Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Στα καλά και στα δύσκολα!


Καλοκαιράκι άρχισε κι εγώ θα πάρω το δικό μου δρόμο. Σήμερα ήταν μία από αυτές τις μέρες τις..δύσκολες όπως συνηθίζω να λέω και να σας ζαλίζω. 
Έμεινα σπίτι γιατί είχα από χθες προβλήματα με τη Πάρκινσον, τα χέρια μου αν και πρόλαβα να τελειώσω τη κολοκύθα μου (!!!!) δεν με υπάκουαν φίλοι μου, έσπασα ..2 φλιτζάνια και 1 πιάτο..εσύ να είσαι καλά..όπως λέει και ο άνδρας μου! Το νεύρο και η παράλυση του στη σιαγόνα μου ..χτύπησε καμπανάκι και είναι κάτι που μου..σπάει τα νεύρα και με κουρελιάζει τη ψυχή.
Όμως..όμως... όχι..δεν το βάζω κάτω ούτε το πολυδίνω τη θέση που θέλει να πάρει στη ζωή μου!





Όπως βλέπετε..έχω πάρει σβάρνα τις κολοκύθες δωράκια για τις γειτόνισσες μου και φέτος που θα έχω πρώτα ο Θεός περισσότερες και σε άλλα σχήματα θα φτιάξω και ανθρωπάκια και ότι μου κατέβει. Δοκίμασα με πυρογράφο μα..σκούρα τα πράγματα ..έκαψα τα δάχτυλά μου λόγω..κουνήματος!
Μετά πάω να βερνικώσω κάτι άλλο που έφτιαξα και αντί για βερνίκι έβαλα το πινέλο μου σε ..λάθος βάζο με αποτέλεσμα να το κάνω χάλια. Όμως το έσωσα αφού είχα τη τύχη μέσα στην ατυχία μου να είναι υδατοδιαλυτό όποτε...όλα καλά!
Εν συνεχεία έφτιαξα μία πάστα Φλόρα για το παππού μας που την λατρεύει


 και λίγα μικρά γλυκάκια με κρέμα και ζελέ που όμως μέχρι να τα βάλω στο ψυγείο με το χέρι μου..ο μισός ζελές έπεσε κάτω και..άντε το σφουγγάρισμα!
Τελικά στο κτήμα βρίσκω την ησυχία μου και ξεκουράζομαι  και κυρίως δεν έχω κουζίνα να φτιάχνω πράγματα. Σήμερα λοιπόν θα φροντίσω να κάνω ότι μου είπαν για να μου περάσει και αύριο..έχει ο Θεός..κάθε μέρα μία νέα μέρα φίλοι μου !
Αχτιδένια φιλάκια!

19 σχόλια:

nikolitsa είπε...

Nα μας ζαλίζεις ,να μας ζαλίζεις καλή μου φίλη.Πολύ μας αρέσει,όχι μόνον εμένα άλλά και άλλες φίλες που τους αρέσει να σε διαβάζουν ,αλλά δεν θέλουν να σου γράψουν .Εχεις βλέπεις και κρυφούς θαυμαστές.
Οι κολοκύθες σου τέλειες! Είναι αντιγραφή από τα ωραία λουλούδια που φροντίζει ο καλός σου στην εξοχή? Ξ ερω ότι αν δεν ήταν τα χρυσά σου τα χεράκια να χειριστούν με τόσο ταλέντο το πινέλο και το χρώμα ,τίποτα δεν θα γινόταν.
Φιλάκια πολλά.

Ariadne είπε...

Καλή μου κι εγώ το έχυσα το ζελέ που δεν έχω Πάρκινσον!Μόνο μη μου στενοχωριέσαι!Οι κολοκύθες σου υπέροχες!Μια φίλη μου έχει φτιάξει μία με μια γοργόνα επάνω και είναι πολύ όμορφη!Πολλά φιλιά!AriadnefromGreece!

ANNA FLO είπε...

Τι υπέροχες κολοκύθες!!!!!!!!Τις ερωτεύτηκα όπως κάθε τι που φτιάχνεις.
Μην το βάζεις κάτω, έτσι σε θέλω δεν μπορώ να σε φανταστώ να νικιέσαι. Εξάλλου εγώ δεν έχω παρκισον και έκανα τριπλάσιες ζημιές από σένα........ναι μη γελάς, μέχρι βάζο έσπασα...
Καλή συνέχεια Αχτίδα μου, και περιμένουμε να μας ζαλίσεις ξανά.
Να σαι καλά και δυνατή πάντα

Ανώνυμος είπε...

Οπως παντα οτι φτιαχνεις ειναι πανεμορφο !!!!!!!Παντα Αχτιδα μου θα υπαρχουν δυσκολες μερες αλλα εμεις οι Διδυμοι δεν το βαζουμε κατω!!!!!!!Φιλια Στελα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΣΥΓΧΩΡΈΣΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΕΦΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

ασωτος γιος είπε...

απλα τελεια!

syros2js είπε...

Εγώ πάντως, βλέπω έναν άνθρωπο δυνατό, δυναμικό, με ψυχή χρυσή και ταλέντο που δεν έχει όρια!!!
Αυτό βλέπω!!!
Και ναι: Όπως λέει και ο καλός σου... ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!
Σε αγαπάμε πολύ-πολύ, Αχτιδούλα!!!
(Οι κολοκύθες... υπέροχες και η πάστα φλώρα... ερωτεύσιμη!!!)
;-)
ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Αχτίδα, εμείς σ αγαπάμε και θέλουμε να σε διαβάζουμε.... εννοείται πως δεν μας ζαλίζεις. Αφού στο κτήμα ξεκουράζεσαι να πηγαίνεις πιο συχνά. Οι κολοκύθες καταπληκτικές... τις ερωτεύτηκα !!! Έκανες και τα γλυκάκια σου, όλα μια χαρά... !!! Σου στέλνω μια αγκαλιά και πολλά φιλιά !!!!!

Ελένη Φλογερά είπε...

Αχτίδα μου παρόλα όσα γράφεις εγώ βλέπω έναν άνθρωπο γεμάτο δυναμισμό, που δεν σταματά να δημιουργεί.
Τώρα αν καμιά φορά σπάει και κανένα πιάτο δεν πειράζει εσύ να είσαι καλά!
Οι κολοκύθες αριστούργημα!
Φιλάκια και να ξεκουράζεσαι και λίγο.

mimmou είπε...

Αχτίδα, είμαι μια απο τις 'κρυφές θαυμάστριες' που λέει η Νικολίτσα. Ποτέ μην το βάζεις κάτω. Δεν μπορείς να φανταστης με τον τροπο σου, πόσο με εμπνεύεις, πόσο με εχεις συμβουλεψης, πόσο μου εχεις δώσει δύναμη. Και πόσους αλλους. Παντα να σε καλα. Άντε, αύριο ξημερώνει καινούργια μέρα!

mimmou είπε...

Αχτίδα, είμαι μια απο τις 'κρυφές θαυμάστριες' που λέει η Νικολίτσα. Ποτέ μην το βάζεις κάτω. Δεν μπορείς να φανταστης με τον τροπο σου, πόσο με εμπνεύεις, πόσο με εχεις συμβουλεψης, πόσο μου εχεις δώσει δύναμη. Και πόσους αλλους. Παντα να σε καλα. Άντε, αύριο ξημερώνει καινούργια μέρα!

mimmou είπε...

Αχτίδα, είμαι μια απο τις 'κρυφές θαυμάστριες' που λέει η Νικολίτσα. Ποτέ μην το βάζεις κάτω. Δεν μπορείς να φανταστης με τον τροπο σου, πόσο με εμπνεύεις, πόσο με εχεις συμβουλεψης, πόσο μου εχεις δώσει δύναμη. Και πόσους αλλους. Παντα να σε καλα. Άντε, αύριο ξημερώνει καινούργια μέρα!

Unknown είπε...

Είπανε τόσα οι προηγούμενοι φίλοι,τι να πώ εγώ? Να προσέχεις, να ακούς τους γιατρούς σου και να παραμήνεις έτσι καλός και δυνατός άνθρωπος.

Για τις κολοκύθες δεν έχω λόγια. Η μαμά μου, που συχωρέθηκε πρόσφατα, έλεγε καλύτερα να ξέρεις παρά να'χεις. Από το τίποτα, έργο τέχνης.
Καλό ξημέρωμα!!!!

Ποδηλάτισσα είπε...

Εσύ νάσαι καλά που λέει και ο Δημητράκης σου και να μην στεναχωριέσαι για τίποτα..... όσο και ότι μπορείς!!!!! Οι κολοκύθες σου μοναδικές όπως και ότι φτιάχνεις!!!!! Σε λίγες μέρες θα ανταμώσουμε και θα φας την κατσάδα σου που κάθεσαι και στεναχωριέσαι!!!!! Πολλά πολλά φιλιά καλή μου φιλενάδα!!!!!!

nikol είπε...

Η καλή σου ψυχολογία αγαπημένη μου σε κάνει μοναδική σε κάθε τέτοια περίπτωση !!
Είσαι γενναία και δεν θα πάψω να σ΄αγαπώ κυρίως γι΄αυτό !!! Οι κολοκύθες σου είναι όνειρο!!
Σας φιλώ και τους δυο με την αγάπη μου

Δημιουργία είπε...

Καλημέρα όλη μέρα Γεωργία μου,η κολοκύθα σου μοναδική όπως όλες οι δημιουργίες σου άλλωστε.Μια αγκαλιά και ενα φιλί:)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΟ ΣΤΗ ΣΙΑΓΟΝΑ ΟΜΩς ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

nifi petheras είπε...

Καλημέρα Αχτιδούλα! Πάντα πανέμορφα αυτά που μας παρουσιάζεις! Εγώ που σε γνώρισα από κοντά , έχω να πω, ότι είσαι υπέροχη! Ένας άνθρωπος χαρούμενος και δυνατός! Με αυτή τη δύναμη που διαθέτεις, είμαι σίγουρη ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις και τις πιο δύσκολες μέρες. Σου στέλνω όλη μου την αγάπη και πολλά πολλά φιλιά!

love2love είπε...

προσεχε γτ μια σε εχουμε αντε μην κανεις χαζα ξεκουρασου