Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Τα δύσκολα είναι απλά για να τα..ξεπερνάς!


Μια καλημέρα πάλι από εμένα φίλοι μου, πέρασα ένα άσχημο διήμερο ή μάλλον τριήμερο και...λέγεται!!!! Όπως είπα τα δύσκολα είναι πετραδάκια στο δρόμο μας που πρέπει να ξεπερνούμε .
Φαίνεται ... ο Βαλεντίνος έμαθε ότι τον κατηγόρησα για ξενόφερτο και του τα..έσουρα προ ημερών και με εκδικήθηκε καταλλήλως! 
Τελικά έκανα βιοψία στη... γλώσσα μου λόγω προβλήματος που έχω με τη παράλυση του νεύρου της σιαγόνας από την Πάρκινσον που τώρα τελευταία μου "χτυπάει"  τη πόρτα επιθετικά δηλώνοντας τη παρουσία της όλο και περισσότερο.
 Πολύ πόνος φίλοι μου, δεν μπορώ να βάλω στο στόμα μου τίποτε εκτός από νερό ( με εκδικήθηκε και η δίαιτα!!!!) , τα ράμματα τραβούν , το κεφάλι μου έχει βάρος..τόνων και συγχρόνως όλα τα άλλα συμπτώματα της ασθένειας στο φουλ λόγω της σύγχυσης .
Όχι μη νομίζεται ότι είμαι στεναχωρημένη εκτός από τη συναίσθηση πλέον ότι όσο πάει θα χειροτερεύω και  θα κουράζω τους γύρω μου.
Τώρα πια με την μικροεπεμβαση  το διασκεδάζω λιγάκι με τον εαυτό μου έστω και..γκρινιάζοντας  γιατί κατάλαβα επιτέλους ότι το σπίτι χωρίς εμένα είναι...βουβό..μα απόλυτα βουβό!!
Αφήστε την ικανοποίηση του άνδρα μου που επιτέλους δεν απαντώ στο κινητό μου που χτυπάει όλη την ημέρα ενώ το δικό του σιωπά!Ο ζηλιάρης , ακόμη και τα αδέλφια του εμένα παίρνουν στο κινητό!
Ο Δημήτρης όμως μου έφερε αμυγδαλιές ανθισμένες από το κτήμα για να με κάνει να χαμογελάσω , μου είπε ότι είμαι το άλλο του μισό ( ο ατιμούλης τέτοια μου λέει και με ρίχνει)  κι εγώ του ..έγραψα : 
-Τυχερούληηηη! Τώρα λέγε μου ότι θες..θα σου απαντήσω σε μια  εβδομάδα που θα βγουν τα ράμματα ή μετά τη τυχόν λυπητερή της της παθολογοανατομικής εξέτασης !Θα σκάσεις χωρίς τη...φωνούλα μου να το ξέρεις.
Δεν μπορώ να δοκιμάσω και τα υπέροχα γλυκά που έφτιαξε η κόρη μας και τα βλέπω και τα λιγουρεύομαι, άσε που δεν τα πάω καλά με τις σούπες ( με..καλαμάκι!!!) όμως φίλοι μου η ζωή έχει και αυτές τις δύσκολες πλευρές και πρέπει να ήμαστε δυνατοί σε όλα και πάντα με..χαμόγελο!
Χθες πχ μας ανακοίνωσα ότι το γραφείο που μας διαχειριζόταν τα της..πολυκατοικία φαλίρισε αφήνοντας πίσω του εδώ και καιρό απλήρωτες όλες τις πληρωμές και τώρα τρέχουμε και δεν φθάνουμε!
Μια καλημέρα φίλοι μου με πολλή αγάπη και ένα ευχαριστώ για τη παρέα που μου κάνετε χαζεύοντας τα μπλοκόσπιτα και τα μέιλ σας!

Αχτιδένια φιλάκια!

20 σχόλια:

Αμαλία είπε...

Καλημέρα καλή μου Γεωργία,
Γρήγορα περαστικά να είναι και καλά τα αποτελέσματα.
Διατροφικώς, δες το σαν μια ευκαιρία για αποτοξίνωση :))))))
Κι όταν με το καλό κοπούν τα ράμματα, πες του Δημήτρη ότι έχεις να του πεις αναδρομικώς και εντόκως!
Φιλιά πολλά σε σένα και στη μυτούλα της.

ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ είπε...

Καλημερα Γεωργια μου ολα θα πανε καλα και σου το ευχομαι απο καρδιας.Ολα τα αλλα μπορει να ειναι και για καλο μας κανουν ιο δυνατους και οσο για τη διαιτα ......νομιζω το καλυτερο χα!χα!χα!Να εισαι καλα πολλα φιλια!

HUMIDA είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μας! Καλά αποτελέσματα να έχεις και σύντομα ξανά...λαλίστατη! Οταν βλέπεις θετικά τη ζωή..ξεπερνάς τα δύσκολα πιο ελαφρά. Καλό σαββατοκύριακο! Τέρη

momyof6 είπε...

Αχτίδα μου, περαστικά και καλά αποτελέσματα!
έτσι όπως τα λες στον τίτλο...

Η Παναγιά μαζί σου
Θα είσαι στην σκέψη και στην προσευχή μου
περιμένουμε τα νέα σου
με την αγάπη μου,
Αλεξία

syros2js είπε...

Καλέ, θα ξεχάσω εγώ που έκανα πέρσι χειρουργική επέμβαση για εξαγωγή φρονιμίτη? Με τα ράμματα, μέσα σε 8 μέρες είχα χάσει 5 κιλά!!!
;-)
Αν δεν ελαφρύνουμε το κλίμα, δεν περνάει η ώρα, Αχτιδούλα μου!
Όλα καλά να είναι, κορίτσι μου! Έχεις την αγάπη και τη θετική σκέψη όλων μας!
Μια μεγάλη αγκαλιά και άπειρα ολόγλυκα ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
(Αχ, ο κύριος Δημήτρης! Τί τρυφερός που είναι! Τυχερή, Αχτιδούλα!!!)

nikol είπε...

Καλά το λες τα δύσκολα είναι για να δοκιμάσουν την αντοχή μας και εσύ ένα πλάσμα αισιόδοξο και υπομονετικό και πεισματάρικο αυτό θα σε ταλαιπωρήσει !!
Καλά αποτελέσματα και εννοείται ότι το σπίτι είναι βουβό χωρίς εσένα !!
Φιλάκια πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!!

Funky Monkey είπε...

Καλά αποτελέσματα να έχεις και λίγη υπομονή με τα της ανάρρωσης! Περαστικά!
Φιλιά, καλό Σ/Κ!

labrini είπε...

Περαστικά Αχτιδούλα μου!υπομονή και καλά αποτελέσματα γλυκιά μου!σου στέλνω την αγάπη μου και τη θετική μου ενέργεια!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Καλή ανάρρωση Αχτίδα και όσο γίνεται υπομονή καλή μου !!!
Μόλις συνέλθεις θα του τα πεις μαζεμένα του αντρούλη σου, άσε τον τώρα να σου φέρνει λουλούδια !! χαχα !!!! Πολλά φιλιά και την αγάπη μου !!!!!

Unknown είπε...

Αγαπητή κυρία Γιωργία,
εύχομαι από την καρδιά μου μέσα, σαν να απευθύνομαι σε χρόνια γνωστή μου, να είναι όλα περαστικά και να έχετε καλά αποτελέσματα. Μου αρέσει πολύ η παρέα που μας κάνετε, ο τρόπος που γράφετε. Είστε μια εξαιρετική κυρία και είμαι πολύ χαρούμενη που σας ανακάλυψα.Είναι το μοναδικό blog που καθημερινά παρακολουθώ.
Είστε αισιόδοξο άτομο και μου φτιάχνετε την διάθεση κι εγώ είμαι έτσι, γιατί απλά έτσι πρέπει.. Πέρασα κι εγώ δύσκολα με την υγεία μου αλλά τώρα είναι όλα πίσω και πραγματικά το ίδιο εύχομαι να συμβεί και σε εσάς.
Σας φιλώ....

ruth_less είπε...

Εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι καλά Αχτίδα μου.
Κάνε "περισυλλογή" τώρα και κρατα σημειώσεις, να τα πεις όλα μαζεμένα στο Δημήτρη σου.
Τα φιλιά μου
:)

Ποδηλάτισσα είπε...

Περαστικά σου γλυκιά μου φιλενάδα..... και ναι φοβερό το σπίτι να είναι χωρίς την φωνούλα σου και τα γέλια σου!!!!! Όλα όμως θα περάσουν και από εβδομάδα.... αχ να είμαι από μια πλευρά να ακούσω πόσα θα πεις μαζεμένα!!!!! Πολλά πολλά φιλάκια αγαπημένη μου!!!!

Nena είπε...

Περαστικά γλυκιά μου Αχτιδούλα,,,,εύχομαι όλα καλά να πάνε από δω και στο εξής.....
άσε που θα είσαι και μανεκέν σε μια βδομάδα....και μετά ποιος σε πιάνει!!!!
την αγάπη μου και μια μεγάλη αγκαλιά σου στέλνω!!!!

Nena είπε...

Περαστικά γλυκιά μου Αχτιδούλα,,,,εύχομαι όλα καλά να πάνε από δω και στο εξής.....
άσε που θα είσαι και μανεκέν σε μια βδομάδα....και μετά ποιος σε πιάνει!!!!
την αγάπη μου και μια μεγάλη αγκαλιά σου στέλνω!!!!

ANNA FLO είπε...

Εύχομαι να είναι καλές οι απαντήσεις από τη βιοψία.Και κουράγιο. Εξάλλου είσαι τόσο δυνατή που παίρνω μαθήματα, να το ξέρεις. Αλλά να μη μιλάς;; Βέβαια ο σπίτι θα είναι βουβό...γράφε τα μην τα ξεχάσεις να έχεις να λες σε μια βδομάδα.
Καλό και ήρεμο βράδυ Αχτίδα μου

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Φίλοι μου σας ευχαριστώ, δεν θέλω να κάνω ανάρτηση το πως είμαι,δεν θλω να μεταχειριστώ το χρο αυτ για το πρόβλημα μου .Άλλωστε από εδώ και πέρα ξέρω ότι η Πάρκινσον με οδηγεί σε δικά της μονοπάτια .Δόξα το Θεό έχω δναμη να τα διαβώ.Ευχαριστώ φίλες μου.

Φιλία είπε...

Φαντάζομαι πόσο ενοχλητικό θα είναι να έχεις ράμματα στη γλώσσα. Περαστικά σου, Αχτίδα μου και γρήγορα τα καλά αποτελέσματα (που θα είναι καλά, δεν το συζητώ)!
Φιλάκια πολλά

Ανώνυμος είπε...

Περαστικα σου ,ευχομαι να εχεις καλα αποτελεσματα !!!!!! Φιλια Στελα !!!!!!

marypertax είπε...

Καλή επιτυχία μάτια μου με τη βιοψία και τελικά ξέρω ότι γνώρισα ένα παλικάρι της ζωής και μια καρδιά πλημμυρισμένη από αγάπη! Εμείς όλοι σε αγαπάμε και σε σκεφτόμαστε! Σου εύχομαι ότι καλύτερο γλυκιά μου!Φιλιά πολλά!

Ariadne είπε...

Γλυκιά μου περαστικά σου!Εύχομαι καλά αποτελέσματα! Αυτό που είπες για τη διαχείριση των κοινοχρήστων είναι πολύ σημαντικό βάλτο και στο facebook να ξέρει ο κόσμος τι μπορεί να συμβει!AriadnefromGreece!