Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Τσατίλααααααα!



Σήμερα ελαφρώς τσατισμένη με ένα μήνυμα που μου ήρθε και ασφαλώς θα πήγε και σε πολλούς άλλους και απλά τσατίζομαι για τα προσωπικά δεδομένα όπως είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση μου και κατά δεύτερο λόγο για τους ανθρώπους και τις "εταιρίες" που εκμεταλλεύονται τις οικονομικές καταστάσεις και την ανέχεια κάποιων οικογενειών.

Andris Georgs loan@leefinanceltd.com

4:55 μ.μ. (Πριν από 15 ώρες)
προς len.longnc
Είμαι προσφέροντας οικονομική βοήθεια / δάνειο με λιγότερο αποπληρωμής για μόλις 2% επιτόκιο για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Εμείς προσφέρουμε γρήγορη, ασφαλής ή μη, προσωπική και επιχειρηματικών δανείων.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: len.longnc@gmail.com


Ευχαριστώ.
Ο Andris Georgs


Πάντα με ..τσάτιζαν όλα αυτά τα "γραφεία" που φύτρωσαν σε κάθε γειτονιά όπως και σε εμπορικά κέντρα λες και είναι εμπορικά καταστήματα.Δηλαδή κάνουν τους τοκογλύφους και τους ενεχυροδανειστές  νόμιμους εμπόρους .
Πόσα πράγματα δεν μπορώ να συγχωρέσω στους "αρχηγούς", στους εκλεγμένους, στους σωτήρες του λαού..Το χειρότερο είναι ότι έκαναν το κόσμο να ψάχνει στα κοσμήματα τι έχει πολύτιμο να δώσει, πόσες δόσεις μπορεί να προφτάσει, πόσες "τρύπες" μπορεί με δάνεια να συμπληρώσει. Φοβερό..αδιανόητο για τόσους καλούς οικογενειάρχες.κα μου μου πει κανείς για τις λάθος επιλογές κατά καιρούς στους ψήφους γιατί θα κραυγάσω:  "Ο Αναμάρτητος Πρώτος το λίθο βαλέτω".

Είχα σκοπό σήμερα να μείνω σπίτι να ζωγραφίσω μα αυτό το μέιλ με ..τσάτισε..είπα να του απαντήσω καταλλήλως μα μετά σκέφτηκα τη λαϊκή ρήση: " Στου κωφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα".
Έτσι ..φεύγω..πάω στα σκυλάκια και τα γατάκια μου..που δεν ξέρουν από μνημόνιο, ανθρώπινη αναλγησία και εκμετάλλευση του συνανθρώπου.
Αχτιδένια φιλάκια...η τσατισμένη σας χαιρετά!

9 σχόλια:

ioannailiadi είπε...

Καλημέρα.
Αυτό είναι ηλεκτρονικό ψάρεμα phishing και φαίνεται από τη γλώσσα (μετάφραση google) Μοναδικός του σκοπός είναι να υποκλέψει στοιχεία.
Μην το συγχέουμε με τοκοφλύφους για τους οποίους συμφωνώ με όσα γράφεις. Καλό είναι να προσέχει ο κόσμος και να καταλαβαίνει τους σκοπούς των μηνυμάτων που λαμβάνει

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα αμφιβαλλω οτι αυτοι που σου το εστειλαν ειναι τοκογλυφοι η αγοραζουν τιμαλφη. ολα αυτα τα μεηλ ειναι σπαμ και σκοπο εχουν την υποκλοπη στοιχειων απο τον υπολογιστη. ποτε μην πατας το λινκ που σου δινουν για πληροφοριες και καλυτερα να μην τα ανοιγεις καν. οι τοκογλυφοι κτλ ειναι εντελως διαφορετικη κατηγορια...

Μαρία Έλενα είπε...

Πόσο δίκιο έχεις σε ότι λες.
Φιλάκια ...

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας αχτίδα μου και χρόνια πολλά!Αχ αυτά τα ζωάκια μας,χωρίς να μιλούν χωρίς να ξέρουν τι, πως και γιατί, πόσο πολύ μας ξαλαφρώνουν απο τα διάφορα που μας βαραίνουν τον καθένα!
Φιλιά Μαρίνα

Woman in Blogs είπε...

Λογικός ο εκνευρισμός σου! κι ακόμη πιο λογική η φυγή στη φύση!!!!!!!
Καλησπέρα!!!

Ariadne είπε...

Βάλε τις ιδιότητες του e-mail σου στο να δέχεται μόνο e-mail από φίλους σου που είναι στη λίστα επαφών σου. Το συγκεκριμένο όπως είπαν και κάποιες φίλες πιο πριν είναι σπαμ δηλαδή αν το ανοίξεις και πατήσεις το λινκ που έχει μέσα ή κάποιο συνημμένο αρχείο μπορεί να σου βάλει μέχρι και ιό. Οπότε ότι πάει στο junk δεν το ανοίγουμε. Και φαίνεται και από τη γλώσσα την κακή δηλαδή μετάφραση φαίνεται ότι είναι σπαμ. Άδικα συγχίζεσαι αλλά σίγουρα ότι λες για τοκογλύφους εκμεταλλευτές κλπ κλπ είναι σωστά. Καλά να περάσεις το Σαββατοκύριακο!AriadnefromGreece!

nikol είπε...

Ναι και εγώ έχω λάβει κάτι παρόμοιο και το έσβησα αμέσως !!!!
Στο κτήμα !! στο κτήμα!!
Φιλάκια πολλά και στους δυο σας

Ανώνυμος είπε...

είναι spam . δεν περιέχει κανένα στοιχείο αλήθειας. !!
το σβήνεις αμέσως , αν ήταν δυνατόν χωρίς να το ανοίξεις !!!

Thalia Tzellou είπε...

Εχετε απόλυτο δίκιο Αχτίδα μου σε όλα! Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ τις παγίδες. Πάντως αυτό το μήνυμα πρέπει πράγματι να είναι σπαμ. Φιλάκια πολλά και να περάσετε καλά στο κτήμα. Τα ζωάκια με τις αθώες ψυχούλες μας κάνουν πάντα να ξεχνούμε τον σκληρό κόσμο που ζούμε.