Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Τέρμα το τριήμερο!



Καλή μας εβδομάδα, νομίζω ότι πολλοί από εσάς γύρισαν από διακοπές όπως γίνεται συνήθως μετά τον 15Αύγουστο. 
Ας σας την αρχίσω καλλιτεχνικά  αφού τελείωσα το 2ο πίνακα και πήρα και την "ηθική " αμοιβή μου με την ικανοποίηση  της πελάτισσα μου και για τους δύο.
Είναι σαν τον άλλο 60 Χ 80, ανάγλυφος, σπάτουλα, φύλο χρυσού σε ορισμένα σημεία,  με θέμα το θερισμό.



Μαζί με τον πρώτο με θέμα χωριό με ηλιοτρόπια θα διακοσμήσουν ένα πολύ μεγάλο τοίχο.



Αύριο έχω κάτι υποχρεωτικές εξετάσεις στο ιατρικό κέντρο και μόλις γυρίσω θα αρχίσω κάποιο άλλο  που μου ζήτησαν.

Πήγαμε λοιπόν  χθες στο κτήμα μας μετά από 4 μέρες!! Βλέπετε  λόγω ζέστης το εγκαταλείψαμε είναι αλήθεια ..όμως είχε ένα δυνατό βοριαδάκι και ευτυχώς απολαύσαμε την ελάχιστη έστω αυτή φυσική δροσιά που κανένα αιρ κοντίσιον δεν σου δίνει.
Πήρα και μία  "βούτα" που λέτε φίλοι μου καθώς πήγαινα στη βρύση και για να σηκωθώ...(!!!!) άστα να πάνε! Ο Δημήτρης έκοβε χόρτα και δεν με άκουγε και μόνο η Κλώντη με κοιτούσε κι εγώ της μιλούσα:
-Τι με κοιτάς;..κάνε κάτι..φοβάμαι για την εγχείρηση του γοφού μου..
-Γαβ..γαβ!!!
-Δεν έχει μπισκότο κοκαλάκι σήμερα!!!
Καλά να είναι το ..αμπέλι δίπλα μου που με βοήθησε να σηκωθώ. Έπιασα κόκαλα..γόνατο γδαρμένο ( τι παιδάκι θα ήμουν χωρίς γδαρσιματάκι στο γόνατο..) όλα καλά είπα..έκανα και ένα επί τόπου χοροπήδημα..εντάξει..τη γλύτωσα πάλι. Βέβαια τώρα με πονάει όμως είναι φυσικό. Είναι η αστάθεια που έχω λόγω του γνωστού προβλήματος και όσο και να προσέχω πάντα τις παίρνω τις τουμπίτσες μου ευτυχώς πάντα ελαφρώς!
Θέλω να ξεκινήσω την εβδομάδα όσο μπορώ πιο αισιόδοξα γιατί με θλίβει και με αγχώνει κάθε είδηση που ακούω στις ειδήσεις σε κάθε τομέα.
Άκουσα για θανάτους, σφαγές, ατυχήματα,είδα φωτογραφία στο fb για κανιβαλισμό λόγω πείνας, ανέβηκε η πίεση μου στα ..ύψη! Άκουσα σήμερα για  δολοφονίες μέσα σε οικογένεια, πνιγμούς 60 μέχρι τώρα..στη χώρα που είναι γεμάτη ακρογιαλιές..πνιγμοί φίλοι μου.....αδιανόητο μου ακούγεται.
Χρειαζόμαστε φίλοι μου αισιοδοξία, ελπίδα και  χαμόγελο. Η δημιουργία, η Τέχνη, η απασχόληση με κάτι που αγαπάτε νομίζω ότι θα μας βοηθήσει στην ανάσα που χρειαζόμαστε.
Φίλοι μου σας εύχομαι μία καλή εβδομάδα, εύκολη, χαρούμενη, αισιόδοξη και πάντα με χαμόγελο !
Αχτιδένια φιλάκια!

26 σχόλια:

Thalia Tzellou είπε...

Αχτίδα μου καλημέρα και καλή εβδομάδα.Για τους πίνακες δεν έχω λόγια. Είναι απίστευτο τι αίσθηση χαράς και γαλήνης μου μεταδίδουν! Είναι πανέμορφοι! Όσο για όλα τα δυσάρεστα, δεν θέλω ούτε να τα σκέφτομαι. Πλέον η ζωή μας έχει γίνει ένας ατέλειωτος αγώνας να πληρώσουμε λογαριασμούς και εφορία.Εγώ έχω σταματήσει να βλέπω και τηλεόραση γιατί δεν αντέχω με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Πρέπει όμως να τα αντιμετωπίσουμε όλα με αισιοδοξία, γιατί μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε. Να προσέχετε πολύ πολύ και να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε.Σας εύχομαι καλή, χαρούμενη εβδομάδα και όλα να σας πάνε καλά.

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Καλημέρα Αχτίδα !!!!
Μας φτιάχνεις τη μέρα με τέτοια έργα θαυμαστά !!! Άσε πια από δυσάρεστες ειδήσεις, μας έχει γυρίσει το στομάχι ανάποδα !!!! Πρόσεχε τον εαυτό σου και καλή εβδομάδα !!! Φιλιά !!!

Unknown είπε...

ΟΙ πινακες πραγματικά πολύ όμορφοι!
Συγχαρητήρια! Ναι δυστυχώς όλο δυσάρεστα ακούμε..την χρειαζόμαστε πολύ την αισιοδοξία!Γιατί στο υποσυνείδητο όλα αυτά δουλεύουν και κάποια στιγμή κάνουν το μπάμ!
Καλή εβδομάδα λοιπόν! Η ζωη είναι ωραία!! :-)

Ανώνυμος είπε...

Είχα να δω τηλεόραση κάπου ενάμιση χρόνο, και εκτός από κάτι εργάκια, ομολογώ δεν μου είχε λείψει καθόλου. Με τη μετακόμιση συνδέσαμε την κεραία πάλι και ξανάμανά βλέπω. Τι να δω δηλαδή! Αηδίες έχει! Καλύτερο το ίντερνετ, τουλάχιστον διαλέγω τι βλέπω, όχι ό,τι μου σερβίρουν. Μαυρίλα σκέτη! Άμα έχεις και μόνιμη αισιοδοξία, σε περνάνε για παλαβή! Οι πίνακες θαυμάσιοι, όπως πάντα! Όσο για το πέσιμο, εδώ πέφτουμε εμείς που δεν έχουμε το πρόβλημά σας, όλα σχετικά είναι. Α, δεν θέλω τιμωρίες στη Κλώντη! Άμεσα το κοκαλάκι της! Έκανε γαβ-γαβ δεν έκανε;;; (χαμόγελο!) Φιλιά, Σοφία

Ανώνυμος είπε...

Καλή εβδομάδα να έχουμε καλή μου αχτίδα,μας γεμίζεις αισιοδοξία φίλη μου με τις αναρτήσεις σου,παρ΄όλη την περιρρέουσα κατάσταση που ζούμε ακούμε κ.ο.κ.Οι πίνακες σου υπέροχοι και επίκαιροι,η τέχνη φίλη μου είναι βάλσαμο,καταφυγή και για αυτούς που εκφράζονται μέσα απο αυτήν αλλά και για εμάς τους υπόλοιπους που μπορούμε να ψυχαγωγηθούμε αλλά και να επικοινωνήσουμε με τα έργα και τους δημιουργούς κατ΄επέκταση.Μαρία της εξπρές.

Ανώνυμος είπε...

Καλή εβδομάδα να έχουμε καλή μου αχτίδα,μας γεμίζεις αισιοδοξία φίλη μου με τις αναρτήσεις σου,παρ΄όλη την περιρρέουσα κατάσταση που ζούμε ακούμε κ.ο.κ.Οι πίνακες σου υπέροχοι και επίκαιροι,η τέχνη φίλη μου είναι βάλσαμο,καταφυγή και για αυτούς που εκφράζονται μέσα απο αυτήν αλλά και για εμάς τους υπόλοιπους που μπορούμε να ψυχαγωγηθούμε αλλά και να επικοινωνήσουμε με τα έργα και τους δημιουργούς κατ΄επέκταση.Μαρία της εξπρές.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Thalia Tzellou φίλη μου μικρή είναι γεγονός ότι περνάμε μία άσχημη φάση όλοι μας δυστυχώς αυτός ο αγώνας μας είναι γενικός και ας κάνουμε το σταυρό μας για μη..χειρότερα. Φίλη μου δεν μπορώ να γράψω σχόλια στο δικό σου, με υποχρεώνει να γραφτώ στο google+ και δεν θέλω γιατί απλά..θα μπερδευτώ μετά με τα δικά μου. Έκανα..αμάν..για να τα μάθω!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ο κόσμος της Ράνιας, ευχαριστώ Ράνια μου καλή εβδομάδα να έχεις.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Sofi lazaridou, χαίρομαι που σας άρεσε, είναι ο Ναρκισσισμός του καλλιτέχνη που τρέφεται με την επιβεβαίωση των προσπαθειών του.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Σοφία μου έχω βάλει τον ΟΤΕ και βλέπω σειρές όμως έχουμε το παππού μας που θέλει ειδήσεις λέει για να ξέρει το..μέλλον του!!!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ .Μαρία της εξπρές.Ακόμα πονάει το γόνατο μου φίλη μου το..δυσκόλεψα και με την αρθρίτιδα είναι δύσκολο..

Ανώνυμος είπε...

Αχ!Αχτιδα μου οι πινακες ειναι πανεμορφοι μπραβο σου.Προσεχε ομως κοριτσι μου την πιεση σου θελει χρονο για να ρυθμιστη.Φιλακια Στελα

Ανώνυμος είπε...

Oι πίνακες σου, μου αρέσουν πολύ''''Είναι δώρο Θεού το ταλέντο σου και σίγουρα σε βοηθάει να ξεχνάς τα προβλήματα[δικά σου ή των άλλων]
Καλή εβδομάδα και να προσέχεις τον εαυτό σου'''
ΜΙΝΑ

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΧΤΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 14 ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΝΕΛΙΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΕΓΩΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Γ ΑΥΤΟ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ. ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΑΜΕ ΣΥΝΗΘΩΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ΚΥΚΛΟΦΩΡΟΥΝΕ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΧ NIDORA ,PRASINOS KAFES, RASPBERRY KETONES ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΑΛΛΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΙΛΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ. ΤΟ ΣΑΙΤ ΛΕΓΕΤΑΙ DIATROFI GR KAI TA ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ 1.Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ RASPBERRY KETONES. 2.ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΜΑΓΙΚΩΝ ΧΑΠΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ......ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ΄ ΑΧΤΙΔΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

Ariadni St. είπε...

Πάρα πολύ όμορφοι οι πίνακες σας. Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σας αγαπημένη μου.Καλή μας εβδομάδα :)

Hengeo είπε...

Όμορφοι οι πίνακες!

Καλή εβδομάδα!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Στέλλα μου σε περιμένω για καφεδάκι μια μέρα να τα πούμε.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΜΙΝΑ μου σ' ευχαριστώ..και να σου εμπιστευτώ κάτι..μόλις γυρίσαμε με τον άνδρα μου από της Ολίνας και είμαι ελαφρώς..μεθυσμένη από το κρασάκι.Βλέπω λοιπόν τη πίεση και είναι φυσιολογική..τόσες μέρες που δεν έτρωγα τίποτα..ήταν ανεβασμένη./Τι να πω στους γιατρούς τώρα;δεν ξέρουν τι τους γίνεται!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ ΑΝΩΝΥΜΟΣ, φίλη μου σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.όσο για το θέμα που λες..μα είναι θέμα λογικής!Είναι δυνατόν να πιστεύουν σε χάπια θαύματα; Ράψιμο το στόμα γλυκιά μου..( κι εγώ δεν το κανω..) Μόλις γυρίσαμε από ..τραπεζώματα βραδινά σε φίλους και πάλι..άστα να πάνε..Φιλάκια Αχτιδένια γλυκιά μου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ariadni St, μια χαρά, η καρδούλα μου δουλεύει ρολόι..η πίεση έφταιγε για το επεισόδιο μου είπαν..οπότε..χάπια δυστυχώς!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιώργος - Hengeo, φίλε μου καλέ σ' ευχαριστώ, καλή σου εβδομάδα!

Ανώνυμος είπε...

@@Αχτίδα μου καλημέρα, τι όμορφος πίνακας μοντέρνος όπως μου αρέσει και ανάγλυφος. Είμαι η Κα Δαμανάκη που αγόρασα πίνακα σου από κάποια έκθεση που είχες κάνει.Βρήκα το μπλοκ σου τυχαία.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κα Δαμανάκη. Σας θυμάμαι ευχαριστώ πολύ ελπίζω να είστε πάντα καλά.

Άμυ (Ψυχής σιωπές) είπε...

γλυκιά μου Αχτιδούλα κρατώ φυλαχτό τις τελευταίες λέξεις σου και ανασαίνω αισιοδοξία!!!
πολλά μπράβο σου για όλα!
την καλημέρα μου και πολλά πολλά φιλιά:))

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδα μου οι πινακες πολυ ωραιοι!!!Ειπαμε αυτο που εχεις ειναι χαρισμα!!!Προσεχε τον ευατο σου!!!Φιλια Βασω!!!!

Gina-Teta είπε...

Πολυομορφοι οι πινακες σου. Πρέπει να προσέχεις όμως γιατί ποτεδεν ξέρεις. Να είσαι καλά.