Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Δεν έχω κέφια..




Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλοι μου, πήγα στο κτήμα..μία όμορφη Ανοιξιάτικη μέρα όμως..ήμουν ξαπλωμένη στο τροχόσπιτο με το κέντημα μου όλη μέρα. Οι γείτονες βέβαια με επισκέφτηκαν , μου κάνανε παρέα για λίγο και μετά καθίσαν έξω στο κιόσκι μας κι εγώ..μέσα..με το κέντημα!
Βέβαια δοκίμασα να βγω , κάθισα λίγο μα το γόνατο μου με τον  προστατευτικό νάρθηκα με εμπόδιζε να κάθομαι  και να το λυγίζω. Τα βράδια δύσκολα , το προστατευτικό μου προκάλεσε αλλεργία στο δέρμα, γέμισα φουσκάλες και κοκκινίλες.........
Ήταν όμως υπέροχες μέρες φίλοι μου , ηλιόλουστες, τα δένδρα μας ανθισμένα, τα πάντα γύρω μας πράσινα, οι πρώτες μαργαρίτες. 
Ο Δημήτρης μου με τους γείτονες άρχισαν τη κατασκευή του δεύτερου στεγάστρου για το τροχόσπιτο κι εγώ..δεν μπορούσα να κάνω ούτε καν καφέδες..δεν με άφηνε  ο αφιλότιμος , μου έκρυψε ακόμη και τις παντόφλες μου! 
Μετά ήρθε το τρακτέρ και του όργωσε το μέρος που ήθελε να βάλει τα εξωτερικά φυτά του και ένα άλλο κομμάτι από τη μία άκρη μέχρι την άλλη σαν λωρίδα , μετά τα φρεζάρισε μόνος του και την Κυριακή  φύτεψε πατάτες!!!
Εγώ..μέσα...στο τροχόσπιτο με τη Κλώντη αγκαλιά και το κέντημα που αν συνεχιστεί αυτό θα το τελειώσω σε λίγες εβδομάδες!
Σε λίγο πάω στον Ορθοπεδικό να δείξουμε τη Μαγνητική, να μου πει τη γνώμη του αν και μου την είπε πριν καν με στείλει για Μαγνητική.
Ναι είναι αλήθεια..έχω μελαγχολήσει, είναι μία κατάσταση που την ξαναπερνώ για..3η φορά φίλοι μου. 
Την πρώτη πριν χρόνια το 2000 είχα πέσει από τις σκάλες  και είχα καταστρέψει τον αστράγαλο μου και τη κνήμη,(  ένα χρόνο έκανα να περπατήσω ) με  3 εγχειρήσεις, λάμες, βίδες... Μετά πριν 3μιση   χρόνια η εγχείρηση ισχίου, ένα μήνα σε κέντρο αποκατάστασης και άλλο τόσο στο σπίτι, τώρα αυτό.. 
Βγήκαν από την αποθήκη όλα τα ..σχετικά. όλα τα ορθοπεδικά τα έχω !!!
Είπα ότι δεν θα σας γκρινιάζω;..γράψτε λάθος..γράψτε ψέμα..είμαι στεναχωρημένη, είμαι χάλια...
Αχτιδενια φιλάκια

22 σχόλια:

Αμαλία είπε...

Καλημέρα γλυκειά μου,
Φυσικά και είσαι στεναχωρημένη. Ποιός θα χαιρότανε σε αυτή την κατάσταση;
Μην νοιώθεις ενοχές, γκρίνιαξε και λίγο για να ξεδίνεις.
Εύχομαι να μην χρειαστεί επέμβαση και να αποκατασταθεί το πόδι σου εν καιρώ βέβαια.
Αλλά κι αν χρειαστεί, εσύ το θηρίο θα το αντιμετωπίσεις.
Σε φιλώ.

χριστινα είπε...

Αχτιδα μου καλημερα!!!!! Αχ αχτιδα μου εξω απο τον χορο ολοι πολλα τραγουδια λεμε! εχεις περασει τοσα με θεματα υγειας που αφορουν την ειδικοτητα γιατρου ορθοπεδικου και ξερεις!!!! Και πονας και θελεις πολυ υπομονη ....υπομονη και δικαιως σε πιανει το παραπονω καλη μου! Ευχομαι την καλυτερη διαγνωση απο την σημερινη σου επισκεψη στους γιατρους. Εσυ δεν το βαζεις κατω. Εχεις την αγαπη ολων των δικων σου, την αγαπη και ολων των φιλων που σε νοιαζονται. Κοριτσακι μου ολα καλυτερα σημερα!!!!!!!!!! σε φιλω μ αγαπη χριστινα67

...irida... είπε...

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑς ΑΧΤΙΔΑ!!

Unknown είπε...

Περαστικά πονεμένη Αχτίδα!!
Μην το βάζεις κάτω!!! Έχεις αντέξει τόσα και τόσα!!!
Βέβαια γκρίνιαξε για να ξεδίνεις... εδώ γκρινιάζουμε εμεις με λιγότερα προβλήματα...
Με τη βοήθεια του Θεού, υπομονή και ξεκούραση θα το ξεπεράσεις κι αυτό!!!

Unknown είπε...

Θα περασει μανούλα μου κ αυτο!!ολα περνάνε!!θυμάσαι πόσες φορές το έχουμε πει;;;σ αγαπώ!!!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Aχ.. αυτά τα πεσίματα φιλεναδα μου πολλες φορες δεν είναι σοβαρα αλλα η ιαση τους θελει υπομονη και καιρό και απο οτι διαβασα το έχεις ξαναπερασει..αχ.. να φυγει και να μην ξαναγινει ποτε πια.. να γνεις γρ΄ηγορα καλα .. να κανεις οτι σου λενε οι γιατροί αυτο ξερουν αγαπη μου καλύτερα..οσο πιο καλό κορίτσι εισαι .. τοσο πιο γρηγορα θα αναρωσεις.. περσατικα σου ευχομαι ολοψυχα.. θα τα πουεμ συντομα... να προσεχεις ναι; φιλακιααα.!!!

ΑΜΑΜΕΛΙΔΑ είπε...

ΑΧΤΙΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ Γ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ. ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑ. ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

Funky Monkey είπε...

Πώς να μην γκρινιάξεις; Σε καταλαβαίνω... Κάνε όμως όσο μπορείς υπομονή και θα περάσει. Βρες εναλλακτικούς τρόπους να αξιοποιήσεις το χρόνο σου, ξεκουράσου...
Φιλιά και περαστικά!

Nena είπε...

Μόλις τώρα το έμαθα....περαστικά Αχτίδα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα...δύο μήνες πέρασα με κάταγμα στη φτέρνα...και δεν είχα και κέντημα...μόνο διάβαζα! Ελπίζω και εύχομαι γρήγορα να σηκωθείς! Καλή δύναμη, φιλάκια πολλά!

Nena είπε...

Μόλις τώρα το έμαθα....περαστικά Αχτίδα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα...δύο μήνες πέρασα με κάταγμα στη φτέρνα...και δεν είχα και κέντημα...μόνο διάβαζα! Ελπίζω και εύχομαι γρήγορα να σηκωθείς! Καλή δύναμη, φιλάκια πολλά!

Ελένη Φλογερά είπε...

Αχτίδα μου περαστικά σου, οπλίσου με δύναμη και υπομονή και όλα θα περάσουν.
Φιλάκια πολλά!

Δάφνη Χρονοπούλου/ Daphne Chronopoulou είπε...

Περαστικά σου Αχτίδα,
τι να πω;
Μόνο πως είσαι γενναία και γεμάτη ζωή και δικαίωμά σου να γκρινιάξεις και λίγο όταν είσαι στις κακές σου!

Άννα είπε...

Υπομονη Αχτιδα... θα το ξεπερασεις κι αυτο! Ενα γλυκο φιλι σου στελνω!

syros2js είπε...

Δυστυχώς, αναγκάζομαι να σου γράψω μια λέξη που αντιπαθώ πολύ: Υπομονή, κορίτσι μου...
Να ξέρεις, είμαι με το μέρος του κύριου Δημήτρη αυτή τη φορά! Καλά έκανε και σου έκρυψε τις παντόφλες. Θέλουμε να μην πονάς και θέλουμε να γίνεις γρήγορα καλά!
Όταν κάτι σε στεναχωρεί να το λες, να μην το κρατάς μέσα σου και μάλιστα σε αυτή την περίπτωση, δικαιολογείσαι απόλυτα...
Ελπίζω αυτό που θα σου πει ο γιατρός να είναι καλό...
Έχεις όλη την αγάπη και όλη τη θετική μας σκέψη!
ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κορίτσι μου!

BUTTERFLY είπε...

Αχτιδουλα μου... γλυκεια μου... κι αυτο θα περασει!!!

BUTTERFLY είπε...

Αχτιδουλα μου... γλυκεια μου... κι αυτο θα περασει!!!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Αχτίδα μας γλυκιά .... κι αυτό θα περάσει !!!!!! Μην απελπίζεσαι καλή μου, κάνε υπομονή και ξέρεις εσύ ..... θα του πάρεις τον αέρα !!!!! Και αν θες να γκρινιάζεις για να ξαλαφρώνεις εμείς εδώ είμαστε !!!! Σου στέλνω μια αγκαλιά και τα φιλιά μου !!!!

Ariadni St. είπε...

Καλημερα γλυκια κυρια Γεωργία, θα περασει κι αυτο, μην ανησυχειτε, δυστυχως εγινε! Δεν πρέπει να πτοείστε όμως! Ετσι ειναι οι αντρες καταπιάνονται με τις δουλειές, ειναι το αγχολυτικο τους!
Σας φιλώ γλυκά

mononai.blogspot.gr
fetoula.blogspot.gr

Κική Κωνσταντίνου είπε...

αχ γλυκουλα μου...
στεναχωριεμαι και εγω μαζι σου
στεναχωριεμαι και για εσενα και για εμενα
περναω και εγω μια δυσκολη φαση της ζωης μου, ισως τη δυσκολοτερη και εχω πεσει πολυ ψυχολογικα αλλα το μοιραζομαι με ελαχιστους ανθρωπους.
λεω σημερα, αυτη τη στιγμη εδω, να ενωσουμε τη δυναμη μας και να πανε ολα καλα για εμας. να ανεβουμε ψυχολογικα και να ειναι περαστικα μας.
σε φιλω γλυκια μου
σε φιλω και σε στηριζω

LitsArt είπε...

καλημέρα και καλά αποτελέσματα από τον γιατρό...
χρόνια πολλά!

Σοφία Τσιμάρη είπε...

αχ ψυχη μου αν δεν γκρινιαξεις σε μας..αν δεν τα πεις σε μας...σε ποιον θα τα πεις...ειμαι σιγουρη θα σου περασει συντομα θα βρεις κατι να κανεις ακομα κ ετσι...αχ ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ακου εκρυξε τις παντοφλες!!!!ποσο τυχερη εισαι που χεις τετοιο ανθρωπο διπλα σου ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ

Katerina V *Pause blog* είπε...

Είσαι τόσο δυνατή Γεωργία μου κι έχεις κάθε δικαίωμα να γκρινιάξεις να ξεσπάσεις.
Τι να πω.. Αναρωτιέμαι μερικές φορές γιατί η ζωή να ταλαιπωρεί συχνά τους καλούς ανθρώπους.. Έχω καταλήξει σε ορισμένα συμπεράσματα. Ο τρόπος που διαχειρίζονται τα προβλήματα φωτίζει το δρόμο σε πολλούς αδύναμους και δίνει μαθήματα ζωής. Εύχομαι να το ξεπεράσεις όσο πιο σύντομα γίνεται, καλή δύναμη Αχτίδα μας μέσα από την καρδιά μας..