Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ένα ..σαματατζίδικο πρωινό!


Ούτε μία ..σέλφυ δεν μπορώ να βγάλω βρε παιδιά..μα πως θα έδειχνα τα δύο από τα πολλά δωράκια που παρέλαβα πρωί πρωί από την "άγνωστη" γνωστή φίλη μου συνονόματη Γεωργία .
Μία σάρπα ζεστή που την φόρεσα για να σας τη δείξω και τη καρφίτσα που την μόστραρα αμέσως!! Το πακέτο περιελάμβανε ένα μπουκαλάκι βαλσαμόλαδο, πλεκτές πιάστρες για τον άνδρα μου, σου βερ για το ποτήρι του, ένα ρολό μουσαμά για το..πάθος μου τη ζωγραφική, δυστυχώς..τα αγαπημένα μου κουλουράκια με ξηρούς καρπούς ( τα δοκίμασα κι όλας!!) και σκόρπιες καραμέλες γιατί..ε! παιδάκι είμαι κι εγώ!!!


Η μέρα μου άρχισε επεισοδιακά, κάτι σαν την..Μαίρη τη Παναγιωταρά! Στις 7 εγερτήριο, στις 7.30 στο ταχυδρομείο να στείλω δέμα και να πάρω αυτό της φίλης μου και μόλις γύρισα ..νάτα τα χαμπέρια!!
Ο άνδρας μου κουκουλομένος σαν φιγούρα του Αρκάς βογκώντας με εκείνη τη φράση που λένε οι άνδρες σε τέτοιες περιπτώσεις :
-Πεθαίνω , με χάνεις, καίγομαι από το πυρετό..( 38 είχε..), μένεις χήρα..κρυώνω, βάλε τα καλοριφέρ, γιατί δεν καίνε περισσότερο;, να μου βάλεις ΒΙΞ , κάνε μου και τσάι, σκέπασε με καλά, δώσε μου χαπάκια και στην ανάγκη κάλεσε και το γιατρό!!!!!!!!
                             Αγοροκρύωμα φίλοι μου...

                              dog ill sick in bed get well
Πρωινά σε δίσκο,  βόλτα ,τάισμα και ινσουλίνη στη Κλώντη,  τσάι στον άρρωστο, ο καφές μου κρύωσε και το πίνω σταδακά και όρθια, α! τα φάρμακα μου γι' αυτό τρέμω!!!
-Μία σουπίτσα όποτε μπορείς κοριτσάκι μου!!!
-Τώρα αμέσως την αρχίζω..
-Με κότα και χορταρικά..
-Να βγάλω από τη κατάψυξη..
Δεν ξέρω πως θα συνεχιστεί η μέρα μα και μόνον η αρχή με έκανε να αισθανθώ πλήρης!!!!
Φίλοι μου ευτυχώς δεν χάνω το χιούμορ μου και αποδέχομαι τα πάντα με χαμόγελο και ..κρυφό γελάκι γιατί ο...άρρωστος θέλει αύριο να πάμε στην Έδεσσα για δένδρα που ξέχασε!!!Εύχομαι να είναι καλά γιατί βρε παιδάκι μου...δεν θέλω όπως λέει να μείνω χήρα και...θα μου λείπει..τον αγαπάω τον άτιμο!!!!
                                Αχτιδένια φιλάκια!

16 σχόλια:

Rena είπε...

Καλημερα περαστικα στον αντρα σου και πολυ κουραγιο σε σενα ευχομαι!!
Φιλια!!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Να χαρείς τα όμορφα δώρα σου
Και περαστικά στον άνδρα σου
Καλή βόλτα αύριο στην Εδεσσα {πήγα πριν χρόνια στους καταρράκτες}

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Όπως ακριβώς το λες χαχα.... όλοι οι άντρες πνίγονται με το παραμικρό ..... κι ο δικός μου αν κρυώσει λίγο η ατάκα του είναι..."δεν έχω και τη μανούλα μου να με κλάψει" χαχα Περαστικά του και να χαρείς τα ωραία δώρα που πήρες !!!!! Καλή δύναμη για να τον περιποιηθείς.... φιλάκια !!!!

Γιάννα είπε...

Καλημέρα και περαστικά!🌼🌻

ANNA FLO είπε...

Καλημέρα και περαστικά στον αντρούλη σου. Καλό κουράγιο και σε σένα γιατί είναι γνωστό ότι οι άντρες είναι οι χειρότεροι ασθενείς.
Μπράβο που είσαι με κέφι και μέσα σ'ολα
Καλή σου εβδομάδα
Φιλιά πολλά

despina είπε...

Γιεωργία μου μόλις είδα την φωτογραφία λέω μέσα μου ''τι όμορφη εσάρπα και τι ωραίο λουλουδικό είναι αυτό στο λαιμό;χωρίς να έχω διαβάσει ακόμη την αναρτησή σου!!Μπράβο για τα όμορφα δωράκια σου να τα χαρείς!!!και περαστικά στο αγόρι σου!!!
φιλιά!!!

Giannis Pit. είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχα Γεωργία έλιωσα στο γέλιο.....!
τον έβγαλες στη ....σέντρα τον έρμο το Σύζυγο.....!!! εντάξει περαστικά του με πολλές ευχές.
Καλοδεχούμενα τα δωράκια, πολύ όμορφα.
Και βλέπω και ....στρατιωτικό εγερτήριο σήμερα έτσι ;
Όμορφη μέρα και βδομάδα να έχεις.

Mia είπε...

Αχτίδα μου, αχ, άντρες! Όλοι ίδιοι είναι!!! Χα, χα. Ελπίζω να του περάσει γρήγορα το κρυωματάκι. Τα δωράκια σου εκπληκτικά. Να τα χαρείς, φίλη μου. Πολλά φιλιά.

Ανώνυμος είπε...

Χεχεχε! Να βάλω θερμόμετρο, έχω πυρετό. Βάλε... Τι λέει (γενναίο αψού!)... Πωω.. βράζεις... Πόσο ρε παιδί μου; Να πάω γιατρό;;´.. Ναι, έχεις 36,5!!!! Φαντάζεσαι να γεννήσεις κιόλας;;; Θα σ' ακούσουν στο διάστημα!!!
Άντρες, όταν κρυώνουν... Θέλουν σουπίτσα, χαρτομάνδηλα, κουβερτούλες, κρεβάτι, περιοδικά, θερμόμετρα... Γυναίκες, πάκο χαρτομάνδηλα και φύγαμε για ψώνια, παιδιά, σπίτι κλπ... Περαστικά μας και περαστικά τους. Εγώ τουλάχιστον 10 μέρες τώρα, κάπως σταμάτησε η ... διαρροή!!! Ο βήχας παραμένει. Περαστικά του λοιπόν... Και καλή δύναμη σε εμάς... Σοφία

Unknown είπε...

Αχτιδα μου ...περαστικα στον Δημητρη ( και απο τον αντρα μου )
Πολυ ομορφα τα δψρα σου ..να τα χαρεις !!!
καλη εβδομαδα φιλακια

nikol είπε...

Σε αγαπάω Αχτίδα μου για το χιούμορ σου και για όλες σου τις σκέψεις !! Πάντα έχεις έναν καλό λόγο για όλους και αυτό το θαυμάζω πολύ !! Τα δώρα σου σίγουρα είναι από αγαπημένο χεράκι και να τα χαρείς !!! Περαστικά και στον αγαπημένο Δημήτρη ε εντάξει υπερβάλλει λίγο αλλά σαν μικρό παιδάκι !! ΣΑς φιλώ γλυκά

marypertax είπε...

Γεωργία μου να χαίρεσαι τα δώρα σου ψυχή μου καταρχήν! Επίσης με κάνεις και γελάω και είναι υπέροχο το χιούμορ σου! Περαστικά στον αγαπημένο σου σύντροφο!
Και ακόμη μη ξεχνιόμαστε ήρθε η σειρά σου στο παιχνίδι μας!!!!
Μπες στο email σου!!!
Σου έχω στείλει μηνυματάκιαααα!! Φιλιά!!!

Katrina είπε...

Καλή δύναμη Αχτίδα μου και περαστικά του!!!!!Να χαίρεσαι τα όμορφα δωράκια σου!!!!!

Σοφία Τσιμάρη είπε...

αυτο ειναι για μενα το αιωνια ερωτευμενο ζευγαριιιιιιι........!!!!
καθενας σας ειναι ετοιμος να ακουσει τα παραπονακια κ να κανακευσει!!!

Maria είπε...

Κατ'αρχήν εύχομαι περαστικά στον άνδρα σου,γλυκιά μου!!!
Τα δωράκια σου είναι υπέροχα και με το δίκιο σου καμαρώνεις,με γεια σου!!!
Καλή συνεχεία!!!
Φιλάκια!!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Πως σε καταλαβενω να ηξερες φιλενδα ετσι ειναι παιδι μου οι αντρες χα..χα.. μικρα παιδια εστω και αν αρρωστήσουν μια μερα..περαστικούλια γου.. θα συμφωνησω με το Σοφακι πιο πανω αυο ειναι αγαπη..παντα να ειστε μαζι οπως σημερα..!!!!
Να χαιρεσαι τα ομορφα δωρακια σου φιλεναδα.. ειναι χαρες που σου δινουν οι φιλοι σου..και να τις απαολαμαβανεις..!!
Να ειστε καλα μεχρι θα βαθια σας γεραματα.. και να περνατε ακομα καλυτερα φιλακιααα!!