Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Θα ήθελα να απολαύσω...Τι θα θέλατε εσείς;


Όταν είσαι πολλές ώρες σε...ανάπαυση τι άλλο να κάνεις εκτός από το κέντημα ;
Σκέπτεσαι..διασκεδάζεις με παράλογα όνειρα και ψάξιμο μέσα σου τι πράγματα θα ήθελες να δοκιμάσεις και ξέρεις σίγουρα ότι δεν θα τα δεις ποτέ σου! 
Άρχισα χθες από το δεντρόσπιτο..θα ήθελα να είχα ένα..ο Δημήτρης μου λέει ότι αν είχαμε στο κτήμα ένα τόσο μεγάλο δένδρο σίγουρα θα μου το έφτιαχνε. Ξέχασε να σκεφτεί ότι ούτε το πρώτο σκαλοπάτι δεν θα ανέβαινα, χα! χα!.
Λοιπόν ξέρετε πόσο αγαπώ τη θάλασσα, τη χάρηκα με το παραπάνω μα ..δεν χορταίνεται η αφιλότιμη και κάθε χρονιά τη γεύομαι και λιγότερο. Εδώ μπαίνει το όνειρο και το..ίντερνετ και ψάχνεις να βρεις ..το όνειρο.. πολλές φορές δύο σε .. ένα!!!


Νάτο βρε παιδιά..νάτο..δύο σε ένα..το ερημικό νησί που ήθελα πάντα και το ..πλεούμενο μαζί! Μέχρι καταρράχτη έχει το αφιλότιμο αν προσέξατε! Θα μου πείτε..πόση βενζίνη θες για να το κινήσεις; Ακούει η εφορία;..καλέ ας το είχα και ας ήταν αραγμένο ακίνητο στη μέση του πελάγους!
 Απορώ ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν και διατηρούν τέτοια πλεούμενα, πάλι βλακείες λέω..αμέτρητοι δυστυχώς όσοι και αυτοί που στερούνται ακόμη και τη προς το ζειν.
Τέλος πάντων..για όνειρο δεκτό θα το απολάμβανα μέχρι το τελευταίο σκαλί του!
Προς το παρόν ..πάω για ΣΚ στο κτήμα..καλό και το τροχόσπιτο, οι καλοί μου γείτονες, το φεγγάρι από το παράθυρο δίπλα στο κρεβάτι μου, το πρωινό με το φως του ήλιου και το άκουσμα της Κυριακάτικης λειτουργίας από το χωριό που ακούγεται λες και είναι δίπλα μας.
Λοιπόν..καλά να περάσετε κι εσείς με όσους αγαπάτε και βέβαια..θέλω να μάθω τι κρυφό "υλικό" όνειρο έχετε εσείς!
Αχτιδένια φιλάκια

17 σχόλια:

Αμαλία είπε...

Καλησπέρα Αχτιδούλα,
Κοίτα χρυσή μου να γίνεις καλά και να επανέλθεις στις συνήθεις δραστηριότητές σου, γιατί η απραξία σε σπρώχνει σε επικινδύνως πανάκριβα μονοπάτια :)))))
Ποιoς να το έχει αυτό το πλωτό χωριό άραγε; Καταπληκτικό είναι, δεν λέω, αλλά πάω στοίχημα ότι εσύ έχεις πράγματα που αυτός ο άνθρωπος ζηλεύει, και δεν φτάνουν τα λεφτά όλου του κόσμου να τα αγοράσουν, διότι δεν αγοράζονται.
Να περάσετε όμορφα στο κτήμα σας και να μου φιλήσεις τη μυτούλα της.
Την καληνύχτα μου.

ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ είπε...

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ Σ\Κ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ?ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΜΕ ΑΝΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ...ΧΑ!ΧΑ!ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΣΤΕΡΙΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΩΝΤΟΥΛΑ

Χριστίνα χαλκιοπουλου είπε...

Αχτιδα μου αγαπημενη σου εστειλα ενα μειλ..........κονσερβα!!! Ελπιζω να το χαρεις!!!!!!!!!! ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ και μπορείς να ταξιδεύεις στα όνειρα σου!!!! Καλό ξημέρωμα.....
Φιλώ σε Χριστίνα 67

syros2js είπε...

Να σου πω την αλήθεια, εγώ το δεντρόσπιτο θα προτιμούσα! (Είμαι τρελή, ε??!)
:-)
Πάντως, αν τύχει και αποκτήσει καμία αυτό το σούπερ πλεούμενο(!), θα κάνουμε κάτι γιορτές, άλλο πράγμα! Τα καλύτερα πυροτεχνήματα θα ρίξουμε!!!
Να περάσετε όμορφα, κορίτσι μου! ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά! Καλό βραδάκι!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Τα όνειρά μου είναι λίγο πιο γήινα Αχτίδα !!! Ένα εξοχικό άνετο και πίσω να είναι βουνό και μπροστά θάλασσα γιατί το δικό μου είναι στο βουνό μόνο !!!!!
Καλό Σαββατοκύριακο, καλά να περάσετε και όταν τελειώσεις το κέντημα να μας το δείξεις !!!
Τα φιλιά μου !!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ "ΔΩ" ΑΠΌ ΤΟ ..ΤΑΜΠΛΕΤ ΦΕΎΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ!

Ελένη Φλογερά είπε...

Λοιπόν έχω παραγγείλει ένα τέτοιο πλεούμενο και τον άλλο μήνα το παραλαμβάνω οπότε θα σας καλέσω όλους για το παρθενικό του ταξίδι!
Μέχρι τότε φιλιά!!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Να ονειρεύεσαι.
Φιλάκια ...

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Κλα ειναι και τα ονειρα φιλεναδα μου ..και τα δεντρόσπιτ και τα κότερα.....αλλα για πες μου αυτοί που εχουν το κοτερο... έχουν Δημήτρη..ε; να περνάτε ομορφα Γιωργία μου στο κτημα σας.. εκει ειναι η ευτυχία και στην οικογενεια... αλλα ας κανουμε και ονειρα που ξερεις ..να έχεις όλα αυτά και τον Δημητρη διπλα σου... !!! σου εύχομαι τα καλυτερα ... σου αφηνω φιλακιαααα θα τα πουμε.... !!Καλή Σαρακοστή φίλη μου.!!!

nikolitsa είπε...

Αχτιδένια μου πολύ ωραίο το κότερο, δε λέω, Ελπ'ιζω να μας καλέσεις και μας σε καμμιά κρουαζιέρα, Εγω γιά να βγάλω την υποχρέωση, θα βοηθάω τον καλό σου στον λαχανόκηπο.Τώρα εμένα μου την έχει δώσει με τις αγγινάρες και έχω γεμίσει τον τόπο.
Πολλά φιλιά Γεωργία μου να περάσεις ένα όμορφο σ/κ με τον καλό σου στην εξοχή που τώρα είναι στα καλλίτερά της

Ανώνυμος είπε...

καλο το νησι αλλα εγω εχω ονειρο να πιουμε καφε στο κτημα σου και δεν με ενοχλει καθολου το τροχοσπιτο!!
καλο ΣΚ στον δικο σου παραδεισο μα την φροντιδα του Δημητρη σου!!!
Μινα

BUTTERFLY είπε...

Ενα σπιτι με κηπο και μια μικρη φαρμα πανω στη θαλασσα!
Αλλα και το πλεουμενο νησι αν μου εδιναν... θα εκανα την καρδια μου πετρα και θα το δεχομουν μη με πουν κι ακαταδεκτη!!!
Καλα να περασεις!

BUTTERFLY είπε...

Ενα σπιτι με κηπο και μια μικρη φαρμα πανω στη θαλασσα!
Αλλα και το πλεουμενο νησι αν μου εδιναν... θα εκανα την καρδια μου πετρα και θα το δεχομουν μη με πουν κι ακαταδεκτη!!!
Καλα να περασεις!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Καλημέρα φίλες μου πρωινο στο τροχόσπιτο,στραπατσάδα, καφέ και ανατολή μπροστά μας...τι πλεούμενα λέμε τώρα..μια χαρά ήμαστε.Καλή Κυριακή να έχουμε, μετά βολτίτσα στο ποτάμι για να μαζέψω πέτρες!!!!!

χριστινα είπε...

Καλημέρα καλή μου φίλη αχτιδα. Είσαι στον παράδεισο!!!!!!! Σίγουρα βρίσκεσαι σε πληρότητα γεμάτη βιταμίνες ψυχής και προχωράς έχοντας την εμπιστοσύνη,την παραδοχή και την υποστήριξη της οικογένειας σου και όλων εμάς που είχαμε την καλή τύχη να σε γνωρισουμε. Φιλάκια και ζήσε το θαύμα της φύσης όπως εσύ τόσο καλά ξερεις! Χριστίνα 67

Ariadni St. είπε...

Καλημερα αγαπημενη κ.Γεωργία! Πολύ ωραίο όνειρο! Κ εγω θα ήθελα ενα τετοιο σπιτακι χαχαχαχα και να γυρισω όλο τον κόσμο. Όπως φαίνεται τα ονειρα θα μεινουν όνειρα !!!!!
Ωραία ειναι και στο κτημα όμως με την παρεα σας!
Ελπίζω η Κλωντίτσα να συνήλθε απ την περιπέτεια της υγείας της
Καλή εβδομάδα να έχουμε!
Καλό ξημέρωμα :)

mononai.blogspot.gr
fetoula.blogspot.gr

ANNA FLO είπε...

Κοίτα τώρα, αυτό το πλεούμενο θα το έπαιρνα δεν θα έλεγα όχι αλλά δεν είναι το όνειρό μου! Να μπορώ να ταξιδεύω-θα ήθελα-συνεχώς! Να είμαι με τις αποσκευές στο χέρι.
Αλλά βολεύομαι και με αυτά που έχω χαχαχαχαχα
Τι μου έδειξες τώρα το πλεούμενο και με κολάζεις;
Όλα καλά για σας εύχομαι
Καλή εβδομάδα
Καλό μάζεμα πέτρας