Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Λίγο πριν φύγει ο χρόνος!


             morela — «calguisnewyearvector13129.png» на Яндекс.Фотках

           Λίγες μέρες μας χωρίζουν από το νέο χρόνο   αγαπημένοι φίλοι μου και όσο νάναι..κάνουμε όλοι το ταξιδάκι μας σε όσα ζήσαμε, σε όσα καταφέραμε να ξεπεράσουμε , στις νίκες και στις ήττες , στα όνειρα που πραγματοποιήσαμε και σε όσα μας προσπέρασαν.
Τα βάζουμε σε ζυγαριά και βλέπουμε ποια μεριά γέρνει , μετά..νομίζω ότι ο άνθρωπος έχει μέσα του το σπόρο της αισιοδοξίας και ελπίζει ότι ο νέος χρόνος που θα έρθει θα του φέρει στα..σίγουρα αυτό που ονειρεύεται, το καλύτερο!
Οι κόρες μας είναι μαζί στην Αθήνα , με παίρνουν στο τηλέφωνο και μου ζητούν να πάω μα..εγώ θέλω πια τη γωνιά μου, την ησυχία μου, θέλω να ξαπλώνω στην ώρα μου, δεν αντέχω πια δυνατές φωνές , κουράζομαι τόσο γρήγορα..
Λοιπόν εδώ έχω το σπίτι μας, τον αγαπημένο μου και τον..σκύλο μου!!!!! Έχω το σεργιάνι μου πότε πότε στα μπλοκόσπιτα σας που οφείλω να ομολογήσω ότι πια είναι ελάχιστος και αισθάνομαι τύψεις γι' αυτό. 
Στεναχωριέμαι που δεν μπορώ πια να προσφέρω αυτά που θέλω, να γίνω εθελόντρια σε προγράμματα βοηθείας για συντροφιά σε παιδάκια και νοσηλευόμενους, να επισκεπτώ γηροκομεία, να μαγειρέψω σε σισίτια όπως έκανα κάποτε, να δώσω αίμα  ( χρόνια εθελόντρια ).
Τώρα ( δεν θέλω γελάκια) μετράω τις μέρες για να φτιάξω από εδώ τη γωνιά μου πράγματα για μπαζάρ του...Πάσχα!!!!
Παρόλα αυτά κάναμε τυροπιτάκια και κουλουράκια και πήγαμε με τον άνδρα μου επίσκεψη σε ίδρυμα να τα μοιράσουμε και ο Δημήτρης στα κρυφά τον τσάκωσα μοίραζε πακέτα τσιγάρα!!!
-Δημήτρηηηηηηηη!! Σε βλέπω...
Μετά παρόλη τη ...μουρμούρα μου πήγαμε να ψωνίσουμε για το τραπέζι μας της Πρωτοχρονιάς αφού δεν κρατιέται να μη μαγειρέψει.
Αν μας δει κανείς σε σούπερ μάρκετ θα πει ότι είμαι τύραννος. Εκείνος  ψωνίζει κι εγώ πίσω του μουρμουράω και του λέω ότι πια μερικά είναι περιττά για δύο μόνο άτομα. 
Έτσι θα το κάνουμε το..ρεβεγιόν μας όπως το θέλει, δεν του χαλώ χατίρι ,λέω να κάνω και βασιλόπιτα γιατί οι έτοιμες δεν μου αρέσουν . 
 Δεν είμαι και ..ειδική σε βασιλόπιτα δυστυχώς , δεν τα πάω καλά με ότι έχει σχέση με..μαγιά μα..θα το προσπαθήσω!
Λοιπόν φίλοι μου σας εύχομαι καλή Πρωτοχρονιά , ευχαριστώ για τις ευχές και τα τηλεφωνήματα και αν πετύχω τη βασιλόπιτα σίγουρα θα βγω σαν τον..κόκκορα να το φωνάξω!
Αχτιδένια φιλάκια!


4 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Σου εύχομαι να περάσετε καλή παραμονή πρωτοχρονιάς τα δυο σας, οι τρεις δηλ με τη Κλώντη. Να υποδεχθείτε το νέο χρόνο με αισιοδοξία και να σας φέρει υγεία, αγάπη και πολλές χαρές
Καλή σου νύχτα

Maria είπε...

Σας εύχομαι να υποδεχθείτε το νέο έτος,με υγεία και αγάπη και όλα τα καλά του Θεού να είναι πάντα μέσα στο σπιτικό σας!!! Φιλάκια!!!

Mia είπε...

Καλή Χρονιά, φίλη μου.

Κωνσταντίνα είπε...

Με το καλό να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά!