Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Ένα χαμόγελο αρκεί γα να περνούν όλα!


Καλή εβδομάδα να πω σε όλους σας, γεμάτη με ότι εσείς επιθυμείτε. Πέρασα χθες ένα άσχημο απόγευμα αφού ήρθε η σειρά μου να με υπενθυμίσει η ζωή ότι πρέπει και λίγο να ...κάθομαι στα αυγά μου όπως έλεγε η γιαγιά μου.Πέρασα λοιπόν όπως είπα ένα δύσκολο απόγευμα, μία δύσκολη νύχτα μα  όπως είπα..πέρασε..δόξα το Θεό πέρασε και ξύπνησα με διάθεση να τη ξεχάσω και να προχωρήσω.
Είχα καιρό να πάω σε γιατρούς και το.. πληρώνω αλλά βρε παιδάκι μου βαρέθηκα να μου λένε τι;.. τα γνωστά!!!!
Λοιπόν ..δεν έχει ζωγραφική σήμερα...και είχα ένα σωρό πράγματα να κάνω. Χθες λοιπόν με περιποιήθηκε ο καλός μου και τον ευχαριστώ ακόμα μια φορά για τη παρέα, τη βοήθεια, τη...κατσάδα που δεν κάνω ότι μου λέει ο γιατρός και τα σχετικά.
Όση ώρα λοιπόν δεν είχε τι να κάνει..έφτιαξε παστίτσιο για σήμερα και...την έκπληξη ... πράσινη ντομάτα γλυκό!!!!! Μην αναρωτιέστε..αν δεν ταιριάζαμε δεν θα ήμασταν και μαζί.. Λοιπόν σας κερνάω ένα υπέροχο τελικά γλυκό φτιαγμένο με χυμό από νεράντζι και ξύσμα του για άρωμα και βέβαια ξεχώρισε αμέσως βάζο για τη φίλη του τη Ποδηλάτισσα!.


Βέβαια δεν θα παραλείψω να σας δείξω και μία πρωινή φωτογραφία της Κλώντης στη κουβερτούλα της δίπλα μου ..τη χάιδεψα, της είπα πόσο μου κάνει παρέα και πόσο μου αρέσει που σαν κι εμένα πάει κόντρα στους γιατρούς!


Είμαι κουρασμένη σαν κι αυτήν μα δεν παραιτούμαστε ( δήλωση του νόμου 105) ..σε λίγο φεύγω για ..έλεγχο και βέβαια μου υποσχέθηκε ο καλός μου ..μας...υποσχέθηκε βολτίτσα με το αμάξι !
Εύχομαι καλή εβδομάδα σε όλους σας και βέβαια..Αχτιδένια φιλάκια!

12 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλημέρα!!! Καλο μήνα !!!καλή εβδομάδα!!! Σας σκεφτομαι, σας χαίρομαι και σας αγαπώ!!!!Έχεις πολύ δύναμη ψυχής....μπραβω!!!!!συνέχισε έτσι και μην σκέφτεσαι τίποτα....φιλάκια στην Κλωντιτσα!!!!!

Αμαλία είπε...

Καλή σου μέρα Αχτιδούλα και καλή εβδομάδα.
Ελπίζω να είσαι καλά και να πέρασε αυτό το κακό κύμα. Το οποίο ίσως να ήταν αναμενόμενο μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία που πέρασε και η ψυχή σου και το σώμα σου.
Αλλά, όπως είπες στο σπίτι είστε δύο αγωνίστριες της Αντίστασης :)
Κόντρα στις αντιξοότητες λοιπόν και γλυκαμένες από τη φροντίδα του κυρίου Δημήτρη συνεχίζετε απτόητες.
Η Κλώντη κατάσχεται ως έχει και βρίσκεται, διπλωμένη στο κουβερτάκι της!

Φιλιά και καλή συνέχεια.

ΕΥΗ είπε...

Συνεχίστε και οι δύο με αυτόν τρόπο κόντρα σε όλα..
φιλία πολλά και καλή εβδομάδα..

syros2js είπε...

Εύχομαι να άσκημα να έμειναν στο χθες, Αχτιδούλα μου!
Συνεχίστε να αντιστέκεστε! Μας έχετε όλους στο πλευρό σας!!!!
Αγκαλίτσα και πολλές ευχές για έναν όμορφο μήνα! Με πολλές όμορφες στιγμές!
(Τα χαδάκια στο κορίτσι μας να μην ξεχάσεις να δώσεις! Α, και ασφαλώς ένα γλυκό φιλί στον καλό σου!)
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

Ανώνυμος είπε...

αχτίδα να διοργανώσεις εκθεση με ζωγραφιες σου στην αιθουσα μνημοσυνων της ενορίας , όπου θα παραθέσεις τσαι, γλκό και πιατο για φιλανθρωπικό πάντα σκοπο!

Αμαλία είπε...

Καλησπέρα Αχτιδούλα,

Ήρθα για να δω πως πήγε ο έλεγχος της υγείας σου και φυσικά να πάρω εσάνς Κλώντης.
Ελπίζω να είναι όλα καλά. Περιμένουμε να μας πεις.
Ο Ανώνυμος που ξαναχτύπησε μου έφτιαξε τη διάθεση, διότι έβαλα τα γέλια.
Είσαι δημοφιλής καλή μου. Και η δημοφιλία χτυπάει μεγάλα νούμερα, μέσα στα οποία θα σου κάτσει και ένα τέτοιο νούμερο σαν τον Ανώνυμο. Του αρέσει-δεν του αρέσει υπάρχουν και άνθρωποι με αισθήματα και συνείδηση, που δεν έχουν αυτοσκοπό να βλάπτουν, που φροντίζουν στο βαθμό που μπορούν τους άλλους και γι΄αυτούς τους λόγους χαίρουν της εκτίμησης των υπολοίπων. Τι να κάνουμε...

Σας φιλώ και περιμένω νεά σας.

κυκλάμινο είπε...

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα Γεωργία!!! Αναμενόμενο ήταν αυτό μετά από όλα όσα πέρασες. Περαστικά να είναι και πάμε παρακάτω. Φιλάκια πολλά

ANNA FLO είπε...

Καλό μήνα Αχτίδα μου. Έλειψα λίγες μέρες και τώρα που επέστρεψα ενημερώθηκα για όλες τις αναρτήσεις σου.Χαίρομαι για την Κλώντη σου. Υπέροχα τα έργα σου.Εύχομαι περαστικά να είναι. Λογικό είναι να περάσεις άσχημη μέρα με τόση στενοχώρια που πέρασες. Περαστικά να είναι και θα ξεχαστούν
Καλό χειμώνα πια

Ποδηλάτισσα είπε...

Να και η ποδηλάτισσα άκουσε για γλυκό από τα χέρια του Δημητράκη και έφτασε!!!!! Πω πω ο καλός μου πάντα με σκέφτεται..... Αχτιδούλα μου και εγώ αρρωστούλα είμαι... πάλι με δύσπνοια και πυρετό!!!! Εύχομαι όλες οι εξετάσεις σου να είναι καλές, πρόσεχε τον εαυτό σου... και μην στεναχωρείς τους ανθρώπους σου που τόσο σε αγαπούν!!!! Το Κλωντάκι μια χαρά το βλέπω... ένα σβουριχτό φιλί να της δώσεις από μένα!!!! Φιλιά πολλά και στους δυό σας να έχετε έναν όμορφο μήνα και μια καλή εβδομάδα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις σας. Η Κλώντη είναι μια κουκλίτσα! Μακάρι να μπορούσα να την αγκαλιάσω και να τη φιλήσω... Σας εύχομαι ένα γαλήνιο βράδυ και καλό ξημέρωμα. Λευκή

Unknown είπε...

Να προσεχεις μανούλα μου!!ολα καλά θα πάνε.θα δεις!!χαρηκα πολύ για το κλωντάκι μας που είναι καλά!!σας αγαπώ πολύ κ μου λείπετε!!!!πολύ!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ είπε...

ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ .ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ.ΑΓΓΕΛΙΚΗ