Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Η ζέστη θέλει βολτούλες!


Οι ζεστές αυτές μέρες με έκαναν λιγάκι..τεμπέλα πρέπει να ομολογήσω ακόμα και στις αναρτήσεις μου . Μη νομίζετε ότι δεν είμαι στα κέφια μου απλά..ζεσταίνομαι και κάνω λίγο από..όλα για να γεμίσω τις ώρες μου με καλή διάθεση να χαίρομαι τη κάθε στιγμή τους.
Ζωγράφισα, μαγείρεψα, πήγα στο κτήμα και σήμερα στην..Έδεσσα παρεούλα με τον άνδρα μου στα κτήματα του κουνιάδου μου. 
Η ομορφιά του πράσινου τόσο έντονα που μόνο σε αυτά τα μέρη το βρίσκεις μας έκανε να χαρούμε την ημέρα.



Ο Δημήτρης μου πάντα με κυνηγάει με φρούτα κι εγώ για να του κάνω το χατίρι τα ..μοιράζομαι με τη Κλώντη που παραδόξως τα τρώει !


Κάποια στιγμή που βγήκαμε στο κτήμα του κουνιάδου μου η Κλώντη έπεσε κατά λάθος σε ένα μικρό  χτιστό κανάλι με νερό που έχουν για το πότισμα μάλλον.
Πάντως  το ευχαριστήθηκε το μπανάκι!


Η ζέστη την στέγνωσε γρήγορα ευτυχώς γιατί δεν είχα μαζί μου πετσέτα.


Κάποια στιγμή μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο από το παράθυρο ένα τεράστιο τζιτζίκι!!! Έπαθα είναι αλήθεια πανικό, το φοβήθηκα και άρχισα να τσιρίζω σε στυλ..τρέλας ..χαμός!! Με έσωσε βέβαια ο άνδρας μου, σταμάτησε το αυτοκίνητο,  με υποτιμητικό βλέμμα για τις τσιρίδες μου.Το έπιασε στη παλάμη του και προσπαθούσε να με κάνει να το πιάσω..Θα τον..χωρίσω!!!
Κοιτάξτε τι είδαμε..ελάφια..( ή ζαρκάδια;..μάλλον ελάφια..) και ήταν τουλάχιστον 10 ελπίζω ο κύριος που τα είχε να τα προόριζε απλά για στολίδι. Δεν μπόρεσα να τα φωτογραφίσω από κοντά γιατί..φοβόντουσαν και έφευγαν μακριά ιδιαίτερα τα μωρά.


Όμως..ζέστη φίλοι μου και έτσι γυρίσαμε σπίτι να χαρούμε τη δροσιά του και το..καναπέ μας ( τεμπελιάααααααα!!!!!)
Να ευχαριστήσω όλους εσάς που μου τηλεφώνησαν , που μου έστειλαν μέιλ και μηνύματα. Πάντα θα με ξαφνιάζει και θα με συγκινεί το ενδιαφέρον σας, η αγάπη σας. Δήμητρα σε σένα ιδιαίτερα..ευχαριστώ..Βαρβάρα γλυκιά μου..το ίδιο..Τένια..Μαρία..Σεβαστούλα..ευχαριστώ..απίστευτο μα μου τηλεφώνησε κάποια Renia M. από Αγγλία! ( πως έφθασε εκεί η χάρη μου; αναρωτιέμαι!).
Αύριο σπίτι περιμένω επίσκεψη από φίλη μπλογκερ  και χαίρομαι όσο δεν λέγεται γιατί ..επιθύμησα να κάνω πάλι μία σύναξη όπως παλιά ,θυμάστε; ..Έτσι..για να τα πούμε, να κάνουμε τη παρεούλα μας με γελάκια και χαρούλες! Όμως μάλλον το Φθινόπωρο θα είναι καλύτερα κάτι τέτοιο, με τη δροσούλα!.
Αύριο μία νέα εβδομάδα, μία νέα μέρα ελπίζω καλύτερη πάντα.
Αχτιδένια φιλάκια σε όλους σας.

13 σχόλια:

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Τι ωραία βόλτα Αχτίδα αυτή στην Έδεσσα !!! Είναι από τα ωραιότερα μέρη της χώρας μας !!!Και πάντα να είσαι καλά που μοιράζεσαι μαζί μας αυτές τις θαυμάσιες εκδρομές !!!! Φιλιά πολλά !!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλη εβδομαδα σε ολους μας Αχτιδα μου!!!Φιλια Στελα.

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδούλα σε ευχαριστώ πολύ,σου εύχομαι τα καλύτερα και σου ανταποδίδω τα φιλιά μου!!!
Δήμητρα Κ. (Σέρβια)

Ανώνυμος είπε...

Καλή εβδομάδα να έχουμε γλυκιά μου αχτίδα!!εύχομαι όλα να σου πάνε καλά ..φιλιά πολλά..βικη

Hengeo είπε...

Καλή εβδομάδα!

Unknown είπε...

καλή εβδομάδα Αχτίδα μου !!!
φιλια

Κική Κωνσταντίνου είπε...

περασα να ευχηθω καλημερα και καλη εβδομαδα!
φιλακια πολλα!

Ανώνυμος είπε...

καληεβδομαδαΑχτιδα!!βασωαπο[κορινθο]!!

Ανώνυμος είπε...

καληεβδομαδαΑχτιδα!!βασωαπο[κορινθο]!!

Ανώνυμος είπε...

καλή εβδομάδα γλυκιά μου'''''
Ολα να σου πάνε καλά''''
φίλια ΜΙΝΑ

litsa t. είπε...

καλησπερα και απο εμενα.εμεις γεωργια μου περιμενουμε τις αναρτησεις τις δικες σας για να παρουμε παραδειγμα τη δικη σας σταση ζωης.να ειστε παντα καλα και να περισσευουν οι χαρες.

Maria Fe είπε...

Μα αυτο το κοριτσι να μην καθεται φρονιμο(Κλωντη)χιχιχι
παλι καλα που δεν επεσε σε κανενα γκρεμο..
Πολλα φιλια και υπεροχη εβδομαδα να χετε

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Αυτό που εισπράττω απο τις αναρτήσεις σου είναι η αισιοδοξία και η αγάπη!!Σε θαυμάζω για αυτό.Ευχομαι να περνάς καλά και να απολαμβάνεις ότι αποφασίσεις να κάνεις!!!Σου στέλνω την πρωινή μου καλημέρα με πολύ αγάπη!!!Φιλάκια