Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Ο γάμος της..κόρης της φίλης μου!!!

Σήμερα θα σας δείξω κάποιες από τις φωτογραφίες του γάμου της κόρης μίας φίλης μου , με την άδεια της βέβαια.
 Εικόνες από όμορφες διακοσμητικές εφαρμογές φτιαγμένες με αγάπη και έχοντας ένα  διακριτικό "άρωμα"και την απλότητα της σύγχρονης νιότης.
Τη φίλη μου Δέσποινα την γνώρισα μέσα από..εδώ!! Είναι από αυτές τις "ανώνυμες" που μου στέλνουν μέιλ με τις σκέψεις και την αγάπη τους, με τα προβλήματα και τις χαρές τους και ο χρόνος γίνεται ο δεσμός που σε δένει μαζί τους.Έτσι η Δέσποινα είναι φίλη μου πια.
Μην αναρωτιέστε..δεν έχουμε ει δοθεί ποτέ..μα δεν είναι η πρώτη...τέτοιες "άγνωστες", απλές φωτογραφίες στα μέιλ μου γίνονται φίλες που νοιάζονται για μένα.
Χθες λοιπόν πήρα τις φωτογραφίες του γάμου της κόρης της και πιστέψτε με είναι ένα ονειρικό ζευγάρι που εύχομαι ολόψυχα να έχει αυτή την ματιά αγάπης ανάμεσα τους για μέχρι το πέρας του χρόνου της ζωής τους.


Προσέξτε τα στέφανα με τι υλικό είναι φτιαγμένα , με εντυπωσίασαν με την απλότητα τους...
Δεν είναι τυχαίο το..κορίτσι μας!! Συντήρηση έργων τέχνης και αργυροχρυσοχοοίας στη Στεμνίτσα και εργάζεται επαγγελματικά με το κόσμημα! Ε! βρε γαμπρέ τι κορίτσι σου δώσαμε τυχεράκια!


Οι μπουμπουνιέρες σχεδιασμένες από τη ίδια εκτελέστηκαν με συνεργασία και τα προσκλητήρια το ίδιο μα δεν σας τα δείχνω από κοντά γιατί φαίνεται το όνομα,



Η..μαμά Δέσποινα σαν όλες τις μαμάδες έβαλε το χεράκι της σε πολλά, προσέξτε τα βαζάκια με τα ρεσώ που δόθηκαν μετά δωράκι στους καλεσμένους!




Ρύζια και ρόδια..όσα τα σπυριά τους..λέει ο λαός μας...


Τα κουφέτα, το κουτί των αναμνήσεων από τη χρυσοχέρα μαμά που όπως λέει τα έργα της από σεμνότητα τα ..εκθέτει στο δωμάτιο της μόνο για εκείνη!!




Τα αγαπημένα μου μουγκέ..όταν ήμουν στο Βέλγιο τα έβλεπα παντού ακόμη και στα δάση και ο καλός μου Δημήτρης μου τα μάζευε μπουκετάκια για μένα.


Το βιβλίο των ευχών, τα υλικά ίδια..


Το στεφάνι στη πόρτα..υπέροχο!


Φίλη μου Δέσποινα όλα υπέροχα, ευχαριστώ που με τίμησες με τόσες φωτογραφίες και εύχομαι ολόψυχα ότι πιο καλό για τη κορούλα σου και το ..γιο σου πια γιατί η γιαγιά μου έλεγε: "Μάνα είναι εκείνη που γεννά και εκείνη που σου δίνει κόρη"
Φίλες μου ελπίζω να μη σας κούρασα με τον ..ενθουσιασμό μου όταν βλέπω κάτι που μου αρέσει, κάτι που με συγκινεί και θέλω να το..πω και σε άλλους. Απλά θέλω να τονίσω πόσο η απλότητα των υλικών μπορεί να "βασιλέψει" πάνω από ένα σωρό πολύτιμα υλικά και πόσο η προσωπική φροντίδα μπορεί να φωτίσει ένα γεγονός, γάμος ή βάπτιση.
Αχτιδένια φιλάκια!





6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σ΄ευχαριστώ, Αχτίδα, γι΄αυτό το συγκινητικό ρεπορτάζ, με τις φωτογραφίες, κι εύχομαι μια καλή κι ευτυχισμένη ζωή στους νεονύμφους...Απλή και ποιητική ζωή θα έλεγα... Μα να είναι και θαρραλέοι στις δυσκολίες, με βοήθεια την αγάπη.
Αυτά τα στεφάνια μας μιλάνε για την ομορφιά της φύσεως.
Χριστίνα της Γ.

Ανώνυμος είπε...

Καλή μου κυρία Αχτίδα, ποτέ δεν μας κουράζετε αντίθετα να ξέρετε ότι περιμένουν πολλές σαν κι εμένα πότε θα δούμε τι μας γράφετε.Είστε η παρέα μας να το ξέρετε και σε μένα και στις φίλες μου.Σας ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες και εύχομαι το ζευγάρι να μοιάσει το δικό σου γάμο.Και βέβαια, κι εγώ αγαπώ το γαμπρό μου σαν γιο μου.Στέλλα Π.

ποιώ - ελένη είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου
Να ζήσει ευτυχισμένο το ζευγάρι!!!!
Απίθανος ο στολισμός....

Καλημέρα με φιλί ♥

Funky Monkey είπε...

Να ζήσουν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!
Ο στολισμός πανέμορφος, με προσοχή στη λεπτομέρεια... τον λάτρεψα!
Φιλιά και καλό υπόλοιπο Κυριακής.

ANNA FLO είπε...

Τι όμορφα!! Ευτυχισμένα να είναι τα παιδιά και πες της φίλης σου ότι όλα ήταν πανέμορφα με ιδιαίτερο γούστο. Πολύ σικάτα
Καλή εβδομάδα Αχτίδα μου

LitsArt είπε...

τι υπέροχος στολισμός!!!τόσο απλός και τόσο σικάτος!
να ζήσουν τα παιδιά!!!