Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Μία από τα...ίδια!


Όποιος και να βγει από τη κάλπη.. Περαστικά μας!
Μήνυμα για ..τόνωση και παρηγοριά...


Εγώ πάντως ζωγραφίζω για τη Βέροια  αντικαθιστώντας ότι πουλήθηκε  και ένοιωσα χαρά που τα δικά μου "φεύγουν". Ένα μικρό λοιπόν κανδράκι σε παλιό ξύλο με το ίδιο θέμα όπως το πρώτο που μαλώναν λέει ποιος θα το πάρει ..
                 Μάνα..μητέρες..γυναίκες..


Σας στέλνω και ένα μήνυμα αισιόδοξο για να σας κάνω να χαμογελάσετε..


Εγώ πάντως πάω κτήμα και μετά σε αγαπημένα πρόσωπα να σκάσει χαμόγελο το χειλάκι μου!!!
Αχτιδένια φιλάκια!

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΤΙΔΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ!! ΦΤΑΝΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!! ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Ε, πως να μην πουληθούν Αχτίδα τα έργα σου !!! Αφού είναι αριστουργήματα !!! Και αυτό στο ξύλο .... τι τέλειο !!!!! Καλό βόλι και καλά να περάσεις στο κτήμα !! Φιλάκια !!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, καλημέρα γλυκιά μου και μη μου στεναχωριέσαι και αγωνιάς για ..αλλουνού το γεύμα! όπως σου έγραψα απάντηση χθες δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανένα , δεν ελπίζω σε κανένα παρά μόνο στο Θεό και τη δύναμη που θα μου δώσει να ξεπεράσω τα δύσκολα που..σίγουρα θα έρθει φίλη μου όποιος και να έρθει πίστεψε με και θα με..θυμηθείς γι' αυτό!.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ο κόσμος της Ράνιας, φίλη μου η αλήθεια είναι ότι..κολακεύτηκα και χάρηκα που μου το είπαν!Έχω πέσει με τα μούτρα σε κατασκευές!

Ποδηλάτισσα είπε...

Αγαπημένη μου οι δημιουργίες σου πάντα μοναδικές θα δημιουργούν συνωστισμό όπου εμφανίζονται.... οι άνθρωποι της Πρωτοβουλίας ξετρελάθηκαν με την δουλειά σου, οι αγοραστές τσακώνονταν ποιος θα πάρει έργο σου, και εγώ μάλλον στάθηκα πολύ τυχερή που καπάρωσα αυτό σου το έργο πριν φτάσει στον προορισμό του!!!!!!!! Για άλλη μια φορά ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αμέριστη βοήθεια σου σε αυτή την προσπάθεια!!!! Πολλά γλυκά φιλιά σε σένα και τον αγαπημένο μου φίλο!!!!!! Καλή Κυριακή!!!!

κυκλάμινο είπε...

Υπέροχες οι δημιουργίες σου Γεωργία!!!!!!! Καλά να τα περνάς!!! Φιλάκια

Unknown είπε...

Αχτίδα, όντως περαστικά μας, για μας δεν αλλάζει τίποτα προς το καλύτερο... και πραγματικά μόνο η πίστη, η ελπίδα και η εμπιστοσύνη μας στον Θεό μπορεί να μας δώσει δύναμη για να αντέχουμε όλα τα δύσκολα που μας παρουσιάζονται καθημερινά!!!
Τα έργα σας υπέροχα, εξαιρετικά!!! Ο Θεός να σας έχει καλά να μπορείτε πάντα να δημιουργείτε και να προσφέρετε!!! Καλά να περάσετε στο κτήμα!!!

syros2js είπε...

Εγώ να μείνω στα όμορφα έργα σου???
Ελπίζω να πέρασες όμορφα στο κτήμα, Αχτιδούλα!
Φιλί γλυκό!

Elliniko Xreos sti Gastronomia είπε...

Αχτίδα μου, πέρασα από το blog σου για μια τόνωση της θετικής μου ενέργειας πριν ξεκινήσει βδομάδα! Φιλιά!

Thalia Tzellou είπε...

Αχτίδα μου εξαιρετικό έργο!! Πως να μην γίνει ανάρπαστο!! Να περνάτε όμορφα με αισιοδοξία και χαρά!! Πολλά πολλά φιλιά!!

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφα να περνάς
Φιλάκια ...

Κική Κωνσταντίνου είπε...

ολα θα περασουν αγαπημενη μου
υπεροχο το εργο σου!

Marie-Anne είπε...

Υπέροχο το καδράκι σου, Αχτίδα!!!! Κι αυτό ανάρπαστο θα γίνει...εννοείται!!!!
Να έχεις μιά καλή εβδομάδα!!! Ευτυχώς, έβρεξε και σε μάς και δροσιστήκαμε λίγο!!!