Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Το Φθινόπωρο για τα καλά πια!


Πρώτα από όλα να σας δείξω με καμάρι το έργο της μίας μικρής μαθήτριας μου μόλις 9 ετών με σπάτουλα και ακρυλικά που είναι ακόμη δυσκολότερα η χρήση τους με σπάτουλα από τα λάδια. 
Όταν ήρθε στα χέρια μου ήταν μόλις 6 1/2 ετών και έκανε μόνο μουτζουρίτσες με μαρκαδόρους.  Την αγαπώ ιδιαίτερα ( έχω κι εγώ τις αδυναμίες μου) και χαίρομαι κάθε κατόρθωμα της σαν δικό μου!


Καλημέρα , καλημέρα φίλοι μου και ένα όμορφο οικογενειακό ΣΚ , η ψυχρούλα εδραιώθηκε, έβγαλα και τη ρομπίτσα μου, τις Φθινοπωρινές νυχτικούλες, το ελαφρύ παπλωματάκι μου γιατί...είμαι χουχουλιάρα και κρυουλιάρα και θέλω τα βράδια ζεστές αγκαλιές .
Χθες μου έπιασε να παίξω το ρόλο της καλής νοικοκυρούλας και έφτιαξα από πίτα, κέικ, φαγητό μέχρι συρτάρια και ντουλάπες!!! Είναι να μη με πιάσει φίλοι μου η ...κρίση νοικοκυροσύνης. Μετά έπεσα τέζα , πήρα δύο χάπια για την Πάρκινσον και..ορθώθηκα πάλι κορδωτή και βάλθηκα για τη συνέχεια. Χώθηκα στο εργαστήρι μου και να ένα από τα ημερολόγια  που έφτιαξα λίγο πριν έρθει η μαθήτρια μου για μάθημα.


Η έννοια της οικογένειας  έχει πάρει θέση στα ημερολόγια μου φέτος μαζί με τα ρόδια που μου ζήτησαν πολλοί  και είναι θέμα φαίνεται αγαπημένο.
Σας στέλνω την αγάπη μου και φεύγω για το κτήμα να ταΐσουμε τα ζωάκια μας το Κανέλλο και τα γατάκια μας . Καλό ΣΚ φίλοι μου με υγεία και αγάπη πάντα.
Αχτιδένια φιλάκια.

8 σχόλια:

Elliniko Xreos sti Gastronomia είπε...

Πολυ ομορφο το εργο της μικρης! Πηγαινε μια βολτιτσα απο το blog μου. Κερδισες το διαγωνισμο!καλο σκ!

κυκλάμινο είπε...

Πολύ όμορφο το έργο της!!!! Μπράβο της και μπράβο σου!!!! Καλό σαββατοκύριακο!!! Φιλιά

syros2js είπε...

Ε, με όποιο δάσκαλο καθίσεις, δε λένε?!
;-)
Μπράβο στη μικρή ταλαντούχα και εννοείται μπράβο και σε εσένα!!!
Χαδάκια πολλά να δώσεις στα παιδιά!!!
Καλό βραδάκι, Αχτιδούλα!

Ariadne είπε...

Ελπίζω να περάσετε ωραία ΣΚ στα εξοχάς. Κι εμένα μ'έπιασε η προκοπή και κάνω εκκαθαρίσεις σε ντουλάπες και βιβλιοθήκες!AriadnefromGreece!

nikolitsa είπε...

Καλή δασκάλα και μαθήτρια με ταλέντο και ιδού τα αποτελέσματα! μπράβο και στις δυό σας.Καλό φθινόπωρο λοιπόν και καλή συνέχεια στα ωραία που κάνεις.

ANNA FLO είπε...

Τι όμορφο ημερολόγιο!!!!!!!!Ξεκίνησες και τις δουλειές;; Τι να σου πω μάτια μου; Εσύ δεν παίζεσαι καθόλου. Μια φορά να διαβάσω ότι έκατσες και ξεκουράστηκες και τι στον κόσμο!!!!!!!
Πάντα δημιουργική και ο πίνακας της μαθήτριάς σου με εντυπωσίασε. Και ταλέντο έχει η 9χρονη αδυναμία σου και δασκάλα πρώτης κατηγορίας!!!!! Μπράβο σας!
Καλή εβδομάδα να έχεις, ήρεμη και φωτεινή!

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφα όλα.
Φιλάκια ...

Κική Κωνσταντίνου είπε...

ειναι υπεροχα αγαπημενη μου
συγχαρητηρια
φιλακια πολλα
καλη εβδομαδα