Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Εξετάσεις..εξετάσεις..ποιος τις εφηύρε ;



Με το σκύλο του άλλου γείτονα μας προχθές στο κτήμα μας! Το "σκυλάκι " που βλέπετε είναι μόνο 6 μηνών , το λένε Τόλη και όταν σηκωθεί όρθιο είναι πιο ψηλό από εμένα!!!


Η Κλώντη εξαφανισμένη στην αγκαλιά του Δημήτρη όσο τον βλέπει , το.."κουτάβι" την κυνηγάει και την παίζει  μάλλον την νομίζει παιχνιδάκι.


Λοιπόν σήμερα είχα να κάνω εξετάσεις, Ορθοπεδικό, Μικροβιολόγο και Νευρολόγο. Είχα εδώ και καιρό να κάνω έλεγχο και να είμαι ειλικρινής τελευταία με το πόνο στο πόδι μου φοβόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην εγχείρηση μου αφού επέστρεψα στο μπαστουνάκι μου.
Λοιπόν ..τα νέα είναι όπως λέει και το ανέκδοτο δύο ειδών, τα καλά και τα άσχημα! Από λοιπόν που να σας ξεκινήσω...δεν άκουσα καλά....
Ας αρχίσουμε από τα καλά!
Η εγχείρηση μου ήταν μια χαρά απλά έπαθα τενοντίτιδα από τη..ξεκούραση όπως είπε ο γιατρός μου που διαθέτει άφθονο χιούμορ και έτσι μου..κοπάνησε μία κορτιζόνη και έγινα ως δια μαγείας..περδίκι! Ίσως μου είπε χρειαστεί ακόμα μία..απλό..δεν πόνεσε καθόλου και δεν έχω φόβο με τις ενέσεις. Με αποχαιρέτησε με μία αγκαλιά και ένα φιλί ( τυχερούλα η άτιμη..είναι κούκλος) λέγοντας να είμαι..ΦΡΟΝΙΜΗ.. γιατί ο άνδρας μου του έκανε κατάλογο με τα όσα κάνω ( παλιοκαρφί)! Φρόνιμη;..τι εννοούσε ο..ποιητής άραγε;
Πάμε στα άσχημα..
Η Νευρολόγος δυστυχώς βρήκε ότι η Πάρκινσον προχώρησε σε..επόμενο στάδιο ( πάλι καλά όμως είπε) και ότι πιθανόν να μου έκανε ένα μικρό εγκεφ. επεισόδιο στο..κομψό μου εγκέφαλο και γι' αυτό έχω αυτό το σπασμό στο στόμα και δαγκώνω χωρίς να το καταλαβαίνω τη γλώσσα και το εσωτερικό μάγουλο μου. Το νεύρο αυτό έχει ..νεκρωθεί δυστυχώς. 
Επίσης μου εξήγησε ότι  γι' αυτό χάνω τον ..ειρμό των λόγων μου όταν μιλάω, όταν κουράζομαι , όταν συγχύζομαι και μόλις περνάει η επίδραση των φαρμάκων..Γι' αυτό φίλοι μου καλύτερα να σας..τα γράφω..χι! χι..δεν θα την γλυτώσετε!!
Μου έκανε ένα σωρό εξετάσεις-ασκήσεις..Έχουν πλάκα ξέρετε, πιάσε μύτη, πιάσε γόνατο, κράτα βαρίδι , σφίξε χέρι, περπάτα με κλειστά μάτια σε ίσια γραμμή..
Συγνώμη..θα το πω..Εσείς με κλειστά μάτια μπορείτε να περπατάτε σε ίσια γραμμή ακουμπώντας πόδι με πόδι;Μου ήρθε να της το πω μα..τη φοβάμαι!!!!
Επέμενε να κάνω πάλι Μαγνητική Εγκεφάλου..έφερα τις σχετικές αντιρρήσεις μου , κλότσησα όσο μπορούσα μα η ..κατά τα άλλα γλυκιά κα Βαλεντίνη είναι σκληρό καρύδι και κάπου..με ..ψαρώνει βρε παιδιά, αλήθεια.
 Έχει ένα βλέμμα...άστα να πάνε..λες και είμαι στο Γυμνάσιο και βλέπω την καλόγρια μας soeur Rochete στη σκάλα να με μαλώνει!
 Έτσι έφυγα με παραπεμπτικό,οδηγίες , αύξηση των δύο πλέον φαρμάκων που με κρατούν όπως είμαι  δηλαδή και από εβδομάδα της το υποσχέθηκα να πάω να τη κάνω. Στο τέλος με  συνόδεψε μέχρι τη πόρτα και με "κέρασε" με ένα βλέμμα λύπης μαζί με ένα χτύπημα στον ώμο, ε! να τέτοια κάνει και της κρατάω μούτρα!
Πάντως η στεναχώρια μου κράτησε μέχρι να πάω στο καφέ της κόρης μου να πάρω τον εγγονό μου. Τώρα σπίτι, ευτυχής που δεν πονάω, έβαλα πάλι το μπαστουνάκι μου στο..πάγο και είμαι μια χαρά.
Αυτά τα νέα μου , τάισα και κοίμισα το μικρό, σας άνοιξα το καναπέ μου, σας κέρασα κολοκυθοκεφτέδες που έφτιαξε ο άνδρας μου και..για γλυκό.. τίποτε.. τέρμα τα γλυκά ..έρχεται καλοκαίρι περιοριστείτε σε κερασάκια , φράουλες και μούσμουλα που έχω στο τραπέζι.
Αχτιδένια φιλάκια.

11 σχόλια:

Ariadni St. είπε...

Αν είναι έτσι ο μαυρούλης κουταβι, όταν μεγαλώσει κι άλλο που θα φτάσει;;; Χαίρομαι πολύ που ξεκινήσατε με τα ευχαριστα νέα και που είστε καλά. Σας θέλω δυναμική και να μας γράφετε! Περαστικά και πολλά φιλιά :)

Rena είπε...

Αυτά τα μεγαλόσωμα εγώ τα φοβάμαι λίγο δεν ξέρω γιατί ίσως επειδή είναι πιο μεγάλα από εμένα χαχα!!!!
Αλλά και τους γιατρούς με το ύφος που περιγράφεις φοβάμαι ακόμα περισσότερο!!!!!
Φιλάκια πολλά!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχτιδα μου τα εμποδια ειναι για να προσπαθουμε να τα ξεπερναμε οπως μπορουμε για αυτο το κεφαλι ψηλα και κοιταμε τον ηλιο.πολλες αγκαλιες και φιλακια.Στελα

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Ariadni St,είναι τεράστιος και..άτσαλος.Μπαίνει στο κτήμα με το αφεντικό του και τρέχει σαν τρελό, είναι όμως άκακο.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ rena μου είναι εντελώς άκακο..χαζό θα έλεγα, μάλλον είναι κουτάβι!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

@ Στέλλα μου το ξέρω καλά..

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Αχτίδα να ακούς τους γιατρούς και να κάνεις υπομονή, γιατί από προβλήματα όλοι κάνουμε προσπάθειες να τα ξεπερνάμε !!! θα κεραστώ ευχαρίστως φρουτάκια γιατί τα γλυκά δεν μου αρέσουν καθόλου .... Α, το μαύρο κουτάβι είναι γλύκα !!! Πολλά φιλιά !!!

Maria Fe είπε...

Παναγια μου τι σκυλος ειναι αυτος!!! Σιγουρα δεν θα τον πλησιαζα ποτε..
Αχ, στεναχωρεθηκα τωρα με τα προβληματα υγειας σας..
Ειμαι σιγουρη ομως πως θα τα ξεπερασετε ευκολα με τοση θετικη ενεργεια που σας περιβαλλει ..

Κική Κωνσταντίνου είπε...

χιχιχ ειναι γλυκουλης! <3

ANNA FLO είπε...

Φυσικά από τόση ...............ξεκούραση λογικό είναι να πονάς!!!!!!
Όσο για τις εξετάσεις............απαραίτητες είναι και ανυπόφορες........Αλλά τι να κάνουμε;;;;;;
Πρόσεχε και την Αχτίδα και εσύ λιγουλάκι.....Μην την παρακουράζεις!!! Όχι μόνο τους άλλους, εντάξει;;;;;;;
Καλά αποτελέσματα!!!!!!!!
Καλό Σ/Κο να περάσεις

marilia είπε...

Και επειδή όοοοοολοι κάνουν δίαιτα λόγω... καλοκαιριού που έρχεται... θα φάω εγώ όοοοοοοοολους τους κολοκυθοκεφτέδες επειδή έχω τον τέλειο μεταβολισμό και είμαι κορμάρα!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Εχμ... καλά... μπορεί τα τελευταία να μην τα εννοούσα, αλλά τους κεφτέδες θα τους πάρω. Όλους!

Καληνυχτοφιλιά