Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Τι να πρωτοπώ..όλα μου συνέβησαν...



 Τι να σας πρωτοπώ φίλοι μου, χθες λοιπόν ήταν μία άσχημη μέρα, αχ! αυτός ο Μάρτης δεν μου έκανε ποδαρικό καλό. 
Από που να πιάσω και να πω..το αυτοκίνητο μας στο συνεργείο μας έβγαλε ένα ..μνημόνιο χειρότερο του Τσίπρα και ο καημενούλης ο άνδρας μου μεταχειρίστηκε λεωφορείο για να κατεβεί στο κέντρο και...του έκλεψαν τα χρήματα του χωρίς να το καταλάβει!!!  Δεν σας λέω..το φυσούσε και δεν κρύωνε , όσο για μένα αποφάσισα να πάω στο γιατρό μόνη μου αφού "πάρκαρα" τη Κλώντη  στα παιδιά που μου την περιποιούνται μια φορά το μήνα. .
Η πίτα και το κέικ που  πήγα στο γιατρό είχε "ολόθερμη" υποδοχή όπως καταλαβαίνετε μα έφυγα από εκεί μετά 2 ώρες σαν ζαλισμένη κότα!
Τώρα γιατί σας τα λέω αυτά; Σας αρχίζω από τα..καλά για να σας πάω στα δύσκολα! Να σας πω πρώτα για τη δική μου μικρή πρωινή περιπέτεια. Στο γυρισμό λοιπόν από το γιατρό είχε πολύ κόσμο παντού,μεσημέρι βλέπετε,  δεν μπόρεσα να σταματήσω ταξί οπότε βλέποντας τη στάση του αστικού μπροστά μου κατάφερα και ανέβηκα κουρασμένη γιατί δεν είχα πάρει το μπαστουνάκι μου από το σπίτι επειδή κρατούσα τη πίτα.
Ένοιωσα ανακούφιση όταν  ευτυχώς σηκώθηκε μία κοπέλα  ευγενικά να μου δώσει τη θέση της . Εδώ έγινε η ..σκηνή φίλοι μου..μέχρι να περάσω στη θέση ένας κύριος με έσπρωξε , πέρασε από πίσω μου και κάθισε εκείνος. 
Η ευγένεια φίλοι μου..η ευγένεια δεν υπάρχει πλέον.. μη νομίζετε ότι έκανα σκηνή, δεν του είπα τίποτε , όμως η κοπέλα που σηκώθηκε "καθάρισε " για μένα!!! 
-Σήκω..σήκω μη τα ..πάρω στο κρανίο (ουάουυυ!) και γίνει εδώ χαμός!
Αισθάνθηκα άσχημα,πολύ άσχημα που εξ αιτίας μου γινόταν φασαρία.  Της είπα ότι δεν χρειάζεται , να μη στεναχωριέται ,ο ..κύριος ήταν περίπου 40 ετών και ίσως η ευγένεια δε ήταν μέσα στα προσόντα του. Τελικά αφού έγινε θέμα σε όλους εκεί ( εκτός από εμένα) σηκώθηκε  με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα και φεύγοντας πήγε να χτυπήσει τη κοπέλα . Τότε η μικρή ( γύρω στα 20 ) του λέει :
- Χτύπα ρε, τόλμα..θα σου το κόψω από τη ρίζα! 
Χαμός φίλοι μου...τι το ήθελα το λεωφορείο , δεν είμαι εγώ για καυγάδες, ήμουν που ήμουν ζαλισμένη έγινα.. χάλια. 
Γυρίζοντας σπίτι μέχρι να ξεντυθώ γυρίζει και ο άνδρας μου που πήγε να φέρει και τη Κλώντη για να μου πει ότι τον..έκλεψαν στο αστικό. Τον κάλμαρα όσο μπορούσα, και βέβαια δεν του είπα για τα δικά μου και ψάχνει να τον..βρει!!!! Παρηγορούταν λέγοντας με ( για να τα ακούει πρώτα εκείνος) :
-Ίσως τα είχε ανάγκη αυτός που μου τα πήρε!
-Ανάγκη και κλοπή ; 
Αλήθεια φίλοι μου..υπάρχει ακόμη ευγένεια; Εγώ προσωπικά λέω πάντα ευχαριστώ όταν μου πουλάνε κάτι και συγνώμη όταν σπρώξω κατά λάθος κάποιον στο δρόμο. 
Προσέχω πως μιλώ στις πωλήτριες, σκέπτομαι ότι είναι όρθιες όλη μέρα και ανέχονται ένα σωρό απαιτήσεις. Μιλώ στο πληθυντικό γιατί έτσι μου..έμαθαν να μιλώ σε μεγαλύτερους και ανθρώπους που δεν γνωρίζω πολύ καιρό. 
Θα μου πείτε..είμαι παλιοκαιρίσια..ίσως..μα δεν θέλω να χάνονται πράγματα που μας κάνουν να ήμαστε ξεχωριστοί και..άνθρωποι πάνω από όλα.
Έτσι φθάνω και στα..δύσκολα , τα βραδινά που είναι από τα ξαφνικά, τα απρόοπτα . Κουρασμένη από τα πρωινά μου άφησα το Δημήτρη  να βλέπει τηλεόραση και πήγα να κοιμηθώ σχεδόν 10 παρά.., έσκυψα να βάλω στη Κλώντη νερό , ίσως μου έπεσαν σταγόνες κάτω στα πλακάκια του διαδρόμου..ποιος ξέρει..το γεγονός είναι ότι λόγω της αστάθειας που έχω γλίστρησα και έπεσα με το δεξί γόνατο φαρδιά πλατιά φίλοι μου.
Αφάνταστος ο πόνος, νόμιζα ότι το έσπασα, στις φωνές μου έτρεξε ο Δημήτρης, χαμός..έκλαιγα και έλεγα ότι δεν θέλω να φωνάξει ασθενοφόρο που έλεγε, δεν έχω την άνεση χρόνου για νοσοκομεία και αρρώστιες..με χρειάζονται..ήταν να κρατήσω το μωρό δύο μέρες..
Με σήκωσε με δυσκολία , σχεδόν με έσυραν στο κρεββάτι , πάγος, υγρό για πόνους, χάπια κι εγώ έκλαιγα από το πόνο. Το "σύρμα" έπεσε, οι κόρες μου φώναζαν για γιατρό και ακτίνες, πάτησα πόδι και υποσχέθηκα να πάω πρωί πρωί στον Άγιο Λουκά.
Σήμερα λοιπόν όλη τη μέρα εκεί, ευτυχώς έχω στο σπίτι όλα τα σχετικά για..αναπήρους!!! Από Π μέχρι πατερίτσες!
Ευτυχώς δεν ήταν σπάσιμο όμως ο Ορθοπεδικός που με εξέτασε διέγνωσε πολλαπλός τραυματισμός γονάτου, ρήξη πλαγίων συνδέσμων και πιθανόν σπάσιμο μηνίσκου και μου έδωσε Μαγνητική που θα κάνω το απόγευμα.προσεύχομαι να μην είναι κάτι τέτοιο γιατί θα πρέπει να κάνω εγχείρηση βέβαια απλή όπως μου είπε..όμως..δεν θέλω! 
Έτσι με νάρθηκα τώρα σπίτι κουράζω το Δημήτρη δυστυχώς και τις κόρες μου που στεναχωριούνται και σπάνε τα τηλέφωνα.
Περαστικά μου λοιπόν..ας ελπίσω να περάσει γρήγορα..φίλοι μου θα σουλατσάρω στα μπλοκόσπιτα σας, περνάω μία κακή περίοδο μα προσεύχομαι στο Θεό να φύγει γρήγορα γιατί δεν είμαι για κρεβάτι εγώ.
Αχτιδένια φιλάκια!

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά σας και ολά να πάνε καλύτερα!!!

Αμαλία είπε...

Βρε καρδούλα μου,
Πάρτε καμμιά σκορδοπλεξούδα με μπλε ματάκια επάνω...
Μια κακή μέρα ήταν και πήγε στο καλό της.
Πρόσεξε το πόδι σου διότι, όπως λες κι εσύ, δεν είσαι για χειρουργεία και όλα τα άλλα θα ξεχαστούν. Κρίμα τα λεφτά που σας άρπαξαν, αλλά έχει ο Θεός και για σας και για τον κλέφτη. Λίγη παραπάνω προσοχή.
Σας φιλάω και σας εύχομαι περαστικά.

Funky Monkey είπε...

Αμάν, βρε Αχτίδα μου, τι μέρα κι αυτή! Πω πωωωω!
Τι να πω, δε θα επικεντρωθώ στα χρήματα, γιατί αυτά δεν έχουν τόση αξία όση έχει η υγεία - ελπίζω το χτύπημά σου να μην αποδειχτεί κάτι πολύ σοβαρό και να περάσει γρήγορα, χωρίς να χρειαστείς χειρουργείο.
Όλα να πάνε καλά, περαστικά και προσοχή!
Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω ...περαστικα σου ,σιδερενια !!!!!!! Φιλια .Στελα .

ANNA FLO είπε...

Πω πω πω τι είναι όλο αυτό;;; Περαστικά, να είναι μόνον αυτό θα πω, αλλά πια τα έχω χάσει, τι να πω; Δεν έχω λόγια. Τώρα πονάς με το νάρθηκα; Αχ εύχομαι η μαγνητική να μη δείξει τίποτε για χειρουργεία και τα σχετικά και θα περάσει. Αχ βρε Αχτιδούλα μου, αχ πόσο στενοχωρήθηκα!
Περαστικά και αυτά!
Πρόσεχε!
Φιλιά πολλά

syros2js είπε...

Αχ, Αχτιδούλα μου! Τί λες, κορίτσι μου? όλα αυτά έγιναν? Τί να πω?
Άλλο κακό να μη σας βρει... Μακάρι όλα να περάσουν γρήγορα και εύχομαι να είσαι καλά και να μην πονάς... Γρήγορη ανάρρωση, γλυκό μου πλάσμα! Δεν θέλω να σε κουράζω, μα να ξέρεις πως σας στέλνω όλη μου τη θετική σκέψη!
ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και θεραπευτικά!

BUTTERFLY είπε...

Αμαν βρε Αχτιδουλα μου σας ματιαξαν!!! Περαστικα και μη στεναχωριεσαι!!!

BUTTERFLY είπε...

Αμαν βρε Αχτιδουλα μου σας ματιαξαν!!! Περαστικα και μη στεναχωριεσαι!!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Αχ βρε Αχτιδάκι μου ελπίζω να μην πονάς και όλα να περάσουν γρήγορα!!!!! Για τα υπόλοιπα τι να πω.... ευγένεια??? τι είναι αυτό??? αλλά η μικρή είχε τσαγανό, τωρα για την κλοπή.... εδώ στην Αθήνα καθημερινό φαινόμενο.... μα όποιος έχει ανάγκη ευτυχώς δεν κλέβει!!!! Θα σε πάρω τηλέφωνο να τα πούμε!!!!! Φιλάκια πολλά!!!

TzinaVarotsi είπε...

περαστικά Αχτίδα μου.. περαστικά κι αγύριστα!..
καμμιά φορά μας έρχονται μαζεμένα και τότε πρέπει να κάνουμε υπομονή και κουράγιο..
φιλιά καλή μου!

Unknown είπε...

Αχ Αχτίδα μου λυπάμαι πολύ ... Περαστικά ..
φιλάκια πολλα

Λένα είπε...

Αχτιδούλα μου περαστικά σου και γρήγορα. Ετσι πάει το πράγμα, δυστυχώς.
Του ενός κακού..μύρια έπονται.Ας ειναι μέχρι εδώ κορίτσι μου και όλα καλά
από εδώ και πέρα.Τα φιλιά μου!!!!!!

Ariadne είπε...

Αμάν βρε Γεωργία και τι δεν έπαθες σήμερα!Περαστικά σου βρε παιδάκι μου τι να πω ας ελπίσουμε ότι δε θα χρειαστείς εγχείρηση κοίτα να ξεκουραστείς λίγο τώρα να δούμε τι θα γίνει. Αχ, μωρέ κρίμα. Φιλάκια πολλά.
Αριάδνη AriadnefromGreece!

Ελένη Φλογερά είπε...

Καλή μου Αχτίδα τι ήταν όλα αυτά που έπαθες... Περαστικά σου, εύχομαι τα καλύτερα και να προσέχεις.
Από εδώ και κάτω να έχεις ένα καλό μήνα!
Φιλιά!

litsa t. είπε...

Κυρια Γεωργια ουδεν σχολιο.περαστικα και ολα να πανε καλα.

Λήμνος είπε...

Περαστικά σου, Αχτίδα μας!!!

Δημιουργία είπε...

Στεναχωρήθηκα Γεωργία μου με τα νέα σου. Εύχομαι να μην είναι τόσο άσχημα τα πράγματα και να έχεις γρήγορη ανάρρωση.

nikol είπε...

Πραγματικά τόσα άσχημα σε μια μέρα Αχτιδούλα μου !! Μακάρι να μη χρειαστεις επέμβαση και σου εύχομαι περαστικά σου από την καρδιά μου !!!

Kitchen Stories είπε...

Αχ Αχτίδα μου, μα όλα μαζεμένα να έρθουν!
Κάνε κουράγιο γλυκιά μου, να γίνει το γόνατο σου καλά, να μην πονάς και όλα τα υπόλοιπα διορθώνονται.
Να προσέχεις, ε;

Εύχομαι σύντομα να σε διαβάσω πιο αισιόδοξη και πιο χαρούμενη!
Φιλιά πολλά και πολλή θετική ενέργεια για σένα.
Ζ.

Maria είπε...

Εύχομαι να είναι γρήγορα περαστικά σου και όλα να πάνε καλά!!!
Έστω και καθυστερημένα σου εύχομαι καλό και ευλογημένο μήνα!!!!

ruth_less είπε...

Ουδέν σχόλιο κι από μένα!
Τι να πρωτοσχολιασω...
Να είναι γρήγορη η ανάρρωση σου εύχομαι μόνο και περαστικά Αχτίδα μου.

Marie-Anne είπε...

Μα όλα μαζί σας έτυχαν, βρε Αχτίδα μου!!
Το πιό σοβαρό βέβαια είναι το πόδι σου και ελπίζω να είναι καλά τα αποτελέσματα της μαγνητικής! Περαστικά και γρήγορα, εύχομαι!

Ηλιοκέντητη είπε...

Δυστυχώς όταν ξεκινάει ένα κακό έρχονται άλλα δέκα από πίσω του...είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και σε όλους μας γι'αυτό μην πτοείσαι Αχτιδούλα,θα περάσει κι αυτό!
Εύχομαι σύντομα καλή ανάρρωση :))
φιλάκια πολλά

και καλώς σε βρήκα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΛΑΦΡΩΣ...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΈΝΗ...ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ .ΚΑΘΗΛΏΘΗΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ, ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΛΑ..ΣΥΓΝΩΜΗ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ Η ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΙΣ ΑΧΤΙΔΕΣ......

κυκλάμινο είπε...

Γλυκούλα μου περαστικά σου!!!!! Εύχομαι να είναι το τελευταίο στραβό που σε βρίσκει. Φιλιά

Ανώνυμος είπε...

Πω πω πω!!! Και έλεγα ότι εμένα μου μπήκε στραβά ο Μάρτης!!!! Ελπίζω να μη χρειαστεί να εγχειριστήτε, και σήμερα να πονάτε λιγότερο. Υπομονή... Όσο για την κλεψιά, εμένα μου έκλεψαν τον σταυρό μου απ' το λαιμό μου ένας νεαρούλης πυ τάχατες έψαχνε μια οδό, στις 8 το πρωί, σε έναν ήσυχο δρόμο που είχα βγάλει βόλτα το σκυλάκι μου. Το σοκ μου άλλο πράγμα. Ακόμα ονειρεύομαι το χέρι του που απλώνεται, μετά από 4 χρόνια, και εγώ ανήμπορη να φωνάξω απ' τον φόβο, νόμισα ότι θα με πνίξει. Ούτε τη βέρα μου δε φοράω πια!! Να μου κόψουν κανα δάχτυλο;;;Άσε καλύτερα!!! Τέλος πάντων, υπομονή για όλα, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά στην υγεία... Περαστικά και καλημέρα σε όλους σας. Σοφία

AgapameAnDolmas είπε...

πωπω στεναχωρεθηκα τωρα!!!! δε ριχνεις ενα ξεματιασμα καλου καλου;;;; οσο γαι την ευγενεια, θα αφησω ασχολιαστον τον "κυριο" που πηγε να πουλησει τσαμπουκα!! που να φτασει τα χρονια των παπουδων κ να μη σηκωνεται κανεις να κατσει να μαθει!! οσο για τα λεφτα του δημητρη συμφωνω, μακαρι να τα πηρε καποιος που τα εχει αναγκη τουλαχιστον ειναι παρηγοριτικο!!! αχ αχτιδεναι μου εισαι κ μακρυα να ερθω τσουπ τσουπ να σε κανακευσω κ εγω !! σιδερενια περαστικα κ ως εδω το κακο!

Unknown είπε...

Περαστικά Γεωργία μου.Μακάρι όλα να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί εγχείρηση!
Περαστικά και γρήγορα να σταθείς και πάλι στα πόδια σου!!
Όσο για την κλεψιά τι να πω, πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ όπου και να είμαστε!!
Σιδερένια γλυκιά μου
Φιλιά Ζαχαρούλα

Anastasia είπε...

Περαστικά, εύχομαι όλα να πάνε καλά! Καμιά φορά γίνονται όλα τα κακά μαζεμένα.. Υπομονή και θετική σκέψη εύχομαι! Φιλιά.

Sophie Snow είπε...

Αχτίδα μου περαστικά να είναι όλα. Αυτό που προέχει φυσικά είναι η υγειά. Εύχομαι να αναρρώσεις πολύ γρηγορα και να μην χρειαστεί χειρουργείο γιατί σε καταλαβαίνω. Εγώ έχω δυο υπέροχες βδομάδες μπροστά μου με πάγο, ακινησία και επιγονατίδα και ελπίζω όλα να πάνε καλά γιατί η περίπτωση μου δεν επιδέχεται ούτε χειρουργείο. Ας είμαστε θετικές όμως και να μην χάνουμε την πίστη μας στα δύσκολα (Τα γράφω σε σ'ένα να τα θυμάμαι και εγώ:))
Και πάλι περαστικά.

mahler76 είπε...

Ωχ Αχτίδα μου τόσα πολλά μαζεμένα...Περαστικά με το γόνατο εύχομαι.

LitsArt είπε...

μα όλα μαζεμένα σου έπεσαν?
στεναχωρέθηκα πολύ με τις περιπέτειες σου....ε΄υχομαι περαστικά και ελπίζω να γλιτώσεις τα χειρότερα...να λες πάλι καλά που έχεις τον Δημήτρη σου δίπλα σου να σε φροντίζει!

Rena Christodoulou είπε...

Περαστικά σου Αχτίδα μου!!!
Πολύ λυπάμαι που σας έτυχαν όλα αυτά!
Όσο για την ευγένεια, άστα να πάνε, δεν τολμάς να ανοίξεις το στόμα σου να ζητήσεις το δίκιο σου.
Σημεία των καιρών.
Καλή δύναμη και πρόσεχε!!!!
Φιλάκια πολλά!!!!!!

χριστινα είπε...

αχ! αχτιδα μου Καλή δύναμη και υπομονη!!!! Οσα φέρνει η στιγμη δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος! Ελπίζω να είναι το περισσότερο απλό που έχει πάθει το γόνατο σου. Είσαι καλή καραβοκυρησα και ξέρεις ............τις καταιγίδεςτης ζωης να ξεπερνας
και στην ξαστεριά .................Ποιος σε πιάνει!!!!!!!!!!!!!! Γλυκειά μου θα περάσει και αυτό δόξα τον Θεό που δεν ήταν κάτι χειρότερο. Σε φιλώ μ αγαπη χριστινα67.....αυγουστων

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Φίλες μου σας ευχαριστώ όλες, με σκέπτεστε..

χριστινα είπε...

αχτιδα μου γλυκειά σε σκέπτομαι. Η σκέψη είναι και προσευχή. Να έχεις μια γλυκεια νύκτα που θα ξεκουράσει το σώμα και την ψυχή σου. Αύριο μια άλλη μέρα.Καλό ξημέρωμα! Σε φιλώ μ αγαπη χριστινα67