Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Μία καλοκαιρινή μέρα !


Σήμερα έκανα παρέα στον άνδρα μου στο κτήμα από το πρωί και ήταν όπως είπα μία καλοκαιρινή μέρα.
Νομίζω ότι η φωτογραφία της Κλώντης τα λέει όλα!


Όσο για τα γατάκια αν ρωτάτε...έχουν εγκλιματιστεί μια χαρά πλέον στο κτήμα αν και δεν μας πλησιάζουν ακόμα όμως είναι χάρμα οφθαλμών να τα βλέπεις να παίζουν.


Δεν είναι κουκλιά; Σήμερα τα "εντόπισε και η Κλώντη μα δεν πήγε καν κοντά τους, απλά μάλλον τσατίστηκε γιατί με είδε να τους ανοίγω κονσέρβα!!!!!! Όπως βλέπετε σκαρφαλώνουν στο δένδρο, αυτό το άσπρο είναι το πιο..άταχτο..θηλυκό βλέπετε..Τους τράβηξα από μακριά γιατί μας φοβούνται ακόμη..δυστυχώς τα αδέσποτα εύκολα δεν προσαρμόζονται.
Η ζέστη ήταν τόσο μεγάλη που ο Δημήτρης σκέπτεται να ανοίξει λέει τη πισίνα που είχε αγοράσει πέρσι..τη 2η..γιατί τη πρώτη μας την έφαγαν οι..ποντικοί αν θυμάστε..εξ ου και οι..γάτες!
Αύριο έχω γιατρούς..δυστυχώς δεν ξεφεύγω ...όπως και ραντεβού πρωί πρωί με τη ..φοροτεχνικό μας..ούτε από εδώ ξεφεύγω γιατί  ο άνδρας μου δεν πάει λέει με τίποτα εκεί! Άρα  ο κλήρος πέφτει στο γενναίο όμως θα στείλω σ' εκείνον το..λογαριασμό!!!!
Φίλοι μου σας εύχομαι μία καλή μέρα..η δική μου αύριο θα είναι γεμάτη.
Αχτιδένια φιλάκια σε σας που αγαπώ!

9 σχόλια:

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Η καημένη η Κλώντη ζεσταίνεται !!! Τα γατάκια τα μικρά είναι πράγματι πολύ συμπαθητικά με τα παιχνιδίσματά τους !!!Καλή δύναμη για αύριο και καλό βράδυ !!! Σε φιλώ !!!

Hengeo είπε...

Όμορφα τα γατάκια.. Ωχ, φοροτεχνικοί και γιατροί την ίδια μέρα; Καλά κουράγια!

Gina-Teta είπε...

Kαλημέρα και φιλάκια στην Κλώντη!!!

love2love είπε...

καλημερα κουκλα και να προσεχετε

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα αχτιδουλα μου!
να περνατε σουπερ ευχομαι!

Sofia είπε...

Καλημέρα αγαπητή Αχτίδα!! Αχ τι χαριτωμένη που είναι η Κλώντη!! Αλλά και τα γατάκια δεν πάνε πίσω!! Χεχε πολύ όμορφες φωτογραφίες!!! Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή δύναμη!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά! Πολλά φιλούθκια! Και καλή υπομονή με τη ζέστη..Και εμείς εδώ στην Κύπρο σκάμε!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Μια όμορφη νύχτα να έχεις
Φιλάκια ...

Unknown είπε...

@αχτιδα,πολύ ζέστη όντως μανούλα μου!!!!!!!!!!!!!ομορφα τα γατακια.γέλασα με την πόζα της κλώντης,το κοριτσάκι μου..αντε λίγες μερες μείνανε !!!φιλιά μανούλα μου.όλα θα σου τα κάνω μην ανησυχεις!!!

Maria Fe είπε...

Χαχαχα γελασα πολυ με την Κλωντη.
Μα ποσο φατσουλινα ειναι!