Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Με νέα διάθεση πάντα!

Μετά τη γιορτή της Παναγιάς μας νομίζω ότι κάτι.. αλλάζει στο καλοκαίρι..είναι λες και βλέπουν οι περισσότεροι πλέον το δρόμο του γυρισμού στο καθημερινό αγώνα, στη "γυμναστική" των βαρών !
Πέρασα ένα διήμερο στο κτήμα, με δροσιά τόση που το πρώτο βράδυ αν το πιστεύετε άνοιξα τη θήκη με το..πάπλωμα!!! Βλέπετε ευτυχώς είμαι πάντα προνοητική και έχω στο τροχόσπιτο σκεπάσματα, ρούχα και πιτζάμες ..4ων εποχών, από...μαγιό μέχρι μπουφάν!!!!!!
Έτσι γυρίζω κι εγώ στην..εργασία μου που δεν λέει να τελειώσει αφού μου προστέθηκαν άλλες...50 μπουμπουνιέρες!( Αχ! αυτή η κόρη μου!!) 
Είμαι όμως και χαρούμενη γιατί θα έρθει εκείνο το 3ήμερο η Ειρήνη μου με το γαμπρό μου που μου τους έκλεψε η Αθήνα.
Να πω την αλήθεια τώρα που έφυγαν..με παίρνουν κάθε μέρα στο τηλέφωνο και όχι..σας ορκίζομαι δεν παραπονιέμαι ποτέ, ούτε τους πιέζω σε κάτι.
Ο Δημήτρης με τη κόρη μας και τα εγγόνια πήγε τελικά μόνος στο Ποντιακό γλέντι του συμπέθερου στο Λαχανά Σερρών κι εγώ έμεινα να ξεκουραστώ ( καθάρισα 2 τελάρα ντοματάκια για σάλτσα, άπλωσα τα ρούχα, σκούπισα σφουγγάρισα , έφτιαξα φαγητό, έκανα καρυδόπιτα, έβαψα γαλάζια 5 ξύλινα τελάρα για τις μπουμπουνιέρες για να τα στολίσω, τάισα τη Κλώντη, της έκανα ινσουλίνη και τώρα λέω να πάω για..μπάνιο και ..νάνι).  Δηλαδή:..έμεινα να ξεκουραστώ!
Πίσω λοιπόν στη καθημερινότητα μου από  αύριο έχω το πρωί να πάω δωράκι τη καρυδόπιτα που έφτιαξα στο κτηνίατρο της Κλώντης μου και στη γλυκιά γυναίκα του που γιόρταζαν και οι δύο, μετά ολοταχώς στο ραντεβού με τη  γιατρό μου τη Νευρολόγο για τη Μαγνητική που ..κάτι λέει ..κενό βρήκαν μέσα στο μυαλουδάκι μου ( και δεν ξέρω αν εννοούν ότι ..δεν έχω μυαλό!!!!) και μετά γραμμή για την αγορά να βρω γαλάζιο ύφασμα για το τραπέζι , καραμέλες για τις παιδικές μπουμπουνιέρες και πηλό για τις άλλες επιπλέον 50 μπουμπουνιέρες!
Να πω την αλήθεια..καίγομαι..να σας δείξω κάθε τι που έφτιαξα..καίγομαι σας λέωωωω... μα.. κρατώ την ατελείωτη  καλλιτεχνική μου φιγουρατζίδικη διάθεση για να σας κάνω μετά τη βάπτιση ..ηρωική ανάρτηση!
Καλή εβδομάδα λοιπόν φίλοι μου, άντε..γυρίστε πίσω πια να γεμίζει το μπλοκοχωριό μας πάλι με δημιουργική διάθεση.
Αχτιδένια φιλάκια!

7 σχόλια:

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Κι εγώ καίγομαι Αχτίδα να δω τις δημιουργίες σου, αλλά τι να κάνω .... θα κάνω υπομονή !!! Καλή συνέχεια και καλή δύναμη !!!!
Σε φιλώ !!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ο κόσμος της Ράνιας Καλημέρα γλυκιά μου φίλη μου, εντάξει..δεν κάνω κάτι το μοναδικό μα..η μαϊμού το μαιμουδάκι της λέει ο λαός μας!!Χαίρομαι με αυτά που κάνω.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά με υγεία,και καλό κουράγιο και έμπνευση για τις δημιουργίες σου καλή μου "αχτίδα".Μαρία της εξπρές.

Αμαλία είπε...

Καλημέρα καλή μου,
Χρόνια μας πολλά από την μεγάλη γιορτή που πέρασε.
Η αντίληψη που έχεις για την ξεκούραση και η στάση ζωής σου γενικότερα είναι γνωστά πράγματα. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος, κι εσύ είσαι αυτό που είσαι.
Τα έργα σου θα τα δούμε φαντάζομαι σε ένα πληρέστατο φωτογραφικό ρεπορτάζ μετά τη βάφτιση του μπεμπούλη.
Να έχεις καλά αποτελέσματα. Σας φιλώ όλους και τη μυτούλα της.

...irida... είπε...

χρονια πολλα γλυκια μου!καλη δυναμη!καλη συνχεια!!

syros2js είπε...

Εγώ δεν ανυπομονώ να δω τί ετοίμασες! Είμαι τόσο σίγουρη πως θα μείνω άφωνη και έτσι απλά.... περιμένω! χιχι!
;-)
Ελπίζω όλα να είναι καλά με την επίσκεψη στο γιατρό...
❤❤❤
ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

akrat είπε...

εύγε χρόνια πολλά