Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Φτιάχνοντας στολίδια..μου αρέσειιιιι!


Τη βολτίτσα μου τη κάναμε χθες , πήραμε τη ψυχρούλα μας μα συγχρόνως και τον αέρα μας. Μετά στο σπίτι ο καθένας με ότι του αρέσει και του ευχαριστεί να κάνει..
Εκείνος την ..πιτούλα του χορτόπιτα φίλοι μου με χόρτα που μαζέψαμε από το κτήμα μας αφού κάναμε και το πέρασμα μας από εκεί για τις γατούλες μας.....


Κι εγώ τα Χριστουγενιάτικα στολίδια μου για τα 2 μπαζάρ που νοιάζομαι αυτό το καιρό. 
Τι μπορεί να κάνει κανείς με τα..άπειρα καπάκια που έχω από τις κονσέρβες του άνδρα μου που πετάει μετά τη χρήση τους κι εγώ σαν..ρακοσυλλέκτρια τα μαζεύω;
Βρήκα πολλές κατασκευές μα άρχισα με τις 2 πρώτες που ελπίζω να στολίσουν κάποιο δένδρο!


Το ένα με απλή ζωγραφική και το άλλο με ένα αγγελάκι που έφτιαξα με τεχνική πορσελάνη κι κρυσταλλάκια . Λίγα κορδόνια από αυτά που μαζεύω και έχω ένα ολόκληρο κουτί γεμάτο,  λίγη κόλα και..έτοιμα!
Συγχρόνως έχω αρχίσει τα πήλινα στολιδάκια γούρια για το μαγαζί της κόρης μου απλά και με δυο χρώματα..κόκκινο και λευκό.


Αισθάνομαι υπέροχα φίλοι μου μέσα στο εργαστήρι μου, το έχω κάνει πάλι είναι αλήθεια...αχούρι..μα είμαι ευτυχισμένη μέσα σ' αυτό το ..χάος που όμως εγώ βρίσκω τα πάντα..
Αύριο περιμένω τη φίλη γειτόνισσα από το κτήμα και πρωί πρωί λέω να φτιάξω μία σοκολατένια καρυδόπιτα αφού ο άνδρας μου ήδη μαγειρεύει για αύριο χοιρινό με πράσα!! Ελπίζω να της αρέσουν τα κεράσματα και να την ευχαριστήσουμε γιατί την αγαπάω πολύ.
Σας εύχομαι καλή εβδομάδα και φροντίστε να την κάνετε όμορφη με το χαμόγελο σας , την επιθυμία  για καλή διάθεση και τη δημιουργική σας προσπάθεια σε ότι σας "γεμίζει" τη ψυχή και σας ευχαριστεί!
Αχτιδένια φιλάκια

35 σχόλια:

Merry Mary Stories είπε...

Πολυ ομορφα ολα τα στολιδια σου αλλα και καπακια απο κονσερβες κρατας ? δεν θα το σκεφτομουν ποτε να σου πω, αυτος ο αντρας σου χρυσοχερης πραγματικα και το καλυτερο ειναι που σε αφηνει στην ησυχια σου στο εργαστηρι να δουλεψεις απερισπαστη, πολλα φιλια και καλη εβδομαδα!

Δημιουργία είπε...

Τα στολίδια σου Γεωργία μου τέλεια . Καλή εβδομάδα να έχεις με υγεία.

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Τι πανέμορφα τα στολίδια σου Αχτίδα !! Να που και τα καπάκια βρίσκουν τη θέση τους στο στολισμό !!! Με το καλό να δεχτείς τη φίλη σου και καλά να περάσετε !!! Σε φιλώ !!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφα όλα
Φιλάκια ...

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Αχτίδα μου νάξερες πόσο σε καταλαβαίνω που νοιώθεις ευτυχισμε΄νη στην αταία της δημιουργίας!!! Νάσαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ και του χρόνου!!!
Τα στολίδια σου όπως πάντα αχτιδένια, έξυπνα & καλόγουστα απο τα άξια χέρια σου
Φιλάκια πολλά και Καλή συνέχεια!

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Αυτή την ..ακαταστασία σου ζηλεύω!
Δημιουργείς τα καλύτερα σου!!!
Να είσαι καλά αγαπημένη μου φίλη!!!
Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!!!

nifi petheras είπε...

Πολύ όμορφα τα στολίδια Αχτιδούλα μου!!! Μπράβο!!!

Thalia Tzellou είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου γλυκιά. Εχω μείνει πολύ πίσω στις αναρτήσεις αλλά θα προσπαθήσω να αναπληρώσω και να τις διαβάσω τώρα. Και εμείς πηγαίναμε για ελιές στα κτήματα του άντρα μου αυτές τις μέρες, εκτός από την Παρασκευή που έβρεχε και πήγα για δουλειές στη Λιβαδειά.Είχα και την αδελφή μου εδώ και τον πατέρα μου που ήρθαν από την Καρδίτσα να μας βοηθήσουν στις ελιές. Η πίτα του κυρίου Δημήτρη φαίνεται πεντανόστιμή. Εσείς Αχτιδούλα μου όπως πάντα δημιουργήσατε υπέροχα πράγματα!! Κάνατε τα καπάκια πανέμορφα έργα τέχνης. Πολύ όμορφα και τα πήλινα στολίδια!!Καλώς να δεχτείτε την φίλη σας. Πολλά φιλιά και να έχετε μιά υπέροχη εβδομάδα!!

Κωνσταντίνα είπε...

Καλημέρα! Η πίτα λαχταριστή, και με φρέσκα χορταράκια, ότι καλύτερο! Τα στολίδια πολύ όμορφα, αξιοποιείτε το κάθε τι με τον καλύτερο τρόπο πάντα. Καλές δημιουργίες λοιπόν, μέσα στο χάος του εργαστηρίου σας, που σας κάνει τόσο ευτυχισμένη!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Mairi Grasia, φίλη μου σε σας οφείλω το γεγονός ότι κάνω ανακύκλωση στα..πάντα..Μου έχει γίνει μανία να δημιουργώ πράγματα από το..τίποτε!

@ Δημιουργία μου σ' ευχαριστώ γλυκιά μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ο κόσμος της Ράνιας, είναι για το μπαζάρ όλα που κάνω.

@ Μαρία Έλενα, φίλη μου σ' ευχαριστώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Χαρά Θ. μόλις το καθαρίζω και ..πιάνω δουλειά το κάνω πάλι ένα ..χαμό όμως αυτό δεν είναι το ζωντανό εργαστήρι;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιαγιά Αντιγόνη, φίλή μου σε πήρα τηλέφωνο τη Κυριακή να τα πούμε, που σουρτούκευες;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ nifi petheras, σ' ευχαριστώ γλυκιά μου.

@ Thalia Tzellou το πήρες τελικά το δωράκι.Σ' ευχαριστώ που κάνεις κόπο και διαβάζεις.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα μου από τις πιο νόστιμες χορτόπιτες που έκανε!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα! καλη εβδομαδα να εχεις ευχομαι! φιλακια πολλα!
τα στολιδια υπεροχα!

Christina(ArtDecorationCrafting) είπε...

Αχ κ. Γεωργία μου πως καταφέρνετε και απλά πράγματα τα μετατρέπετε σε έργα τέχνης! Τέλεια τα καπάκια!!! Μια γλυκιά καλημέρα και καλή εβδομάδα :)

airis είπε...

Άμα πιάνει το χέρι και τα καπάκια γίνονται όνειρο!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα αχτίδα μου!
Φιλιά♥

Αναστασία είπε...

Αχ! Τι λαχταριστή πίτα τέτοια ώρα μεσημέρι και πεινασμένη που είμαι και την είδα. Καλή σου εβδομάδα με πολλά φιλιά και την αγάπη μου.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή μου Αχτίδα τα στολίδια για τον πολύ καλό σκοπό που φτιάχνετε μπορούμε να τα βρούμε στο καφέ της κόρης σας;
Θα είμαστε Θεσ/κη αυτό το σαβ/κο και όπως σας είχα πει επειδή θέλουμε πολύ να το επισκευθούμε με την ευκαιρία να παίρναμε και κάποια!
Φιλιά Μαρίνα

Unknown είπε...

Καλή εβδομάδα Αχτίδα μου !!!
πανέμορφα τα στολίδια..
φιλιά

Unknown είπε...

@αχτιδα,τι πανέμορφα τα καπάκια μανούλα μου!!!ειδικά αυτό με τα αγγελάκι!!το λάτρεψα!!

Ανώνυμος είπε...

Τι ομορφα στολιδια μπραβο!!!!καλη εβδομαδα!!!βασω κορινθος!

Rena Christodoulou είπε...

Αυτά τα καπάκια μπορούν να γίνουν άπειρα πράγματα κι εγώ τα μαζεύω!
Και του χρόνου Αχτίδα μου , να είμαστε καλά!
Περίσσεψε κανένα κομματάκι γλυκό να έρθω επίσκεψη με την Ευγενία μου;
Φιλάκια πολλά!!

Eleana-My Home My Memories είπε...

Δεν ξέρω από που να αρχίσω..Ήσαστε αξιαγάπητοι άνθρωποι αχτίδα μου.Νομίζω πως έχεις ένα μαγικό τρόπο με τον αντρούλη σου να ομορφαίνετε την καθημερινότητα!! Δίνετε απλόχερα αγάπη στα παιδιά, στα εγγόνια, σε συγγενείς, σε φίλους.. ακόμα και σε εμάς στην μπλογκο-γειτονιά.
Τα στολιδάκια σου είναι καταπληκτικά αλλα και το ταψάκι.. ;) Φιλιά πολλά!!

Hfaistiwnas είπε...

Καλημέρα!
Πωπω γέμισε Χριστούγεννα! Μήπως να στολίσω από τώρα;;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρίνα μου τη Κυριακή είναι κλειστή η κόρη μου τα στολίδια τα συσκευάζω και τα έχω έτοιμα για το μπαζάρ!Θα χαρώ να έρθετε και σε μένα για καφεδάκι ή για..μακαρονάδα.Που θα μείνετε; έχω σπίτι για φιλοξενία.Πάρε μου τηλέφωνο στείλε μήνυμα.

Ειρήνη Ε. είπε...

Και οι δύο είστε χρυσοχέρηδες, Γεωργία μου! Εσύ στα καλλιτεχνικά και ο Δημήτρης σου στην κουζίνα!
Και του χρόνου να ξαναφτιάξεις τα όμορφα στολίδια σου!
Καλή σου ημέρα.

Giorgos Varvakis είπε...

Πανέμορφα όλα τα στολίδια της σελίδας!!!!!!!!!!!!!
Να είστε καλά :)
Πολλά φιλιά

Thalia Tzellou είπε...

Αχτίδα μου καλημέρα! Το δώρο σας το πήρα εχθές. Σας είχα στείλει μήνυμα στο φέισμπουκ και μου έγραφε ότι θα πήγαινε στον φάκελλο "άλλα". Ο πίνακας από κοντά είναι ακόμη πιο όμορφος από ότι στις φωτογραφίες. Είναι απίστευτο πόσο όμορφα ζωγραφίζετε. Τα χρώματά του είναι υπέροχα και ζεστά και σας ξαναλέω πόλι ότι δεν κάνατε μόνο μια απλή ζωγραφιά. Είναι σαν να αποτυπώσατε την ψυχή του σπιτιού. Η κόρη μου κοίταζε τον πίνακα χθες με τις ώρες και μου είπε να σας πω ότι τα παιδάκια που κάνατε απ' έξω είναι αυτή με τον Γιαννάκη, το γειτονόπουλο που μένει ακριβώς απέναντι και καλό της φίλο, που το καλοκαίρι κάθονται και παίζουν ακριβώς εκεί, το ζωάκι είναι ο Σουίτι μας και η γιαγιά είναι ίδια η γιαγιά του Γιαννάκη, η Κονδύλο, που έμενε απέναντι και πέθανε πέρυσι. Όπως βλέπετε Αχτιδούλα μου είναι σαν να τα είδατε όλα με τα μάτια της ψυχής σας. Σας ευχαριστούμε με τον Ζήση και θα χαιρόμασταν αφάνταστα να σας φιλοξενήσουμε στο χωριουδάκι μας οικογενειακώς όποτε θέλετε. Την αγάπη μας σε όλους σας και να προσέχετε τον εαυτό σας.
Υ.Γ. Είναι μεγάλη απόλαυση και καθόλου κόπος να μπαίνω στις σελίδες σας και μην ξεχνάτε ότι σας θαυμάζω πάρα πολύ εδώ και πολύ καιρό. Απλώς δεν ξέρω πως τα καταφέρνω και δεν προλαβαίνω πάντα. Άλλος ένας λόγος που σας θαυμάζω είναι πως τα καταφέρνετε όλα άψογα, ένώ εγώ πολλές φορές τους ταίζω μακαρόνια γιατί δεν προλαβαίνω καν να μαγειρέψω.

nikolitsa είπε...

Αχτίδα μου πολύ όμορφες οι κατασκευές σου.Αλλά και με τα γλυκά και τα μαγειρέματα που κάνει ο καλός σου μας ανοίγει την όρεξη. Μήπως να τον στείλεις και κατα δω να κάνει και γιά μας τίποτα?
Με την κυρία Λίτσα δεν μπορώ να επικοινωνήσω.Πες μου αν μπορώ να στείλω ένα δέμα με το ΚΤΕΛ,σε τι όνομα και πότε.
Φιλιά.

Ανώνυμος είπε...

Αχτίδα φαίνεται κάπου το μαιλ σας;
Μαρίνα

Hengeo είπε...

Ένα γεια πέρασα να αφήσω!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

ΜΑΡΙΝΑ, το μέιλ μου είναι aktida7@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

&