Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Μία ακόμη καλημέρα !


Είπα να σας ξεκουράσω από μένα, κι εγώ συγχρόνως να συνηθίσω κάποιες αλλαγές σε μένα. Είναι δύσκολο λίγο να βρω τον έλεγχο στις μικρές ευτυχώς μικρές μέχρις στιγμής αμνησίες μου. Λες και ξαφνικά παθαίνω κενά..ξεχνώ βασικές αναμνήσεις λεπτών. Δυσκολεύομαι να βλέπω ή μάλλον να ακούω τον εαυτό μου να προσπαθεί να εξηγήσει σε κάποιον απέναντι μου κάτι και να μη ..βρίσκω τις κατάλληλες λέξεις μερικές φορές. Μα επειδή το χιούμορ παραμένει πάντα μέσα μου ίσως ..λέω ίσως..κάποιος από εσάς με ...κατήγγειλε για φλυαρία και πήρα τιμωρία! 
Ένα δωράκι ακόμα από τον καλό μου για να μου καλύπτει κενά ακόμα και όταν είμαι στο κτήμα..


Στην αρχή πελάγωσα, ότι μου εξηγούσε ο πωλητής μου ήταν αδύνατον να το "χωνέψω" και ακόμα πιο δύσκολο να τα πω..να του εξηγήσω ότι δυσκολεύομαι πια να βρω τις λέξεις να εξηγήσω. Ότι δεν κατάφεραν οι μεγάλοι ειδικοί το κατάφερε μία 13χρονη μικρή ( ευχαριστώ Νικολέτα μου) που έπαιζε τα τάμπλετ στα...δάκτυλα!!!!!!!
Εκείνο που ..τσατίζει περισσότερο είναι όταν στο τηλέφωνο κάποιος της τηλεφωνικής σου σύνδεσης σου φέρεται λες και έχει απέναντι του ένα 3χρονο ή κάποιο καθυστερημένο άτομο, ή μήπως έγινα και δεν το κατάλαβα ακόμα;
Αυτές τις μέρες σπίτι , δεν ζωγράφισα, δεν έκανα μαθήματα στα παιδιά, έκαψα το γλυκό κίτρο που έφτιαξα...μα το "έσωσα" φίλοι μου φτιάχνοντας το μικρά σοκολατένια μπαστουνάκια!!!!


Τα τσάκισε ο άνδρας μου όμως και παρηγορήθηκα για την..συμφορά! Τα έχω βάλει και με όλο αυτό το σαματά με τις εκλογές και δεν θέλω ούτε να ανοίγω τηλεόραση και να τους ακούω να με κοροϊδεύουν πάλι οι..άχρηστοι!
Καλημέρα λοιπόν, όχι ότι σας είπα κάτι σπουδαίο απλά η ανάγκη να σας δω στο..μπλοκόσπιτο μου και να πιω την...βιταμίνη μου μαζί σας χα! χα!
Αχτιδένια φιλάκια!

19 σχόλια:

syros2js είπε...

Α, τέλεια! Θα έρχομαι να σου κάνω παρέα... να ξεχνάμε μαζί!!!
Έχω παραδείγματα να σου πωωωωωωω!
;-)
Με 'γεια το τάμπλετ! (Μπράβο στη Νικολέτα που σε βοήθησε να δαμάσεις τον τεχνολογικό "εχθρό"!)
Όσο για το γλυκό σου, τί να πω? Αφού πλέον δεν υπάρχει, σίγουρα θα ήταν μούρλια με τη σοκολατο-επικάλυψη! Για όλα υπάρχει λύση!
Φιλάκια πολλά, Αχτιδούλα μου!

Unknown είπε...

Καλημέρα γλυκιά μου!!!

Ανώνυμος είπε...

kαλημερα Αχτιδενια μου!!!!
Με γεια το ταμπλετ!!!!!
ΜΙΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Να είσαι πάντα καλά

Σταύρος απο Καλαμάτα

nikol είπε...

Καλησπέρα θα σου πω και γλυκιά θα είναι !!! Κάθε μέρα παλεύουμε με μικρά και μεγάλα φιλενάδα μου και το χιούμορ σου είναι και το καλύτερο σου φάρμακο!!!
Φιλάκια σας στέλνω πολλά

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ syros2js, έλα εσύ και θα σου κάνω άλλα πιο ωραία!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ sofia sofaki, να πω ...καλησπέρα καλύτερα γλυκιά μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σταύρος απο Καλαμάτα, γειά σου Σταύρο μου να είσαι καλά .

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ nikol άστα να πάνε Νικόλ μου πριν λίγο δεν μπορούσα να θυμηθώ τα υλικά για το κέικ που θα έφτιαχνα στη κόρη μου!

litsa t. είπε...

α ειμαστε πολλες που ξεχναμε τοσο πολυ ακομη και πραγματα που τα ξερουμε τοσο καλα.εγω προχθες εκανα 5 λεπτα να θυμηθω το τηλ του αδελφου μου που παιρνω καθε μερα.και ποιο ειναι το επιθετο του γαμπρου μου;ε;γεωργια μου φταιει οτι εχουμε πολλα στο μυαλο μας γιαυτο υποφερουμε.αλλα μην πτοεισαι.απλα να προσπαθεις και εσυ και ολοι μας.σε φιλω.

Ποδηλάτισσα είπε...

Πονηρός ο Δημητράκης.... σου πήρε tablet για να μην μπορείς να αρνηθείς να πας στο κτήμα!!!!! Δεν ξέρω αν έκαψες το γλυκάκι.... τα σοκολατάκια πάντως τα λιγουρεύτηκα!!!! Πολλά φιλιά Αχτιδούλα μου, να περνάς καλά και να προσέχεις!!!!

ANNA FLO είπε...

Καλησπέρα και από μένα.....Και εγώ έκλεισα την τηλεόραση. Να δεις που αυτοί οι άχρηστοι μας έχουν πάρει το μυαλό....Όλων μας.
Με γεια το τάμπλετ...Τι να σου πω;; Τα μικρά γεννιούνται και ξέρουν υπολογιστές τελικά.....χαχαα
Καλό βράδυ και ήρεμο να περάσεις

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Γεια σου Αχτίδα !!! Με γεια το τάμπλετ! Τάρα δεν θα έχεις δικαιολογία να μην πας στο κτήμα !!! Κάτι ήξερε ο σύζυγος !!! Σε φιλώ !!!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα καλη μου φιλη! να εχεις ενα ομορφο σκ! φιλακια πολλα!

ασωτος γιος είπε...

αχτιδα μου, αυριο τελιωνει το γλεντι τους και μεις που ξερουμε καλα οτι τιποτα δεν αλλαζει αν δεν αλλαξουμε μεις οι ιδοι, ια ηρεμησουμε λιγο
με γεια το ταμπλετ
φιλι

Κλαυδία είπε...

Γεωργία μου καλημέρα !!! Μπορεί να ψιλοξεχνάμε και να πελαγώνουμε με τις νέες τεχνολογίες, όμως τα συναισθήματά μας είναι ζωντανά και πλούσια, η δημιουργικότητά μας ευλογημένη και η αγάπη που ξεχύνεται από μέσα μας ειλικρινής και αστείρευτη....!!! ΄Ένα μήνα τώρα πολεμάω με τη βοήθεια συζύγου, κορών, μιάς εξαδέλφης και δύο φιλενάδων μου να "μάθω" το καινούργιο κινητό μου και κλαίω για το παλιό που αναγκαστικά αποσύρεται .....

Thalia Tzellou είπε...

Αχτίδα μου με γεια το τάμπλετ και μπράβο στη Νικολέτα που βοήθησε. Εχει και η κόρη μου αλλά εγώ δεν μπορώ να μάθω να το χειρίζομαι. Όσο για το γλυκό, τελικά έγινε καλύτερο με τη σοκολάτα.Δυστυχώς Αχτίδα μου όσο περνούν τα χρόνια όλοι ξεχνάμε, και ειδικά με τις στενοχώριες που έχουμε. Εχω κάψει το φαγητό αμέτρητες φορές και ξεχνάω πλέον συνέχεια. Τώρα τελευταία ξεχνώ μέχρι και το αλάτι στο φαγητό. Τηλεόραση εμείς δεν βλέπουμε καθόλου. Χάλασε πριν ένα χρόνο η κεραία και αποφασίσαμε να μην την φτιάξουμε γιατί περνάμε καλύτερες οικογενειακές στιγμές. Όταν έχουμε όρεξη για ταινία βλέπουμε DVD. Και της κόρης μου δεν της έχει λείψει καθόλου η τηλεόραση. Προτιμά να κάνουμε άλλα πράγματα. Ετσι δεν αγχωνόμαστε με όλα τα δυσάρεστα που συμβαίνουν γύρω μας τόσο πολύ.Σας στέλνουμε την αγάπη μας, να προσέχετε τον εαυτό σας.

Ariadni St. είπε...

Αγαπημενη μου , με γεια το δωρακι σας! Την καλύτερη δουλεια κάνετε κλειστη τηλεόραση με τα τρομοκρατια προεκλογικα σποτ και δημιουργια! Πρεπει να εγιναν υπέροχα τα σοκολατακια με κιτρο!'
Καλό Σαββατοκύριακο
Φιλιά :)

love2love είπε...

κανε οτι μπορεις
σε περιμενω στον διαγωνισμο μου