Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Αυτά πιστεύουμε!


Μεγάλη γιορτή φίλοι μου σήμερα, διπλή , Θρησκευτική και Εθνική.
 Υπάρχουν κάποια πράγματα που νομίζουμε ότι τα..ξεπεράσαμε για πολλούς λόγους..όμως μέσα μας υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα γιατί είναι η ίδια μας η ζωή και η συναισθηματική κάλυψη μας απέναντι σε κάθε τι που θα μας απειλήσει..
Θα πω κάτι το..σύνηθες για τέτοια μέρα , το ...γιαγιαδίστικο ..από εκείνα που οι νέοι ίσως προσπερνούν  αλλά το έχουν μέσα τους φίλοι μου.


Αυτό ήμαστε φίλοι μου..είτε το χαμογελούμε, είτε το πιστεύουμε είτε το ..προσπερνούμε κάποιες φορές ορμώμενοι από προσωπικές διαφωνίες...
Στην ώρα τη δύσκολη όταν μπροστά μας θα έρθει το ανάλογο πρόβλημα θα υψώσουμε το κορμί και θα παλέψουμε για αυτά τα 3 μεγάλα πράγματα.
Χρόνια Πολλά σε όποιον γιορτάζει, φεύγω αυτή τη στιγμή να ανάψω κερί στην Ευαγγελίστρια όπως τόσα χρόνια , πάω να φιλήσω την οικογένεια μου στις δικές τους οικογένειες αφού πρώτα το βλέμμα μου θα χαϊδέψει τη γαλανόλευκη που κυματίζει στο μπαλκόνι μου.
Αχτιδένια φιλάκια

7 σχόλια:

Marie-Anne είπε...

Χρονια πολλα!!!

love2love είπε...

χρόνια πολλά και χαλαρά
με πολύ αγάπη και μόνο δημιουργία εύχομαι

Α. Παπαγιάννης είπε...

Χρόνια πολλά και καλά μας μυαλά, Γεωργία! Να χαίρεσαι τους δικούς σου, και νάσαι καλά που μας θυμίζεις τα απλά και αυτονόητα, που κάποιοι κάνουν ό,τι μπορούν για να τα ξεχάσουμε...

kerina poiimata είπε...

Πατρίδα - θρησκεία- οικογένεια!
Τα ιδανικά μας!
χρόνια πολλά!!!

Ariadne είπε...

Χρόνια πολλά και καλά!AriadnefromGreece!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Χρονια πολλα Γιωργια μου.. αυτα οντως ειναι τα ιδανικα μας... μπραβο φιλη μου.. να χαιρεσαι την οικογενειά σου... και να μας φυλαει η Βαγγελίστρα!!!! φιλακιαααα!!!

Χριστίνα Πεταλωτή είπε...

Χρόνια μας πολλά Αχτίδα μου!!! Με την ευχή να πάμε μπροστά!