Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Μια λαμπάδα για κάποια από εσάς.


Καλημέρα, καλημέρα φίλοι μου με ένα μεγάλο χαμόγελο και μία ακόμα πιο καλή διάθεση! Και πως να μην έχω αφού πήραμε τόσες ευχές από εσάς και αμέτρητους άλλους που μας τηλεφώνησαν ..εκεί..στο τροχόσπιτο μας ..που γιορτάσαμε με φίλους γείτονες .
Ένα απλό κέικ, λίγες τυρόπιτες, καφεδάκια, σκυλάκια ολόγυρα, γατούλες και τα πρώτα μπουμπούκια στις αμυγδαλιές και τις ροδακινιές μας. Φύσηξε το κεράκι και μας είπε ότι εκείνος νοιώθει...39 ( μεγάλο σκόντο κάνει μα..το παραβλέπω!)
Να και λίγες από τις λαμπάδες μου, μερικές για τη Βέροια με χαρταετούς και μερικές για τα στολίδια που θα στείλω στη Πάτρα στην αγαπημένη Νικολίτσα που κάνει το δικό της αγώνα για το ίδρυμα της.





Μια τέτοια θα στείλω ..περίπου αφού οι δικές μου λαμπάδες είναι η κάθε μία διαφορετική, μοναδική σαν τη κάθε μία που την παίρνει. Μάζεψα τα ονόματα..39, ελπίζω να με εμπιστεύεστε για την διαδικασία γιατί..βαριέμαι να γράψω ξανά εδώ όλα τα ονόματα με το νούμερο δίπλα!!! Πήγα λοιπόν στον..εορταζόμενο και του ζήτησα νούμερο μέχρι το ..39..μου είπε το..14 που ανήκει στην ariadne.
Γλυκιά μου δική σου η λαμπάδα..περιμένω μέιλ με τη διεύθυνση σου και ίσως να διαλέξεις το στυλ της λαμπάδας που θέλεις ή να το αφήσεις στη δική μου κρίση, θέλω απλά να νοιώσεις ότι θα είναι γεμάτη αγάπη για σένα.
Σήμερα σπίτι έχω μπροστά μου ένα διήμερο με ..λίγο από όλα..ταχυδρομείο, εμβόλιο στη Κλώντη, συμμάζεμα, βάψιμο το..μαλλί, μηλόπιτα, δουλειά, μαθήματα, επίσκεψη σε νοσοκομείο αύριο, φίλους στο σπίτι, παραδίδω και τα πράγματα για Βέροια..όλα θα τα προλάβω με καλή διάθεση και συγχρονισμό .
Ακόμα μια φορά σας ευχαριστώ και θα είστε πάντα για μένα καλοί , δικοί μας φίλοι. 
Αχτιδένια φιλάκια


17 σχόλια:

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Καλημέρα Αχτίδα, είναι σίγουρο πως θα χαρεί πολύ η Αριάδνη με την εκπληκτική λαμπάδα σου !!!! Καλή δύναμη για τη σημερινή μέρα που δείχνει να είναι αρκετά γεμάτη !! Σε φιλώ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Γλυκια μου Αχτιδα ειμαι η Μαρια το μμπλοκ της Θεσσαλονικιας.Χρονια πολλα στον ανδρα σου ναναι γερος και δυνατος.Θελω να σε ρωτησω στα εγκαινια της Βεροιας θα ανε ατομα απο την Θεσσαλονικη?

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ο κόσμος της Ράνιας , φίλη μου σ' ευχαριστώ.Μόλις τελείωσα ένα δείγμα από ποτήρια γάμου, θα έρθουν το απόγευμα να τα δουν και να μου φέρουν και τη κανάτα της νύφης.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρία μου χαίρομαι που σε βλέπω, έλα για καφεδάκι όποτε μπορείς.Θα πάνε αρκετές αλλά από τη προηγούμενη μέρα από ότι ξέρω.

Ariadne είπε...

Αααααααααα με κάνεις πολύ χαρούμενη!Ευχαριστώ κι εσένα και τον άντρα σου για την κλήρωση!Κι εγώ από πού έμαθα ότι κέρδισα?Από τη νύφη μου που σε διαβάζει εδώ και πολύ καιρό!Στέλνω mail!AriadnefromGreece!

Ελένη Φλογερά είπε...

Πολύ όμορφες οι λαμπάδες σου Αχτίδα μου, καλή επιτυχία να έχουν στο bazzar.
Φιλάκια!

Κωνσταντίνα είπε...

Τόσο όμορφες οι λαμπάδες, η καθεμιά ξεχωριστή και το κυριότερο φτιαγμένη με αγάπη. Χάρηκα που θα φτάσουν και στην πόλη μου, θα της αναζητήσω στο πασχαλινό μπαζάρ! Φιλιά πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Οπως παντα οτι φτιαχνεις ειναι πανεμορφο !!!!! Φιλια Στελα.

konstantina handy mama crafts είπε...

πανέμορφες όλες!!! Καλή επιτυχία στο bazaar που την έχω δεδομένη!
Φιλιά!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ariadne μου χαίρομαι πάω να δω..σήμερα όλη η ημέρα μου ήταν..καλυμμένη!!!!

syros2js είπε...

Πωπω! ήταν γεμάτη η μέρα σου, ε???
Μα, τί όμορφες λαμπάδες είναι αυτές, Αχτιδούλα μου! Πολλά μπράβο!!! Σίγουρα θα ενθουσιαστεί η Αριάδνη!
Φιλάκια πολλά σε εσένα και στον 39χρονό σου!!!
;-)

metaxia nikolopoulou είπε...

Αχτίδα μου γλυκιά να χαίρεσε τον αντρούλη σου να τα εκατοστήσει και να είσαστε πάντα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι!!!!!!Οι λαμπάδες σου είναι υπέροχες.Πολλά φιλιά !!!

Ariadni St. είπε...

Καλησπερα αχτιδα μου! Νομιζα οτι ημουν η μονη με αυτο το ονομα αχχαχαχα και καθομουν να σκεφτω αν ελαβα μερος σε δικο σου διαγωνισμό. Φανταστικες οι λαμπαδες σου!
Καλό ξημέρωμα :)
Φιλιά!

Gina-Teta είπε...

Καλημέρα Αχτίδα, είναι σίγουρο πως θα χαρεί πολύ η Αριάδνη. Χρονια πολλα στον ανδρα σου ναναι γερος και δυνατος.

Ανώνυμος είπε...

Axtida μου δεν πειραζει θα ερθω το Σαββατο με την συγκοινωνια να παρευρισκομαι στα εγκαινια ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΦΕΥΓΩ .Πιο γρηγοραπας Βεροια παρα στο σπιτι οταν χρησιμοποιω συγκοινωνια μεσα στην πολη της Θεσσαλονικης .Ξεχασα τον κωδικο μου γι αυτο δεν μπορω να μπω απο το προφιλ μου .Μαρια το μπλοκ της Θεσσαλονικιας .

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτησω Αχτιδα μου απο Θεσσαλονικη το Σαββατο θα πανε στα εγκαινια ή την Κυριακη ?Πληροφορησε με.να ξερω μην παω και ειμαι μονη .
Maria to blok this 8essalonikias .

ANNA FLO είπε...

Πολύ όμορφες όλες και τυχερή εκείνη που θα πάρει τη λαμπάδα σου.
Χρόνια πολλά και στον αγαπημένο σου.
Έχω χάσει αναρτήσεις σου γιατί είμαι χωρίς υπολογιστή. Με δανεικό σερφάρω τώρα....μεγάλη ζημιά.... εξαιτίας μου, άστα. Μου έχει ''κόψει τα χέρια''..
Καλή σου μέρα και να περνάς πάντα όμορφα