Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Αγχώνομαι!!!!!


Λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή της Παναγιάς μας, ελάχιστες εβδομάδες πριν από τη βάφτιση του μωρού μας κι εγώ με ένα χάος στο εργαστήρι μου κάθε μέρα "σβήνω" και κάτι από τη λίστα των όσων έχω να κάνω. 
Η κόρη μου βέβαια φροντίζει να έχω πάντα...δουλειά! Όλο και κάτι μου παρουσιάζει και μου λέει :
- Μαμά θα το φτιάξεις κι  αυτό;
Χθες τελείωσα το βιβλίο ευχών και σήμερα "πρέπει" να τελειώσω τη λαμπάδα  που μου παρουσίασε κάποια προβληματάκια  στο όπως ήθελα να τη φτιάξω. Όμως..που θα πάει..θα βρω τη λύση ! Άλλο πρόβλημα το τραπεζομάντηλο που θα έβαζα και είναι μικρότερο από εκείνο το τραπέζι που μας δίνουν.
 Η βάπτιση τελικά γίνεται 6 το απόγευμα γιατί ο παππάς ήταν ..διακοπές και τις κάνει όλες μαζεμένες στη σειρά....ήμαστε οι τελευταίοι..αγχώθηκα!
Αγχώθηκα, ναι το παραδέχομαι..πάντα θέλω να.."ελέγχω" τις καταστάσεις ειδικά στη δουλειά μου, όταν είχα τη χονδρική όλοι έλεγαν για την ακρίβεια στις παραδόσεις μου και..αυτό με ακολουθεί μέχρι τώρα σε κάθε τι που κάνω.Δεν αργώ ποτέ σε ραντεβού..δεν μου αρέσει να με.."στήνουν" το θεωρώ αγένεια..
Παραξενιές φίλοι μου..όλοι τις έχουμε.
Τη Δευτέρα είχα σκοπό με τον Δημήτρη να πάμε στο Λαχανά που μας προσκάλεσε ο συμπέθερος μας σε ..Ποντιακό γλέντι λαογραφικού συλλόγου για τη γιορτή της Παναγιάς , το ήθελα πολύ είναι αλήθεια όμως.. οι ώρες είναι απαγορευτικές για μένα..Ακούτε βρε παιδιά..η εκδήλωση αρχίζει στις..9 το βράδυ!!!! Εγώ στις 11 βρίσκομαι πάντα στο κρεββάτι μου αφού τα φάρμακα που παίρνω για την Πάρκινσον ...τερματίζουν! Έπειτα έχω τη Κλώντη που στις 9 πρέπει να βάλω Ινσουλίνη αφού πρώτα τη ταΐσω..την επόμενη το πρωί έχω ραντεβού με τη Νευρολόγο για το πρόβλημα που έβγαλε η Μαγνητική..άστα να πάνε ( αυτό πάντως δεν με αγχώνει). 
Σήμερα πάντως έχει δροσιά, το βράδυ ήταν υπέροχα χωρίς ανεμιστήρες πλέον και ...αγχώθηκα τι να φορέσω στη βάπτιση αν ο καιρός γίνει απρόβλεπτος..νάτο πάλι το άγχος μου..δεν θεραπεύομαι παιδάκια μου. Ο Δημήτρης με βλέπει και λέει: 
-Τέρμα ..το επόμενο καλοκαίρι θα σε πάρω και θα φύγουμε μακριά , θα πάμε μία ..κρουαζιέρα και θα πετάξουμε κινητά!
-Κάτσε να δούμε τι και πως θα ήμαστε το..επόμενο καλοκαίρι..μας διαβάζουν και οι φίλοι και θα μου το "κτυπούν"αν δεν γίνει έτσι!!!!!!!!!!!!!!!
"Ψαράκι " φίλοι μου..τι περιμένετε..ζει με όνειρα..ενώ εγώ ο Δίδυμος ζω και στα δύο..το ένα μου πόδι στο όνειρο και το άλλο στη ρεαλιστική πλευρά της ζωής.
Καλημέρα λοιπόν, ο καφές μου τελείωσε ..πάω να στρωθώ στη δουλειά, να ..λύσω τα προβλήματα στη λαμπάδα και..βλέπουμε!
Αχτιδένια φιλάκια!

9 σχόλια:

airis είπε...

αχτίδα μου ...μία από τα ίδια! Σήμερα τελειώνω το ευχολόγιο γι ατο γάμο του ανιψιού και το άγχος έχει χτυπήσει κόκκινο! Σε νιώθω!
Είναι και η τελειομανία μας όμως στη μέση ε; Παραδέξου το !
Πολλά φιλιά!
@

Αμαλία είπε...

Καλή μου αχτιδούλα,
Είσαι μέσα στο άγχος της προετοιμασίας, αλλά στο τέλος θα γίνουν όλα όπως πρέπει και με το παραπάνω. Πρόσεχε την υγεία σου. Όλα αυτά την επιβαρύνουν. Καλά σου λέει ο Δημήτρης σου για του χρόνου το καλοκαίρι. Μακάρι να γίνει έτσι.
Σας φιλώ όλους και φυσικά τη μυτούλα της.

LitsArt είπε...

Μα πώς να μην εχει αγχος ενας ανθρωπος σαν εσενα που τα θελει ολα στην εντελεια;ευχομαι το αγχος σου να ειναι δημιουργικο κ να γινουν ολα στη βαπτιση υπεροχα!!καλο τριημερο κ καλα να περασετε!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ airis πράγματι..αυτό ακριβώς, τα θέλω όλα όπως τα..σχεδιάζω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αμαλία μου πριν λίγο τελείωσα τη λαμπάδα..όπως ακριβώς την ήθελα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ LitsArt από σένα γλυκιά μου πήρα πολλές ιδέες για αντικείμενα που δεν ήξερα όπως το καδράκι αναμνηστικό της βάπτισης.

ClodieAnthi είπε...

Όλα καλά θα πάνε!!!!Ποτέ δεν μας έχετε απογοητευσει! Να προσέχετε την υγεία σας και της Κλώντης φυσικά.
Φιλιά πολλά,
Ανθή

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Δεν σε φοβαμαι εσενα φιλεναδα.. όλα θα τα πρόλάβεις.... τέλεια θα είναι όλα.. χαρι στην γιαγια που φρονιζει για όλα...απλα ειναι το αγχος που σε κανει να φοβασαι... ομως ξερουμε οτι θα τα προλαβεις... σε καταλαβαινω απολυτα...τα ιδια επαθα τον περασμενο μηνα ... αλλα όλα κλα πηγαν ...θα σε παρω να τα πουμε...ναι; καλή Παναγια γλυκια μου .. Εκεινη θα σου δωσει δύναμη... σε φιλώ.... !!!

syros2js είπε...

Πάντως, εγώ το μόνο που θα ευχηθώ είναι να είναι όλα καλά με το ραντεβού σου με τον νευρολόγο...
Όλα τα υπόλοιπα, είσαι τόσο αστέρι που θα τα φέρεις εις πέρας και όλοι πάλι θα παραμιλάμε με τις ομορφιές που θα μας δείξεις!!!
;-)
Μια αγκαλιά μεγάλη, κορίτσι μου! ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!