Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Δυσκολίες με τη Κλώντη.


Καλημέρα φίλοι μου κάπως έτσι ήθελα να πίνω το καφέ μου και να σας γράφω μα παρόλα αυτά η εικόνα πάντα είναι μέσα μας,παρέα με τη φαντασία και τη δυνατότητα μας να μπορούμε να κάνουμε όνειρο την επιθυμία μας.
Ένα δύσκολο διήμερο, πρόβλημα με τη Κλώντη που ξαφνικά μου έκανε ένα "κύλισμα" . Ο γιατρός μου είπε ότι ήταν πρόβλημα από τη καρδιά της πλέον, κουράστηκε μου είπε..η ηλικία, το σάκχαρο το θέμα με το πάγκρεας της..πάλι καλά κυρία μου..είναι ένα μικρό θαύμα ο σκύλος σας που επιζεί.. 
Παρόλα αυτά με φροντίδα και ότι μπορούσα να κάνω για να φάει μπορώ να πω πως την ..συνέφερα και πέρασε η κρίση δύσπνοιας που είχε. Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να "φύγει" στον ύπνο της από πνευμονικό οίδημα..τι σκληρές αλήθειες λέγονται μέσα σε ιατρικούς όρους..
Όλα αυτά "πακέτο" με τον μελαγχολικό αυτό καιρό, την υγρασία που με έχει πεθάνει, οι πόνοι στη κυριολεξία όπου υπάρχουν..οστά..όλα αυτά λοιπόν προσπάθησαν να με ...πτοήσουν, να μου κάνουν να χάσω την ελπίδα που κρατώ πάντα μέσα μου. 
Προσπαθώ να βρίσκω πάντα ..λύσεις, να σηκώνομαι έστω και δίνοντας στο καθρέπτη κατσάδα στην Αχτίδα που κρύβω επιμελώς πάντα μέσα μου. 
Σβήνω από το "πίνακα" μπροστά μου τα δύσκολα ,βάζω ένα  ..= στην εξίσωση και μια φανταστική λύση που θα ελαφρύνει το ..μέσα μου!
Χθες λοιπόν μαγείρεψα, έκανα πάλι και ντολμαδάκια ( έχω ρημάξει τη κληματαριά), ήρθε η εγγονή μου να την βοηθήσω στα μαθήματα και ο μικρός Κωνσταντίνος για ένα δίωρο φύλαξη αφού οι γονείς του είχαν να πάνε σε βάπτιση!!!
Σε λίγο Κυριακή σήμερα φεύγω για το κτήμα , έχουμε μία ομαδική βοήθεια σε ένα από τους 4 γείτονες που κάνει εργασίες στο σπίτι του.
Έτσι θα μαζευτούμε εκεί , οι άνδρες για βοήθεια ( ο άνδρας μου με τα μηχανήματα του) οι γυναίκες για..ηθική υποστήριξη κι εγώ με...τα ντολμαδάκια μου! Είναι υπέροχο αυτό που έχουμε σ' αυτή τη γειτονιά, ο ένας να τρέχει για τον άλλο , το χαίρομαι και νοιώθω λες και ανήκω σε μία ακόμη..οικογένεια!
Σας εύχομαι μία όμορφη Κυριακή!

10 σχόλια:

ποιώ - ελένη είπε...

Πάντα να είσαι κεφάτη και να μη
λυγίζεις Αχτίδα μου
Πολύ μου αρέσει αυτό το πάρε δώσε με τους γείτονες
Περαστικά στο σκυλάκι σου!!!

Σε φιλώ πολύ πολύ ♥

Αμαλία είπε...

Καλημέρα καλή μου,
Θα το ξεπεράσει η Κλωντούλα και αυτό. Δεν βοηθάει κι αυτός ο καιρός.
Σας φιλάω και τις δύο.

ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ είπε...

Ναπερασεις ομορφα Αχτιδουλα μου παρε δυναμεις και χαρες οπου βρισκονται γιατι πρεπει να αντιμετωπιζουμε και τα δυσκολα!Σε νοιωθω μα ξερω πως εχεις πολυ δυναμη......πολλα πολλα φιλια στη μουσουδιτσα που αγωνιζεται!

Mia είπε...

Περαστικά στο σκυλάκι σου, Αχτίδα μου. Είμαι βέβαιη ότι όλα θα πάνε καλά.
Όσο για τους γείτονες, τι να πω; Μπράβο τους. Είναι όμορφο να υπάρχουν καλές σχέσεις, κατανόηση και αλληλοβοήθεια. Κάτι σπάνιο, αλλά τόσο σημαντικό, στις μέρες μας.

Funky Monkey είπε...

Ω, λυπάμαι για την Κλώντη... Εύχομαι να καταφέρει να το ξεπεράσει και αυτή τη φορά και όλα να πάνε καλά. Καλά να περνάτε! Φιλιά

ΑΓΓΕΛΙΚΗ είπε...

ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΛΕΓΕ Η ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ ΜΟΥ...

nikol είπε...

Η Αχτίδα που κρύβεις μέσα σου φίλη μου έχει τεράστια δύναμη !!Και η Κλώντη αποδείχθηκε μαχήτρια !! Τέλεια θα είναι η Κυριακή σας σε αυτό το ομαδικό συναπάντημα !!!
Πολλά γλυκά φιλιά

LitsArt είπε...

Περαστικα στην κλωντη σας!
Παντα ετσι να ειστε δοτικοι στους συνανθρωπους σας!σας θαυμαζω!

BUTTERFLY είπε...

Ελπιζω να μην υποφερει η Κλωντιτσα!
Καλη σου δυναμη Αχτιδα μου!

Onirokosmos είπε...

Θαυμάζω τον τρόπο που σκέφτεσαι, τη δοτικότητα, τη θετική σου ενέργεια, Αχτιδούλα! Μια μικρή μαχήτρια το Κλοντίνι μας, που η αγάπη σας της δίνει δύναμη να μην εγκαταλείπει. Όλα να πάνε κατ΄ευχήν, εύχομαι!