Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Φωτό με τη..ψυχή σας!

Με φωτογραφίες σε όση δουλειά έκανα μέχρι τώρα για τα πακέτα που ετοίμασα για τρεις μεριές φίλοι μου θα σας ζαλίσω σ΄αυτή την ανάρτηση.
Πέστε το αντίδραση από μένα που σήμερα με πήγαν με το σπρώξιμο σε γιατρούς λες και δεν ήξερα τι θα ακούσω! Το χέρι μου .."υπολειτουργεί" πλέον και είναι το δεξί να πάρει η ευχή όμως δεν πτοούμαι ,  εγώ δεν θα μπω σε όρια που μου βάζουν, δεν θα ακινητοποιηθώ σε μια γωνιά και θα δουλεύω μέχρι το τέλος...ελπίζοντας να είμαι όρθια.
Πρέπει να σας πω πως τα περισσότερα υλικά που μεταχειρίστηκα ήταν από αυτά που "μαζεύω" από τη Φύση και τα όσα βρίσκω βέβαια προσθέτοντας κάποια που αναγκαστικά πρέπει να αγοράσω. 
Λίγα από τα πρώτα γούρια μου , ξύλο, κοχύλια και λινάτσα..



Ημερολόγια βέβαια λίγα από..όλα!! Απίστευτο..όμως δυσκολεύτηκα πολύ να ζωγραφίσω πια αυτά τα ρόδια...κάποτε ήταν παιχνιδάκι για μένα ...





Μη ξεχνάμε και τα ..καπάκια πάλι φέτος από τις κονσέρβες του άνδρα μου. Γίνονται όμορφα στολίδια για το δένδρο! Πήλινα στολιδάκια που φτιάχνω , βρύα που μαζεύω και αποξηραίνω, λίγη ζωγραφική...



Στολιδάκια γούρια από ξύλο πήλινα φύλλα , πέταλα και σπιτάκια δικά μου και ματάκια!



Μία Φάτνη που έφτιαξα με καλούπι από γύψο και την ζωγράφισα.



Κανδράκια για στόλισμα των ημερών.



Αυτά έχουν..ιστορία, είναι θήκες μικρές ξύλινες από στολίδια που πέρσι αγόρασα από γνωστό μαγαζί. Δεν τα πέταξα (ως συνήθως) τα κράτησα και τώρα βρήκαν το δρόμο και τη θέση τους!



Λίγα μπρελόκ με κρίκους που είχα βέβαια και χάντρες διάφορες 



Λίγα σημειωματάρια για συνταγές στη κουζίνα.


Στολίδια από ψυχρό πηλό για να στολίσουν τα παιδάκια το δένδρο τους!





Επιτέλους..αναπνεύστε..τελειώνω..ε! να σας δείξω και λίγα από τα στολίδια Βεργίνα που έφτιαξα μαζί με άλλα.



...Αυτά!!!! Τώρα πλέκω όπως είπαμε χαλάκια για τα αδέσποτα και μάλιστα μια καλή γειτόνισσα απέναντι που έχει βιοτεχνία φασόν μου έδωσε ρέλια και τώρα γίνονται πιο χοντρά και..προσεχώς..θα σας τα δείξω.
Τώρα πάω να βγάλω από το φούρνο τα μηλοπιτάκια και τα ταχινοπιτάκια που έφτιαξα!
Αχτιδένια φιλάκια!

18 σχόλια:

syros2js είπε...

Να 'ξερες πόσο πολύ σε θαυμάζω! Μόνο να 'ξερες!
Δεν θα σου πω πως μου άρεσε ό,τι μας έδειξες! Αυτό είναι δεδομένο!
Θα σου πω μόνο, πως μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι να είσαι γερή!
Την αγάπη μου! Πάντα!
ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Αχτιδούλα μου και χαδάκια για το Κλωντουλίνι μας!
Καλό βραδάκι!

Unknown είπε...

Πανεμορφο ολλα οπος παντα ...μπραβο Αχτιδα μου
καλη συνεχεια ...φιλακια πολλα

ANNA FLO είπε...

Δεν έχω λόγια!!! ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ! Και βέβαια εσύ είσαι υπέροχη. Να σαι καλά και ποτέ να μην το βάλεις κάτω Μπράβο σου για όλα αυτά που έφτιαξες και είναι πανέμορφα. Και του χρόνου γερή δυνατή να φτιάξεις πάλι για τόσο καλό σκοπό.
Όνειρα γλυκά και ανέφελα

Δημιουργία είπε...

Χίλιες φορές γεια στα χεράκια σου Γεωργία μου, αν το βάλουμε κάτω χαθήκαμε, ούτε εγω μπορώ να κάτσω στα αυγά μου και ας μη συνεργάζονται τα χέρια μου πάντα!

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Κράτα μου ένα ταχινοπιτάκι Γιωργία μου...
Να σου πω πόσο θαυμάζω όλες εσάς τις χρυσοχέρες και ευρηματικές φίλες, που δημιουργούν τέτοια αριστουργήματα από το μηδέν. Ακόμα κι από μεταλλικά καπάκια!!!
Μας βάζετε σιγά-σιγά στο πνεύμα των γιορτών. Το έχουμε ανάγκη. Εύχομαι ολόψυχα καλό νέο μήνα και καλή συνέχεια στις δημιουργίες σου!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Σκεψου και να μπορούσες δηλαδή τι θα εφτιαχνες φιλεναδα.. θαυμαζω και εγώ το κουραγιου σου και την δυναμη σου .. παραδειγμα προς μιμηση είσαι αχτίδα μου... ετσι πρεπει να είμαστε.. να πιανουμε την ζωή και να την στιβουμε.. να μην αφηνουμε ανεκμεταλευτο κανενα λεπτο της..
Τι ωραια πραγματα που εφτιαξες και φετος φιλεναδα.. να κανεις παντα ότι αγαπας.. καλη μου χαιρετισμτα στον Δημητρη σου απο τον δικο μου... και απο μενα καλή μου φιλακιαααααα!!!!

Mia είπε...

Ημερολόγια, στολίδια, φάτνη, καδράκια, γούρια! Αχτίδα μου είσαι εκπληκτική! Αξιοθαύμαστη. Γεια στα χέρια σου. Είμαι βέβαιη ότι και τα πλεκτά σου χαλάκια για τα αδέσποτα θα είναι φανταστικά! Και ναι, δεν το βάζουμε κάτω ό,τι κι αν γίνει. Σε φιλώ. Να προσέχεις τον εαυτό σου, φίλη μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Καλό μήνα φίλες μου, ευχαριστώ για τις ευχές και..σήμερα μία άσχημη μέρα μάλλον μου ξημέρωσε αφού το χέρι μου έχει αχρηστευτεί σχεδόν.Είναι και ..για γέλια αφού τώρα ένοιωσα πόσο χρήσιμο είναι ακόμη και για..απλά πχ..στη τουαλέτα!!!όμως εύχομαι σε όλες ένα καλό μήνα και κάνοντας τη προσευχή μου λέω στον εαυτό μου : κι αυτό θα περάσει, όλα θα πάνε καλά!

ποιώ - ελένη είπε...

Καλό μήνα Αχτίδα μου
Περαστικά σου εύχομαι για
να συνεχίσεις να μας μαγεύεις
με τις δημιουργίες σου !!!!

Πολλά φιλιά γλυκιά μου ♥

Αμαλία είπε...

Καλημέρα γλυκειά μου
Σου εύχομαι καλό μήνα και πάντα να είσαι δημουργική.
Δεν σε φοβάμαι εσένα στις δυσκολίες.
Τα φιλιά μου σε σένα και το κοριτσάκι μας και την αγάπη μου

...irida... είπε...

καλησπερα!πια! καλο μηνα!!!!γρηγορα να γινεις καλα!!!υπεροχα τα δωρακια αγαπης σου !!!υπεροχα!!!νασαι καλα γλυκια μου!!καλη συνεχεια!!
την αγαπη μας!!

Κωνσταντίνα είπε...

Καλό μήνα! Οι δημιουργίες όπως πάντα μοναδικά όμορφες, αλλά το πείσμα, το κουράγιο και η αισιοδοξία που έχετε, είναι το πιο σημαντικό μάθημα για όλους! Να είστε καλά..

Maria είπε...

Πανέμορφες οι δημιουργίες σου,κι ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια που κάνετε και δεν το βάζετε κάτω,να είσαστε πάντα καλά,γλυκιά μου αχτίδουλα!!!
Σου εύχομαι καλό και ευλογημένο μήνα να περάσεις με τους αγαπημένους σου!!!
Φιλάκια!!!

Marie-Anne είπε...

Υπέροχα όλα, αλλά μην το παραζορίζεις το χέρι σου!!!
Ξεκουράσου λίγο και μετά ξανά με το καλό!
Καλό κι ευλογημένο μήνα να έχεις!

Ariadni St. είπε...

καλημερα και καλο μηνα αγαπημενη μας!
ετοιμοπολεμη απο τωρα με τα γιορτινα καλουδια σου

LitsArt είπε...

μπράβο σου!αυτό θα πει των φρονίμων τα παιδια....ολοκληρη παραγωγη!!!!
καλό και δημιουργικό μήνα!

Κλαυδία είπε...

Μας έχεις συνηθίσει στις υπέροχες δημιουργίες, αλλά η παραγωγικότητά σου , είναι το κάτι άλλο !!! Αξεπέραστη !!! Όλα πανέμορφα, όλα μοναδικά, όλα φορτωμένα αγάπη ατελείωτη....αυτή η αγάπη σου και η δύναμη ψυχής που ξεπερνάει κάθε δυσκολία ....Και του χρόνου Αχτίδα μου !!!

Unknown είπε...

Καλημέρα!! πρώτη φορά άργησα να δω αναρτηση σου αλλά δεν αντέχω να μην ρωτήσω......Αν ήσουν καλά με τα χέρια σου πόσα θα εφτιαχνες.????..Ζαλίστηκα να τα κοιτώ, υπέροχα όλα, πόσο φροντίζεις για τα πάντα.!!Να σε έχει ο Θεός καλά.