Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Μια καλημέρα όλο αγάπη!


Μια Καλημέρα να σας πω, να ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας και τα μηνύματα και να σας πω ότι είμαι μια χαρά από προχθές ( μασάω εγώ από γριππούλες;) 
Όμως μου βγήκαν ένα σωρό δουλειές στο προσκήνιο όπως τον να κυνηγήσω τον άνδρα μου για μία σειρά επισκέψεων σε γιατρούς για κάτι που αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι να αποφασίσει!
Συγχρόνως τα εγγόνια, το σπίτι, το μάζεμα των αποδείξεων του 2015 σε πακετάκια και σε κουτί καταχώρησης και φύλαξης για ...πεσκέσι στη φοροτεχνικό ( των φρονίμως τα παιδιά...)
Μία επίσκεψη στο κτήμα, μία συνάντηση στο σπίτι με φίλη που έχει πρόβλημα και με χρειαζόταν και με έκανε να μη κοιμηθώ όλη νύχτα με τη σκέψη πως να τη βοηθήσω..
Το μωράκι μας μεγαλώνει, είχα μέρες να το δω για να μη το κολλήσω κάτι μα σήμερα πρωί με μία τυρόπιτα ταψί στο χέρι κάναμε την επίσκεψη μας.



Έχει πονηρό βλέμμα το ατιμούλι η μου φαίνεται της χαζογιαγιάς; Τη Τρίτη έχω...φύλαξη και του είπα να μη με κουράσει γιατί ακόμη το πιάνω με προσοχή μη μου..σπάσει!



Αυτό το καιρό έχω εγκαταλείψει τη ζωγραφική, τα δάκτυλα μου δεν με βοηθούν δυστυχώς μα το έχω πάρει με φιλοσοφική διάθεση να σκέπτομαι θετικά ότι ίσως είναι μία περίοδος δύσκολη που όμως θα περάσει! Έχω σταματήσει όλα τα μαθήματα μου...σχεδόν... γιατί έχω την αγαπημένη μου Μαγδούλα που την...διώχνω και δεν φεύγει!
-Εγώ κυρία Γεωργία θέλω να είμαι κοντά σας να μου λέτε και εγώ τα το κάνω...ότι μου πείτε..αρκεί να είμαι μαζί σας!!!!
Πέστε μου ..πως να μη δακρύσει κάποιος ..ευαίσθητος σαν κι εμένα όταν σου λέτε κάτι τέτοιο. Τη αγκαλιάζω και αρχίζουμε δουλειά με κουβεντούλα ,σχέδια και χρώματα, έτσι αισθάνομαι λες και ζωγραφίζω εγώ και νοιώθω υπέροχα.
Χθες το απόγευμα η εγγονή μου η Βάσια μου ζήτησε να την βοηθήσω στο μάθημα των υπολογιστών που έχουν στο Λύκειο και έτσι φάνηκα και εκεί χρήσιμη γιατί όπως λέει μαζί με μένα τα μαθαίνει ευκολότερα. Τι διάβασα και έμαθα η καημενούλα...το κεφάλι μου έγινε καζάνι ενώ ο παππούς έφτιαξε δείπνο για τη μοναχοεγγόνα μας και κορόιδευε για τις τόσες ξένες ορολογίες που υπάρχουν σε αυτά τα μαθήματα και είχε δίκιο.
Φίλοι μου σας εύχομαι μία καλή εβδομάδα και ελπίζω το  ίδιο να είναι και για μένα που ξεκινώ να παλέψω σε λίγο με έναν άνδρα που τον τραβάς με το ζόρι σε καθηγητές και εξετάσεις ( ο Θεός βοηθός μου !!!!)
Αχτιδένια φιλάκια!

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα & καλή εβδομάδα!!!

Φιλάκια πολλά από Πάτρα,

Ανθή

Αμαλία είπε...

Καλημέρα Αχτιδούλα και καλή εβδομάδα,
Ο μπέμπης είναι μια γλύκα και μισή. Η δε φωτογραφία των τριών σας, τι να πω, ποιός αγαπάει ποιόν περισσότερο.......
Καλή δύναμη σε σένα, φιλάκια στο προσωπάκι του (εμένα μου κάνει ίδιος ο Δημητράκης)
και φυσικά στη μυτούλα της.
Καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα στον Δημήτρη σου.

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους μας !!!!!! Φιλια στην Κλωντη Στελα .

ruth_less είπε...

Καλή βδομάδα Αχτίδα μου.
Το μικρούλι μοιάζει πολύ στο Δημητράκη σας, μόνο στα χρώματα ξέφυγε : )
Τέλειες φωτογραφίες και το Κλωντακι- φρουρός... Χα χα.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και με το Δημήτρη σου.
Τα φιλιά μου.

ασωτος γιος είπε...

τι γλυκας!!!! να σαι καλα αχτιδα και καλη χρονια με υγεια και οτι αγαπας να ερθει

syros2js είπε...

Κύριε Δημήτρηηηηη! Όλα καλά θα είναι με τις εξετάσεις σας, μην κάνετε την Αχτιδούλα να τρέχει από πίσω σας με αυτό το πατίνι της πρώτης φωτογραφίας για να σας πείσει!!!!
;-)
Πολύ με συγκίνησε η μαθήτριά σου, κορίτσι μου!!!
Και ασφαλώς η φωτογραφία με τους 3 σας είναι ΑΠΙΘΑΝΗ!!!
Το ένα μουτράκι πιο γλυκό από το άλλο!
ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Αχτιδούλα μου! Καλή εβδομάδα!

ΡΙΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ είπε...

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙΚΟ!ΚΑΛΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΦΙΛΙΑ!

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Αχ Για πέρνα και από εδώ Δεν πηγαίνει καθόλου μα καθόλου σε γιατρούς ουτε κουβέντα για εξετάσεις αιματολογικές Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ και οταν έρχεται η κουβέντα αυτή θα με" φάει" Τι γλυκό ανδράκι είναι το μωράκι σας καλοσχηματισμένο προσωπάκι εξυπνη φατσούλα!!!να σας ζήσει Γεωργία να είναι γερό και καλότυχο!!! Καλο baby sitting Φιλάκια πολλά

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Καλή εβδομάδα Αχτίδα !!!!
Το μεγάλο αντράκι θέλει πιο μεγάλη προσοχή απ το μικρό νομίζω έ !!!
Σε φιλώ και καλή δύναμη με τον μεγάλο κυρίως !!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Δόξα το Θεό όλα καλά φίλοι μου , περισσότερο από καλά..Μου τα έψαλλε που τον κυνηγάω λέει για το τίποτε!!!!!Τώρα άντε να τον συμμαζέψω!

Αμαλία είπε...

Δεν πειράζει καλή μου.
Ας είναι καλά και άστον να γκρινιάζει. Πάντα τέτοια καλά νέα να έχετε.
Καλή σας νύχτα και φιλί στη μυτούλα της.

RedHat είπε...

Καλημέρα Αχτίδα, καλή χρονιά. Ο μπέμπης είναι μια σκέτη γλύκα. Να τον καμαρώσεις μαζί με τα άλλα εγγόνια σου. Δεν είσαι η μόνη που ΄΄γκρινιάζει΄΄ για τον καλό της όταν πρέπει να κάνει εξετάσεις. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και ας σου γκρινιάξει μετά αυτός ότι τον ξεσήκωσες για το τίποτα.
Φιλιά
Μαρία

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα αγαπημενη μου!
να μου φιλησεις τον ομορφο παιδαρο σας!

ANNA FLO είπε...

Το κουκλάκι σου υπέροχο! Χάζευα τη φωτογραφία πόση ώρα!
Να σαι καλά και να περνάς όμορφα και ας έχεις ένα σωρό δουλειές. Απασχόληση χρειάζεται.
Τώρα είναι η σειρά μου για γριπούλα...με πυρετό κιολας....
Καλό μεσημέρι Αχτίδα μου

LitsArt είπε...

Καλημέρα!
τι γλύκας αυτός ο μπεμπούλης καλέ?και ναι έχει πονηρό βλέμα,δεν είναι ιδέα σου!
εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις...

anemona είπε...

Γεωργία μου, τις καλύτερες ευχές μου για το μικρότερο μέλος της οικογένειας σας. Να σας ζήσει ο μικρός σας πρίγκιπας, να το δείτε όπως επιθυμείτε!

Ariadne είπε...

Βρε τι φατσούλα είναι αυτός!Πονηρόφατσα σωστή! AriadnefromGreece!

Thalia Tzellou είπε...

Μια σκέτη γλύκα ο μικρούλης και η Κλωντούλα τον προσέχει με τόση αγάπη!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις του κυρίου Δημήτρη και εσείς Αχτίδα μου να είστε τελείως καλά τώρα. Φιλάκια πολλά σε όλους σας!!