Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Έχουμε πολλά να κάνουμε..ανασκουμποθείτε!


Μία ηλιόλουστη μέρα φίλοι μου κι εγώ πήγα στο κτήμα γιατί οι φίλες μου γειτόνισσες εκεί μου σπάσανε τα..τηλέφωνα! Έχω μέλι βρε παιδάκι μου...το έχω η ατιμούλα και τους λείπω. 
Βλέπετε είχα καιρό να πάω, αυτές τις μέρες κλείστηκα στο σπίτι να τελειώσω κάποιες παραγγελίες που είχα και έπρεπε  να παραδώσω μέχρι του Μιχαήλ Αρχαγγέλου . 
Με συγκινεί το γεγονός ότι οι παλιοί μου πελάτες δεν με ξεχνούν και με προτιμούν ακόμα και που δεν έχω πια το μαγαζί μου ώστε να με βλέπουν να ζωγραφίζω όπως πριν. 
Σύμπτωση όμως ταξιδεύω για Κοζάνη του Μιχαήλ Αρχαγγέλου που ως γνωστόν είναι ο προστάτης Άγιος της οικογενείας μου και μου έτυχε να ζωγραφίσω αυτές τις μέρες 2 τέτοιες εικόνες.
Ξέρω ότι λόγω του χεριού μου πια δεν ζωγραφίζω όπως τότε όμως προσπαθώ να έχω ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα.


Μπαίνουμε φίλοι μου σε αντίστροφη μέτρηση για το μπαζάρ της Κοζάνης που προετοιμαζόμαστε  οι bloggers της παρέας! Από αύριο αρχίζουμε τις..προετοιμασίες, πρώτον γυρίζει η κόρη μας από Ιταλία που πήγε για σεμινάριο να μου δώσει επιτέλους τη κράτηση του ξενοδοχείου που μου έκλεισε που δέχονται και τη...Κλώντη! 
Μετά έλεγχο στο συνεργείο στο αυτοκίνητο και λάδια, εγώ να προσαρμόσω τα ραντεβού μου με τις μαθήτριες για να φύγω ήσυχη και ..ρεκτιφιέ σε μένα μη τρομάξουν που με δουν !
 Τέλος Πέμπτη πλύσιμο το αυτοκίνητο , μίνι βαλιτσάκι με τα απαραίτητα, κομμωτήριο στη Κλώντη να είναι κούκλα και..αναχώρηση με τραγουδάκια και χαρούλες για Κοζάνη Παρασκευή πρωί για ένα όμορφο και επιτυχημένο ελπίζω μπαζάρ όπως όλα όσα κάναμε μέχρι τώρα πρώτα ο Θεός φίλοι μου βέβαια!.
Εν τη ευκαιρία θέλω να σας πω και για ένα άλλο μπαζάρ που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και μου ζήτησαν τη βοήθεια μου στην οργάνωση του. Πρόκειται για αυτό που θα οργανώσουμε για το Άρτος και Δράση που στηρίζει με τρόφιμα οικογένειες με ανέργους.
Θα ήθελα να σας ζητήσω όποιες θέλουν να προσφέρουν διάφορα έργα τους θα χαρώ πολύ να τα δεχθώ και να τα παρουσιάσω βέβαια σε ανάρτηση πριν τη πώληση τους για το σκοπό της οργάνωσης αυτής που είμαι μέλος. Σύντομα θα βάλω την αφίσα τη σχετική και θα ασχοληθώ με αυτό αμέσως μετά από την επιστροφή μου από Κοζάνη. 
Έρχονται τα Χριστούγεννα καλέεεεε! Φωτιά στα μπατζάκια μας..πρέπει να βοηθήσουμε πολλούς.
Σήμερα η ημέρα μου στο, κτήμα ήταν γεμάτη..συναντήσεις, Ήρθαν όλοι οι γείτονες με τη σειρά και ευτυχώς τους είχα ετοιμάσει όλους μικρά, πακετάκια με το κέικ και τα κουλουράκια που έφτιαξα. Ήρθαν και οι φίλοι μου Βάσω και Τηλέμαχος που γνώρισα μέσα από τις αναρτήσεις και μάλιστα ο Τηλέμαχος βοήθησε τον  άνδρας μου στις δουλειές του που επιτέλους τελείωσε!!!! Τώρα πλέον περιμένουμε τη..μπετονιέρα!
Υπέροχο πράγμα οι φίλοι...φίλοι μου! Είχα και δωράκι από τη Cosmote 1500΄λεπτά ομιλίας και..τσάκισα το κινητό με τηλεφωνήματα σε φίλες από τη πόλη μου μέχρι..Ναύπακτο και Νευροκόπι η χάρη μου! Το..καυαευχαριστήθηκα και λυπάμαι που λόγω επισκέψεων μου ξεφύγατε πολλές!
Σας εύχομαι μία καλή εβδομάδα και όλα να σας πάνε καλά!
Αχτιδένια φιλάκια!


20 σχόλια:

Δημιουργία είπε...

Καλό μήνα και καλή εβδομάδα Γεωργία μου, να είσαι καλά για να κάνεις ότι έχεις προγραμματίσει.

Ανώνυμος είπε...

μπορουμε ολοι να στειλουμε κατι για το μπαζαρ?κ οι μη μπλογκερς?

Σεβάχ ο Θαλασσινός είπε...

Καλησπέρα κι από μένα, αχτίδα μου!
Καλές ετοιμασίες εύχομαι!
Να'σαι πάντα καλά, καληνύχτα :)

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Δημιουργία φίλη μου σ' ευχαριστώ, έχω πολλά να κάνω πράγματι.

Ποδηλάτισσα είπε...

Αχ..... αν τώρα πω πως σε ζηλεύω θα παρεξηγηθείς????? Καλέ που θα πας στην Κοζάνη ζηλεύω και εγώ δεν θα είμαι εκεί μαζί σας!!!! Να περάσετε όμορφα φιλενάδα μου!!!!!!!!! Γράψε τι ακριβώς μπορούμε να στείλουμε για το bazaar του Άρτος & Δράση!!! Πολλά φιλιά και ευχές για μια όμορφη εβδομάδα!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ανώνυμος, μα και βέβαια γλυκιά μου δεν ξέρω αν εννοείς για το 'Άρτος και Δράση γιατί της Κοζάνης είναι μόνο με ξύλο δημιουργίες.Αν θέλεις κάτι να στείλεις πάρε τηλέφωνο στο 6972924701.Το μπαζάρ θα γίνει τη πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σεβάχ ο Θαλασσινός, ευχαριστώ γλυκούλη μου φίλε!

litsa t. είπε...

να πατε γεωργια μου με το καλο.και να περασετε ομορφα.καλο μηνα.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα είχαμε πρόβλημα με το σήμα και δεν πρόλαβα να χαρώ την κουβεντούλα μαζί σου΄΄
Καλές ετοιμασίες και να περάσεις τέλεια΄΄
ΜΙΝΑ

Hengeo είπε...

Όμορφες οι εικόνες!

Καλή εβδομάδα!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Καλά να περάσεις Αχτίδα !!!
Πολλά φιλιά !!

Χριστίνα Πεταλωτή είπε...

Γεια σου Αχτίδα μου μερακλού μου και περιζήτητη! Οι αγιογραφίες απέκτησαν το δικό τους στυλ! Καμιά φορά οι τενχικές δυσκολίες μας οδηγούν δε νέους πειταματισμούς!

Γύρνα εσύ με το καλό και να δούμε αν προλαβαίνουμε να φτιάξουμε κι εμείς το κάτι τίς μας!

BUTTERFLY είπε...

Μπραβο Αχτιδουλα, παντα ετσι δραστηρια να εισαι και ποτε δε θα γερασεις!!! Σε φιλω γλυκα!

Hfaistiwnas είπε...

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Unknown είπε...

καλημέρα Γιωργία! Ελπίζω να είσαι καλά! Μου έλειψε η ζεστασιά σου. Εκλεισα το προφίλ που ειχα στο φεις και δημιουργησα ένα άλλο με λίγους αλλά καλους φίλους. Σε ψάχνω αλλα δεν μπορώ να σε βρω στο φέις. Αν θες, κάνε μου αίτημα στο F Aggeliki Boloudaki ή πες μου που μπορώ να σε βρω εκεί. Να είσαι πάντα πάντα καλά σου εύχομαι με τους ανθρώπους που αγαπάς! Αγγελική Μπολουδάκη

Ανώνυμος είπε...

Καλο και ηρεμο μηνα να εχουμε, περιμενουμε διευκρινισεις για το εδω μπαζαρ!!!!Φιλια Στελα.

Tante Kiki είπε...

Καλό μήνα Γεωργία μου και καλές ετοιμασίες!!!

Rena Christodoulou είπε...

Τι ωραία, θα τα πούμε στην Κοζάνη αφού εδώ δεν έχουμε χρόνο!
Ελπίζω κι εγώ να πάει καλά!!
Για το παζάρι του Άρτος Δράση, πες μου πληροφορίες για να το δημοσιεύσω κι εγώ!!
Φιλάκια πολλά!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

μπραβο για ολα αχτιδουλα μου! εισαι Ανθρωπος με το Α κεφαλαιο!

φιλακια πολλα!

Thalia Tzellou είπε...

Καλημέρα Αχτίδα μου! Καλές ετοιμασίες και καλή επιτυχία στην Κοζάνη σας εύχομαι. Οι Αγιογραφίες σας είναι υπέροχες!!