Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Φωτογραφίες μιας μέρας!


Καλημέρα, καλημέρα φίλοι μου!
Χθες στο κτήμα ένοιωσα το μεγαλείο του Θεού σε μία αλλαγή του καιρού μέσα σε..δευτερόλεπτα! Ήλιος, ζέστη τόση που με έκανε να βγάλω ακόμα και το μικρό μπλουζάκι που φορούσα και..ξαφνικά...


Ο Δημήτρης έκοβε το γνωστό εχθρό του...τα χόρτα...έγινε μούσκεμα..το ίδιο κι εγώ μέχρι να κλείσω τα παράθυρα στο αυτοκίνητο μας.Έπεσε χαλάζι φίλοι μου, μικρό, για λίγο όμως..χαλάζι!
 Ξαφνικά η θερμοκρασία έπεσε μέσα σε δευτερόλεπτα, φόρεσα ένα πουκάμισο που έχω κρυμμένο σαν ζακετάκι! Το κιόσκι πλημμύρισε από ένα μικρό ποταμάκι νερών.
Όπως ήρθε ..έφυγε!..Έτσι..απότομα..ο ήλιος έλαμψε και πάλι, το πουκάμισο βγήκε και ο Δημήτρης μου μου μουρμούρισε ότι ο Θεός φρόντιζε γι' αυτόν ώστε να έχει ΠΑΝΤΑ..χόρτα να κόβει!
Εγώ πήγα να δω τα γατάκια στο καταφύγιο τους και ...εκείνος μου απέδειξε ακόμα μια φορά ότι η ηλικία περνάει όμως η ψυχή και τα αισθήματα μέσα του είναι..18χρονου!!!


Αναρωτιέται η Κλώντη πόσο τρελό είναι το αφεντικό της που ..μάδησε τη τριανταφυλλιά για να ..πατήσω λέει επάνω στα άνθη!!!!!!!!!!! Διαμαρτυρήθηκε μάλιστα ο καλός μου όταν σε λίγο πήρα τη σκούπα και τα..σάρωσα...δεν βαριέσαι ποτέ μαζί του..αυτό είναι σίγουρο!
Τα γατάκια μας μεγάλωσα, αποθρασύνθηκαν και τα βρίσκουμε ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο μας παρόλο που δεν στέκονται να τα χαϊδέψουμε.


Υπάρχει και το τιγρέ το αρσενικό που από το πολύ το φαγητό (άλλο δεν κάνει) ούτε να παίξει δεν θέλει και βρίσκεται δίπλα στο..πιάτο του μονίμως!
                           Η Κλώντη..η Κλώντη ζηλεύει!

                        (Τα παλιόγατουλίνια....τι τα θέλανε)

Δεν τα κάνει κακό ούτε καν τα κυνηγάει..απλά τα κοιτά και μουρμουρίζει μέσα από τα..δόντια της παιδιά..ξέρετε..εκείνο το ..γρρρρρρρρρρ...μετά τα παρακολουθεί που παίζουν και εκείνα τα φιλότιμα την... προκαλούν !


Σήμερα Κυριακή θα είμαι σπίτι, περιμένω τη ψυχοκόρη μου την Αθηνούλα λίγο πριν φύγει για την Αθήνα, την αγαπώ σαν κόρη μου και έχουμε να πούμε πολλά.
Όσο για το ..κινητό..ομολογώ ότι έχω κάνει πρόοδο..Βέβαια κάνω ώρα να βρω πως να απαντώ σε κλήση, έχω πάρει ένα σωρό τηλέφωνα χωρίς λόγο,( την..πλήρωσε η Ποδηλάτισσα)  τα μηνύματα μου δεν τα βρίσκω, και κάθε φορά που γίνεται από κάπου σύνδεση ίντερνετ αυτό ...χτυπάει..εγώ ψάχνω..άστα να πάνε..Τουλάχιστον έμαθα να το..ανοίγω και να τηλεφωνώ!!!!!!!!!!!
Καλή εβδομάδα σας εύχομαι φίλοι μου και βέβαια...Αχτιδένια φιλάκια!

18 σχόλια:

Κωνσταντίνα είπε...

Όμορφες φωτογραφίες! Καλά, και ροδοπέταλα στο διάβα σας..είναι υπέροχος! Ξεχνατε οτι κ να εκανε στο λεπτό ε; Καλή κ ξεκουραστη Κυριακή εύχομαι!

Paraskevi Lamprini M. είπε...

χαχα.. κουράγιο με το κινητο.. μια συνήθεια είναι..
καλά να τα περνάς... μες στην φύση και στα ωραία της...

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφες φωτος
Φιλάκια...

Ανώνυμος είπε...

Kαλα...τα ροδοπεταλα ολα τα λεφτα!!!!Σου ευχομαι παντα με ροδοπεταλα να ριχνει στοδρομο σου ο καλος σου Φιλια!!Βασω!!

Ανώνυμος είπε...

@ Μανίνα, κι εδώ Αχτιδούλα μου ο καιρός κάπως έτσι είναι, φέτος δεν χαρήκαμε διακοπές και η άδεια του άνδρα μου τελείωσε.Τα γατάκια φανταστικά , το τρίτο που είναι ;

ΝικολιτσαΑντωνοπουλου είπε...

Αχταιδένια μου γειά σου.
Ειπαμε να σε προσέχει ο καλός σου,αλλά και να στρώνει το δρόμο σου με ροδοπέταλα, μασς κάνει και ζηλεύουμε.Και συ βρέ παιδί μου τόσο πεζή ,να πάρεις τη σκούπα και να σκουπίσεις!
Οσο γιά τα χόρτα γιατί δεν παιρνετε ένα ζευγάρι χήνες που είναι πολύ όμορφες ,ειναι φύλακες,και τρώνε όλα τα χόρτα σαν κατσίκες.Θα μου πεις θα τρώνε και τα τριαντάφυλλα και μετά τι θα σου στρώνει ο καλό σου.Α υτό δεν το σκέφτηκα.
Φιλιά και καλή εβδομάδα.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Κωνσταντίνα μου τα κάνει τέτοια,γέρασε και μυαλό δεν έβαλε!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Paraskevi Lamprini M, μη γελάσεις..πριν λίγο μου ήρθε να το κοπανίσω στο τοίχο!Το χαμένο!

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδούλα μου ας μου έπαιρνε και ο δικός μου κινητό και ας μη το ήξερα να το παίζω.Ο αφιλότιμος μόνο κιμάδες και φαγητά μου φέρνει.
Ελένη Μ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μαρία Έλενα, φίλη μου ευχαριστώ.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Βάσω μου το είπα και επάνω..γέρασε και μυαλό δεν έβαλε.Πάει να με καλοπιάσει για το θυμό που έχω με το κινητό.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Μανίνα μου καλώς ήρθες από τις διακοπές σου, τα γατάκια είναι 3 όμως το αρσενικό όλο..τρώει.Τυχαίο;

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Νικολιτσα Αντωνοπουλου, λοιπόν φίλη μου είχαμε παραγγείλει ένα ζευγάρι όμως μας είπαν ότι θα μας τρώνε τους κορμούς από τα δενδράκια που είναι μικρά ακόμα και τις πήγαμε πίσω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ελένη Μ..βρε παλαβή είσαι, να λες δόξα το Θεό..αυτά που σου φέρνει τρώγονται.άντε εγώ να μαγειρέψω τα τριαντάφυλλα ..να τα κάνω γλυκό ίσως..Ο άνδρας σου είναι νοικοκύρης και φροντίζει το σπίτι του, το ίδιο και ο δικός μου όμως..απλά δεν μεγάλωσε..και ούτε πρόκειται.

Hengeo είπε...

Όμορφες εικόνες! Γλυκιά η κίνηση με τα λουλούδια. Το καλοκαίρι μας έχει βγει καταιγιδάτο φέτος..

Καλή εβδομάδα!

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Είδες αγάπη, μέχρι και ροδοπέταλα σου στρώνει να περάσεις !! Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου, μας μετέφερες μια χαρά το κλίμα !!!Όσο για το κινητό σε βλέπω να γίνεις καθηγήτρια !!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Γιώργος - Hengeo πρώτη φορά βλέπω Γιώργο μου τέτοιο καλοκαίρι.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ο κόσμος της Ράνιας, είμαι τόσο τσατισμένη ακόμα με το κινητό..πριν λίγο μου ήρθε να το πετάξω στο τοίχο!!!!