες οι λαμπάδες σου Αχτίδα μου!
Γεια στα χέρια σου! Το έλεγε η μητέρα μου αυτό και μου άρεσε.
Για τη βροχή όμως έχω να πω τα καλύτερα γιατί είμαι φαν της :)
Eίμαι φαν του νερού γενικά..άστα!
Εύχομαι να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα από τις εξετάσεις σου και να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα άλλο πέρα από τις όμορφες δημιουργίες σου!
Καλό ξημέρωμα :)

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Ε μα... δίκιο έχει ο άντρας σου, επειδή είστε οι δυό σας δεν πρέπει να φτιάξετε μπακαλιάρο ?? Ελπίζω να τον απολαύσατε !!! Το κουτί με το δώρο, τέλειο και οι λαμπάδες επίσης !!! Εύχομαι να έχεις καλές ειδήσεις απ το γιατρό. Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά !!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου
Φιλάκια ...

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα αχτιδουλα μου
καλο πρωινο να εχεις

φιλια πολλα

Katrina είπε...

Εύχομαι να πήγαν όλα καλά με τις εξετάσεις σου Αχτίδα μου!!!!Οι δημιουργίες σου τέλειες ε όπως πάντα!!!!!