Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Καλή μέρα;..θα φανεί!


Τι μας κάνει δυνατούς φίλοι μου; τι είναι εκείνο που μας δίνει δύναμη να αντιμετωπίσουμε ή να ξεπεράσουμε πράγματα και καταστάσεις που μας φαινόντουσαν ακατόρθωτα;
Πρώτα η Πίστη μας σε κάτι Ανώτερο με όποιο όνομα το έχουμε στη ζωή μας, η Πίστη γεννά Ελπίδα ! Μετά η ανθρώπινη φύση που από τη γέννα μας υπάρχει στις φλέβες μας αγωνιστική και δυνατή για επιβίωση. Τότε σε αυτό το "μαγείρεμα" προστίθεται η ψυχική μας αντοχή και η καλή μας διάθεση να βλέπουμε φως ακόμα και σε σκοτεινά δωμάτια.
Διάθεση για φιλοσοφία πρωινιάτικα, η βροχή μας κράτησε στο σπίτι, το κρύο αν και όχι τόσο δυνατό μας κούρνιασε σε φωλιές του και έτσι η ανάγκη μας να εξωτερικεύσουμε τα όσα νοιώθουμε μας μπλέκει σε συλλογισμούς και συζητήσεις ακόμα και με τον εαυτό μας.
Θέλω να ευχηθώ στην άγνωστη  φίλη που ξεπέρασε το..αξεπέραστο και στάθηκε όρθια να είναι πάντα έτσι, δυνατή και ακλόνητη σε ότι της έρθει εμπόδιο μπροστά της.Εκφράζω το θαυμασμό μου και το σεβασμό μου και εύχομαι Καλά Χριστούγεννα γιατί θα συμβολίζουν για όλους μας τη Γέννηση της Ελπίδας για κάτι καλύτερο.Στο χέρι μας φίλοι μου είναι αν αντιληφθούμε το μήνυμα αυτό.
Αισθάνομαι ήρεμη και με γαλήνια μπροστά στο μεγαλείο της ανθρώπινης δύναμης. Έμαθα να προσαρμόζομαι σε καταστάσεις, να ξεπερνώ έστω και με δικό μου τρόπο κι εγώ εμπόδια γιατί..έτσι βλέπω πάντα όσα κακά έρχονται..εμπόδια που πρέπει να δρασκελίσω με προσοχή και ελπίδα να μη σκοντάψω και ..πέσω.
Καλή μας μέρα φίλοι μου..ο άνδρας μου έπαθε..στερητικό σύνδρομο από την ..αποχή του από το κτήμα λόγω βροχών και σήμερα θέλει να πάει οπωσδήποτε. Το γράφω για να σας επιστήσω τη προσοχή σε..ειδήσεις ...Αν ακούσετε για ζεύγος ηλικιωμένων που..επνίγει ή βυθίστηκε σε λάσπη..εμείς θα ήμαστε, τρεχάτε να μας σώσετε! 
Οφείλω ως..καλή σύζυγος και αθεράπευτα ερωτευμένη..να τον ακολουθήσω μπας και αυτό που είπα πιο πάνω για τα..ακατόρθωτα το βάλω σε ..εφαρμογή!
Αχτιδένια φιλάκια πάντα με καλή διάθεση και..χιούμορ!

10 σχόλια:

...irida... είπε...

καλημμεραα!

Unknown είπε...

καλημερααααα !!!!!

πολύ βροχη και δεν λέει να σταματήσει....
Πιο κτήμα και κτήματα λίμνες έγιναν ..
πολλα φιλάκια Αχτίδα μου

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα γλυκιά μου,μάσκα και βατραχοπέδιλα πήρες μαζί σου;
ΜΙΝΑ

Χριστίνα Πεταλωτή είπε...

Με το καλό όταν επιστέψετε να μας ενημερώσεις να είμαστε ήρεμοι! Καλά να περάσετε!!!!

Rena είπε...

χαχα μ'αρέσει το χιούμορ σου,θα κοιτάω στο silver alert χαχαχαχα!!!!
Μπράβο έτσι σε θέλω !!!!
Φιλάκια!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Εντάξει παιδιά..σώθηκα, γυρίσαμε σώοι και αβλαβείς!Μπορείτε να μου πείτε αν και σε σας μπήκε έτσι ξαφνικά η λεκτική επαλήθευση με νούμερα στα σχόλια σας;

Μαρία Έλενα είπε...

Καλά να περνάτε ότι και να κάνετε.
Φιλάκια ...

Ariadni St. είπε...

Να περασετε υπέροχα!

Ανώνυμος είπε...

Γλυκιά μου κσλα να περνάς. ..φιλακια βασω Λάρισα

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

ΑΧ! ευτυχώς διαβασα οτι γυρίσατε σωοι και αβλαβεις.. αν κα τα είπαμε και στο τηλεφωνο και χαρηκα παρα παρα πολύ Αχτιδα μου ξεκλεβω λιγες στιγμες να περασω να τα πουμε και απο εδώ.. αντε να δουμε ποτε θα βρω καιρό να κανω τις επισκεψεις μου ... χι.χι. ...ναι μου εβγαλε επελυθεση στο σχολιο δες το φιλεναδα...να είσαι καλά και αυριο να είναι μια καλύτερη μερα φιλακιαααα!!