Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Μια νέα μέρα..καλημέρα!

Καλημέρα φίλοι μου , πρωινό καφεδάκι αφού είστε η πρωινή μου συντροφιά!
 Ο άνδρας μου κάθε μέρα στο κτήμα τον έχει πιάσει μία μανία να τελειώσει την ανακαίνιση στο τροχόσπιτο και τώρα που βλέπει να πηγαίνει καλά το σχέδιο του πήρε τα...επάνω του και ποιος τον κρατάει..ούτε εγώ!
Σπίτι κι εγώ , μαγειρεύω κάθε μέρα ( έκπληξη !!!!!!!) για να έρθει το..παλικάρι μου να φάει. Έχει και απαιτήσεις φίλοι μου..σήμερα μου ζήτησε γεμιστά !!!!!!!!


Έτσι χωρίς να το θέλω ενδιάμεσα βλέπω τηλεόραση και ..ακούω τα σχετικά ...εκείνα που σου κάνουν κόμπο το στομάχι και λες ..βρε θα φύγω και θα πάω να ζήσω στα βουνά.


Η Μαλβίνα στα δικά μου χρόνια ήταν μία παρουσία δυναμική και ίσως προχωρημένη σε έκφραση όμως όπως βλέπετε οι καταστάσεις στην εξουσία ήταν διαχρονικές και τώρα πια μας δίνουν το μάθημα ζωής ότι κανένας όταν ανεβαίνει σε "πολυθρόνα" δεν κοιτάζει πίσω του το..σκαμνάκι  από όπου προήλθε.
Φίλες μου εμείς ας κρατούμε μέσα μας τον.. Άνθρωπο, την Ελπίδα..και τη Πίστη ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη όπως πάντα λέω και υπάρχει πάντα το αύριο σε κάθε πρωινό που ξημερώνει. Είστε οι περισσότερες δημιουργικές, είμαι περήφανη που είστε η..παρέα μου γιατί είστε  όλοι σας στηρίγματα για μία υγιή κοινωνία που "βαστά" γερά κόντρα σε όλα.
Εύχομαι μία όμορφη και δημιουργική μέρα..πάω να μαγειρέψω, να ζωγραφίσω, να πάω βόλτα τη Κλώντη, να πάω να αγοράσω ψωμί και τα σχετικά, να κάνω με πηλό λουλουδάκια για τα αβγά μου, ωχ!..ξέχασα τα φάρμακα μου!!!!
Αχτιδένια φιλάκια!

10 σχόλια:

Ariadni St. είπε...

Καλημερα αγαπημενη μας,
να ερθω και γω βόλτα μαζι σας;;; χεχεχεχε
Τα φαρμακά μας δεν τα ξεχνάμε :)
Αγαπω τα γεμιστά, ειδικά αν ειναι γεμιστές ντομάτες ή κόκκινες πιπεριές!
φιλί γλυκό!

Μαρία Έλενα είπε...

Καλημέρα γλυκιά μου
Τα γεμιστά τα λατρεύω.
Φιλάκια ...

...irida... είπε...

καλη σου μερα γλυκια μου!

OLINA M είπε...

Γεμιστάαααα....!!! Βάλε μου ένα ταπεράκι. Μάλλον, άσε καλύτερα...θα τα πάρω με το ταψί!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχτίδα μου υπέροχα τα γεμιστά , ξέρει ο Δημήτρης σου τι τρώει.Καλή μέρα να έχεις και όλα να σου πηγαίνουν καλά.Είμαι νεώτερη ξέρω όμως την Μαλβίνα και όσα λέει σωστά, πάντα θα μας κάνουν ότι θέλουν όλοι τους.Μαίρη Κ.

Katrina είπε...

Γλυκιά καλημέρα και μια μεγάλη αγκαλιά!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΧΤΙΔΑ ΟΣΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΣΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΛΥΣΣΑΝΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ; ΑΥΤΑ ΔΕ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ, ΣΕ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ ΠΛΗΡΩΣ!

Υ.Γ. Η ΜΑΛΒΙΝΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΑΛΒΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ... ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ

OLINA M είπε...

Αγαπητέ/ή ανώνυμε/η είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρη ότι αντιλαμβάνεστε πως η αχτίδα αναφέρεται σε οποιαδήποτε κυβέρνηση αποδείχθηκε επιζήμια για την Ελλάδα. Σαφώς δεν προπαγανδίζει και δεν αγωνίζεται για χάρη κανενός!
Επίσης, σωστό θα ήταν να καταθέτετε τις απόψεις σας επωνύμως, ειδικά όταν κάνετε τόσο δηκτικά σχόλια...
Την καλησπέρα μου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Ανώνυμος ΑΓΑΠΗΤΉ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΜΑ ΔΕΝ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..ΚΑΝΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ..ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ..ΚΑΝΕΙΣ..ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ, Η ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΠΟΟΣ ΤΙΜΩΡΗΗΚΕ ΦΙΛΗ ΜΟΥ; ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ. ΝΑ ΝΤΡΑΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΛΕΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ;..ΜΑ ΓΙΑΤΊ ; ΑΥΤΟΊ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΕΔΩ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ , ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΛΥΣΗ.ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΎ ΔΥΣΚΟΛΕς ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητέ ΑΝΩΝΥΜΕ, να έχουμε το θάρρος να βάζουμε και το ονοματάκι μας αν θέλουμε να κάνουμε διάλογο. Ποτέ η "Αχτίδα" δεν προπαγάνδισε υπέρ κάποιου κόμματος, ούτε αγωνίστηκε για κάποιο, τουλάχιστον τόσα χρόνια που την παρακολουθώ, δεν αναφέρθηκε ποτέ σε κάποιο συγκεκριμένο, απεναντίας δηλώνει τελείως απογοητευμένη με όλους, όπως και ΕΓΩ! οπότε γιατί να ντρέπεται; Όπως λέω πάντα, αν δεν δουλέψω, κανένας απ' αυτούς δε πρόκειται να μου δώσει να φάω. Και δυστυχώς, η δουλειά κατάντησε πλέον σπάνιο αγαθό. Οι πατέρες του έθνους κοιτάζουν τη βολεψιά τους και την χρυσή καρέκλα τους, καθώς επίσης και τις μασέλες τους. Έχουν να τρώνε και τα τετρασέγγονά τους, μη πω και περισσότερο. Τα πάντα είναι γι' αυτούς, τίποτα για μας. Το μέλι που λέει πολύ σωστά η Αχτίδα;;; Δεν ήμουν στην Ελλάδα, οπότε τη Μαλβίνα την ξέρω απ' όσα έχω διαβάσει, οπότε ουδέν σχόλιο. Λυπάμαι για τον θυμό σου, αλλά νομίζω κι εγώ ότι δεν κατάλαβες τι έγραψε. Σοφία