Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Η ..τιμωρία της απραγίας..



Το γνωστό ..ΣΚ μου στο κτήμα ξεκινάει αύριο μόνο που δεν πάω με την ίδια διάθεση..Μου είναι φοβερό να μην έχω κάτι να κάνω εκτός από ένα  βιβλίο .
Τρομερό για μένα να μη μπορώ να ζωγραφίσω, πλέξω, να κεντήσω ή να κάνω κάτι πιο δημιουργικό. 
Διάλεξα ένα καινούργιο βιβλίο και..μεγάλο για να βυθιστώ στο κόσμο του και μάλλον ένα πακέτο ΜΒ  για το κινητό μου για να σουλατσάρω αν ..και αυτό δεν με .."γεμίζει".
Βέβαια αν το πω στον άνδρα μου ότι ...βαριέμαι χωρίς να κάνω κάτι..αλίμονο μου..θα μου αρχίσει τα παράπονα ότι ..βαρέθηκα εκείνον και τη κουβεντουλα μας. Οπότε...σιωπή και διάβασμα !
Εκείνος θα  βγάζει πατάτες ( έτσι λέει ..) κι εγώ θα κοιτώ από το παράθυρο έξω την πλατανομουριά μας που όταν την φυσάει το αεράκι και τη δροσίζει η βροχούλα γίνεται κάτι το γοητευτικό για μένα.
Ευτυχώς θα έχω τη Κλωντίτσα μου που κουρνιάζει στην αγκαλιά μου και το τραντιστοράκι μου με μουσικούλα.
Ίσως αν μπορούσα να φτιάξω κάτι χωρίς να κουράσω το χέρι μου...μάλλον αδύνατον...το δοκίμασα στα..κρυφά και ..
Ίσως να σκιτσάρω σε ένα χαρτί τις ..ιδέες μου για άλλα γούρια μα ..ότι πακέτο είχα να κάνω το έκανα...σήμερα έφυγε κι εκείνο για τη Πάτρα και μετά θα στείλω για Καβάλα και..έχω και ένα πίνακα στη μέση για μία φίλη ..
Λοιπόν θα βάλω στο πρόγραμμα μου να κάνω κάτι αγαπημένο..λίστες..είναι μία ..μανιούλα που έχω από νέα , κάνω λίστες με εργασίες που θέλω να κάνω, με κάρτες που θέλω να στείλω, με δωράκια που έχω να δώσω..
Οι κόρες μου με κορόιδευαν από μικρές με αυτά τα χαρτάκια μου με ..λίστες για όλα..όταν ήταν να πάμε ταξίδι, για την αγορά και τα σούπερ, όταν είχα τραπέζι στο σπίτι, όταν έλεγχα το φαρμακείο του σπιτιού , όταν έφτιαχνα βαλίτσες για διακοπές....
Σε λίγο φεύγω για γιατρό πάλι να μου ρυθμίσει το φάρμακο..πάλι..και μετά ευτυχώς στα εγγόνια μας να τους πάω τα δωράκια που τους αγόρασα.. Θέλω να δω τον Κωνσταντίνο μόλις αντικρίσει τον κινούμενο βροντόσαυρο που του αγόρασα αφού είναι οι δεινόσαυροι η νέο του κόλλημα!
Το γνωστό ..ΣΚ μου στο κτήμα ξεκινάει αύριο μόνο που δεν πάω με την ίδια διάθεση..
Αχτιδένια φιλάκια , καλό ΣΚ να έχετε.


7 σχόλια:

syros2js είπε...

Α, μαζί σου: Κι εγώ κάνω λίστες!
:-)
Αχτιδούλα, είμαι τόσο σίγουρη πως μόλις καταπιαστείς με κάτι θα το φέρεις εις πέρας και θα είναι και τέλειο, όμως ξεκουράσου λιγάκι! Ούτε στα κρυφά να κάνεις πειράματα! Ξεκούρασε το χεράκι σου και σύντομα που θα ξανανιώσεις καλύτερα, ξαναδημιουργείς, ε???!!!
Να σε προσέχεις!
Να περάσετε όμορφα και ξεκούραστα στο κτήμα! Κλωντουλίνι και μουσικούλα! Τί άλλο να ζητήσει κανείς?!
Την αγάπη μου! Πάντα!

Unknown είπε...

Να πω καλα Σαββατοκυριακο η να μη πω ;;;;...περστικα σου Αχτιδα μου
τα φιλια μου

nikol είπε...

Είμαι σίγουρη ότι θα γυρίσεις με άλλη διάθεση Αχτιδούλα μου !!! Σκέψου αν έμενες σπίτι πάλι άπραγη !!! Οι λίστες είναι μια ωραία απασχόληση που και εγώ το κάνω . Φιλιά πολλά

ANNA FLO είπε...

Καλά να περάσεις άπραγη!! Μια βόλτα στο κτήμα βρε Αχτίδα μου και να λες πώς να σκάψει για τις πατάτες, πού να τις βάλει αχ πόσο χάλια τα κάνει, να... πέρασε η ώρα!
Το βιβλίο είναι η καλύτερη συντροφιά μετά την Κλώντη. Και πρόσεχε το μάτι Πώς πάει αλήθεια;
Καλό Σ/Κο να περάσεις
Φιλιά πολλά

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Είμαι σπίτι, ...έβρεχε όλη νύχτα!!! Ο Δημήτρης με κοιτάζει ..ύποπτα ότι ίσως έκανα συμφωνία με τον Θεούλη!!!!!

Αμαλία είπε...

Καλημέρα καλή μου,
Να κάνεις ότι μπορείς χωρίς να ζορίζεσαι. Ξέρεις ότι αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή και θα επανέλθεις, όπως ΠΑΝΤΑ.
Η βροχή βέβαια σας τα χάλασε, αλλά με την αγαπημένη παρέα σας είστε παντού καλά.
Τα φιλιά μου και στις δύο σας και καλό ΣΚ.

Katrina είπε...

Αχ Αχτιδουλα μου κοίτα να είσαι καλά και θα ξαναρχίσεις τις δημιουργίες σου που και που λίγη τεμπελιά δεν κάνει κακό!!!!!! Φιλιά πολλά!!!!!