Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Βροχή όλη νύχτα!!Θέλω ήλιο!


Καλημέρα φίλοι μου, δεν έβγαινα από το πάπλωμα σήμερα και ο ήχος της βροχής όλη τη νύχτα με νανούριζε  ακόμα περισσότερο. Χθες ήταν η μέρα που προσέχω το μωρό και γυρίζοντας το μόνο που σκεπτόμουν ήταν ένα ζεστό γάλα και το..μαξιλάρι μου!
Θα ήθελα να βάλω ένα θόλο επάνω σε όλο το κόσμο να μην ακούει ειδήσεις και προβλέψεις και αναπολώ την Αχτίδα που το 2007 μπήκε στα blogs με ...λιγότερα χρόνια και χωρίς αυτό που με άγγιξε πριν 5 ώστε να συνεχίσω εκεί που ήμουν. Μην ήμαστε αχάριστοι όμως ( είναι κάτι που δεν έχω παντελώς)  πάντα πριν κοιμηθώ προσεύχομαι και ευχαριστώ για ότι έχω και για την ευτυχία όλων όσων υπάρχουν γύρω μου και ..ακόμα πιο πέρα!
Είμαι σε μία φάση κάπως δύσκολη, η Πάρκινσον περπατάει και ξέρω ότι είμαι απλώς σε μία κρίση που η αισιόδοξη μεριά μου λέει ότι θα περάσει έστω και με αύξηση της δόσης του φάρμακου μου και θα μπορέσω να ζωγραφίσω ξανά . Εκείνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν μπορώ αυτό το καιρό να φτιάξω πράγματα για τα Πασχαλινά μπαζάρ που βοηθώ κάθε φορά μα..έχω χρόνο ακόμη..όλα θα πάνε καλά.
Όταν μου συμβαίνει κάτι τέτοιο αντιδρώ παράξενα, στην αρχή λίγη πεσμένη διάθεση, μετά μία...σπαρίλα (πχ τώρα) και έπειτα λέω στον εαυτό μου να διαγράψει τις άσχημες μου αντιδράσεις και να ξεκινήσω κάτι νέο που θα μου δώσει δύναμη η ..περιέργεια μου να το προχωρήσω. Έχω πάρει λοιπόν νέο κέντημα αν και το προηγούμενο θέλει λίγα  "ψιλά" για να τελειώσει και προσπαθώ να πάρω μέσα από τη δημιουργία του τη διάθεση να κάνω κάτι νέο.
Το έριξα και στη ζαχαροπλαστική προχθές κάνοντας σοκολατάκια μα ..αυτό δεν συμφέρει φίλοι μου γιατί όταν ανοίγω το ψυγείο τα βλέπω τα ..ατιμούλια να με φωνάζουν να τα μασουλήσω και..δεν πάει άλλο!
Μια καλημέρα να σας πω ήθελα, είστε μία εθιστική παρέα στη ζωή μου , το fb δεν με κέρδισε ποτέ όσο τα μπλοκ και μόνο το κόλλημα μου με τη Φάρμα και το χάζεμα που κάνω στις εικόνες που βάζουν με κάνει να το ακολουθώ. 
Εδώ είναι ένα σπίτι για μένα, ένας καναπές..οι φίλες μου..η παρέα μου..φίλες που έκανα κολλητές, φίλες καρδιάς καθώς και ένα σωρό που μπορεί να μη γράφουν εδώ μα τα μηνύματα τους έρχονται κάθε μέρα στα mail  μου. 
Θέλω να με συγχωρήσετε που πολλές φορές δεν απαντώ , είμαι όπως είπα σε μία δύσκολη φάση που σίγουρα θα προσπεράσω σας το διαβεβαιώ. όταν είμαι έτσι απομονώνομαι λιγάκι και ξέρετε πιο είναι το πιο παράξενο; Όταν με παίρνετε τηλέφωνο μερικές και με ακούτε να λέω ότι είμαι μια χαρά και  γελάω μου λέτε: 
- Μια χαρά σε ακούω , εσύ γελάς..
Πάντα γελάω φίλοι μου..και το ίδιο να κάνετε κι εσείς , κανείς δεν θέλει ανθρώπους σκουντούφληδες  , δεν ενδιαφέρει στους γύρω σας το πρόβλημα που έχετε, δεν είναι όμορφο να το μεταφέρετε σε ένα συννεφιασμένο πρόσωπο, άλλωστε αυτό επηρεάζει και εσάς  ( εμάς) τους ίδιους. Είναι λοιπόν κάτι που δεν υπάρχει σε μένα και ελπίζω να μην υπάρξει ποτέ.
Λοιπόν μια γλυκιά καλημέρα, Παρασκευή σήμερα έστω και βροχερή. ήθελα να πάω ΣΚ στο κτήμα και να ..μείνω το βράδυ κάνοντας παρεούλα με τους καλούς μου γείτονες όμως ο καιρός μάλλον δεν συμφωνεί μαζί μου.
Σας εύχομαι ένα όμορφο ΠΣΚύριακο και όλα θα πάνε καλά φίλοι μου αρκεί εσείς να το λέτε μέσα σας σαν ..προσευχή!
Αχτιδένια φιλάκαι

12 σχόλια:

Αμαλία είπε...

Καλημέρα καλή μου Γεωργία,
Θα περάσει κι αυτή η φάση και το ξέρεις πλέον πολύ καλά.
Μπορεί να μην δύνασαι προς το παρόν να ασχοληθείς με τα εικαστικά σου, αλλά η ενασχόλησή σου με την ζαχαροπλαστική κρίνεται άκρως εποικοδομητική και γαργαλιστική!!!! Ας φάμε και κάτι παραπάνω, δεν πειράζει.
Σε φιλώ για καλημέρα. Δώσε φιλί στο μπέμπη και στη μυτούλα της.

Ανώνυμος είπε...

Aχτιδούλα μου τώρα μόλις έβγαλε ήλιο οπότε νομίζω ότι θα πας τελικά στο κτήμα.Θα έρθουμε με το Γιώργο το Μάρτη στη Θεσσαλονίκη οπότε θα τα πούμε από κοντά, αν μας αφήσουν δηλαδή τα μπλόκα.. σου έχω βάζο με λιαστές ντομάτες που ξέρω ότι σου αρέσουν
Χαρά Στ. Κατερίνη

Ανώνυμος είπε...

Καλο ΣΚ να περασεις φιλια στην Κλωντη !!!!! Στελα .

Σεβάχ ο Θαλασσινός είπε...

Γεια σου, Γιωργία μου.
Είμαι στη δουλειά, αλλά καθώς είδα τις πρώτες γραμμές της ανάρτησής σου συγκινήθηκα πολύ.
Εύχομαι να'σαι πάντα καλά (και κάθε μέρα όλο και καλύτερα!) με ορθάνοιχτο το παράθυρο της καρδιάς σου στην ελπίδα.

υγ: Η βροχή όντως είναι χαλαρωτική. Πολλές φορές -όταν δε βρέχει- βάζω ακουστικά και ακούω ένα Mp3 με ήχους βροχής :)

ANNA FLO είπε...

Άφησα σχόλιο και πριν και χάθηκε!!!
Φάση είναι Αχτίδα μου, κάνε ό,τι ξέρεις και μπορείς για να περάσει.
Είναι και ο καιρός που δεν βοηθάει τη διάθεση...πού θα πάει έρχεται η Άνοιξη
Καλό Σ/Κο να περάσεις

Unknown είπε...

Καλο Σαββατοκυριακο Αχτίδα μου !!!!
τα φιλια μου και στον Δημητρη ....
φιλακια

Maria είπε...

Αχτίδουλα μου,θα περάσει και αυτό...υπομονή,γλυκιά μου!
Σου εύχομαι ένα όμορφο σαββατοκύριακο να περάσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς!!!

syros2js είπε...

Κι εγώ που παρακαλάω για βροχή, ούτε σταγόνα! Τίποτα! Μήνες τώρα!
;-)
Αχτιδούλα μου, συμφωνώ μαζί σου: Ούτε εγώ μπορώ να πω πως το facebook έχει την ίδια θέση στην καρδιά μου, όπως τα blogs! Για την ακρίβεια, το πρώτο το έχω κατ' ανάγκη ενώ το blog το λατρεύω! Είναι ο εθισμός μου, όπως λες κι εσύ!
Να δεις που σύντομα, όλα θα είναι καλύτερα και πιο... δημιουργικά, κορίτσι μου!
Μια πελώρια αγκαλιά για εσένα και πολλά-πολλά ζουληγματάκια στη μουσουδίτσα της Κλωντούλας μας!
ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου Αχτίδα.... δεν συμπαθώ το ΦΒ προτιμώ τα μπλόγκς !!!!! Κάνε υπομονή και όλα θα πάνε καλύτερα!! ΧΑΜΟΓΕΛΑ !!!!! Σε φιλώ !!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΊΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΈΡΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΏ ΣΤΟ ΚΤΉΜΑ ΓΙΑ 2ΗΜΕΡΟ!

Μαρία Έλενα είπε...

Χαμογέλα και όλα θα πάνε καλά
Φιλάκια ...

...irida... είπε...

καλα να περασειςγλυκια μου
!
και ολα καλα θα πανε!!
κρατα το χαμογελο φωτεινο.... στο προσωπο
μα πιο πολυ στην ψυχη!!

σου στελνουμε...
την αγαπη μας...και τις ευχεςμας!