Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Γενέθλια !!!!


Ο Δημητράκης μας γεννήθηκε του Αγ.Νικολάου και επειδή πέρσι δεν του κάναμε γενέθλια αφού  τη προηγούμενη  την εβδομάδα γεννήθηκε ο Κωνσταντίνος φέτος οι γονείς του τα γιόρτασαν όπως τα ήθελε..φασαριατζίδικα!!!



Χαμός φίλοι μου..έπιασα μία γωνιά με το καφεδάκι μου και τη φωτογραφική μου και ήμουν απλός θεατής με εξαίρεση τα φιλάκια που μου έδιναν κατά διαστήματα τα εγγόνια.


Τη παράσταση έκλεψε ο μικρός Κωνσταντίνος που πήγαινε από αγκαλιά σε αγκαλιά όταν τον βγάζαμε από το κουτί με τα μπαλάκια!!!!!!Ο έξυπνος παππούς τον έμαθε να κάνει με το χεράκι του τη κίνηση και να λέει τη λέξη: "ζήλια".
Ο εορταζόμενος με του καλούς νονούς του.


Τα..συμπεθέρια ταιριάζουν σε όλα εκτός από το..κάπνισμα!


Εδώ η περήφανη γιαγιά "έλιωσε" με τον τρυφερό Πασχάλη της που κάθισε δίπλα μου λέγοντας με: 
-Γιαγιά θα σου παίξω με τη κιθάρα μου!
Το αγόρι μας πηγαίνει σε Μουσικό Γυμνάσιο και παίζει κιθάρα, μαθαίνει βιολί  και πιάνο. Είναι ο πιο τρυφερό από όλα τα εγγόνια μου και ο πιο..φαγάς.
-Γιαγιά να φάω και τη δική σου πίτσα;


Μετά πήγε στα μαζεμένα παιδάκια να τα κάνει παράσταση με ..μαγικά κόλπα που έμαθε και βέβαια να προετοιμαστεί για το δώρο του..να παίξει το Χρόνια Πολλά στον αδελφό του!
Και η τούρτα έφθασε!!!! Η μαμά έκανε πάλι το θαύμα της.


Φίλοι μου η γεύση της ήταν μοναδική..δεν είμαι από αυτές που "λατρεύουν" τη σοκολατένιες γεύσεις όμως τούρτα με φυστικοβούτυρο και σοκολάτα ήταν κάτι μοναδικό . Τα παιδάκια έπεσαν με τα μούτρα να ξεγυμνώσουν το τεράστιο 7 από τις καραμέλες και τα στολίδια..χαμός!!!


                   Ο αδελφός παίρνει θέση..



Ένα φιλί από το μικρό αδελφό τα σφράγισε όλα..


Δεν έχω αδέλφια ως γνωστόν, ούτε καν ξαδέλφια ..είναι ένα κενό που συμπληρώνω με τους συγγενείς  του άνδρα μου και τις φίλες που κάνω. Ίσως έτσι το υποσυνείδητο με οδηγεί να υποκαταστήσει όσο μπορώ αυτό το κενό..οπότε πάντα θαυμάζω και "ζηλεύω" αυτές τις σχέσεις που όταν τις βλέπω αισθάνομαι τη τρυφερότητα να ξεχειλίζει   και να βουρκώνω.
Χρόνια Πολλά Δημητράκη μου, να είσαι γερός, τυχερός και "Άνθρωπος" .
Αχτιδένια φιλάκια.

13 σχόλια:

...irida... είπε...

πολυχρονο ..καλοτυχο,γερο,κι ευτυχισμενο!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!να τα χαιρεσαι γλυκια μου τα εγγονακια σου...ευλογια!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

AgapameAnDolmas είπε...

καλημερααααααα καλο σαββατοκυριακο1! να τον χαιρεστε τον μικρο πολυχρονος!!!! αχ αυτος ο κωσταντινος μπουλουκος ειναι!!!! σαν τον ανηψιο μου!!! φτου φτου !! τελειο το παρτυ φοβερη η τουρτα!!!!

Ανώνυμος είπε...

αχ το γιαβρί μου πως μεγάλωσε ετσι καλε; ακόμα το θυμαμαι σε εκεινη τη φωτογραφία με το γαλάζιο καπελίνο ηταν σα μοντελο πο διαφημιζε παιδικη κολεξιον και τοτε ηταν φτυστος η αχτιδουλα μας αλλαξε όπως τον κοιτω στην φωτογραφια με τη γιαγια και το νονο του αχ πολυ τυχερα οντως αυτα τα παιδακια αχτιδα που εχουν τοσα αδελφάκια θα εχουν αγάπη και στήριξη σε ολη τους τη ζωη σπουδαιο πραγμα! καλη σου μερα γλυκια μου!

Paraskevi Lamprini M. είπε...

τέλεια!! απίθανοι συγγενείς υπέροχα παιδιά!!! να σάς ζήσει ο μικρός... ναστε καλά, να συγκεντρώνεστε πάντα για κάτι ευχάριστο!!!

syros2js είπε...

Τί όμορφες στιγμές, Αχτιδούλα μου!!!
Να τα χαίρεστε και να τα καμαρώνετε όλα τα κουκλιά σας!
Να είναι γερά πάντα όλα τους!
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά από εμένα!
(Φεύγω γρήγορα γιατί σαν να πείνασα λιγάκι με την τούρτα που είδα!)
;-)

Ελένη Φλογερά είπε...

Αχτίδα μου χρόνια πολλά στον εγγονό σου και καλή του πρόοδο. Να χαίρεσαι όλη την οικογένειά σου και του χρόνου να τα γιορτάσετε εξίσου όμορφα.
Φιλιά!

Αμαλία είπε...

Αγαπημένη μου Αχτιδούλα,
Αντράκι σωστό έγινε ο Δημητράκης. Να σας ζήσει κι αυτός και όλα σας τα εγγόνια.
Ένστασις κύριε πρόεδρε. Γιατί μόνο οι παπούδες φωτό και όχι οι γιαγιάδες, εεεεε;
Και που είναι το φιογκογιόρκι στην εκδήλωση, εεε;
Καλείσαι να αποκαταστήσεις την τάξη των πραγμάτων.
Φιλιά σε όλους σας και να σας έχει ο Θεός καλά.

kerina poiimata είπε...

ΓΕΡΌΣ, ΤΥΧΕΡΌΣ και ΆΝΘΡΩΠΟΣ! Τα είπες όλα!!!
ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΠΟΛΎΧΡΟΝΟΣ!!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΊ ΤΑ ΤΑ ΧΑΊΡΕΣΤΕ!!!
Την αγάπη μου!!!

BUTTERFLY είπε...

Πηγε κιολας 7!!
Υπεροχες στιγμες να τον χαιρεστε!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Τι μαγικές οικογενειακές στιγμές !!!! Να τον χαίρεστε και να είναι υγιής και χαρούμενος όλη του τη ζωή !!!!! Τα φιλιά μου !!!!

nikol είπε...

Τρυφερά μας έκανες να ζηλέψουμε για τα υπέροχα και ζεστά γενέθλια του Δημητράκη 11 Να τα εκατοστήσει φίλη μου γερός και δυνατός με όλα του τα αδέλφια και τους γονείς και παππουδογιαγιάδες!! Υπέροχο αγόρι το μουσικό σας παιδί !! Αξιοι γονείς !! Να τους χαίρεστε όλους !! Πολλά ζεστά φιλιά

Woman in Blogs είπε...

Γέμισε η οθόνη με γλυκές φατσούλες! Να τον χαιρόσαστε, Αχτίδα μου, να είναι γερός και τυχερός!

Funky Monkey είπε...

Να τα εκατοστήσει Αχτίδα μου, να είναι γερός, καλότυχος και δυνατός!
Να τα χαίρεστε!
Φιλιά!