Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Έρωτας!

Θα το δηλώσω εξ αρχής! Ναι στον Έρωτα...Όχι σε ξενόφερτους Άγιους..όχι στην εμπορευματοποίηση της ομορφότερης αρχής της έλξης δύο ανθρώπων!
Αν ο έρωτας είναι η αρχή της αγάπης τότε νομίζω ότι δεν υπάρχει τελειότερο συναίσθημα..αν είναι απλά μία λάμψη  της στιγμής είναι πάλι μία μοναδική εμπειρία φίλοι μου και λυπάμαι εκείνον που δεν τον ένοιωσε.
Ναι..ερωτεύτηκα..τόσο που πέρασα βουνά και ανηφόρες..δεν μετάνιωσα ποτέ γι' αυτό..θα μετάνιωνα τώρα αν δεν το είχα ζήσει!



Το αστείο στον  δικό μου Έρωτα ήταν ότι άρχισε και άνθησε μέσα σε ένα βουνό από γράμματα!
Αναρωτιέστε πως μπορούν δύο άνθρωποι να ερωτευτούν μέσα σε γράμματα; Μέσα σε γραμμές από λέξεις σε δύο αγνώστους ανοίγει η καρδιά και η ψυχή ..ας πούμε κάτι σαν αυτό που κάνουμε εδώ..στο blogger. Απλά δεν υπάρχουν εικόνες να ανεβάσεις!
 Σας το έχω ξαναπεί..μία βαλίτσα γράμματα..επί ενάμιση χρόνο..1 γράμμα την ημέρα εγώ  3 την ημέρα ο Δημήτρης όπως πάντα υπερβολικός!  Δεν υπάρχει μεγαλύτερη λαχτάρα φίλοι μου από το να περιμένεις ένα γράμμα..να το ανοίγεις και να το διαβάζεις πεσμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι σου μετά..να το φιλάς και να το κλείνεις έπειτα στο κουτί με τη ..τόσηηηη κλειδαριά μη τυχών το ανοίξει κανείς και..
Να περιμένεις να ξημερώσει η επόμενη μέρα, να μισείς τις Κυριακές γιατί ..ο ταχυδρόμος δεν έρχεται και να τρέμεις όταν ακούς ότι τα ταχυδρομεία έχουν..απεργία!!!
Ναι ..αυτό είναι Έρωτας φίλοι μου!
Μετά έρχεται η Αγάπη,το δέσιμο,  το νιάξιμο, η λαχτάρα όταν κάτι έχει, ο φόβος μη πάθει κακό..



Ο Έρωτας δηλαδή χάνεται; Όχι φίλοι μου, εμείς  τουλάχιστον δεν επιτρέψαμε  να γίνει κάτι τέτοιο. 
Μην αφήσετε ποτέ αυτό το μικρό θαύμα να χαθεί ..ο Έρωτας πρέπει να υπάρχει πάντα ..στο άγγιγμα, στη ματιά, στις λέξεις μέχρι..



Αχτιδένια φιλάκια!

11 σχόλια:

OLINA M είπε...

Καλημέρα, ερωτευμένο τρελοκόριτσο!!!

ποιώ - ελένη είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου
Ο έρωτας πάει πιο μακριά
από τυπικές γιορτές!!!!!

Να είσαι καλά ♥

Αμαλία είπε...

Καλημέρα γλυκειά μου Αχτιδούλα.
Να είστε πάντα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι.
Ζηλευτό ζευγάρι.....
Φιλιά και στους δυό σας, και στη μυτούλα της φυσικά.

Ανώνυμος είπε...

παντα ετσι αχτιδα μου! σε διαβαζω και παιρνω θαρρος. Ασχετο αλλα περασα σημερα να παρω μια τουρτα (λογω της ημερας - ψαχνω και αφορμή για γλυκο είναι η αληθεια) από την καφετερια της κορης σου. λυπηθηκα τοσο που ειδα το λουκετο, δεν ηξερα ότι ειχε κλεισει. ελπιζω συντομα να βρει κατι καινουριο να κανει. και δεν προλαβα να δοκιμασω και τα ξακουστα γλυκα της. πολύ στεναχωρο. τα καλυτερα ευχομαι και να ειστε παντα ερωτευμενοι και αγαπημενοι!!

LitsArt είπε...

πάντα έτσι ερωτευμένοι και αγαπημένοι να είστε μέχρι τα βαθυα γεράματα!!!

Unknown είπε...

Γειά σου αγαπημένη blogοφίλη. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να έχεις την αγάπη του συντρόφου σου. Να'σαι καλά ν'αγαπάς και να σ' αγαπούν, είναι αρκετα για να είναι γεμάτος ο άνθρωπος.

ασωτος γιος είπε...

γιατι αυτοι ειναι ερωτες οχι οι σημερινοι που εξαντλουνται στα viber με εικονομηνυματα
παντα μαζι σε ολες τις ζωες

Ανώνυμος είπε...

να εισαστε παντα ερωτευμενοι λατρεμενη μου αχτιδα. ειμαι φανατικη θαυμαστρια σου και αναγνωστρια σου. φιλακια πολλλα.

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Ποση αγαπη χρειαζεται για να φτασει ενα ζευγαρι σαν εσας Γιωργία μου ..μεχρι εδώ αγαπημενο!!
Σε καταλαβεινω απόλυτα.. (συπτωση; και εμεις με γραμματα γνωριστικαμε και μια φωτογραφία..χα..χα..) μακαρι τα νέα ζευγαρια φιλεναδα να νιωσουν αυτα τα βαθια συναισθηματα που ξεκιναν με τον έρωτα και καταλιγουν στο νοιαξιμο για το άλλο σου μισο...παντα να είστε έτσι αχτίδα μου αγαπημνοι μεχρι τα βαθια σας γεραματα... να περνας ομορφα φιλακιαααα!!!
παω τωρα να σερφαρω και στα προηγούμενα σου..χι..χι...

Ανώνυμος είπε...


Αχ, ναι, θυμάμαι κι εγώ τα μικρά γαλάζια γράμματά του, κάτω από την πόρτα... Γύριζα σπίτι τρέχοντας, κοντά στην θάλασσα, μήπως με περιμένει κανένα ... Τα έχω φυλάξει μέχρι τώρα κι εγώ, όπως εσύ, κι αυτός τα δικά μου...Να περνάς πάντα όμορφα, Αχτίδα !(Συγγνώμη για τα λάθη) Χριστίνα της Γ.

Ariadne είπε...

Πολλά πολλά φιλιά κι αγκαλιές!AriadnefromGreece!