Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Με καφέ και..

Tea, laziness, and books! :D:

Καλημέρα..θα το πω με ελπίδα να γίνει γιατί σήμερα ξύπνησα με..πονοκέφαλο και μία επιθυμία να μη κάνω..τίποτε! Όμως κάθε πρωινό μου είναι τόσο γεμάτο από υποχρεώσεις που πρέπει να γίνουν με ακριβές ωράριο κι εγώ είμαι από τους ανθρώπους που με..εκνευρίζουν τα ωράρια, είναι όμως τα "πρέπει" μου. 
Αυτή η συννεφιά με την υγρασία και το ψιλόβροχο με πάει πίσω στο Βέλγιο και τότε μπόρεσα να πάρω τη βαλίτσα μου, να δώσω τελεσίγραφο και να φύγω..εδώ απλά εμπιστεύομαι το Ελληνικό κλίμα και ελπίζω σε ένα φωτεινό ουρανό. Βγαίνει το συμπέρασμα ότι όλες οι..Σκανδιναβικές χώρες δεν μου κάνουν για κατοικία!!!!
Ο Δημήτρης έχει μανία με τα ντοκιμαντέρ εξ ού και το ΟΤΕ ΤV και όταν μου βάζει την..Ανταρκτική και την Αλάσκα ψυχοπλακώνομαι και του λέω ότι όποτε θελήσει διαζύγιο να μου πει ότι  μετακομίζουμε εκεί!!
Σκέπτομαι να κάνω ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για το..Πάσχα που ελπίζω μέχρι τότε η Άνοιξη να έχει έρθει και σαν το ..φαντάρο να λέω..τις μέρες!
Αν μπορούσα να πάρω τα..βουνά σήμερα ( μάλλον τις παραλίες θα έλεγα) θα το έκανα αφού ο καλός μου..Μπομπ..ο μάστορας ο νεώτερος απεφάσισε να.."φτιάξει" και το άλλο σώμα του καλοριφέρ! Σκέπτομαι να πάρω διπλό χάπι για τη πίεση και την Παρ. , να χωθώ κάπου να μη βλέπω. 
Το αστείο είναι ότι τον έστειλα χθες στη κόρη μας την Ιωάννα να την βοηθήσει στα ξύλα για το τζάκι και μου τον έστειλε ...πακέτο σε 2 ώρες με την "εντολή" να τον χώσω στο μπάνιο κατευθείαν και να του δώσω γάλα να πιει για τη σκόνη!!!!Έφυγε λέει κραυγάζοντας της  : <<Πάω στη γυναίκα μου..μόνο εκείνη δεν μου κάνει παρατήρηση!!>> όπως διαβάζετε είμαι με σφραγίδα οσιομάρτυρα!Μόνον η Άνοιξη θα με σώσει φίλες μου..μόνο τα δένδρα που θα φυλώσουν και θα πηγαίνει να τα περιποιείται κι εγώ να κεντώ στη βεράντα.
Μόλις..ξεβίδωσε και κατέβασε το ένα ντουλάπι από το σκρίνιο στη κρεβατοκάμαρα για να ..φτιάξει το καλοριφέρ...μετά..το κάτω ντουλάπι..τα πάντα στο..χολ..
Φίλοι μου σας..αποχαιρετώ..αλλάζω σπίτι και..πατρίδα..Βοήθεια..
Αχτιδένια φιλάκια.........


4 σχόλια:

ποιώ - ελένη είπε...

Υπομονή!!!!!

φιλάκια πολλά ♥

Αμαλία είπε...

Καλημέρα γλυκειά μου,
Καλό κουράγιο, έχεις την ηθική μου συμπαράσταση, τι να πώ.....
Σας φιλώ

Ariadne είπε...

Αχ μας έκανες και γελάσαμε πάλι μέρα που είναι σκοτεινή και κρύα!Φιλάκια!AriadnefromGreece!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητη μου συνομηλικη Αχτιδα μηπως μπορεις, χωρις πιεση, να γινεις λιγο συγκεκριμενη για τη ζωη στο Βελγιο; κλιμα αλλα και υπολοιπα; υπαρχει λογος που σε ρωταω, πιαστηκα απο την αναφορα σου.....ενδιαφερομαι γιατι καποιος δικος μου ανθρωπος το σκεφτεται για κει.....
Καθε πληροφορια η μαλλον καλυτερα καθε κατασταλαγμενο συμπερασμα σου δεκτο.
Γιαγια Φαιη