Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Επίσκεψη στη Χειροτέχνικα.


Ένα υπέροχο "ταξίδι" σε υλικά φίλοι μου, όπως λέει και το σλόγκαν τους " σου ανοίγει η όρεξη για δημιουργία" και είναι αλήθεια μεχρι και το τελευταίο περίπτερο.Φέτος οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν περισσότερα τα περίπτερα και χαίρομαι γι' αυτό . Νομίζω ότι και η Θεσσαλονίκη της αξίζει να της προσφέρουν το ενδιαφέρον τους  .


Με την γλυκιά μου Ολίνα πήγαμε πρωί πρωί..μόνο τα κλειδιά να ανοίξουμε δεν πήραμε!!!








Τσάκωσα και τη Ρένα τη Χριστοδούλου εκεί με τη κούκλα εγγονή της!
Λίγα σταντ σας δείχνω φίλες μου γιατί ..απλούστατα.. χάθηκα μέσα στο.. πάθος μου να αγοράσω  ότι έβλεπα μπροστά μου!!!!!
 Έτσι και είχα ένα τσουβάλι ευρώ θα τα ξόδευα όλα σας δίνω το λόγο μου ..περιορίστηκα σε όσα μπορούσα και έριξα ένα τσούρμο κατάρες στον ΕΜΦΙΑ και τα υπόλοιπα δωράκια της εξουσίας. 
Γύρισα σπίτι κουρασμένη, το βάδισμα μου τώρα τελευταία έχει γίνει ασταθές και με δυσκολεύει όμως μόλις γύρισα μαντέψτε που χώθηκα..μα που αλλού στο εργαστήρι μου και άφησα το καλό μου Δημήτρη να τηγανίσει τα ψαράκια του Σαββάτου. Δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα..αν δεν με φώναζε εκεί θα έμενα νηστική αλλά οι..κουτσομούρες και η σαλάτα που ετοίμασε δεν έπαιρναν αναβολή. 
Υπήρχε και..γλυκάκι..το παιδί έχω εγώ, τι νοικοκυρόπουλο !!!!!!! Μπακλαβά με δικά του φύλλα έκανε ..χαράς την υπομονή του .


Μόνο να τον κόψει σε μικρά κομματάκια δεν έκανε το κόπο και δεν με φώναξε να του δείξω . όταν δεν πάει στο κτήμα φίλοι μου..μαγειρεύει και να φανταστείτε ότι καθάρισε μόνος του τα καρύδια που τα μάζεψε από την Έδεσσα που πήγαμε. Αν έγινε νόστιμος; Μαντέψτε!!!
Κι εγώ όση ώρα παιδευόταν με το πλάστη  έφτιαχνα το δικό μου.."μέλι" ( ότι μπορεί ο καθένας).





Είμαστε δουλευταράδικο ζευγάρι πάντως..αν και τα χρόνια που κουβαλούμε αρχίζουν και μας βαραίνουν εμείς δεν το βάζουμε κάτω.
Αύριο πάντως δεν το γλυτώνω το κτήμα..θα πρέπει να αποχωριστώ τις κατασκευές μου και να τον ακολουθήσω για παρέα γιατί μου..μουρμουρίζει ότι δεν τον προσέχω!!!!( έχω τόσα να κάνω ...)
Καλή Κυριακή φίλοι μου , μαμαδίστικη αγκαλίτσα σε όλους σας και βέβαια..
Αχτιδένια φιλάκια!

13 σχόλια:

Unknown είπε...

αχ ο ηταντης μου τι να πω θυμαμαι το τσαι τις πιτες κ το χτυπημα του τοιχου.θυμασαι μανούλα μου?ευχομαι να ειναι καλα η ιωαννα κ η κλωντουλα μας!!σας αγαπω..κ μου λειπετε..πολυ!!!!

Αμαλία είπε...

Αχτιδούλα,ζηλεύω την περιήγησή σου στην έκθεση. Σε τέτοιες περιπτώσεις κι εγώ ότι έχω πάνω μου τα χαλάω. Καταστροφή.
Μια πιο πολύ ζηλεύω το φαγητό και το γλυκό. Ειδικά που σου τα παραθέτει έτοιμα αυτός ο καλός άνθρωπος. Φαγού γεννήθηκα, φαγού θα πεθάνω....
Όλα υπό έλεγχο με την Ιωάννα να υποθέσω.
Να μου φιλήσεις το φιογκογιόρκι στη μυτούλα της.

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Ταιριαστό ζευγάρι... ο καθένας με τις ασχολίες του !!
Καλά να περάσετε στο κτήμα !!!!
Φιλιά !!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αθηνα Ανταβαλη, κοριτσάκι μου μας λείπεις πάντα. Μας λείπει το χτύπημα στο.."τοίχο" για να έρθεις για τσάι και πίτα!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Αμαλία μου με τη κόρη μας η κατάσταση είναι στάσιμη, μας όρισαν όμως την ημέρα για το τοκετό αν περάσει ο Νοέμβρης.Βέβαια δεν μπαίνει στον 9ο μήνα, δεν γίνεται.Ελπίζουμε να λειτούργησαν οι πνεύμονες του μωρού.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ο κόσμος της Ράνιας, καλή μου φίλη εσύ σίγουρα θα πήγες στη δική σας που έγινε στην Αθήνα και βέβαια θα ήταν και μεγαλύτερη από τη δική μας.

syros2js είπε...

Πωπω! Σκάω από ζήλια!!! Και για την έκθεση και για ... το γλυκάκι!!!
;-) χαχα!!!
Πολύ όμορφες και πάλι οι δημιουργίες σου, Αχτιδούλα μου!
ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά (και όπως πάντα extra χαδάκια στο κοριτσάκι μας!)

Ρένα Χριστοδούλου είπε...

Είδες που σου είπα θα συναντηθούμε στην έκθεση;
Έπρεπε να πάω με την εγγονή μου, να μαθαίνει.
Πήρα κι εγώ κάποια υλικά, αλλά ήθελα κι άλλα πολλά.
Τον μπακλαβά τον ζήλεψα Αχτίδα μου .
Εύχομαι να πάνε όλα καλά για την κόρη σου και το μωρό σας.
Φιλάκια πολλά.

Σοφία Τσιμάρη είπε...

ΜΑ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ.......και γω ετσι θα κανα ολα θα θελα να τα παρω χααχαχχααα...και η εκπληξη για μενα ...τα κουκουλιααααααααα.....ευχομαι κ προσευχομαι για το κοριτσακι σου...ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.........

Δημιουργία είπε...

Εγω Γεωργία μου αποφεύγω τις εκθέσεις γιατί δεν μπορώ να αντισταθώ και με τα σημερινά δεδομένα δεν είμαστε για τέτοια. Είμαστε όμως πολύ τυχερές γιατί έχουμε αγόρια που μας φροντίζουν με το παραπάνω για να μπορούμε εμείς να κάνουμε ότι αγαπάμε. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την Ιωάννα.

Κική Κωνσταντίνου είπε...

αγαπημενη μου συγχαρητηρια για ολες τις δρασεις σου
ευχομαι να περνας παντα ομορφα
φιλια πολλα

καλημερα και καλη εβδομαδα

LitsArt είπε...

μετά από τόσες ιδέες που παίρνεις στη χειροτέχνικα, θα ήταν περίεργο να μη χωθείς στο εργαστήριο!!!

Αμαλία είπε...

Καλησπέρα καλή μου Γεωργία,
Είχα γράψει ένα σχόλιο (εγώ και ο Bill Gates είμαστε ένα στην πληροφορική) και το΄χασα:)))))))) Έλεγα λοιπόν ότι το Claudie's fun club περιμένει ανάρτηση (και φωτό) και εσύ αδρανείς !!! παρότι πέρασε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο.
Να είσαστε όλοι καλά και φιλί στη μυτούλα της.
Καλό ξημέρωμα με αγάπη.