Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ζωγραφίζοντας για το Χαμόγελο!


Φίλοι μου το Χαμόγελο του Παιδιού περνάει δύσκολες ώρες όπως βέβαια όλοι μας που έχουμε οικογένεια αυτό το καιρό. Αν πάτε να διαβάσετε τις εκκλήσεις που κάνει σε όλους εμάς που είμαστε μέλη θα δείτε ότι  το πρόβλημα είναι μεγάλο. Στεναχωριέμαι που το λέω όμως όπου και να κοιτάξεις γύρω μας όλα τα ιδρύματα έχουν φοβερό πρόβλημα.
Με πολλή υπερηφάνεια άκουσα τη παράκληση της εγγονής μου που είναι μέλος και βοηθάει με μικρά μπαζάρ που οργανώνει με τη σχετική βέβαια πάντα άδεια του ιδρύματος, να την βοηθήσω . Την επόμενη εβδομάδα θα το στήσει στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, και είμαι περήφανη γι' αυτήν.
Έτσι λίγο πριν φύγω στο κτήμα έπεσα σήμερα με τα μούτρα να ζωγραφίζω ότι μικρό μπορούσα γιατί ξέρω ότι τα μεγάλα πράγματα, λόγω των δυσκολιών δύσκολα θα φύγουν.
                     Άρχισα με πέτρες...







           Μετά έπαιξα με κοχύλια και πετρούλες!


Ξέρετε την αδυναμία που έχω σε..μινιατούρες και μη σας ξεγελάει η φωτογραφία είναι πολύ μικρά!



   Έπειτα μερικά τενεκεδάκια για μολυβοθήκες..


              Μπουκάλια από κρασί και λικέρ!


Και μερικές σανιδούλες παίρνουν σειρά μα ..από Δευτέρα πια η συνέχεια σε ξύλο!


Το ΣΚ θα πάρω όλα μου τα σύνεργα στο κτήμα για να φτιάξω βραχιολάκια και μικρο κοσμήματα που μου ζήτησε..
Αχ! αυτή η εγγονή μου..της έχω τρομερή αδυναμία..και μάλλον θα είναι η μοναδική εγγονή μου αφού το 4ο εγγόνι που μας έρχεται είναι αγοράκι!
Φίλοι μου όσοι μπορείτε επικοινωνήστε με το Χαμόγελο του Παιδιού και βοηθήστε με όποιο τρόπο σας ζητηθεί και μπορείτε.
Αχτιδένια φιλάκια και ένα υπέροχο ΣΚ!

12 σχόλια:

Ariadne είπε...

Μπράβο Αχτίδα μου μπράβο!Πανέμορφα!AriadnefromGreece!

nikol είπε...

Να κάνεις το χατήρι της εγγονούλας σου που και βέβαια θα είναι μοναδική!!! Μεγάλη ανάγκη Αχτίδα μου .. Φιλάκια πολλά και στους δυο σας

Rena Christodoulou είπε...

Τα έργα σου είναι μοναδικά Αχτίδα μου.
Είμαι σίγουρη ότι θα πουληθούν όλα. Να είσαι καλά και με το καλό το νέο μέλος της οικογένειας.
Φιλάκια πολλά!

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφα όλα
Μπράβο σου
Φιλάκια ...

Ανώνυμος είπε...

Αχτίδα μου εννοείται ότι βοηθάμε το χαμόγελο οι τρόποι είναι πολλοί,έστω και μία κλήση ένα μήνυμα όπως μπορεί ο καθένας.Υπέροχο πλάσμα η εγγονούλα σας τόσο μικρή και όμως με τέτοια μεγάλη διάθεση για προσφορά, ελπίζω να γίνουν ανάρπαστες οι δημιουργίες σας!Με το καλό το αγοράκι σας φιλιά Μαρίνα

nikolitsa είπε...

Πρώτα συγχαρητήρια στην εγγονή σου που από μικρή μαθαίνει να βοηθάει αυτούς που το έχουν ανάγκη και μετά στην καλή της τη γιαγιά με όλα αυτά τα ωραία που έφτιαξε! Καλή συνέχεια .

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Χίλια μπράβο στην εγγονή σου που συμμετέχει στις ανάγκες του Χαμόγελου !!!!
Αλλά και βέβαια από ποιόν θα πάρει παράδειγμα ???? Με τέτοια γιαγιά, έτσι έμαθε το παιδί !!!!Τά έργα σου είναι πανάμορφα και θα γίνουν ανάρπαστα !!!! Καλά να περάσεις στο κτήμα. Σου στέλνω τα φιλιά μου !!!!

Κλαυδία είπε...

Γεωργία μου η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων ξεκινάει από νωρίς και φυσικά από το παράδειγμα του οικογενειακού περίγυρου, πολλά συγχαρητήρια στην εγγονή σου για την πρωτοβουλία της και πολλά συγχαρητήρια σε σένα για τα υπέροχα έργα που φιλοτέχνησες για το σκοπό αυτό. ΄Ολοι μαζί μπορούμε, αξίζει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Πολλά πολλά φιλιά και στις δυό σας !!!

ANNA FLO είπε...

Ναι το ξέρω έχει προβλήματα και είναι χρέος μας να βοηθήσουμε ειδικά το Χαμόγελο του Παιδιού γιατί αφορά παιδιά με προβλήματα, παιδιά που τα έχουν εγκαταλείψει. Μπράβο στην εγγονή σου. Άξια εγγονή της γιαγιάς της!!!!!!!!!
Υπέροχες οι μινιατούρες σου. Και λεπτοδουλειά ........τέλεια όλα.
Καλή επιτυχία να έχει το μπαζάρ
Καλή σου μέρα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Γύρισα το ...σουρτούκι, πάλι εκδρομούλα ήμουν, ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Έφτιαχνα κοσμήματα όλο το ΣΚ!!!

Giorgos Varvakis είπε...

Μικρά θαύματα από τα χεράκια σου!!! Μακάρι τα πράγματα να πάρουν πάλι το δρόμο τους... Μπράβο στην εγγονή Μπράβο και στη γιαγιά :) Φιλιά!!!

BUTTERFLY είπε...

Μπραβο σε σενα και στην Βασια! Ολα μοναδικα! Με το καλο να δεχτειτε το νεο μελος!